Bıktım bu insanlardan

• Konu Sahibi Konu Sahibi tupuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birşey diyeyimmi her ailede var bu.benim eşimede sen bekarken bize hiç katkın olmadı şimdide evini sen alıcaksın dediler.anammmm şimşekler çaktı beynimde onedemek ya nedemek ben neciyim burda bekarlık halinden banane kaynımın derdinden banane evlilik öncesi borçlardan banane onedemek gelinde bilsinde vay anam vay az fena deillermiş bunlar gelin bilsin ki harcama yapmasın sussun otursun ayy vallahi ilk zamanlarım aklıma geldi şimdi bak hararetlendim.birkere kimse kimseye hak etmediği zulmü gösteremez kaynımın borcundan banane ben niye çekiyorum cezasını benm kocam bekar deilki sorumlulukları var deyin canım aaaasizde.2.si düğün borcu düğün borcu ne borçmuş bu bee ver bakalım makbuzları senetleri borçlar nekadar ben gider öderim size niye veriyim parayı hem hepsini neden ben ödüyorum ya anne babanın vazifesi evlatlarının düğününüde karşılamaktır haa birazını öderim bir kısmını ama ötesine karışmam deyin canım eşinizede söyleyin yani ben hep borç harç ödemem benmkinin ailesi habire bana borç bindiricek öylemi sıkar biraz bende ona göre mesafe koyarım arama sıkıyosa yapsınlar insanlık edene insanlık edilir ayyy coştum valla birileri olsa yanımdada eskileri deşsem:1:

canım bizimkinin anne babası değil babası yok zaten anasıda acık caz yapmaya kalkıştı bi çemkirdim bi ağladım oymuş susturdu kaynanayı bizimki :66: abileri okutmuş adam mezun olalı 8 sene oldu hala konuşuyolar biz okuttuk diye :D

valla hayrunisa önceden sesiz kalıyodum sadece rahatsızlığımı eşime iletiyosum ama artık kayınvalidemede söyleyeceğimi söylüyorum ...bozuluyo kızarıyo ama aynı tas aynı hamam...mesafe koyalı çok oldu..benim iki sokak ötemde oturur kayınvalidem ama eskisi gibi ne gidiyorum nede arayıp soruyorum...ama bu insanların düşencesizliğinden başka bişey değil..eşimde garipleşti zaten artık..önceden ben üzlünce gönlümü yapmaya çalışırdı...artık iki arada kalmaktan youlduğundanmıdır nedir. ben onunla günlerdir konuşmuyorum oda eskisi gibi dertlenmiyo bakalım bu küslük nereneye kadar gidip nasıl sonuçlanacak

herşeyin bir dozu olmalı. elbette anne babaya maddi ve manevi olarak bakılacak kimse kusura bakmasın. ama kendi aileni mağdur etmeden. bir de şöyle düşünün erkeği de kızı da aileleri ne zorluklarla büyütmüştür. damadın ailesine gönderiliyorsa neden gelinin ailesine de gönderilmesin? ihtiyaçları oldukça elbette ikisine de gönderilcek ama sömürme olmadan.

valla hayrunisa önceden sesiz kalıyodum sadece rahatsızlığımı eşime iletiyosum ama artık kayınvalidemede söyleyeceğimi söylüyorum ...bozuluyo kızarıyo ama aynı tas aynı hamam...mesafe koyalı çok oldu..benim iki sokak ötemde oturur kayınvalidem ama eskisi gibi ne gidiyorum nede arayıp soruyorum...ama bu insanların düşencesizliğinden başka bişey değil..eşimde garipleşti zaten artık..önceden ben üzlünce gönlümü yapmaya çalışırdı...artık iki arada kalmaktan youlduğundanmıdır nedir. ben onunla günlerdir konuşmuyorum oda eskisi gibi dertlenmiyo bakalım bu küslük nereneye kadar gidip nasıl sonuçlanacak

