BIKTIM ARTIK

Yaptığım yanlış evlilikten sonra bu yazım yanlışları düzeltilir, saolun yine de.

Cok üzüldüm size bukadar olan bitenden sonra esin hAla ailesini savunup onlara para vermeye ev almaya calisiyosa yol yakinken bu karaktersiz adamdan kurtulun hayat guzel olene kadar bu stres bu gerginlikle yasanirmi
Evet ama ben zaten kaçarak evlendim. Kendi kendime ettim her şeyi.

Son temennilerin temennide kalır once onu diyim.
Anacı olur bunlar evlendikten sonra.
Altınlarını geri yaptır.
Sonra kendine yatırım yap,kenara 3-5 bisey at söyleme adama.
Mümkünse gir ise calıs.
Birikim gizliden yapıyorum zaten fakat çalışmama da çok karşı

Siz kayincalidelerle mi yasiyorsunuz? Oncelikle atanma yeriniz belli olsun. Sonra yavas yavas esyalarinizi alin. Sonra esin onlara 1000 tl gondrrnek yerine senin altinlarini yavas yavas odesin. Sonra da birikim yapin ev almak icin. Kayinvalidelere de surekli borcumuz var deyin parasizliktan yakinin yoksa yakanizi birakmaz.
Bu arada esinin tavirlari hic hosuma gitmedi. Sen altinlarini almaya bak once.
Atanma yeriniz belli olunca da kayinvalideyle araya mesafe koyun.

Ben gitmeden mesafe koydum zaten canım. Eşimin eğitimi bitince evimi toplayacağım iki hafta sonra da gidiyoruz. Evet altınımı kesinlikle aldıracağım.

Yok hayır evlerimiz ayrı.bu iyi fikir evet. Sürekli borcumuz var diyip durayım. Zaten araba alacağız taksit ödeyeceğiz.

Neden 2. Üyelik anlatsana biraz :))))

Ne kadar benzer her şey değil mi? Sıkıntılı mısınız? Amaç nedir yani? İnsanları neden meşgul ediyorsunuz?

selam

vallahi konunu tam.okuyamadim baya uzun, ama konuyu anladim sanirim.

eşin tayin olur yasadiginiz sehirden ve kvlerden uzaklasirsiniz belki. bunu ister misin?

1000lira az parami canim her ay her.ay verilir mi? ben yiyemedim sen ye der gibi.

ama bence esine de güven. ben esime kac kez annenlere aylik para gonderelim dedim esim gerek yok dedi. belki siz kafaniza takiyorsunuz ama esiniz cozecek kafanizdaki sorunu

Kız bende onun peşine düştüm tam. Diyorum tanıdık geldi

Oğullarım böyle olur diye çok korkuyorum yahu ben!
Bizlerin babaları böyle değildi, daha özgür, asi, aileyi hatta yok sayan tiplerdi.
E o yeşilçam filmleriyle büyüdük, fabrikalardan vazgeçip sevdiğine kavuşan adamlar vardı etrafta.
Şimdiki nesil, 40 ve altı inanılmaz anacı babacı.
Bu ne ya böyle, evlenme!!!

Karını cananın yapamayacaksan, ananla göbek bağını koparamayacaksan, 3 gram aklını çalıştırmak yerine ailenin emir eri olacaksan bi s.. git!!
Yazık günah değil mi size?
Elbette benim eşim de böyle, ama bu düzeyde olamaz, imkanı yok olamaz.

Bende vermiştim altınlarımı , maaşına el koydum altınlarımı ıstıyorum dıye artı işe girdim .
Hiçkimse için hiçbirseye degmez , sız sadece kaynananızdan bahsetmıssınız bende ek olarak 7 tanede gorumce var , sinir hastası oldum fibromiyalji başladı saçlarım beyazladı

M Mavivioletta kullanıcı adını değiştirince 2. Üyelik gerçeğini değiştiremiyorsun, benim konu konu içeriğini hatırlayanlar kullanıcı adı ile değil içerikle arama yapıyor kibledim zaten inceleme bitince ban yemiş olursunuz.

Ha bir de ünüversite değil üniversite.

Canım 2.üyelik gerçeğini değiştirmeye çalışan yok.ben zaten tamamen kk dan gideceğim için ismimi değiştirmeyi tercih ediyorum da ikinci bir üyelik açmamında kendimce sebepleri var fakat sizi neden gerdi bu durum anlamadım.

İkinci üyelikteki konunun sonunda belirtmiş. Çokta şeetmemek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…