Bebek daha yaşında değilYa ben kiloyu verdim minis iyi hos guzel sarkmadim da ama bu sezeryan gobegim bi turlu gitmiyor yahu.varmi tavsiyen
HALAY ÇEKCEM,GAZA GELDİM NASI G.T OLDULARR YA.uh ahh dev adam 12 dev adammmmmmmmmmmmmm
kazandık ulaannnnnn
ne maçttı beee
HALAY ÇEKCEM,GAZA GELDİM NASI G.T OLDULARR YA.
dasdasdasda hep yumurta popoya dayanınca kazanmasak daha iyi olacak.mahalleyi inlettim
dasdasdasda hep yumurta popoya dayanınca kazanmasak daha iyi olacak.
Agzin bal yesin!Bebek daha yaşında değil
6-7 aya toparlarsın
Yaşın çok genç hızlı şekil alırsın
Ameliyat toparlanması 1 seneyi bulur zaten
emir maç boyunca özürlü gibi oynadı ya,maçı alan sinandır bence.emir hele adam maç başından beri atamadı maçı aldı bee
haahha derdı neymısYa bdv de yalvararim yardim edin diye bi konu var.girtlaklicam kizi bi halt anlamadim.ne degisik insanlar var yahu
ay çok saçma..haahha derdı neymıs
emir maç boyunca özürlü gibi oynadı ya,maçı alan sinandır bence.
Bekareti bozulmus anasi ogrenmis evlenin demis.cocuk istiyomus evlenmeyi kizda istiyomus ama cocuk teklif etmemis.evlenceklermis ama kiz kimse duysun istemiyomus unide saklicakmis.boyle varya dinlenip dinlenip dovesim,yemek yiyp dovesim,su icip dovesim varhaahha derdı neymıs
babayı saklar ünide...üni dedikodu kazanı...Bekareti bozulmus anasi ogrenmis evlenin demis.cocuk istiyomus evlenmeyi kizda istiyomus ama cocuk teklif etmemis.evlenceklermis ama kiz kimse duysun istemiyomus unide saklicakmis.boyle varya dinlenip dinlenip dovesim,yemek yiyp dovesim,su icip dovesim var
Suratına atican asidi gorcek gununuBekareti bozulmus anasi ogrenmis evlenin demis.cocuk istiyomus evlenmeyi kizda istiyomus ama cocuk teklif etmemis.evlenceklermis ama kiz kimse duysun istemiyomus unide saklicakmis.boyle varya dinlenip dinlenip dovesim,yemek yiyp dovesim,su icip dovesim var
ahahha bumuymus sımdı bırseyler derdımde ban yemekten korkarımBekareti bozulmus anasi ogrenmis evlenin demis.cocuk istiyomus evlenmeyi kizda istiyomus ama cocuk teklif etmemis.evlenceklermis ama kiz kimse duysun istemiyomus unide saklicakmis.boyle varya dinlenip dinlenip dovesim,yemek yiyp dovesim,su icip dovesim var
kız napsın ya ailesi manyak..ahahha bumuymus sımdı bırseyler derdımde ban yemekten korkarım
Hepsini gectim soyadi degisecek mumkun degil duyulmamasi.kaldi ki gizli degilmis ki annesi biliyo.ararsan deli cok istebabayı saklar ünide...üni dedikodu kazanı...
aynen de neden saklama geregı duyuyor onu anlamadımbabayı saklar ünide...üni dedikodu kazanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?