bilemiyorum sanirim bitiyor...

Bi de imkanın varsa en uzak şehre git ailen başka yerdeyse ya da iş imkanın varsa
bakalım o zaman torun evlat neymiş
görmek isteyince nasıl oluyormuş

bence onlarda bunla günahlarinin kefaretini ödeyeceklerini saniyorlar...

biz verelim,edelim yeniden sifirdan baslariz askimizla diye düsünüyorlar..

o kadar kolay geliyor..güya ortada birakmamis olacaklar..

hemde her ikisinede tazminat davasi ac,aritk nisanlilar bile ayrildiginda acabiliyor..

burada aldatma var esinin okugu zamanlarda calisan ona destek olan bir kadin var,hatta ödül törenine karisini götürmeyip sevgilisini götüren bir adam..

ikisndede alirsin insallah iyi bir avukat bul canim

öncelikle bütün yazdığın mesajları okuduğumu belirtmek istiyorum...

sinirden ellerim titriyor, ama sen bana bakma, sen sakin ol, dimdik dur, her şeyden önce senin iyi olman en önemlisi, sakın kendini salma, yemene dikkat et, sen orada aç ağzından lokma geçemez yatarken onlar alemlere akıyordur, bunu düşün, birisinden alacağın en büyük intikam kendini en iyiye en ileriye götürmektir. sen ayakların üzerinde durdukça, hayatına yoluna devam ettikçe onlar sinirden çatlarlar. özellikle o adam çok pişman olacak olacak ama sen yüzüne bile dönüp de bakmayacaksın.

ve evet ben boşanmak istiyorum benim gururum ne olacak demişsin, son derece haklısın. önemli olan da bu zaten. boşanmamak, uzatmak, onların evlenmemesi için uğraşmak son derece basit bir davranış. daha çok diğer kadının ağzına koz vereceksin. ne sülük gibi kadınmış bir kurtulamadık diyecektir. ama sen boşanıp bir güzel de elinden tüm parasını aldıktan sonra, çocuğunla beraber hayatını en güzel bir şekilde devam ettireceksin. işin var, akıllı kadınsın, çocuğun var, annen baban var, daha ne olsun. sen gururlu ol, ayakta dur, o hastanelere kaldırılmalar falan, inşallah duymamışlardır o şeytan adamla yılan kadın, kendilerini bir şey zannetmelerine izin verme.

güçlü ol, çocuğuna örnek ol, o şeytanlara malzeme verme, boşan, o şeytandan nafakanı da ne mal varlığı varsa onları da al ve sonra kendi hayatını kurup mutlu ol. hayatını yaşa. şu an farkında olmayabilirsin ama senin bu yaşadıklarını yaşayan bir tane kk kadını yoktur ve sen hala ayaktasın. senden güçlü bir kadın yok burada. ama daha da güçlü olmalısın. belki başkaları için kolay olmayabilir ama senin için kolay olacaktır.. bu yazdıklarıma hemen karar vermeni, amaçlarını, planlarını gözden geçirip yeni güçlü ve mutlu bir yaşam için ileri gitmeni umuyorum..

Peki hande o yemek olayına kadar hiç bir şey farketmedin mi
davranışları nasıldı sana bebeğe karşı
sevdiğini ya da sevmediğini fark etmiyor muydun

ve benim tahminim ki, eğer boşanmazsan onlar birbirine daha bir kıymetli olur, boşanmaya çalışmaktan birbirlerinin gerçek yüzlerini göremezler, yasaklar tatlıdır, alsın o çocuğu da nüfusuna, onun günahı yok, zaten onlardan bir aile olmaz sebep biz olmayalım bilmiorum yanlış mı düşünüyorum

allah bıraksa öle parayla pulla yanlarına
ama rahat rahat da yaşamasınlar yani

bende sizin gibi düsünüyorum

bosanmayi uzatmanin ne anlami var ki adam gelecek mi gelse hande alacak mi hayir

ortada öyle hali altina süpürelecek seyler yok..hersey attikca cikacak attikca cikacak..

en iyisi acmak davayi o zaten acacak ama bence hande acmali gururlu oldugunu göstermeli,

ne gerekiyorsa yapmali..

ayrica cocugu nüfusa aldirmak icn illa evli olmak gerekmiyor,baba kabul ettigi sürece alir etmese dahi dna sonucyla alinir..

o cocukta en az handenin cocugu kadar günahsiz..

