- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
aslında 6 milyar insan aynı şeyleri yaşıyoz ama yine de yoook en özel aşk bizimkisi hmkk düşünceye bak
sen ne sekistik bişey çıktın böyle
tokuşturalım mı göbüşleri
sen çok tatlışsın ya
İste bunlarla gel ama 10 dk sürmesin bu dusuncen. lutfen duygularinda istikrarli olçok özel bişeymiş gibi davranmaya lüzum yok
o benim için çabalasın ben niye çabalıyım
Kucukken annelerimizin sutyenini takar,icine corap koyar,meme tokusturma yapardik. Benden cikio tabi bu tahafliklar   tokusturak valla
Sende oylesin sekerim,seni cok begeniyorum yavyuumm
Resmen yavşadim
İste bunlarla gel ama 10 dk sürmesin bu dusuncen. lutfen duygularinda istikrarli ol
Heee herkese mavi boncukya resmen içinde varmış dünden razıymışsın yani sen başklarına da böyle yapmışındır istemiyom(temsili gerzek türk erkeği)
Heee herkese mavi boncuk
Movi movi mosmoviiiii
Bas gaza yavruumm bas gazaaaaaasiz de arada gazlayın beni ama olur mu
bak valla size sormadan gık bile demicem o adam hakkında siz beni toplarsınız
çok güveniyom size yürüyün koçlarım
Bas gaza yavruumm bas gazaaaaaagaz vermek bizim isimiz 
Kaşo ne la kaşar miay sen böyle ağzını yayarak konuşuyon kesin kaşosun sen hiyyyy
Annenler nerde? Niye yalniz yasiyorsun ki. O yuzden de toparlanamiyorsun. Yalniz kaldirca hep kuruyorsun kafanda. Cok da duygusalsin gordugum kadariyla,hemen dagiliyorsunbigurbana kadar sıksam dişimi anacığım toplar beni çok güzel ya onun koynuna gidip yatıyodum çok güzel kokuyor anne gibisıcacık
Ohasevgilim varken başka erkeklerle konuşyom yavşamalarına müsade ediyom hoşuma bile gidiyo tam bi kaşoyum
Ohabunlar hep bdv etkisi iste
Annenler nerde? Niye yalniz yasiyorsun ki. O yuzden de toparlanamiyorsun. Yalniz kaldirca hep kuruyorsun kafanda. Cok da duygusalsin gordugum kadariyla,hemen dagiliyorsun
Kaşo ne la kaşar miezine peyniriyim ben  espriye gel,elime parmagima mıçim
sevgilim varken başka erkeklerle konuşyom yavşamalarına müsade ediyom hoşuma bile gidiyo tam bi kaşoyum
`` gece midir insani huzunlendiren,yoksa insan midr huzunlenmek icin geceyi bekleyen?`` sana soylemis sairaynen ama gnlük hayatta görsen aa ne kadar umursamaz rahat kız dersin herkes öyle diyor çok rahat biri gibi duruyosun diyolar dışarıdan ama içim yanar içim kanar da İSYEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
annemler de o zındığın bulunduğu şehirde
aynen kaşo
olum çok kötü hissediom ya 2 kere konuştum faceden biriyle öyle güzel muhabbeti varki aralıksız 6 saat konuştuk hmk sevgilimle konuşmadım o kdarsevgilim oldugunu da söylemedim bugün yine konuştuk ama olmıcagını söyledim yolladım. arkadaş listemde duruyor hala
`` gece midir insani huzunlendiren,yoksa insan midr huzunlenmek icin geceyi bekleyen?`` sana soylemis sair
O sehir,o sehir neresi o sehir? Bi uye vardi. Esinin ilk evliliginden olan cocuguna cocuk,cocuk diyodu hep gicik oluyordumonu hatirlattin bana
olum çok kötü hissediom ya 2 kere konuştum faceden biriyle öyle güzel muhabbeti varki aralıksız 6 saat konuştuk hmk sevgilimle konuşmadım o kdarsevgilim oldugunu da söylemedim bugün yine konuştuk ama olmıcagını söyledim yolladım. arkadaş listemde duruyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?