Oha bu saate kdr piknik mi yaptin loolabilir cnm gittim yattım,bugünde piknikteydim yeni geldim eve
ya dediğim gibi artık onun napacağının seni etkilememesi lazım.sen bu üzüntünle ya da bunalımınla ilgilenmelisin.insan bazen deliriyor işte,herkese olur böyle şeyler.olmasa orta yerimizden çatlardık değil mi?kes artık ilişkini onunla lütfen.
gel ağzıma mıç desen daha iyihatta şey diyesim var nolur cevap at kuduruyorum
tamam da cevap atsa nolacak? diyelim aşkdolu birşey yazdı barışacak mısın.ya da yazmadı bu boşanma sürecini mi hızlandıracak.onunla mesajlaşarak kendini yiyosun sadece.hatta şey diyesim var nolur cevap at kuduruyorum
Oha bu saate kdr piknik mi yaptin lo
tamam da cevap atsa nolacak? diyelim aşkdolu birşey yazdı barışacak mısın.ya da yazmadı bu boşanma sürecini mi hızlandıracak.onunla mesajlaşarak kendini yiyosun sadece.
just ben hep bi yandan destekliyodum msjını oku cevap verirsin nasıl olsa sonra yumuşarsınız veya git yüz yüze konuş belki düzelirsiniz falan diye ama yok yani bende de bitti artık iyi niyet bugün bi cacık olmaz bu adamdan
hayır da gururum düzelcek
çünkü bu kadar mesaja cevap yazmazsa fenalık gelicek bana gururum kırıldı
Onun sana cvp yazmamasi senin haksiz oldgunu göstermez demekki bi hatasi var sen bu kdr ustune gdince savunamamis kendini boyle dsun birazda ve artik msj yazma sakin
Canim mangal istedi simdii oy oyyyok ordan annemlere,ordan alısverise,dolastık ettik derken anca
fazla gurur döte vurur
kendinden baskası kıymetli olmasın just ..
sen ona hissettiklerini yazdın,içini döktün o da cevap yazmadı.sen gurursuz olmazsın ki,o demekki yaşanmışlıklara saygısı olmayan bir adammış.grur whatsapp mesajlarıyla ölçülmez.hayır da gururum düzelcek
çünkü bu kadar mesaja cevap yazmazsa fenalık gelicek bana gururum kırıldı
Canim mangal istedi simdii oy oyy
Artik yazma iyice bi bok sanmasin kendini biraz bekle bi sakin ol yrn olsun o cvp yazar m. Etmeyazmim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?