sakın küsme kocana bak benim arkadaşımla kayınvalideleri 6 yıl uğraştı 6 yıl kocasının başını yedi bitirdi sonunda bıktım ben sizin dırdırınızdan dedi adam 2.yi buldu şutladı şimdi dövüyo dizlerinin bizimki benden söylemesi canım benm kocana takmayaa adam napsın birkere bunu hep büyükler söylerdi anasından geçen adam yarın hanımındanda geçer gider yapmayın siz tartışın kayın validenizle ister kavga ederek aranı bul ama akşamına kocana belli etme hafif çıtlat okadar üzme yani tecrübeler mevcüt valla çevremde eşlerin arası hep böyle şeylerle çıtırdıyo aman diyim

canım bizimkinin anne babası değil babası yok zaten anasıda acık caz yapmaya kalkıştı bi çemkirdim bi ağladım oymuş susturdu kaynanayı bizimki :66: abileri okutmuş adam mezun olalı 8 sene oldu hala konuşuyolar biz okuttuk diye :D
öyledir canım benm benim kaynana bebekliğini bile yanımda problem ederdi .napim canım benmde bebekliğimde annemler çok uğraşmış ama demediler damadı içgüveys alalım die dedim sustu.kendinle kıyasla canım nediyim abilerinide kendisi susturucak artık ay bu adamlar ne zaman bi sorumluluk sahibi olduklarının farkına varıcak bendede var bitane ondan ama benmkinin malı kıymetli allahtan.kendinizi ezdirmeyin kızlar alıştırmayın herkez ayağına göre uzatsın ozaman yorganını ben niye çekeyim önceki borçların cefasını deyin yani.yengelerle siz konuşun abileriylede eşin konuşsun.çevremde hep öyle insanlar evlendikten sonra kendi yoluna yordamına bakarlar bunu abileri hiçmi bilmiyolarmış canm.haa şuvarkendi ailemiz olsa onlarada herhalde yardım ederiz ama muhtaç iseler emininmki eşinin abileri sizden daha varlıklıdır genelde öyleler mal sahibi olur anam:1::82::31:

düğünümüzü kendimiz yaptık takıyı es geçtim mendil dahi almadılar üstüne emeklilik parasını ödettiler.eşimin yanındayken ne kadar mağza varsa borç yapmışlar onları ödedik,kayın validem bir şeyi bir kere giyerim der zaten.birde düğnümüzde salonda oldu ama eve gelenlere yemek verdi diye peçete parasına kadar aldı.kendi tarafında takılan altınları aldı zaten 7 taneydi utanmadan diğerlerinide istedi.ben onların borçlarıyla uğraşırken eşyalarnı yenilediler.birde bizden araba ama jip istediler şok oldum biz üstümüze kazak alamazken birde bu kavga çıkardılar anlatıncada anlamıyorlar kaç kere kovdum eşimde kovdu:84::84::84::84::84: gitmediler tepemdeler işlerine gelmeyince duymuyorlar bile.benim kocamda söylüyo ailesine anlatıyo ama anlamıyorlar annesi hemen ağlıyo oda dayanamıyo...

düğünümüzü kendimiz yaptık takıyı es geçtim mendil dahi almadılar üstüne emeklilik parasını ödettiler.eşimin yanındayken ne kadar mağza varsa borç yapmışlar onları ödedik,kayın validem bir şeyi bir kere giyerim der zaten.birde düğnümüzde salonda oldu ama eve gelenlere yemek verdi diye peçete parasına kadar aldı.kendi tarafında takılan altınları aldı zaten 7 taneydi utanmadan diğerlerinide istedi.ben onların borçlarıyla uğraşırken eşyalarnı yenilediler.birde bizden araba ama jip istediler şok oldum biz üstümüze kazak alamazken birde bu kavga çıkardılar anlatıncada anlamıyorlar kaç kere kovdum eşimde kovdu:84::84::84::84::84: gitmediler tepemdeler işlerine gelmeyince duymuyorlar bile.benim kocamda söylüyo ailesine anlatıyo ama anlamıyorlar annesi hemen ağlıyo oda dayanamıyo...

