vallaha yamicheal jackson mübarek
Valla o kısmı biz de anlamadık. Yumurtalarla yavruları bırakmışlar sadece.600 muuuu  600unu birden nasil caldilar
Acır. Benimde köpeğim kaybolmuştu. Evden kaçtı gibi birşey oldu 4 sene oldu hala aklımda.
sipirvimin diyecektin
Only lovers left alive. vampirlicanım vampirli film izlemek istiyor
güzel önerisi olan
ya da korku filmi
gerçi korkmam da böyle gerilim olursa
gererse çok hoş olabilir
(sanki hayatımda yeterince gerilim yokmuş gibi babamın deyimiyle)
hımm,yokcanım vampirli film izlemek istiyor
güzel önerisi olan
ya da korku filmi
gerçi korkmam da böyle gerilim olursa
gererse çok hoş olabilir
(sanki hayatımda yeterince gerilim yokmuş gibi babamın deyimiyle)
Yazik olmus yaValla o kısmı biz de anlamadık. Yumurtalarla yavruları bırakmışlar sadece.
ben onun haberını okudum son cıkanı korkmadan ızleyene para mı ne vereceklermıshımm,yokkorku olarak dabbe bir cin vakası altıma s.çırttı o başka..
Bana o filmler cok bilim kurgu geliyo ya cok sacmahımm,yokkorku olarak dabbe bir cin vakası altıma s.çırttı o başka..
bb olsa da izlesek !hımm,yokkorku olarak dabbe bir cin vakası altıma s.çırttı o başka..
Hepsi öldü, birini yaşatabildik sadece. Onu da omuzuma alır dışarı çıkardım. Uçar iki tur atar geri gelirdi. Değişik bir kuştu. Hiç kafese koymazdık. Eve yaklaşınca da camdan girerdi eve. Bir gün babaannem o camı kapatmış. Olan oldu ogün işteYazik olmus yayavrulari nasil beslediniz? Bizim bir tane kacmisti yavrusunu şırıngayla beslemistim. O yavru da askim diyen kusumdu iste anasiyla ayni akibeti yasadi
üstüne para verseler izlememben onun haberını okudum son cıkanı korkmadan ızleyene para mı ne vereceklermıs
Only lovers left alive. vampirli
hımm,yokkorku olarak dabbe bir cin vakası altıma s.çırttı o başka..
mapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
Niye düştün kodese bacı?mapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
ban mı yedinnmapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
Hayatımda izlediğim en korkunçlu film: korkunç bir film serisi sanırım
Kendimi biliyorum sonuçta izlemem yani
Tahmin etmiştimamaan fragmanından bile sıkıldım
ben inanmadığım için komik geliyo
kımı dogradınmapıstan yeni çıktım ellerim hala kanlı cümleten zalaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?