bıktım kaynanadan

Sorma benim çocuk yok,olursa nolur acaba karalar bağlıyorum aklıma gelince

Sinsilikte level atlıyor bizimkisi

O sinsilik benim kaynana ve görümcede de var önce toz kondurmazdım onlara ama bir kaç şeyi gördükten sonra bende mesafeliyim onlara karşı yüzüme karşı birşeyleri yok ama eşimden çekiniyorlar Allah'tan

Esine acikca soyle istemedigini
O da anasina soylesin

Ne merakli kaynanalar var ya istemiyor iste seni sarmasik gibi illa dolanacaklar gelinlere

Soyle esine net dille!
Söylüyorum dün gece yine söyledim. Gelmez dior sadece, gelsede 2 gün kalır gider diyor. Kadın bavulla gelicem diyor kocam 2 gün diyor. Utanıyor annesinden oda değişik.

dedim dedim. Yine açıyor konuyu. Daha 10 gün önce yine dedim, dün yine aynısını söylüyor. Kocasından sıkılmış bahanesi var.
Sıkıldıysa başka yere gitsin. Bir kere evinin anahtarini al o kadindan. Densiz ya bu ne yüzsüzlük. Agir ol biraz millet de annem babam diye saygi duysun

Bu kadar pişkin birine ben olsam gülerek “valla kimseye kapıyı açmayacağım, hiç gelmeyin kapıda kalırsınız” deyip kahkaha atardım. Sonra kocaman gülümseyip “şaka yapmıyorum, gerçekten” derdim.

hahahaha çok iyi

Gerçekten yapın bunu :) Kilitleri de değiştirin. “Anahtarlığımı kaybettim, hepsini değiştirdim” dersiniz. Yenilerini isterse yine gülümseyip “hiç gerek yok, çok teşekkürler” dersiniz. Israr ederse daha kocaman gülümseyip “yok çok çok sağolun, çok incesiniz ama benim için böyle daha iyi” dersiniz.

anneme gideceğim deyin kv nize
gitme demez heralde
annene gideceksin diyede gelmez sonradan söylersin gitmediğini

Ben olsam üste çıkardım gelme dediğin halde geliyorsa siz bana güvenmiyorum sunuz oğlun yokken yanıma gelip benimi kontrol edeceksiniz de küs gelmesin yada hiç olmadı annenin evine git

Gulumseyerek kurtar paçayı diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…