Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şuanda çalışmıyorum 8gün sonra başlıyacağım ve dava da açamazsın..
Hass.. O kotuymus benm cok acil 5 kilo vermem lazim. Veremiyorum. Yuzmeye mi yazilsam napsam ki gunde 45 dk spor yapiyorum. Ekmeği kestim. Bol su iciyorum ama zayiflayamiyorum. 3 kilo verdim durdm veremiyorum

kadının ayaklarının ustunde durup kımseye mınnet etmemesı ıyı bırsey de bu konuda bencede bı erkek olsun ya sevgıyle buyumedı mı o cocugun ne yararı olur .

Hass.. O kotuymus benm cok acil 5 kilo vermem lazim. Veremiyorum. Yuzmeye mi yazilsam napsam ki gunde 45 dk spor yapiyorum. Ekmeği kestim. Bol su iciyorum ama zayiflayamiyorum. 3 kilo verdim durdm veremiyorum
diyeti bozmadan devam edersen verirsin,ne kadar sürede verdin 3kiloyu..

bırden vermeye baslıosun sonra kılo verımı durabılıyor yavaslıyor takmayın devam edın aynı seylere

Ben eğitimi denedim o kazandı
Ayağımda sallarken yazıyorum
Sorun yok büyükte öyleydi
Uyku eğitimimi vermişti bana:)
Alışığım
çok yanlış yapıyosun bence,1yaşında olcak enredeyse gece uykularının çoktan oturması lazımdı,nazından yapıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…