14 aylık neden şaka yapıyım
evetsen diyetisyen olduğuna emin misin
boşanıyolar kuzu ne rayı artıkdaha cok yeni evlisiniz ..
hersey rayına oturur ,canını sıkma ..
daha cok yeni evlisiniz ..
hersey rayına oturur ,canını sıkma ..
o kadar dogru dedın kı ınan haklı bb just alısmaya baslamalısın daha kotu olursun.ben demiyorum valla ben mesajlaşmana bile karşıyım.farzedelim ki bu adamla 20küsür ekimde hakim tek celse boşadı sizi.ben sadece senin o zaman yaşayacağın şoku ve boşluğu düşünüp üzülüyorum.çünkü sürekli mesajlaşıyorsunuz,kavgalar vs..senin onla ilişkini bitirmen lazım artık,hayatından çıkarman lazım ki boşandıktan sonra kolay alış.oyüzden daha kavgaların başladığı zamanlarda sana simini kır tarzı şeyler söylemiştim
psikolog olcak kadınsın valla
diyorumki bu bir yarışma değil,o da son cevap atsa sen de cevap atsan boşanacaksınız değil mi?kimse kazanmayacak,kazancak birşey yok kaybedecek bir şey de yok.ne yazıyım ki o cevap atsın cevapvermeyen ben olıyım istiyorum bak o zaman gururum toplar
herkes böyle diyor ama rayına oturcaak bişey yok ki
herkes 9 aylık evliyken boşanma kpısına gitmiyor sonuçta
kavga vs olur ama biz 6 aydır ayrıyızz
ben her türlü yerim zaten 5 kilo almak istiyorum, ama pizza yokdiyetisyen hanım bu saate pizza yenir mi
hayırdiyetisyen hanım bu saate pizza yenir mi
üzüldüm yaboşanıyolar kuzu ne rayı artık
En som ne konustnz ki.ne yazıyım ki o cevap atsın cevapvermeyen ben olıyım istiyorum bak o zaman gururum toplar
diyorumki bu bir yarışma değil,o da son cevap atsa sen de cevap atsan boşanacaksınız değil mi?kimse kazanmayacak,kazancak birşey yok kaybedecek bir şey de yok.
sebep ..
canımız cok cekiyosaaaaaaaa
En som ne konustnz ki.
ben her türlü yerim zaten 5 kilo almak istiyorum, ama pizza yok
ben olsam YA NOLACAĞDIIII derdimişte bana git başkalarılya ol bravo dedi kıçını dönüp yattı kızdı zannımca
doğru diyosun da hırs yapıyom benden adam olmaz
psikopat psikopat hareketler şiddet anlatsam dudağın uçuklar işte böyle bi herif için yırtıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?