sen ona hissettiklerini yazdın,içini döktün o da cevap yazmadı.sen gurursuz olmazsın ki,o demekki yaşanmışlıklara saygısı olmayan bir adammış.grur whatsapp mesajlarıyla ölçülmez.
pizza yiyelimmi ikijimmmmmmmACIKTIM
eger galıbıyet gormek ıstıorsan bu saatten sonra ne msj at ne msjlarına karsılık ver tamamıyle bıtır herseyı baglantıyı kopar ona guzel bı cvp olsun..yazmim mi
Artik yazma iyice bi bok sanmasin kendini biraz bekle bi sakin ol yrn olsun o cvp yazar m. Etme
Icki de icersek gelir mangal bahane icki sahaneatla gel yapalım gece gece iyi olur
vurdu zaten 6 aylık gurur bi gecede bi tarafıma kaçtı afedersiniz
maske düştü
olur neyli , ben zebzeli yiyorum sadecepizza yiyelimmi ikijimmmmmmm
vurdu zaten 6 aylık gurur bi gecede bi tarafıma kaçtı afedersiniz
maske düştü
eger galıbıyet gormek ıstıorsan bu saatten sonra ne msj at ne msjlarına karsılık ver tamamıyle bıtır herseyı baglantıyı kopar ona guzel bı cvp olsun..
Suclu oldgu icin sessiz kaldi bencebakalım ne yazcak zındık
hadi uyumayıp bekleyelisakjbdksajdbkjsabdkjb(ÇARPILDIM)bakalım ne yazcak zındık
Suclu oldgu icin sessiz kaldi bence
en guzel tepkı sessızlık olur kazanırsın merak etme..evet istiyom zafer kazanmış hissetmek istiyom
olur neyli , ben zebzeli yiyorum sadece
en guzel tepkı sessızlık olur kazanırsın merak etme..
Just ben saka yaptin sanmist bgn evliyim deyince ne kdrlik evlisin
Artik yazmamalisin bence ama.cok yazmak istiyosan icimde kalir diyosan smdinyaz ve artik cvp verme o kudursunbelkim sabah da sessiz kalır
cevap attırcak bişeyler yazmak istiyorum
ben demiyorum valla ben mesajlaşmana bile karşıyım.farzedelim ki bu adamla 20küsür ekimde hakim tek celse boşadı sizi.ben sadece senin o zaman yaşayacağın şoku ve boşluğu düşünüp üzülüyorum.çünkü sürekli mesajlaşıyorsunuz,kavgalar vs..senin onla ilişkini bitirmen lazım artık,hayatından çıkarman lazım ki boşandıktan sonra kolay alış.oyüzden daha kavgaların başladığı zamanlarda sana simini kır tarzı şeyler söylemiştimne biliyim siz burda diyodunuz ya totosunu kaldırma vs ondan öyle yer etti bende mesaj atarsam gurursuz olcam gibi
Artik yazmamalisin bence ama.cok yazmak istiyosan icimde kalir diyosan smdinyaz ve artik cvp verme o kudursun
ben demiyorum valla ben mesajlaşmana bile karşıyım.farzedelim ki bu adamla 20küsür ekimde hakim tek celse boşadı sizi.ben sadece senin o zaman yaşayacağın şoku ve boşluğu düşünüp üzülüyorum.çünkü sürekli mesajlaşıyorsunuz,kavgalar vs..senin onla ilişkini bitirmen lazım artık,hayatından çıkarman lazım ki boşandıktan sonra kolay alış.oyüzden daha kavgaların başladığı zamanlarda sana simini kır tarzı şeyler söylemiştim
sen diyetisyen olduğuna emin misinben demiyorum valla ben mesajlaşmana bile karşıyım.farzedelim ki bu adamla 20küsür ekimde hakim tek celse boşadı sizi.ben sadece senin o zaman yaşayacağın şoku ve boşluğu düşünüp üzülüyorum.çünkü sürekli mesajlaşıyorsunuz,kavgalar vs..senin onla ilişkini bitirmen lazım artık,hayatından çıkarman lazım ki boşandıktan sonra kolay alış.oyüzden daha kavgaların başladığı zamanlarda sana simini kır tarzı şeyler söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?