Ben baskalariyla olmaya merakli degilim yaz ve onun kabahatli oldgu nokta ne mesela bi acigi varmiişte bana git başkalarılya ol bravo dedi kıçını dönüp yattı kızdı zannımca
şu an ruhum dominosla, pizza hutlaacıkınca kafan dominosa mı gitti
Ben baskalariyla olmaya merakli degilim yaz ve onun kabahatli oldgu nokta ne mesela bi acigi varmi
o hırs da normal sen boşanma olayını önemsesin delirsin kudursun istiyosun anlıyorum senii.sen zaten barışmayacaksın bunu da biliyorum boşanma durumundan eminsin.sadece neden o benim kadar üzülmüyor,bu kadar çektiğim çile boşunamıymış tarzı şeyler düşünüyorsun.ama zaten sen boşanarak bu sorunları çözüyorsun yani bir daha seni delirten tavırlarına katlanmayacaksın.doğru diyosun da hırs yapıyom benden adam olmaz
psikopat psikopat hareketler şiddet anlatsam dudağın uçuklar işte böyle bi herif için yırtıyorum kendimi
şu an ruhum dominosla, pizza hutla
Bunu kullanamayiz just baska bisey yokmu tam boyle cuk diye suclayinca oturacakbeni sallamaması
Bnm ruhum iskendercideyakın olsakta şöyle karşılıklı dertleşsek ne iyi olurdu bee dedim bi an
gece gece acıkan bir ben değilmişim be oleyyyBnm ruhum iskendercide
o hırs da normal sen boşanma olayını önemsesin delirsin kudursun istiyosun anlıyorum senii.sen zaten barışmayacaksın bunu da biliyorum boşanma durumundan eminsin.sadece neden o benim kadar üzülmüyor,bu kadar çektiğim çile boşunamıymış tarzı şeyler düşünüyorsun.ama zaten sen boşanarak bu sorunları çözüyorsun yani bir daha seni delirten tavırlarına katlanmayacaksın.
Bunu kullanamayiz just baska bisey yokmu tam boyle cuk diye suclayinca oturacak
Raki sofrasi istiyorum uleynnngece gece acıkan bir ben değilmişim be oleyyy
Hicmi koz vermedo eline bi dusun yanlis bisey yapmistir yuzune vurulmalik bisey mesela bn baskasina gitmeye merakli degilim ama sen sunu sunu yapmistin hatali sensin gbisinden suclayacagn bisey yokmuevet aynen öyle o da kudursa rahatlıcam aslında umursamıcam
mesela nasıl bişey??
Hicmi koz vermedo eline bi dusun yanlis bisey yapmistir yuzune vurulmalik bisey mesela bn baskasina gitmeye merakli degilim ama sen sunu sunu yapmistin hatali sensin gbisinden suclayacagn bisey yokmu
kudurur ya da kudurmaz artık bundan sonra hayatlarınız ayrılacak sen ayrı o ayrı artık onun kudurması da hayatı da hiçbir şeyi de seni bağlamayacak.demekki o rahat biri kudurmuyor,sen kuduruyorsun.ben olsam ben de kudururum.amazaten gamsızlığı5ay ayrı yaşaæmanızdan belli,adam gibi evlilik bile olmamışevet aynen öyle o da kudursa rahatlıcam aslında umursamıcam
mesela nasıl bişey??
he valla yayakın olsakta şöyle karşılıklı dertleşsek ne iyi olurdu bee dedim bi an
Canim iste bu tarz zmnlarda karsindakini diri diri kessen sinirin gecmiyor eger haksizliga ugradiysankudurur ya da kudurmaz artık bundan sonra hayatlarınız ayrılacak sen ayrı o ayrı artık onun kudurması da hayatı da hiçbir şeyi de seni bağlamayacak.demekki o rahat biri kudurmuyor,sen kuduruyorsun.ben olsam ben de kudururum.amazaten gamsızlığı5ay ayrı yaşaæmanızdan belli,adam gibi evlilik bile olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?