Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evde bırakamıyoruz dediniz
benim iş saatlerim çok yoğun
bir de zırt pırt seminere eğitime gidiyorum
imkanı yok evde çok duramam

artık bekarsın gülüm
yok kız kediyi diyorum ben ergenliğe girince çok çirkef, namıssız oluyolar. bıraksan gidip kör haliyle sevişecek hayvan o derece tırmalıyo kapıları karı karıı diye

kopegıde tuvalete alıstırana kadar edıyo evın ıcıne
Onun için dedim ya ilk 1 yaşına kadar çok zor diye. Hele yavruyken.. Annesini çok aryor. sürekli ağlar.
Az mı çektim tarçından 2-8 ay arası baktım. Birde 1 yaşından sonra 3 ay yine bende kaldı. Şimdi sevgilimde işte.
O ilk baktığım zaman dilimiyle ikinci baktığım çok apayrıydı. Yinede dünyaları değişmem ona

kediyi bırakabilir miyim evde peki
mamasını suyunu kumunu hazır edersen bırakıp gidebilirsin tabii. kendi işini kendi halleder kedi pek bi sorumluluk yüklemiyo sana. köpek farklı ilgi oyun ilgi oyun dışarı çıkar eve getir patileri temizle iki dakika evden çıkayım de beni de al diye melül melül bakıyo ırıspı. bırakamıyom evde valla

benımkıde yavruydu aldıgımda gecelerı aglıyordu yerım onu ben cok ozledım

ben kedileri daha çok seviyorum zaten
karakter olarak benzeşiyoruz

Vermeye mi çalışıyorsun? Bizim mersin tayfasına bir haber yayayım istersen.
Suan daha emiyorlar. 2 ayliktan once veremem zaten. Babam bir kismini rezerve etmis. Sorayim kac tanesi bosta seveni de cok bu cimcimelerin. Kapis kapis gidiyo. Ucret almiyoruz. Basimizdan gitsinler yeter 10 tane kopegi napicaz birini zor basediyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…