- 2 Şubat 2020
- 128
- 173
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mavivioletta
-
Yarın belli olacak atama yeriEşinin atandığı yer aileden uzak mı?
Düşünmüyorum zaten.bir kaç sene çocuk yapmayin lütfen
Söyledim dün akşam alırım dedi dil ucuyla.Eşinizle sizde konuşun o zaman.Altın verdiyseniz altınınızı alsın versin size Öncelikle.Şimdi işin ve paran var diye herkes seni sağma derdine düştü. Önce benim hakkımı ödemelisin deyin. Parasını yönetmeyi bilmezse, zaten bir şey sahibi olamaz. Her ay belli miktarda parayı ayırıp, önce sizden aldığı altın mı, para mı neyse, onu yerine koysun.
Benim konuşup anlatmaktan dilimde tüy bitti.Eşimle güzellikle konuşmak imkansız çünkü ne olursa olsun anası babası haklk. Suçlu benim.Bütün bunlar neden sakin sakin konuşarak çözülemiyor ben onu anlamadım? Kendi evi arabası yokken gidip ailesine ev araba alacaksa boşanın gitsin zaten. Kendi şeyi açıktayken ana babasına yaranmaya çalışan adamdan koca da baba da olmaz.
Gerçekten bunları, bekleyip en ummadığı yerde söyleyeceğim.Eşine hani ameliyat olmak için annenden para istemiştin de vermemişti sana. Ben altın vermiştim hatırladın mı? İlk önce borcunu öde yardıma, eve, arabaya sonra bakarız de. Kaç paraysa ödesin.
Sonra da hiç karışma ev almasına. Sen bilirsin de geç. Annemleri oturtucam derse seni boşar evin yarısını alırım. Ya kiraya vereceksin, eline para geçecek ailemiz olacak ya da hem ev gider, hem annenler oturamaz, hem de bana nafaka ödersin de. Ama bekle bekle tam zamanında gözünü kırpmadan böyle söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?