hoşşik neliloşşşş sen nerelerdesin gızz hoşşik
Havasi cok mu kirli? Ya da astimin mi var canim?alıştım ya zaten çok geliyodum eşyalarım falan vardı burda,düzen kurmakta zorlanmadım pek.bir tek hava rahatsız ediyor.
astımım var havası çok temiz ama soğuk işte nomıssız..Havasi cok mu kirli? Ya da astimin mi var canim?
vallamıcanım benim yakın arkadaşım can dostum demek
İskandinav ulkesi tabii soguk olur. Hayat standartlari da cok yuksekmis degil mi? Abiminde yagli egzamasi var yüzünde. Norvecin soğuğu olmasa yerlesirim diyoastımım var havası çok temiz ama soğuk işte nomıssız..
Yalannnnnnvallamı
çok yüksek adam gibi evsiz bile görmedim valla,sokakları da çok temiz..refah var yani.İskandinav ulkesi tabii soguk olur. Hayat standartlari da cok yuksekmis degil mi? Abiminde yagli egzamasi var yüzünde. Norvecin soğuğu olmasa yerlesirim diyo
uyuyom çok yorgunum bi bakıyım dedimliloşşşş sen nerelerdesin gızz hoşşik
hissettim aşkitom uykumdan uyandımohaa lilyen dedim geldi lan tühh başka bişi isteseymişim
Vay bee. Abimin nişanlisi ukraynali. İstanbulu hic begenmedi. İgrenc bi sehir demisçok yüksek adam gibi evsiz bile görmedim valla,sokakları da çok temiz..refah var yani.
benimki de sevmiyor tarihi yerler dışında.hatta nefret ediyor diyebiliriz.Vay bee. Abimin nişanlisi ukraynali. İstanbulu hic begenmedi. İgrenc bi sehir demis
bi dizide kadın söylüyodu hoşşikler diye kötü bir şeymiy miş ki
bırsey derdım de abının nısanlısıymısVay bee. Abimin nişanlisi ukraynali. İstanbulu hic begenmedi. İgrenc bi sehir demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?