birşey diyeyimmi her ailede var bu.benim eşimede sen bekarken bize hiç katkın olmadı şimdide evini sen alıcaksın dediler.anammmm şimşekler çaktı beynimde onedemek ya nedemek ben neciyim burda bekarlık halinden banane kaynımın derdinden banane evlilik öncesi borçlardan banane onedemek gelinde bilsinde vay anam vay az fena deillermiş bunlar gelin bilsin ki harcama yapmasın sussun otursun ayy vallahi ilk zamanlarım aklıma geldi şimdi bak hararetlendim.birkere kimse kimseye hak etmediği zulmü gösteremez kaynımın borcundan banane ben niye çekiyorum cezasını benm kocam bekar deilki sorumlulukları var deyin canım aaaasizde.2.si düğün borcu düğün borcu ne borçmuş bu bee ver bakalım makbuzları senetleri borçlar nekadar ben gider öderim size niye veriyim parayı hem hepsini neden ben ödüyorum ya anne babanın vazifesi evlatlarının düğününüde karşılamaktır haa birazını öderim bir kısmını ama ötesine karışmam deyin canım eşinizede söyleyin yani ben hep borç harç ödemem benmkinin ailesi habire bana borç bindiricek öylemi sıkar biraz bende ona göre mesafe koyarım arama sıkıyosa yapsınlar insanlık edene insanlık edilir ayyy coştum valla birileri olsa yanımdada eskileri deşsem![]()
canım bizimkinin anne babası değil babası yok zaten anasıda acık caz yapmaya kalkıştı bi çemkirdim bi ağladım oymuş susturdu kaynanayı bizimki