Iste namus, ahlak diplomayla kazanilmiyor. Seni layik gorememeleri normal kendilerine. Boyle bir aile gorseydi sas derdim.

Hande kendine acimayi birak, kendini nasil o kadinla karsilastiriyosun, kadin diplomali o..pu. Bunu gormemek icin ancak kocanin ailesinden olmak lazim

Kocan layigini bulmus canim, senin de gorecek gunun vardir elbet, gecmis gecmistir. Ne kadar aci olursa olsun yuzunu gelecege don.

Toparlan, daha gorecek cooook guzel gunlerin var. Allaha sigin

Ya böyle şerefsizler acıların en büyüğünü yaşasınlar.
Okadar kötü oldum ki.
Allah cezalarını versin.
O o... da yatacak mezar bulamasın inşallah.

cok tesekkur ederim cok sagolun yaziniz beni cok cesaretlendirdi...
Peki hande o yemek olayına kadar hiç bir şey farketmedin mi
davranışları nasıldı sana bebeğe karşı
sevdiğini ya da sevmediğini fark etmiyor muydun

ondan oncede fark ettigim cok sey vardi ama iste diyorum ya basiretim baglanmis gozumde perde varmis
bebegi seviyordu cok seviyordu ama saatlerce oturup vakit gecirmezdi bizimle
genelde islerinin cok yogunlugundan bahsederdi
"is yemekleri"cok olurdu ama nedense hicbirine ben davet edilmezdim.

En iyi intikam herkese ve herseye inat cok guzel yasamaktir

arkadaslarim kusura bakmayin hepiniz cok iyisiniz cok destekcisiniz allah razi olsun
bazen yarim yamalak yazabiliyorum sinir hapi aldim doktorun tavsiyesiyle.
uykuda yapiyor hap ben simdi musadenizle cikayim cok sagolun allah hepinizden razi olsun
umarim kimse hic kimse dusmanlarim dahi yasamasin boyle birsey...
allaha emanet olun

sık sık gel
hem içini boşalt hem bizi haberdar et
sakın ama sakın üzüldüğünü gösterme onlara
eğilme karşılarında
hiç muhatap olma
o nasılsa senin ayağına kapanacak bir gün

Kızlar doğru diyorsunuz da Hande haklı bence o da en azından onları bir şekilde üzmeli,Hande'nin
güçlü olması ya da yıkılmadıgını göstermesi onlardan hıcbırını baglamaz kı ,bosandıgı anda nıkah
yapacaklar ve kadın ısyerıne gıdıp gezıp tozacak esının ..Hande ıse 7 yılını vermıs ama ısyerıne
bıle gıtmemıs bırı olarak unutulacak ..Ne ala memleket..
Çok kötü şeyler yaşıyorsun canım psikoloğa başladın mı( Benim tahminim bu kadın kocanı
yolmalık kaz gibi görüp geldi,ama evi ve maaşıyla birçok tazmınatı sen alıp da eşin giysileri
ve 3 kurus maasıyla o kadının evıne gıdınce o kadın onu da sepetler ,bana öyle geliyor..
Tabı kı boşan ama çekişmeli olsun her istediğini al ve yaptır ,sonra boşan ..Anlaşmalı 1
haftada hayatlarını yasamalarını saglamaktan baska bırsey yapmaz,zaten onun ıgrenc
aılesı de tanısmıs bellı kı yalaka bır kadın dul olmasına bıle takılmamıslar baksana,normalde
hemen dul derler bizim toplumda ..Çok şaşırdım ama herşeylerini alıp git ..

ne yazsam ne desemde yuregıne su serpsem bılemedım arkadasım, senın yuregının Rabbım ferahlatsın, o terbıyesiz ınsan oyle bır sılsın supursunki hayatından en ufak sızın acın kalmasın, yavrunla yasayabılecegın huzurlu mutlu bır yuva dılıyorum, Yüce Rabbim sarsın sarmalasın yaralarını, o edepsiz insanda bir ömür kossun bır omur pısmanlıktan deliye donsun pesinde, ahirettede cıkmasın ıcınden sana yaptıgı zulüm...icim taş kesildi Rabbim yardımcın olsun ınsallah...

ben bosanmak istiyorum ailem surundur bosanma onca yilin hesabi ne olacak cocugun ne olacak diyorlar

Mesela her ikisine de dava açıp, maddi maddevi olarak rezil ederek de süründürebilirsin. Yani hem süründürmek hem boşamak mümkün.

