sen kendine güven.insanız sonuçta duygularımızı tepkilerimizi kontrol etmemiz çok zor,sen içindekileri dökmüşsün.onun düşündüklerini umursama.
yok yahu ınsanız hepımız takmasanda suna bak ne rahat derler bosver oyle dusunme
ağlamayı kontrol edemezsin ki.sonuçta bir kavga olmuş o da sinirlenmiş sen de öfkeni göstermişsin sonunda.kimseye rezil olmadın,gurursuz da değilsino mesaj atmıştı cevap verdim sonra bir anda gerildik yardırdık whatsappten ya kendimi inanılmaz rezil olmuş hissediyorum ya ağladım acındırdım kendime gibi geliyor yani gurursuz hissediyorum
ağlamayı kontrol edemezsin ki.sonuçta bir kavga olmuş o da sinirlenmiş sen de öfkeni göstermişsin sonunda.kimseye rezil olmadın,gurursuz da değilsin
artık şey demiştir iyice g.tü kalkmıştır kendine güveni gelmiştir
ben ne güzel umursamıyodum o çileden çıkıyodu şimdi rezil oldum
anlamadım nasıl rahat derler
o onun kendi kişisel sorunu sen hissettiklerini yazdın yanlış bir şey yazmadınson yazdıklarım fena oldu ama çok kötüyüm titriyom yardım et bana vs yazdım hay o sinirle yazmasaydım o da döndü g.tünü uyudu işte
just kendini kontrol etme artık tatlım,1,5yıl o ne düşünür diye yaşamışsın her şeyi ona endekslemeye alışmışsın ama artık böyle olmasın
duygusuzmussun sankı bosanmaya meraklıymıssın ımajı yaratabılırler demek ıstıorumartık şey demiştir iyice g.tü kalkmıştır kendine güveni gelmiştir
ben ne güzel umursamıyodum o çileden çıkıyodu şimdi rezil oldum
anlamadım nasıl rahat derler
ne oluyor yaduygularımı söyleyerek rezil olmadım mı yani bisürü mesaj atarak
kendimi çok ezik hissediyorum
olmadın tabiki.sen sadece ona hissettiklerini yazdın bilmesi gerekiyodu sen böyle depresyondayken onun bu kadar rahat olmaması lazımdı.ezik değilsin,patladın sadece.bu kadar duyarsız kocam olsa ben de patlardımduygularımı söyleyerek rezil olmadım mı yani bisürü mesaj atarak
duygusuzmussun sankı bosanmaya meraklıymıssın ımajı yaratabılırler demek ıstıorum
aslında sevınmelısın suan neden dersen bak ıhtıyacın oldugunu belırtmıssın umursamamıs demek kı gelecek olmadıgı apacık bellı degıl mı yolunu cızmene yardım etsın bu olayduygularımı söyleyerek rezil olmadım mı yani bisürü mesaj atarak
ne oluyor ya
olmadın tabiki.sen sadece ona hissettiklerini yazdın bilmesi gerekiyodu sen böyle depresyondayken onun bu kadar rahat olmaması lazımdı.ezik değilsin,patladın sadece.bu kadar duyarsız kocam olsa ben de patlardım
hım keske oyle demeseydın erkekler cok dıkkat eder boyle laflarayok canım ama bana kızdı
ben madem git bana de ben de başkalarıyla olayım dedim
ne meraklıymışsın başkalarıyla olmaya 5 aydır düşmedi dilinden git ol dedi kapadı işte suratıma bidaa cevap vermedi ben geç yazdım çünkü artislik yaptım kendimce neyse sabahı nasıl edicem bilmiyorum ya
aslında sevınmelısın suan neden dersen bak ıhtıyacın oldugunu belırtmıssın umursamamıs demek kı gelecek olmadıgı apacık bellı degıl mı yolunu cızmene yardım etsın bu olay
bence de iyi oldu bak yine seni suçlu duruma sokmaya çalışıyor vicdan azabı çek diye,anlasın artık olayların ciddiyetini.ah neler olmuyor ki kuzum ya
saatlerdir ondan giremedim aralıklı olarak onla kapışıyoduk
belki de iplemiyorum diye o da iplemiyor imajı veriyordur
belki de bildiği iyi oldu
ne biliyim ya rezil olmuş hissediyorum o ayrı ama gerçekten aylardır içime atsam da çok üzülüyodum
hım keske oyle demeseydın erkekler cok dıkkat eder boyle laflara
adama başkasıyla olayım diyorsun, tepki verecek tabiki tamam canım diyecek hali yok yabelki yarın umursar
bence de iyi oldu bak yine seni suçlu duruma sokmaya çalışıyor vicdan azabı çek diye,anlasın artık olayların ciddiyetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?