- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
valla haklısın...yaa sen bızı begenmezsen senı de o begenmez
Ya sperm bankasina gelene kadar cok sey var zaten oturmaz burda o sistem.Oyle deme kiz. Her abaza dolusur orayacocugun genleri de onemli. Tek kasli bi barzo dogurmak istemem sahsen
bence çocuğun baba figürüne ihtiyacı var.Ben destekliyorum
Hass.. O kotuymusşuanda çalışmıyorum 8gün sonra başlıyacağımve dava da açamazsın..
diyeti bozmadan devam edersen verirsin,ne kadar sürede verdin 3kiloyu..Hass.. O kotuymusbenm cok acil 5 kilo vermem lazim. Veremiyorum. Yuzmeye mi yazilsam napsam ki gunde 45 dk spor yapiyorum. Ekmeği kestim. Bol su iciyorum ama zayiflayamiyorum. 3 kilo verdim durdm veremiyorum
Orasi oyle tabi ki.kaldi ki cocugun bir zamanlar bile olsa asik oldugun adamdan olmasi da baska bisey.ama bi yandan lezbiyenler,es istemeyen ama anne olmak isteyenler icin guzel biseybence çocuğun baba figürüne ihtiyacı var.
Oturmaz tabi. Ben karsiyim oralara. Cocuga aciklamasi var birdeYa sperm bankasina gelene kadar cok sey var zaten oturmaz burda o sistem.
bırden vermeye baslıosun sonra kılo verımı durabılıyor yavaslıyor takmayın devam edın aynı seylereHass.. O kotuymusbenm cok acil 5 kilo vermem lazim. Veremiyorum. Yuzmeye mi yazilsam napsam ki gunde 45 dk spor yapiyorum. Ekmeği kestim. Bol su iciyorum ama zayiflayamiyorum. 3 kilo verdim durdm veremiyorum
yürüyüş koşu falan yapıyor musun beybiHass.. O kotuymusbenm cok acil 5 kilo vermem lazim. Veremiyorum. Yuzmeye mi yazilsam napsam ki gunde 45 dk spor yapiyorum. Ekmeği kestim. Bol su iciyorum ama zayiflayamiyorum. 3 kilo verdim durdm veremiyorum
Ciddimiisin?nasil dayaniyosun?uyku egitimi denedinmi?
Gezdin yoruldun tabiii.bb buna cok bozulacaakya benim uykum geldi
2 haftada. Kardiyo calisiyorum. Agirlik clisiyorum. Mekik cekiyorum. Vucudum sekillendi ama hala siskoyumdiyeti bozmadan devam edersen verirsin,ne kadar sürede verdin 3kiloyu..
çok yanlış yapıyosun bence,1yaşında olcak enredeyse gece uykularının çoktan oturması lazımdı,nazından yapıyor..Ben eğitimi denedim o kazandı
Ayağımda sallarken yazıyorum
Sorun yok büyükte öyleydi
Uyku eğitimimi vermişti bana:)
Alışığım
Gezdin yoruldun tabiii.bb buna cok bozulacaak
Benim sinir sistemim cokuyo ya vallahi masallah sana.gerci alisiyo insan:)Ben eğitimi denedim o kazandı
Ayağımda sallarken yazıyorum
Sorun yok büyükte öyleydi
Uyku eğitimimi vermişti bana:)
Alışığım
Lilom yogun tempoda calisiyorum vaktim olmuyor. Eve eliptik bisiklet aldim onda calisiyorum.yürüyüş koşu falan yapıyor musun beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?