- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Himmm sittir et o zaman :)ya burda söylemiyim özelden diyebilirim ama tanıyan çıkar zaten döt kadar bi yer anacım ya üç tane danışmanlık merkezi var biri kocam yani kesin tanıyan çıkar
Himmm sittir et o zaman :)
flört ettin mi flört edicek şeyler konuştun mu yoksa muhabbet mi güzel sadece
Burda terbiyeli kiz ayagina geziyom ama ohhooo cok agzim bozukküfürlü konuşunca sana bayılıyom
Yapma oyle ayip seyleerrrgenel bi muhabbetti aslında ama flörtede kaydı sanki biraz..
arada şeytan dürtüyor böyle
genel bi muhabbetti aslında ama flörtede kaydı sanki biraz..
arada şeytan dürtüyor böyle
Burda terbiyeli kiz ayagina geziyom ama ohhooo cok agzim bozukkocama napiyon la yapraam falan diyorum o kadar seviyesizim ay terbiyesiz ben
ben yapraaaak kelimesini söyleyemiyom çok utanıyom ondan
Oha lan niye böyle yapiyon manyak
Benm cok hosuma gidiyo
bilmiom ki niye yaptım..bu ilişkimde hep böyle oldu.. çünkü yeterince degerli hissetmiyorum kendimi ve sanki bu yüzden başkaları tarafından begenilince hoşuma gidiyo bu degerli hissediyorum.. ihtiyaç duydugum şey bu yani..
bundan önceki ilk ilişkimde asla en ufak yalan söylemedim kafamı kaldırıp erkege bakmazdım çünkü ihtiyaç duymazdım sevildiğimi hissederdim ama bunda öyle değil bu yüzden böyle bişiye müsade ettim.. ve güven sorunu olmuştu aramızda bi kez benim arkamdan böyle bişi yaptıgını düşünüyodum tabi ispatlıyamadım o yüzden içimi rahatlattım o yaptı bende yaparım diye..
sadece muhabbetse problem değil flörtse ben de suçlu hissederdim yani yapsam öyle
ben yapraaaak kelimesini söyleyemiyom çok utanıyom ondan
aynısı. benim kocamla olan şey bu işte
hep diyor ya ne meraklısın ayrılıp başkalarıyla olmaya diye
bana değerli hissettirmiyor ben de hep dışarı bakıyorum
yani düşünce olarak olsa da dışarda gibiyim
bilmiom ki niye yaptım..bu ilişkimde hep böyle oldu.. çünkü yeterince degerli hissetmiyorum kendimi ve sanki bu yüzden başkaları tarafından begenilince hoşuma gidiyo bu degerli hissediyorum.. ihtiyaç duydugum şey bu yani..
bundan önceki ilk ilişkimde asla en ufak yalan söylemedim kafamı kaldırıp erkege bakmazdım çünkü ihtiyaç duymazdım sevildiğimi hissederdim ama bunda öyle değil bu yüzden böyle bişiye müsade ettim.. ve güven sorunu olmuştu aramızda bi kez benim arkamdan böyle bişi yaptıgını düşünüyodum tabi ispatlıyamadım o yüzden içimi rahatlattım o yaptı bende yaparım diye..
Saat 1 oldu git yat sen bence canim. Uykusuzluktq mutsuzlugunu körüklemesinyarın zor bi gün olucık ama atlatırsam süper olucık
bizde sorun yok bence just. öyle olsa her ilişkide gözümüz dışarda olurdu.
bak önceki ilişkimde yanımdan brad pitt geçsin dönüp bakmazdım diyorum o derece
ama bunda hiç öyle değil.. ya kadınız biz insan biraz özel oldugunu degerli oldugunu hissetmek ister ama yapamıyor ki bunu.. o yüzden başka biri yapınca benimde hoşuma gidiyo napayım kendi yapaydı..
Saat 1 oldu git yat sen bence canim. Uykusuzluktq mutsuzlugunu körüklemesin
Olsun canim yine de yapmaman gerekn bisey bu. Yanlis anlama yargilamiyorum seni ama insanin kendine saygisini yitiren bisey bu. Yine sen uzulursun sucluluk duygusu kötü bisey... Madem seni degerli hissettirmiyor,ayrilmayi neden dusunmuyorsun? Bide evlencen o adamlaaaaaa bak simdi geldi aklimaaaasadece manitan olsa neysede. Evlenmr o adamla sen. Sevgiliyken boyle,evlenince iyice mallaşır
Biz hep burdayiz sen iyi ol yeter bizeufaktan hazırlanıyorum yatarım birazdan yarın da gelin
ben de kendime şaşıyorum öncekilerde hiç aklımdan bile geçmezdi böyle düşünceler ama şimdi fıldır fıldır düşünüyorum başkası olsa nasıl olur daha mı iyi olur vs diye
bazen aklımdan geçiyordu yarın birgün aldatır mıyım acaba diye
hep asla derim ama
Hemde? Aliskanlikta ask kadar guclu o bir gercek. Ne zamandir birliktesiniz?sevip sevmediğime de emin değilim ki.. alışkanlıkmıdır nedir anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?