Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya birbirimize ana avrat düz gittik ben o böyle yaptıkça kendimi tutamadım ağladım bağırdım en son bisürü mesaj attım ama kapayıp uyudu işte

kendını nıye ezık hıssedıyorsun kı gayet normal ıcıne atıosun doluyorsun ona patlamak hakkın

kendını nıye ezık hıssedıyorsun kı gayet normal ıcıne atıosun doluyorsun ona patlamak hakkın

ya kendimi çok rezil olmuş hissediyorum cool duruyodum şimdi rezil oldum dimi ona karşı kesin hehe gördün mü nasıl da çileden çıktı diyodur içinden dimi

ne diyeceğimi bilemedim kavga nerden çıktı,kim aradı önce?

o mesaj atmıştı cevap verdim sonra bir anda gerildik yardırdık whatsappten ya kendimi inanılmaz rezil olmuş hissediyorum ya ağladım acındırdım kendime gibi geliyor yani gurursuz hissediyorum

ya kendimi çok rezil olmuş hissediyorum cool duruyodum şimdi rezil oldum dimi ona karşı kesin hehe gördün mü nasıl da çileden çıktı diyodur içinden dimi
sen kendine güven.insanız sonuçta duygularımızı tepkilerimizi kontrol etmemiz çok zor,sen içindekileri dökmüşsün.onun düşündüklerini umursama.

yok yahu ınsanız hepımız takmasanda suna bak ne rahat derler bosver oyle dusunme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…