bıktım kaynanadan

aslında iş kocamda bitiyor, diyemiyor demiyor. Dersede yarım ağız diyor çekiniyor. Yoksa direk o söylese herşey biticek rahat ol gelmicek diyor ama gelicek yani gelicem diyor. Benim kocada iş yok

Yaaa burda(kk da) bikac zeki yorum görüyorum, cevap olarak
Çaakkkaalll...diyesim gelio
Kizarlar diye demiyorum ama buna dayanamicam

ah ah daha neler var. Bazen dusunuyorum ben mi abartıyorum diye. Ama arkadasları hiç böyle şeyler yaşamıyor. o zaman anneme sığınıyorum oda sevmek zorundasın diyor evlenmeseydin o zaman diyor. Kaldım böylece.
İşte aile desteği olmayınca kaynana krallığını ilan ediyor.

Esine acikca soyle istemedigini
O da anasina soylesin

Ne merakli kaynanalar var ya istemiyor iste seni sarmasik gibi illa dolanacaklar gelinlere

Soyle esine net dille!

O kadar yüzsüzse yapacak bir şey yok. O zaman şöyle yapın, şimdi değil de iki hafta sonra bekliyorum deyin kaynanaya. Böylece en azından 2 haftanızı kurtarırsınız.

Benım ne zaman nerede kalacagım hıc bellı olmaz bana guvenım uzun vadelı kalma planları yaparsan yanılırsın de. Bunu demezsen zehır gıbı 3hafta beklıyor senı. Sadece 3 haftada degıl sonrada sen kocamla hasret gıdereyım derdıne duserken o da oglumla hasret gıdereyım deyıp bi 3 hafta daha kalır. Kocasından sıkıldıysa tatıle cıksın akrabasına gıtsın senın evın mor çatımı kaarşim. Kaynanana cok kıl oldum

Baktın geliyorum diye arıyo anneme gidiyorum ben de gelme desem gelir diyosun valla bu yüzsüzlük pes

kayinvalide degilde bende elti var.zirt pirt bir gun arayla bebegi sevmeye geliyorlar.yoldayken ya mesaj yaziyor ya ariyor geliyoruz diye..benimde anahtarim var onda.yapiskan.gezecek yer ariyor fellik fellik.yoruluyorum.aksam dinlenmek istiyorum..dolusuyorlar eve bes alti kisi birden.bende biktim ama belli etmiyorum..cok fazla..anliyor sanki bu yil bebegi gorecegimiz cok zamanlar olsun diyor döne done..isguzarlar iste...millet gezecek yer ariyor.bizde kendi yagimizla kavruluyiruz.is, guc,bebekbakimi.Allah sanada sabir versin kardesim

Annemlere gidip orada kalacagim diyin
Gelip kontrol etmez dimk

Gelsin kalsin ne olacak ki sende kv gozuyle degil anne gozuyle bak bence. Cunku sen ona kotu bisey diyince yada istemedigini belli edince onun uzuldugu kadar sende vicdan yapicaksin. Birak kalsin yemek falan yapar isten gelince senin icin rahat olursun...hem en onemlisi hayir duasini alirsin.

İlk defa eltiye anahtar veren birini okuyorum. Peki amaç ne?

Ya haklı olabilirsin belki ama tüm gün çalışıp akşam gelip dinlenmek ne biliyim film açıp izlemek isteyeceğim ama evde biri varken hiç böyle olmucak. Birde kadınla çok ayrı dünyaların insanıyız kafası geri.Yapma dediğimi yapar.Ben gelip kalmasından rahatsız olmam ama amaç burda kendi baskısını hissettirmek.Oglumun evi davet almadan gelirim burası benim evim mantığında ki evlenirken tüm eşyaları falan kocam kendi biriktirdiğiyle aldı tek kuruş yardımları olmadı ona rağmen ev benim mantığında ben buna sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…