çok yanlış yapıyosun bence,1yaşında olcak enredeyse gece uykularının çoktan oturması lazımdı,nazından yapıyor..
Hadi bakalim simdilik istikrarliyim biraz daha boyle devam ederse batti balik yan gider diyip birakicam her mokubırden vermeye baslıosun sonra kılo verımı durabılıyor yavaslıyor takmayın devam edın aynı seylere
Abim yapmisti. Resimle alakasiz bir urun geldikızlar ali expressden alışveriş yapan var mı
alt tarafı 2kilon var millet 50kilo veriyor.Hadi bakalim simdilik istikrarliyim biraz daha boyle devam ederse batti balik yan gider diyip birakicam her moku
İhtiyacin var ama uykuya sukur bizimki aksam 9 sabah7 uyuyo.allah dagina gore kar veriyo iste ben canavar kesiliyorum uyuyamadigim zaman inanilmaz sevimsiz cirkin oluyorumÖyle çok nazlılar
Çok uyku seven biri de değilim
Burayı okudukça kafam dağıluyor
İyi geliyorsunuz:)
Yok kiz 8 kilom vardi 5e dustualt tarafı 2kilon var millet 50kilo veriyor.
hadi yaAbim yapmisti. Resimle alakasiz bir urun geldi
aslında yürüsen öyle güzel verirsinki kalanları ama baya bi yürümekten bahsediyorum:)Lilom yogun tempoda calisiyorum vaktim olmuyor. Eve eliptik bisiklet aldim onda calisiyorum.
Ya ben kiloyu verdim minis iyi hos guzel sarkmadim da ama bu sezeryan gobegim bi turlu gitmiyor yahu.varmi tavsiyenalt tarafı 2kilon var millet 50kilo veriyor.
kesinlikle öyle.Yok kiz 8 kilom vardi 5e dustubirde fazla kilosu olmayanlar daha zor kilo veriyomus dogru mu? Ya kocam sisko ama kabul etmiyor kilolariyla cok mutluymus karismiycakmisim. Ama altinda ben eziliyorum yazik degil mi bana nasil ikna edicem uff
kilo vermek hep aynı sadece çok şişman olanlar duraklama evrelerine gelene kadar daha çok verirler..Yok kiz 8 kilom vardi 5e dustubirde fazla kilosu olmayanlar daha zor kilo veriyomus dogru mu? Ya kocam sisko ama kabul etmiyor kilolariyla cok mutluymus karismiycakmisim. Ama altinda ben eziliyorum yazik degil mi bana nasil ikna edicem uff
spor.Ya ben kiloyu verdim minis iyi hos guzel sarkmadim da ama bu sezeryan gobegim bi turlu gitmiyor yahu.varmi tavsiyen
Vayyycok guzelmis cidden. Ama pek guvenilir bir site degil bence. Abim saat almisti. Keske zenciden 10 tlye alsaydi en azindan ne aldigini bilir hayal kirikligina ugramazdihadi ya
http://www.aliexpress.com/item/New-...-Totes-Backpack-wine-red-back/2030546217.html
çok begendim şu cantayı.
gözüm korktu şimdi sen öyle diyince.Vayyycok guzelmis cidden. Ama pek guvenilir bir site degil bence. Abim saat almisti. Keske zenciden 10 tlye alsaydi en azindan ne aldigini bilir hayal kirikligina ugramazdi
Yapiyorum askit bacaklarim falan simsiki oldu emzirmeme ragmen memelerde tamam ama gobek icin biraz daha zaman lazim galibasi
Mekik gobegi cok eritiyor canim bir de platesYapiyorum askit bacaklarim falan simsiki oldu emzirmeme ragmen memelerde tamam ama gobek icin biraz daha zaman lazim galibasi
Mekik çekkYapiyorum askit bacaklarim falan simsiki oldu emzirmeme ragmen memelerde tamam ama gobek icin biraz daha zaman lazim galibasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?