Bıkkınlık veren para mevzusu

Kardeşim ben seni anladım da ne olursa olsun çocuğun yemesinden, icmesinden, baligindan, meyvesinden kismayin. Bırakın kredi kartını nasıl döndürecek kocanız düşünsün.
Kayinvalideye çok bir şey alınmamış, kafaya takmayın. Bence her şeyi kontrol etmekten de vazgeçin. Bakın kocanız bu kadar dert etmiyor?siz de cocugunuza harcayın. Tabi altınları da bozdurtmayin. Zaten kredi kartının vahametini görünce kocanız vites kucultecektir. Sakın elestirmeyin, kayın aileye saygıda kusur etmeyin huzurunuzdan olmayın.

Bir sürü cevap verdim, olmuyorsa olmuyordur. Daha da tekrar etsem faydası yok

Bence boşuna birbirinizi yemişsiniz. Herkes hakettigini yaşıyor bu hayatta. Kendimden biliyorum...Aç gözlü erkek kardeşim daha evlenmeden ailemin de onayıyla milyonlarina kondu, beni lanet ettirip elbirliğiyle mirastan çikardilar. şimdiye kadar bana kuruş destek vermemiş aileme yillarca hediyeler yagdirdigimla kaldım. Yapmasaydin dediler Anam aklınca kızdan mal kaçırıp oğluna verdi ama ileride müstakbel gelini , bu kadın bana İzmir de -istanbul da yazlık kışlık 5 ev, tekne, ayvalikta-aydinda denize sıfır dönüm dönüm arazi verdi, şu yaşlı kadına pazardan bir çift terlik alayım bari diyecek mi? Demese üzülür müyüm? Yok valla, hatta çekidegimi aldım merakla bekliyorum o günleri. Belki bizim gelin de burda başlık açar, o zaman sonuna kadar vericem gazı yemin ederim.Acıma sakın güzel gelinim , çatır çatır ye, bir yudum su verme, kefen parasi bile birakma bunlara, belediye kaldırsın cenazelerini, arkandayım ablası

Son düzenleme:
m ki annem her durumda bize zor durumda kalmayın diye hiç bişet ödetmiyo kendi alıyo her şeyimizi. Ama onlar sizin çocuğun

yazınıza kendinizi ve ailenizi överek başlamışsınız, sonra da karşı tarafı gömmüşsünüz.. biraz fazla yükselmişsiniz bence yine de eşinizle konuşmanız en iyisi olur. gecenin 3 ünde yazdığınıza göre baya dert olmuş çünkü içinize.

Konu sahibi boşa yoruluyorsun, bunların her birine ayrı ayrı açıklama yapsan da sn kötü kıskanç cimri gelinsin. Ama takılma bu konuya, evladını ve keseni düşündüğün için kötü gelin olmanın hiç sakıncası yok. Eşine kibarca senin ücretsiz iznin bitene kadar sadece çekirdek ailenize harcama yapmanız gerektiğini anlat. Sonra da çocuğun ihtiyaçlaeını besinini "yok" dese de al. İster aklı başına gelsin isterse batsın. Bu kadar üzüleceğine bırak adam düşünün. Borç gırtlağa dayandığında da kredi falan çekme sakın abiinden ailesinden her kimse ondan istesin.

Haklısınız, önerilerinizi dinlicem

Ayy ayy ayy aman allahım parayla saadet olmyyor demekki, hayırlısı ne diyim bilemedm

Birini oğlu almıs zaten ikisini degıl.

Ayy ayy ayy aman allahım parayla saadet olmyyor demekki, hayırlısı ne diyim bilemedm
Helalse olur, niye olmasın? Ama ahlı paranın ah ettirene ne getireceğini izleyip gorucem. Bu hikayede parayı anasının ak sütü gibi hakeden tek kişi de gelinimiz olacak. Çünkü konu sahibinin dediği gibi, vermeselerdi, ona ne?

Konu sahibi benim yani kendilerini ayarlamışlar ki vermişler. Eşim de hayır demedi. Ben durumlarını bilemem ki evlenirken.. Demek ki var vermek istiyorlar diye düşündüm. Neden ısrarla almayayım ki onu anlamadm. İşin bu boyuta geleceğini nerden biliyim müneccim miyim ben.ayrıca evin satılması herkesin ortak fikriydi. Onlar bize oturalm diye vermediler zaten, masrafı vardı evin.

Doğru diyorsun ablası, vermeselerdi bence de, kendileri böyle uygun gördüyse sen yok istemem diyemezdin, bir kere verdilerse, ilerisini düşünmüşlerdir herhalde, bundan sonra zırnık borcun yok kimseye. Ayağına ayakkabı almaya, evdeki küçük kızkardesin karnını doyurmaya parası olmayan adam kimseye ev mev hibe etmez. Demek ki düşünmüşler bunları zamanında. Ayakkabılarını da kendileri alsınlar bı zahmet. Senlik bı durum yok ortada. Çok haklısınye gitsin

Abla demek ki düşünülmemiş bunu anlıyorum. Alalım tabi ki eyvallah ama şu sıralar değil. Bebeğim küçük masraftayız borçtayız. Çalışmıyorum fln.. Düzlüğe çıkınca 10 tane alalm ama şı an 1 tane biel fazla

Ben size hak verdim ya, insan durur durur sonra bir anda dolduğunu hisseder 2. Ayakkabi saçma olmuş ne indirim bitiyor ne kampanya ne marka. Sonuçta evde olan bir insan sürekli dışarıda çalışsa ihtiyaç derim. Bende sevmem böyle şeyleri boğazınıza kadar çökmeye gerek yok saçma sapan bir düzen olmuş. Tekrar son kez eşinizle konuşun çocuğa da ucuz bez fln almaktan vazgeçin 2. Ayakkabiyi alan once çocuğuna bez de alabilir

Yaşarken çocuğa mal mülk bagislayan aileleri anlayamıyorum.
Kendilerini nasıl bu duruma sokar bir insan ya?
Benim babam emekli kirada bir evi var
Adam zor geçiniyor şimdi bu evi bize mi versin?
Adam kirayla zar zor geçiniyor hastane masrafları bir ton.
Akıllı insan bunu kendine yapmamali sonra ayakkabı lafı edilir.
Eşinin ailesine şuan çok kızgınım.

Kız ben senin tarafindayim Bugün linç yiye yiye şirazen bozuldu senin vallahi haklısın, billahi haklısın. Sen doğal olarak kendi yuvana çocuğuna bakicaksin. Önceden söyleselerdi biz sana bu evi veriyoruz ama ileride ufak ufak karşılığını bekleriz diye belki de almazdin en başta, o ev olmayınca da ona göre borca girerdin, kendini ayarlardin. Ele güne karşı oğlumuza ev verdik demek için önünü ardını düşünmeden efeliğe kalkmışlar, Şimdi niye butceni bozuyorlar? Haklısın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…