bilinç altına mıçayımaçıklamaya da katılımcı sayısı çok olduğu için demişti hahaha ne alakaysa
Kahkaha attım.Onun bile dertlisi bizi bulur yaaa en yakin arkadasimin var.evde birakip imkansiz cikmak pacalarimizi isiriyo tam bir sokak surtugu.cekirdek yiyemiyoruz ayol yaninda koca paketi ona ayiklamak zorundayiz sanki
mantıklı. Benim genelde uykumu kaçırmadığı için hep içiyorum + sigarayla çok iyi gidiyor valla.e şimdi içersem uykum kaçıcak
sigaranın yanına da daha güzel giden bişey yok
mantıklı. Benim genelde uykumu kaçırmadığı için hep içiyorum + sigarayla çok iyi gidiyor valla.
kısırlaştırırsan dellenmez kısırlaştırmazsan geceleri uykuyu unutanlaşıldı ben köpek bakamam
kedi alayım en iyisi
ona mamasını yatağını verdi mi çok dellenmezmiş
huştbir tane de ben
Kedi iyidir. Sakin hayvan, ilk bir yıldan sonra derdi yok.anlaşıldı ben köpek bakamam
kedi alayım en iyisi
durmuyo benceya bilinçaltı demişken inception ne güzel filmdi ya,sizce filmin sonunda topaç duruyo mu
Kesinlikle hem kedi hem köpek bakmış birisi olarak onaylıyorum. Köpeklerin ilk 1 yaşına kadar bakması işkence.anlaşıldı ben köpek bakamam
kedi alayım en iyisi
kısırlaştırırsan dellenmez kısırlaştırmazsan geceleri uykuyu unut
Bizimkide 9 tane firtlatti millete kakalamaya calisiyozİlgilenemem diye korkuyorum kuzu. Şimdilik evdeyim ama çalışınca perişan olur o hayvan evde yalnız başına. Chihuahua sokak istemeyen bir tür, yalnız kalınca problem olmuyormuş. O yüzden ona takıldım. Eziyet etmeyeyim hayvana diyorum.
Evet maalesef. Cok sevgi arsizi. Hic doymuyor,küsüyor... Agliyo bide cok yalniz kalirsa. Cok dusuyoruz üstüne bizde. Ozgur zaten bizimki hic bagli degil. Kafasina gore yasiyo. Kapiyi acip gidiyo 2 sevişip geliyogoldenlar yalnız bırakılınca depresyona giriyolar.
kopegıde tuvalete alıstırana kadar edıyo evın ıcıneKesinlikle hem kedi hem köpek bakmış birisi olarak onaylıyorum. Köpeklerin ilk 1 yaşına kadar bakması işkence.
Kedide sorumluluk istiyor ama köpek kadar değil. Bana kalırsa köpeğin yerini tutamaz orasıda başka konu
Kedi iyidir. Sakin hayvan, ilk bir yıldan sonra derdi yok.
Kesinlikle hem kedi hem köpek bakmış birisi olarak onaylıyorum. Köpeklerin ilk 1 yaşına kadar bakması işkence.
Kedide sorumluluk istiyor ama köpek kadar değil. Bana kalırsa köpeğin yerini tutamaz orasıda başka konu
Gece gece lütfen aklıma girme git gide acıktığımı hissediyorumBen yine acıktım yaa...
Vermeye mi çalışıyorsun? Bizim mersin tayfasına bir haber yayayım istersen.Bizimkide 9 tane firtlatti millete kakalamaya calisiyoz
Evet maalesef. Cok sevgi arsizi. Hic doymuyor,küsüyor... Agliyo bide cok yalniz kalirsa. Cok dusuyoruz üstüne bizde. Ozgur zaten bizimki hic bagli degil. Kafasina gore yasiyo. Kapiyi acip gidiyo 2 sevişip geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?