Bıkkınlık veren para mevzusu

Şimdi kendi ailenizi ve eşinizin ailenizi karşılaştırmanız yanlış olmuş. Bir kere arada eşitlik yok durumları aynı değil. Sizin aileniz sizden istemeyebilir aile durumunuz iyi ve tek çocuksunuz ama karşı taraf hem durum kötü hem de fazla çocuk sayısı var.
Altınları vermişsiniz ama ev de vermişler. Yani ayakkabı almış vs bence bunlar evladın yapması gerekenler.

Alıyoruz zaten, şu ara iyi değil durumumuz.

kıızzzzzz poponu kaşı dilini ısır bir şey yap gözünü sevem
Ulu orta heryerde söyleme bak nazara geliirrrrr maşallahhhhhhhh.

yok valla bizde 1 ekmek aLınacak onu bile biz alıyoz geçen peçete bitmiş kp diyo ki bana niye söylüyosnz siz alın

Bir süre takılma. İşe başlayınca herşey yoluna girer. Şişen hesap vs. 1-2 maaşla hallolur. Sen bi kahve yap iç. Amaaan.

Geçmiş olsun bu arada.

Benim kvdem hamileydim sormaya basladı kac beden cıtcıtlı bady alalım diye.Dogum yaptım soruyor kac beden alalım diye?_Lohusalık gecti soruyor (saolun ama alacaksanız su beden giyiyorz diyoruz bu arada)kızın yası geldi soruyor(ben burda artıkcvp vermemeye basladım)Krese basladı sordu inanmazsınız
Ben krese basladı cis eğitimi flan giymiyorz dedim cıtcıtlı bady
Vakti olmadı herhalde diyorum almaya

Ahaha töbe yarabbim benzer durum bizde de oldu. Babam emekli olduğunda bize biraz hediye olarak para verdi. Yakın zamanda oluyor. Kayınpeder bizm borcu ödeyemeyince siz babandan bi 10 bin alın biz sonra hesaplaşalm oldu

Alıyoruz zaten, şu ara iyi değil durumumuz.

200tl. verilen ayakkabı ne sizi batırır.
Ne karşı tarafı Zengin eder.

Siz de evlat yetiştiriyorsunuz.

O aldığı küçük hediye bile ne çok mutlu etmiştir Kayınvalidenizi.

Almıştır anacığının duasını.

Takılmayın böyle küçük şeylere

Ahaha töbe yarabbim benzer durum bizde de oldu. Babam emekli olduğunda bize biraz hediye olarak para verdi. Yakın zamanda oluyor. Kayınpeder bizm borcu ödeyemeyince siz babandan bi 10 bin alın biz sonra hesaplaşalm oldu
Tam bu noktada bi cvp vermek lazım ama.
Aranmıs yani.
Kpder ne münasebet benle böyle bir diyaloga girsin.
Haddini hududunu bilmek önemli.

Tam bu noktada bi cvp vermek lazım ama.
Aranmıs yani.
Kpder ne münasebet benle böyle bir diyaloga girsin.
Haddini hududunu bilmek önemli.
Bana denmiyor ki işte, bu ailede sorunumz bu sanırm mesela eşimin abisine borç verdiklerinde zorlandılar ettiler bizden aldılar fln ama bunların hiç birini onlar bilmez. Söylemiyolar

Bana denmiyor ki işte, bu ailede sorunumz bu sanırm mesela eşimin abisine borç verdiklerinde zorlandılar ettiler bizden aldılar fln ama bunların hiç birini onlar bilmez. Söylemiyolar
Borc paran varsa verirsin ,baskasına güvenerek borc verilmez.
Esiniz bence cok pasif.
Biz niye ödeyelim abiye verilen borcu üstelik bizde sıkısıkken.
Hic polyannalık yapamıcam yorumlardaki gibi.
Esiniz sen ise baslayınca toparlanırız demis,sen acıl sac oraya buraya gösteris olsun diye,ben senin arkanı toplamaya el kadar bebemi bırakıp calısayım.
Bu kime mantıklı geliyor bilmiyorm da bana gelmez.

Evlat büyütmek hiç kolay değil.
5 yıldır yaz kış aynı ayakkabıyı giyiyorum ama bu 5 yılda çocuklarıma 10 defa yeni ayakkabı aldım. Minik ayakları büyüyor neticede
Büyüdüklerinde bana aldıkları bir ayakkabının da lafı edilmesin ya.

Ben ne zaman söylesem böyle KV ile aramız açılıyor. Bekliyorum ne olacak şimdi

Erkek anneleri çocuklarını bağışlıyor evlenince
Size söylemediler mi?

Valla çok haklısın da saçmaya da gönlüm el vermiyo, hastalığı var sağlığı var kenardaki paraya da dokunmak istemiyorum. Bebeğime yatırım yapmak istiyorum. Resmen o borcu biz üstlenmiş gibi olduk zaten. Direk bizden almış gibi oldular. Eşim hiç bişey demiyo

Bende evladıma almak isterim. Ben niye evladımdan kısıyorum kv ye alınacak diye pardon da?
Erkek anneleri çocuklarını bağışlıyor evlenince
Size söylemediler mi?

Ben burda mevzunun ayakkabı olmadıgını anladım zaten.
Ayakkabı bi patlama noktası sadece.
Öncesi vardır onun.
Hic sasmaz.

Kocaniz da olsa elin adamına asla ailenizin bir kuruşunu yedirmeyin. Bir de eşinizin iyi bir ayara ihtiyacı var. Tamam ailesine yardım edebilir diyelim ama bu biraz fazla değil mi. Sizin de durumunuz belli. İlk önce ailesinden para almayı kesin. Çok istiyorlarsa eşinizden habersiz bir bankaya adınıza yada çocuğunuzun adına hesap açsınlar. Ne olacağı hiç belli olmaz ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…