inşallah şeker şey sizin gibi arkadaşlarım olsun da
bellı olmuyor mugerçekten mi sen döndün mü
merhaba yeni üyeyim. ama daha önce konunuzu görmüştüm.lütfen kendinize haksızlık etmeyin. kesinlikle aptallık değil. yalnızca yerini bulamamak. aslında doğru kişi sandığınızın doğru olmaması.
Just ayni sehirde olsak pesinden hic ayrilmazdim biliyon museni mankenim yapardim katalog cekimi yaptircam da gelinlik giyer gezerdik magazada ben sana giydirirdim,sen bana. Ama ben senin ciciklere bakardim hep
İnsanin zoruna giden bu ist hak ettigini gorememek... Kiyamam sana yaaaya valla öyle hissediyorum hep feda et et et et
yav ben iki saat görebilmek için onu aileme ne yalanlar söyledim neler yaptım
yani bence yaptıklarımın karşılığı bu olmamalıydı
merhaba yeni üyeyim. ama daha önce konunuzu görmüştüm.lütfen kendinize haksızlık etmeyin. kesinlikle aptallık değil. yalnızca yerini bulamamak. aslında doğru kişi sandığınızın doğru olmaması.
niye kikardeş sen yanlış mı geldin naptın
evet tatlımm aynı sureclerı yasadım bende.sen de buhranda mıydın benim gibi
senin niye aklın fikrin benim ciciklerde
ayrıca artık göbüşümde var bi kararını gözden geçir bence
ha justın evlilik durumuna mı yorum yapmıştınnnnnniye ki
evet tatlımm aynı sureclerı yasadım bende.
Bilmiyorum hic aklimdan cikmiyor
Benmde göbüş var diyet yapar eritirik
ha justın evlilik durumuna mı yorum yapmıştınnnnnpardon o zaman en yanlış anladım
hepımızın kı aynı b.k aslındaaslında 6 milyar insan aynı şeyleri yaşıyoz ama yine de yoook en özel aşk bizimkisi hmkk düşünceye bak
sen ne sekistik bişey çıktın böyle
tokuşturalım mı göbüşleri
sen çok tatlışsın ya
Gecen gun alt komsunun cigliklariyla uyandik. 10 yasindaki kizi kalp krizinden öldü... Hayat bu kadar iste just. Her an kapini calabilir ölüm. Her ani guzel yasamak lazim. Kimin aklina gelirdi kucucuk kizin ölecegi. Bir kere geliyoruz dunyaya sidikli erkeklerin kaprisinimi cekicezya var ya siz burda olmasanız ben kafayı yerim
azcık popiyim de
hepımızın kı aynı b.k aslında
Gecen gun alt komsunun cigliklariyla uyandik. 10 yasindaki kizi kalp krizinden öldü... Hayat bu kadar iste just. Her an kapini calabilir ölüm. Her ani guzel yasamak lazim. Kimin aklina gelirdi kucucuk kizin ölecegi. Bir kere geliyoruz dunyaya sidikli erkeklerin kaprisinimi cekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?