aynen ama benim eşim hayır diyemiyo bir haftayı geçti konuşmayalı balayımı bile rezil ettiler ya...kurtulamıyosun bunlardan...benim bir erkek kardeşim var anneme takılıyorum sakın sen oğlunu evlendirdiğinde bole olma diyorum annem de gülüyo ben ikinizin düğün parasınıda ayırdım ben borçsuz evelndiririm inş oğlumu dio..bide sinirleniyo bana eannem beni kayınvalidenle kıyaslama litfen ben okadar düşünceszimiyim dio...haklı değil çünkü ya erkek kardeşim benim benim annem çoğun tencere takımı 12 kişilik yamek takımı çatal bıçak setini falan aldı...belki beğenmezler ama olsun o zmanda ne isterlerse gücüm varsa ben alırım bunları ihitiyacı olana veririm o zaman ben şimdi elimde varken alıyımda dio
belkide ondan bu kadar takıyorum çünkü benim annem bole adının dünyası çocukları ve kocasının mutluluğu üztüne kurulu...benimde herşieyim i annem çok öçnceden almıştı bir iki şey eksikti onlarıda bana çalışmaya başlayınca alalım ana kız ödeyelim dediki oldukçada zevklidir. hani aldığı herşeyi çok beğenerek kullanıyorum...işte bu yüzden sinir oluyorum eşimin ailesine hem bir iğnelerini göremedim hemde hala omzumda yüklerini taşıyorum

ay sizinki tam hastalık sebebiymiş one yaaa valla çevremde ble görmedim böyle bşi eşim desen alakası yok bu adamların kafalarına dank eder ama inş geç olmas.sizde altınları nie veriosunuzki kızım mehir istemedinizmi altınlar çocukların olur zaten borç ödemişsiniz.valla ben onların verdiklerini,hediye takılanları hepsini mehir istedim yani alamadılar eşim ihtiyacı oldu istedi biraz verdim oda bana borç olarak sayıyo vericem hayatım der hep biriktirir bile senn altınları bozdrdum die.sizinkiler normal deil ben söyliyim benmkiler ööle olsa allah göstermesin görünce tanımam ble.bir güzel kavgamıda ederim ipleri koparır bırakırım.sonra onlar düşünsün bir gelinimiz vardı die.ay kız boş vern derdetmeyi bahar geliyo oooooh çıkın dışarı döktürün biraz deşarj olursunuz.bu kıştan beri çiftlik oyunundaym evde hapsoldum sıcaklar gelsede atsam kendimi dışarı:29::62:

aynen ama benim eşim hayır diyemiyo bir haftayı geçti konuşmayalı balayımı bile rezil ettiler ya...kurtulamıyosun bunlardan...benim bir erkek kardeşim var anneme takılıyorum sakın sen oğlunu evlendirdiğinde bole olma diyorum annem de gülüyo ben ikinizin düğün parasınıda ayırdım ben borçsuz evelndiririm inş oğlumu dio..bide sinirleniyo bana eannem beni kayınvalidenle kıyaslama litfen ben okadar düşünceszimiyim dio...haklı değil çünkü ya erkek kardeşim benim benim annem çoğun tencere takımı 12 kişilik yamek takımı çatal bıçak setini falan aldı...belki beğenmezler ama olsun o zmanda ne isterlerse gücüm varsa ben alırım bunları ihitiyacı olana veririm o zaman ben şimdi elimde varken alıyımda dio
belkide ondan bu kadar takıyorum çünkü benim annem bole adının dünyası çocukları ve kocasının mutluluğu üztüne kurulu...benimde herşieyim i annem çok öçnceden almıştı bir iki şey eksikti onlarıda bana çalışmaya başlayınca alalım ana kız ödeyelim dediki oldukçada zevklidir. hani aldığı herşeyi çok beğenerek kullanıyorum...işte bu yüzden sinir oluyorum eşimin ailesine hem bir iğnelerini göremedim hemde hala omzumda yüklerini taşıyorum

eski konunu da biliyorum

-maaşını verme ne ihtiyacın varsa onu al bir süre.Ailenden de yardım alma.kenara ayırsınlar ev lırken verirler sana.
-elektriğiniz doğalgazınız kesilince aklı başına gelir.

-Böyle adamları tehdit etmekte fayda var.2. yi bulur diyenler olmuş.o ikinci kadınlar katlanırlar mı bu sıkıntılara sanıyorsunuz.çalışıp kazandıklarını,bir de ailelerinden aldıklarını verirler mi?her evin kendi sıkıntısı var.herkes ayağını yorganına göre uzatacak.

benimkiler görümcemin ailesi oğullarına kol kanat gerip dükkan açınca kendilerine geldiler biraz.

Back
X