- 13 Ağustos 2018
- 104
- 50
- 18
- Konu Sahibi rockametist
-
aslında iş kocamda bitiyor, diyemiyor demiyor. Dersede yarım ağız diyor çekiniyor. Yoksa direk o söylese herşey biticek rahat ol gelmicek diyor ama gelicek yani gelicem diyor. Benim kocada iş yokGelin evde yalnız kalmasın muhabbetine hastayım:)) Benimki de kalmak isterdi kesin. Onu istemesem de ananı cagir derdi eminim:)) Neyse ki askerligini yapmis birini aldim. Ara ara il disina cikiyor, skin anana soyleme diyorum:))
Esiniz gitmeden anasini ikna etsin.
hemde ne kabus. annemde ne var kalsın kadın diyor deliricem.Iyy aynı benim kv. canım bence sen acilen bir plan yap ve kaç. Annenlere git orda kafa dinle. 21 gün kv ile yalnız kalmak kabus gibi.
hemde ne kabus. annemde ne var kalsın kadın diyor deliricem.
Yaaa burda(kk da) bikac zeki yorum görüyorum, cevap olarakAllem edip kullem edip alıyorlar ya ama ben yer miyim düğün günü eşim annesinden anahtarı istemiş lazım olur diye vermemiş beni kuaföre bırakırken anahtarı istedi seninki nerde dedim annemde dedi al o zaman onu dedim lazım olur diye söylemiş bende neye lazım olacakmış bugün biz eve geçiyoruz zaten dedim hem ben anahtarımı annemlerin evinde unutmuşum git al dedm gitti aldı ama ben her ihtimale karşı belki kopya yaptırmıştır diye evlendiğimiz günün sabahına çilingir çağırıp değiştirttim
İşte aile desteği olmayınca kaynana krallığını ilan ediyor.ah ah daha neler var. Bazen dusunuyorum ben mi abartıyorum diye. Ama arkadasları hiç böyle şeyler yaşamıyor. o zaman anneme sığınıyorum oda sevmek zorundasın diyor evlenmeseydin o zaman diyor. Kaldım böylece.
Ay neden evinizin anahtarını veriyorsunuz hiç mi özeliniz yok bu kadar sokarsan evinizin içine tabi gelir de 1 ay kalır da yaniyüzsüzde evimizin anahtarı var
Tatile gitsin. Tatil ayarlasan.dedim dedim. Yine açıyor konuyu. Daha 10 gün önce yine dedim, dün yine aynısını söylüyor. Kocasından sıkılmış bahanesi var.
Baktın geliyorum diye arıyo anneme gidiyorum ben de gelme desem gelir diyosun valla bu yüzsüzlük pesMerhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
kayinvalide degilde bende elti var.zirt pirt bir gun arayla bebegi sevmeye geliyorlar.yoldayken ya mesaj yaziyor ya ariyor geliyoruz diye..benimde anahtarim var onda.yapiskan.gezecek yer ariyor fellik fellik.yoruluyorum.aksam dinlenmek istiyorum..dolusuyorlar eve bes alti kisi birden.bende biktim ama belli etmiyorum..cok fazla..anliyor sanki bu yil bebegi gorecegimiz cok zamanlar olsun diyor döne done..isguzarlar iste...millet gezecek yer ariyor.bizde kendi yagimizla kavruluyiruz.is, guc,bebekbakimi.Allah sanada sabir versin kardesimMerhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
İlk defa eltiye anahtar veren birini okuyorum.kayinvalide degilde bende elti var.zirt pirt bir gun arayla bebegi sevmeye geliyorlar.yoldayken ya mesaj yaziyor ya ariyor geliyoruz diye..benimde anahtarim var onda.yapiskan.gezecek yer ariyor fellik fellik.yoruluyorum.aksam dinlenmek istiyorum..dolusuyorlar eve bes alti kisi birden.bende biktim ama belli etmiyorum..cok fazla..anliyor sanki bu yil bebegi gorecegimiz cok zamanlar olsun diyor döne done..isguzarlar iste...millet gezecek yer ariyor.bizde kendi yagimizla kavruluyiruz.is, guc,bebekbakimi.Allah sanada sabir versin kardesim
Yaaa burda(kk da) bikac zeki yorum görüyorum, cevap olarak
Çaakkkaalll...diyesim gelio
Kizarlar diye demiyorum ama buna dayanamicam
Ya haklı olabilirsin belki ama tüm gün çalışıp akşam gelip dinlenmek ne biliyim film açıp izlemek isteyeceğim ama evde biri varken hiç böyle olmucak. Birde kadınla çok ayrı dünyaların insanıyız kafası geri.Yapma dediğimi yapar.Ben gelip kalmasından rahatsız olmam ama amaç burda kendi baskısını hissettirmek.Oglumun evi davet almadan gelirim burası benim evim mantığında ki evlenirken tüm eşyaları falan kocam kendi biriktirdiğiyle aldı tek kuruş yardımları olmadı ona rağmen ev benim mantığında ben buna sinir oluyorum.Gelsin kalsin ne olacak ki sende kv gozuyle degil anne gozuyle bak bence. Cunku sen ona kotu bisey diyince yada istemedigini belli edince onun uzuldugu kadar sende vicdan yapicaksin. Birak kalsin yemek falan yapar isten gelince senin icin rahat olursun...hem en onemlisi hayir duasini alirsin.
Sinsilikte level atlıyor bizimkisiBazen benim de çakallığım tutuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?