Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğru diyosun da hırs yapıyom benden adam olmaz

psikopat psikopat hareketler şiddet anlatsam dudağın uçuklar işte böyle bi herif için yırtıyorum kendimi
o hırs da normal sen boşanma olayını önemsesin delirsin kudursun istiyosun anlıyorum senii.sen zaten barışmayacaksın bunu da biliyorum boşanma durumundan eminsin.sadece neden o benim kadar üzülmüyor,bu kadar çektiğim çile boşunamıymış tarzı şeyler düşünüyorsun.ama zaten sen boşanarak bu sorunları çözüyorsun yani bir daha seni delirten tavırlarına katlanmayacaksın.

evet aynen öyle o da kudursa rahatlıcam aslında umursamıcam

Bunu kullanamayiz just baska bisey yokmu tam boyle cuk diye suclayinca oturacak

mesela nasıl bişey??

mesela nasıl bişey??
Hicmi koz vermedo eline bi dusun yanlis bisey yapmistir yuzune vurulmalik bisey mesela bn baskasina gitmeye merakli degilim ama sen sunu sunu yapmistin hatali sensin gbisinden suclayacagn bisey yokmu

size doyum yok ben kaçar ..
kendinize cici bakın kızlar görüşürüz ..

mesela nasıl bişey??
kudurur ya da kudurmaz artık bundan sonra hayatlarınız ayrılacak sen ayrı o ayrı artık onun kudurması da hayatı da hiçbir şeyi de seni bağlamayacak.demekki o rahat biri kudurmuyor,sen kuduruyorsun.ben olsam ben de kudururum.amazaten gamsızlığı5ay ayrı yaşaæmanızdan belli,adam gibi evlilik bile olmamış

Just eger icin soguyacaksa msj atinca suan at ve bitsin gitsin olay bidaha da cevap alamasin senden konustukca yuzgoz olunuyo cunki

Canim iste bu tarz zmnlarda karsindakini diri diri kessen sinirin gecmiyor eger haksizliga ugradiysan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…