yok kız kediyi diyorum benevde bırakamıyoruz dediniz
benim iş saatlerim çok yoğun
bir de zırt pırt seminere eğitime gidiyorum
imkanı yok evde çok duramam
artık bekarsın gülüm
ben ordaki mall a aşığım,çok taş değil miinception falan demeyin rüyama giriyi
deme öyleevde bırakamıyoruz dediniz
benim iş saatlerim çok yoğun
bir de zırt pırt seminere eğitime gidiyorum
imkanı yok evde çok duramam
artık bekarsın gülüm
yok kız kediyi diyorum benergenliğe girince çok çirkef, namıssız oluyolar. bıraksan gidip kör haliyle sevişecek hayvan o derece tırmalıyo kapıları karı karıı diye
Çok oyun istiyor ergenliğe kadar. Yemek, oyun, uyku, oyun, yemek..... Diye gidiyor.ilk 1 yıl napıyor ki
sorumluluk her hayvan ister de kedi evde kendi başına birkaç gün bile yaşıyormuş dneyenler varmış yani maması yatağı oldu mu yadırgamazmış yalnızlığı
asil hayvan ya
bence sümsük bişiben ordaki mall a aşığım,çok taş değil mi
Onun için dedim ya ilk 1 yaşına kadar çok zor diye.kopegıde tuvalete alıstırana kadar edıyo evın ıcıne
Herkesi acıktırcam şimdi... Şöööyle bi tencere sarma olsa da yesek.Gece gece lütfen aklıma girme git gide acıktığımı hissediyorum
Çok oyun istiyor ergenliğe kadar. Yemek, oyun, uyku, oyun, yemek..... Diye gidiyor.
mamasını suyunu kumunu hazır edersen bırakıp gidebilirsin tabii. kendi işini kendi halleder kedi pek bi sorumluluk yüklemiyo sana. köpek farklı ilgi oyun ilgi oyun dışarı çıkar eve getir patileri temizle iki dakika evden çıkayım de beni de al diye melül melül bakıyo ırıspı. bırakamıyom evde vallakediyi bırakabilir miyim evde peki
Aman tanrımHerkesi acıktırcam şimdi... Şöööyle bi tencere sarma olsa da yesek.
benımkıde yavruydu aldıgımda gecelerı aglıyordu yerım onu ben cok ozledımOnun için dedim ya ilk 1 yaşına kadar çok zor diye.Hele yavruyken.. Annesini çok aryor. sürekli ağlar.
Az mı çektim tarçından2-8 ay arası baktım. Birde 1 yaşından sonra 3 ay yine bende kaldı. Şimdi sevgilimde işte.
O ilk baktığım zaman dilimiyle ikinci baktığım çok apayrıydı. Yinede dünyaları değişmem ona
E sana bi pisi yakışır o zaman.ayyy ben bayılırım yılışık hayvanlara
mamasını suyunu kumunu hazır edersen bırakıp gidebilirsin tabii. kendi işini kendi halleder kedi pek bi sorumluluk yüklemiyo sana. köpek farklı ilgi oyun ilgi oyun dışarı çıkar eve getir patileri temizle iki dakika evden çıkayım de beni de al diye melül melül bakıyo ırıspı. bırakamıyom evde valla
Suan daha emiyorlar. 2 ayliktan once veremem zaten. Babam bir kismini rezerve etmis. Sorayim kac tanesi bostaVermeye mi çalışıyorsun? Bizim mersin tayfasına bir haber yayayım istersen.
E sana bi pisi yakışır o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?