Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kucukken annelerimizin sutyenini takar,icine corap koyar,meme tokusturma yapardik. Benden cikio tabi bu tahafliklar    tokusturak valla

Sende oylesin sekerim,seni cok begeniyorum yavyuumm
Resmen yavşadim

Kucukken annelerimizin sutyenini takar,icine corap koyar,meme tokusturma yapardik. Benden cikio tabi bu tahafliklar    tokusturak valla

Sende oylesin sekerim,seni cok begeniyorum yavyuumm
Resmen yavşadim

ya resmen içinde varmış dünden razıymışsın yani sen başklarına da böyle yapmışındır istemiyom (temsili gerzek türk erkeği)

bigurbana kadar sıksam dişimi anacığım toplar beni çok güzel ya onun koynuna gidip yatıyodum çok güzel kokuyor anne gibi sıcacık
Annenler nerde? Niye yalniz yasiyorsun ki. O yuzden de toparlanamiyorsun. Yalniz kaldirca hep kuruyorsun kafanda. Cok da duygusalsin gordugum kadariyla,hemen dagiliyorsun

sevgilim varken başka erkeklerle konuşyom yavşamalarına müsade ediyom hoşuma bile gidiyo tam bi kaşoyum

Annenler nerde? Niye yalniz yasiyorsun ki. O yuzden de toparlanamiyorsun. Yalniz kaldirca hep kuruyorsun kafanda. Cok da duygusalsin gordugum kadariyla,hemen dagiliyorsun

aynen ama gnlük hayatta görsen aa ne kadar umursamaz rahat kız dersin herkes öyle diyor çok rahat biri gibi duruyosun diyolar dışarıdan ama içim yanar içim kanar da İSYEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
annemler de o zındığın bulunduğu şehirde
Kaşo ne la kaşar mi ezine peyniriyim ben  espriye gel,elime parmagima mıçim

aynen kaşo

sevgilim varken başka erkeklerle konuşyom yavşamalarına müsade ediyom hoşuma bile gidiyo tam bi kaşoyum

tam bir ırıspısın

olum çok kötü hissediom ya 2 kere konuştum faceden biriyle öyle güzel muhabbeti varki aralıksız 6 saat konuştuk hmk sevgilimle konuşmadım o kdar sevgilim oldugunu da söylemedim bugün yine konuştuk ama olmıcagını söyledim yolladım. arkadaş listemde duruyor hala

`` gece midir insani huzunlendiren,yoksa insan midr huzunlenmek icin geceyi bekleyen?`` sana soylemis sair

O sehir,o sehir neresi o sehir? Bi uye vardi. Esinin ilk evliliginden olan cocuguna cocuk,cocuk diyodu hep gicik oluyordum onu hatirlattin bana

flört ettin mi flört edicek şeyler konuştun mu yoksa muhabbet mi güzel sadece

ya burda söylemiyim özelden diyebilirim ama tanıyan çıkar zaten döt kadar bi yer anacım ya üç tane danışmanlık merkezi var biri kocam yani kesin tanıyan çıkar

Oha lan niye böyle yapiyon manyak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…