- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
öyle diyolar sonra yine para istiyolarHadi yaa. O kadar yazmislar sahiplendirme diyee
Sana bi golden yavru verelim. Golden labrador kırmasıDenk gelmedi bir türlü. Bakınıyorum hala.
gece gece çıldırdın mı sen jusstt
fragmanını bile izlemem öte dursun
o askerlik konusuna ağır mesaj yazanları banladı en son sen yazdın mıı?
Her gün kontrol ediyorum, ama ya satmak istiyorlar ya çok yaşlı köpekler. Yaşlı almak istemiyorum, sonra üzülüyorum.Canım petarkadas ve sahibindene bak istersen sahiplendirmek isteyenler oluyor.
ondandır,toplu ban oldu o konuda,ban yağmuru...tahmin ettim bb kesin o konudan banlamıştır diye..
konu sahibinin nicki ebeaysun'Du bende ebeniiiiiinn.... yazdım
haklısın canım. En iyisi zaten yavruyken almak.Her gün kontrol ediyorum, ama ya satmak istiyorlar ya çok yaşlı köpekler. Yaşlı almak istemiyorum, sonra üzülüyorum.
de get gece gece herkes uyudu zaten s.cmıyım altıma simdine biliyim beni korkutmuyor of
Niye zabahsabah olsa da kahve içsek
İlgilenemem diye korkuyorum kuzu. Şimdilik evdeyim ama çalışınca perişan olur o hayvan evde yalnız başına. Chihuahua sokak istemeyen bir tür, yalnız kalınca problem olmuyormuş. O yüzden ona takıldım. Eziyet etmeyeyim hayvana diyorum.Sana bi golden yavru verelim. Golden labrador kırması
goldenlar yalnız bırakılınca depresyona giriyolar.İlgilenemem diye korkuyorum kuzu. Şimdilik evdeyim ama çalışınca perişan olur o hayvan evde yalnız başına. Chihuahua sokak istemeyen bir tür, yalnız kalınca problem olmuyormuş. O yüzden ona takıldım. Eziyet etmeyeyim hayvana diyorum.
de get gece gece herkes uyudu zaten s.cmıyım altıma simdi
Niye zabah
Aynen öyle, bi tane baktım, büyüttüm. Sosyal hayvanlar, ilgi istiyor oynamak istiyor.goldenlar yalnız bırakılınca depresyona giriyolar.
kızlar şimdi hatırladım rüyamda bu konuyu kapatmıştı mune
çimçirdimkıçını cimcir
terrierler de öyle ya da biz pekmezi alıştıramadık. 2 saat evde yalnız kalsa yırtıyo totosunugoldenlar yalnız bırakılınca depresyona giriyolar.
Onun bile dertlisi bizi bulur yaaa en yakin arkadasimin var.evde birakip imkansiz cikmak pacalarimizi isiriyo tam bir sokak surtugu.cekirdek yiyemiyoruz ayol yaninda koca paketi ona ayiklamak zorundayiz sankiİlgilenemem diye korkuyorum kuzu. Şimdilik evdeyim ama çalışınca perişan olur o hayvan evde yalnız başına. Chihuahua sokak istemeyen bir tür, yalnız kalınca problem olmuyormuş. O yüzden ona takıldım. Eziyet etmeyeyim hayvana diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?