- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
oban 1 saat sonra kalktı,kazen 1gün yazmış sistem 1saat algılamış.bilmem dün aksam kazen amca mapısa atdıydı beni
bugun girdim 12 gibi girildi ..
o yüzden hemen tersine bir imaj çizip telefonunu kapat
o oynasın az ötede
Kosmazsa kosmasin ne hali varsa görsün essek gbi geri doner merak etmeo kazandı bb ya maskem düştü onu ne kadar umursadığımı görmüş oldu bu gece ben rezil oldum
sabah cevap atmazsa iyice çileden çıkarım ben
koşmaz koşmuyor
Ya gururu boşver de için soğurişe yarar mı dersin gururumu kurtarmada???
oban 1 saat sonra kalktı,kazen 1gün yazmış sistem 1saat algılamış.
Dun mapisa girdin bgnde mi girdin ayni konudankk daki dün ki şu olay vardı ya terini sildim
Kosmazsa kosmasin ne hali varsa görsün essek gbi geri doner merak etme
Ya gururu boşver de için soğur
bırak kudursun
ya sen kendini niye ona kanıtlamaya çalışıyosun?ben de beni aldatan sevgilimden sonra delirdim salak salak şeyler yaptım,hatta bu salaklığı ne kadar abarttığımı biliyosun.ama şimdi benim maskem düştü rezil oldum diye düşünmedim.önemli olan senin duyguların ya,kocandan ayrılıyorsun ve üzülüyorsun,umursuyorsun.gayet normal bu.onun ne düşüneceğini boşver,sen kendine odaklan..ileride hayatında o olmayacakki zateno kazandı bb ya maskem düştü onu ne kadar umursadığımı görmüş oldu bu gece ben rezil oldum
sabah cevap atmazsa iyice çileden çıkarım ben
koşmaz koşmuyor
yok dün girdim mapısa yorumdan sonra gece ..Dun mapisa girdin bgnde mi girdin ayni konudan
birazda kendini dusun uzul uzul nereye kadardönmez dönseydi 6 ayda dönerdi
kudurur mu ki ya bana pek kuduruyo gibi gelmiyo açıkçası kuduruyosa da belli etmiyor
E dun bizde mapisa girdik 1 saat sonra ciktik senin haberin yok akilliyok dün girdim mapısa yorumdan sonra gece ..
bugun girebildim yeni cıktım mapıstan yanii ..
ya sen kendini niye ona kanıtlamaya çalışıyosun?ben de beni aldatan sevgilimden sonra delirdim salak salak şeyler yaptım,hatta bu salaklığı ne kadar abarttığımı biliyosun.ama şimdi benim maskem düştü rezil oldum diye düşünmedim.önemli olan senin duyguların ya,kocandan ayrılıyorsun ve üzülüyorsun,umursuyorsun.gayet normal bu.onun ne düşüneceğini boşver,sen kendine odaklan..ileride hayatında o olmayacakki zaten
mesela ben şu an kuduruyorum ama belli etmiyorum, geziyorum fotoğraf paylaşıyorum, whatsappda pırıfil fotoğrafımı güncelliyorum, ama aslında KUDURUYORUMdönmez dönseydi 6 ayda dönerdi
kudurur mu ki ya bana pek kuduruyo gibi gelmiyo açıkçası kuduruyosa da belli etmiyor
olabilir cnm gittim yattım,bugünde piknikteydim yeni geldim eveE dun bizde mapisa girdik 1 saat sonra ciktik senin haberin yok akilli
ya dediğim gibi artık onun napacağının seni etkilememesi lazım.sen bu üzüntünle ya da bunalımınla ilgilenmelisin.insan bazen deliriyor işte,herkese olur böyle şeyler.olmasa orta yerimizden çatlardık değil mi?kes artık ilişkini onunla lütfen.haklısın duygularımdan utanmamam lazım
ben gayet samimiydim onları yazarken
sabah mesaj atmazsa çıldırıcım ama ya
iyice kudurcam beni iplemiyor diye
valla bende aynı duruma dusmustum bı ara sonra pısman oldum oyle yaptıgıma sımdı ınan umrumda degıl kendıme bakıorum
mesela ben şu an kuduruyorum ama belli etmiyorum, geziyorum fotoğraf paylaşıyorum, whatsappda pırıfil fotoğrafımı güncelliyorum, ama aslında KUDURUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?