Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kazandı bb ya maskem düştü onu ne kadar umursadığımı görmüş oldu bu gece ben rezil oldum
sabah cevap atmazsa iyice çileden çıkarım ben

koşmaz koşmuyor
ya sen kendini niye ona kanıtlamaya çalışıyosun?ben de beni aldatan sevgilimden sonra delirdim salak salak şeyler yaptım,hatta bu salaklığı ne kadar abarttığımı biliyosun.ama şimdi benim maskem düştü rezil oldum diye düşünmedim.önemli olan senin duyguların ya,kocandan ayrılıyorsun ve üzülüyorsun,umursuyorsun.gayet normal bu.onun ne düşüneceğini boşver,sen kendine odaklan..ileride hayatında o olmayacakki zaten

just kaçan kovalanır ..
kıymet bilmeyeni bosver ..
seni üzeni sende üz ..

haklısın duygularımdan utanmamam lazım
ben gayet samimiydim onları yazarken
sabah mesaj atmazsa çıldırıcım ama ya
iyice kudurcam beni iplemiyor diye

valla bende aynı duruma dusmustum bı ara sonra pısman oldum oyle yaptıgıma sımdı ınan umrumda degıl kendıme bakıorum

haklısın duygularımdan utanmamam lazım
ben gayet samimiydim onları yazarken
sabah mesaj atmazsa çıldırıcım ama ya
iyice kudurcam beni iplemiyor diye
ya dediğim gibi artık onun napacağının seni etkilememesi lazım.sen bu üzüntünle ya da bunalımınla ilgilenmelisin.insan bazen deliriyor işte,herkese olur böyle şeyler.olmasa orta yerimizden çatlardık değil mi?kes artık ilişkini onunla lütfen.

valla bende aynı duruma dusmustum bı ara sonra pısman oldum oyle yaptıgıma sımdı ınan umrumda degıl kendıme bakıorum
mesela ben şu an kuduruyorum ama belli etmiyorum, geziyorum fotoğraf paylaşıyorum, whatsappda pırıfil fotoğrafımı güncelliyorum, ama aslında KUDURUYORUM

karnıma ağrılar girdi zaten keşke cevap yazmasaydım ya
ben de kuduruyorum artık
sabah eğitimi var kaldı mı sana 5.30 saat daha sabır ya cevap yazmazsa kudurcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…