Bunu yap, kendin için olmasa bile küçücük çocuğun için yap. O çocuğun ne günahı vardı, babasının yaptığı adiliği o ödeyecek? Kadına da lafım yok, aynı yolun yolcusuymuş, evli barklı çocuklu adamdan çocuk yapacak kadar neyin hesabını yapmış?

Hatta keşke eşinin ailesine de dava açma şansın olsa, demek onlara torun bol ha? Oğulları her gece başka o...la yatarsa onlara torun bol olur tabi. Çok güvenmeseler ama, evli adamla birlikte olup çocuk yapacak kadının torununuz dediği gerçek torunları da olmayabilir.

zaten aynı şeyleri diyoruz.. ama güçlü durması çok önemli.. ve dediğin gibi adamın her şeyini almalı... çok iyi avukat tutup, yine gayet güçlü ve umursamaz bir şekilde her istediğini almalı, mahkemede de dimdik durmalı ve hayatına da dimdik devam etmeli. onun güçlü olması onları bağlar bağlamaz. ama hande'nin de bir yaşamı var ve en iyi intikam tekrar tekrar yazıyorum, basit bir şekilde boşanmaya yanaşmadan onları süründürdüğünü zannetmesi değil, en iyi intikam adamın parasını bir güzel alıp, sonra da bir güzel yaşamaya bakmasıdır.. gayet de mutlu olmasıdır.. onları iplememesidir..

tabi bu kişiliksiz adam her şeye evet demez, yıldırım boşanması beklemiyorum zaten, istediği her şeyi alana kadar elbet biraz süre geçecektir..

o adamın o kadınla işyerinde orda burda gezip tozması zaten artık önemli değil, bu karaktersiz adam zaten en başından beri o yemeklere iş yerine iş arkadaşlarına falan bu karaktersiz kadını götürmüş tanıştırmış.. yani iki karaktersiz bulmuş birbirini anlayacağın.. onlar her halde gezmeye tozmaya devam ederler zaten, yüzleri yok, astarları yok, adamın annesinde iş yok... Hande bunların yanında çocuğuyla beraber fazla iyi güzel kalıyor. bunlar handeye ve çocuğuna ve handenin ailesine yakışmıyor..

yani o adam kimle nerede nasıl hangi pozisyonda dolanırsa dolansın.. Hande kendine bir an önce iyi güzel parlak bir hayat kursun.. bu pisliklerden de kurtulsun..

en basindan takip edip bi turlu biseyler yazamadigm tek konu.. Insanin dili baglaniyor,yùregi daglaniyor.. Ama guclu olmalisin.. Zor..cok zordur ama tek ihtiyacin zaman.. Yaralarin dinecek zamanla.. Ilahi adaletin bu yaptiklarina tokat gibi bi cevabi olck. Iste o zaman icine su serpilecek. Ama o zaman sen ve melegn tum pisliklerdn arinmis olacksiniz. Ama o pislikler camurlarda tebelenip durcaklar..

iste o yemek oldugu gun beni goturmek istememesinin mirin kirin etmesinin sen kapalisin vs demesinin mantiksizliginin altinda yatan sebep o kadin!

Allahım, siz o hanımsınız. İnanın şok oldum. Eşinizin sizi kaldıracak kişilikte olmadığı belliydi. Allah size ve çocuğunuza güzel ve düzgün bir hayat nasip etsin inşallah. Hayatta koşulsuz güveneceğimiz Allahtır, umuyorum ki adaleti de tecelli edecektir.

bende aynı şeyleri yaşıyorum kolay değil iki kızım için denemeye çalışıyorum ama bitti güçlü olmaya çalış kendini bırakma dünyanın sonu değil arkadaşım bende yaşıyorum aynı sıkıntıları ve seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…