Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok yanlış yapıyosun bence,1yaşında olcak enredeyse gece uykularının çoktan oturması lazımdı,nazından yapıyor..

Öyle çok nazlılar
Çok uyku seven biri de değilim
Burayı okudukça kafam dağıluyor
İyi geliyorsunuz:)

Öyle çok nazlılar
Çok uyku seven biri de değilim
Burayı okudukça kafam dağıluyor
İyi geliyorsunuz:)
İhtiyacin var ama uykuya sukur bizimki aksam 9 sabah7 uyuyo.allah dagina gore kar veriyo iste ben canavar kesiliyorum uyuyamadigim zaman inanilmaz sevimsiz cirkin oluyorum

alt tarafı 2kilon var millet 50kilo veriyor.
Yok kiz 8 kilom vardi 5e dustu birde fazla kilosu olmayanlar daha zor kilo veriyomus dogru mu? Ya kocam sisko ama kabul etmiyor kilolariyla cok mutluymus karismiycakmisim. Ama altinda ben eziliyorum yazik degil mi bana nasil ikna edicem uff

Yok kiz 8 kilom vardi 5e dustu birde fazla kilosu olmayanlar daha zor kilo veriyomus dogru mu? Ya kocam sisko ama kabul etmiyor kilolariyla cok mutluymus karismiycakmisim. Ama altinda ben eziliyorum yazik degil mi bana nasil ikna edicem uff
kesinlikle öyle.
ben normalde kilolu değilim vermek istediğim sadece 3 kilo
ne kadar dikkat edersem ediyim sporda yapsam gitmiyor.

kilo vermek hep aynı sadece çok şişman olanlar duraklama evrelerine gelene kadar daha çok verirler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…