sakın deme
sakın ona yalvarma ezilme acındırma kendine
yasak aşk heyecanını yaşasın kendince
sanıyor mu ki çocuk doğunca iki çocuk ev bark aşk kalacak mı
boşan tabi hiç yapışkan moda bürünme gurursuz demesinler
hatta muhatab bile olma direk avukat görüşsün
amaaa
sakın anlaşma
donuna kadar maddi manevi ne lazımsa al
görsünler bakalım aşk nasıl oluyormuş
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
bence onlarda bunla günahlarinin kefaretini ödeyeceklerini saniyorlar...
Biz verelim,edelim yeniden sifirdan baslariz askimizla diye düsünüyorlar..
O kadar kolay geliyor..güya ortada birakmamis olacaklar..
Hemde her ikisinede tazminat davasi ac,aritk nisanlilar bile ayrildiginda acabiliyor..
Burada aldatma var esinin okugu zamanlarda calisan ona destek olan bir kadin var,hatta ödül törenine karisini götürmeyip sevgilisini götüren bir adam..
Ikisndede alirsin insallah iyi bir avukat bul canim
ve benim tahminim ki, eğer boşanmazsan onlar birbirine daha bir kıymetli olur, boşanmaya çalışmaktan birbirlerinin gerçek yüzlerini göremezler, yasaklar tatlıdır, alsın o çocuğu da nüfusuna, onun günahı yok, zaten onlardan bir aile olmaz sebep biz olmayalım bilmiorum yanlış mı düşünüyorum
esim diplomasini alip" muhendis bey " olduktan sonra beni aileside begenmemeye baslamislardi
diger bayan egitimli universite mezunu ogullariyla demekki daha denk diye hemen onu gelinleri olarak
o nikahsiz peydahlanmis olan cocuguda torunlari kabul ediyorlar.
benim yavrumun sucu neydi .
anlatamiyorum cok kotuyum cok doluyum ....
bir insani vahsilestirmek icin ,gaddarlastirmak icin,kinle nefretle doldurmak icin boyle yaparsaniz o insan katil bile olabilir...
öncelikle bütün yazdığın mesajları okuduğumu belirtmek istiyorum...
sinirden ellerim titriyor, ama sen bana bakma, sen sakin ol, dimdik dur, her şeyden önce senin iyi olman en önemlisi, sakın kendini salma, yemene dikkat et, sen orada aç ağzından lokma geçemez yatarken onlar alemlere akıyordur, bunu düşün, birisinden alacağın en büyük intikam kendini en iyiye en ileriye götürmektir. sen ayakların üzerinde durdukça, hayatına yoluna devam ettikçe onlar sinirden çatlarlar. özellikle o adam çok pişman olacak olacak ama sen yüzüne bile dönüp de bakmayacaksın.
ve evet ben boşanmak istiyorum benim gururum ne olacak demişsin, son derece haklısın. önemli olan da bu zaten. boşanmamak, uzatmak, onların evlenmemesi için uğraşmak son derece basit bir davranış. daha çok diğer kadının ağzına koz vereceksin. ne sülük gibi kadınmış bir kurtulamadık diyecektir. ama sen boşanıp bir güzel de elinden tüm parasını aldıktan sonra, çocuğunla beraber hayatını en güzel bir şekilde devam ettireceksin. işin var, akıllı kadınsın, çocuğun var, annen baban var, daha ne olsun. sen gururlu ol, ayakta dur, o hastanelere kaldırılmalar falan, inşallah duymamışlardır o şeytan adamla yılan kadın, kendilerini bir şey zannetmelerine izin verme.
güçlü ol, çocuğuna örnek ol, o şeytanlara malzeme verme, boşan, o şeytandan nafakanı da ne mal varlığı varsa onları da al ve sonra kendi hayatını kurup mutlu ol. hayatını yaşa. şu an farkında olmayabilirsin ama senin bu yaşadıklarını yaşayan bir tane kk kadını yoktur ve sen hala ayaktasın. senden güçlü bir kadın yok burada. ama daha da güçlü olmalısın. belki başkaları için kolay olmayabilir ama senin için kolay olacaktır.. bu yazdıklarıma hemen karar vermeni, amaçlarını, planlarını gözden geçirip yeni güçlü ve mutlu bir yaşam için ileri gitmeni umuyorum..
Peki hande o yemek olayına kadar hiç bir şey farketmedin mi
davranışları nasıldı sana bebeğe karşı
sevdiğini ya da sevmediğini fark etmiyor muydun
arkadaslarim kusura bakmayin hepiniz cok iyisiniz cok destekcisiniz allah razi olsun
bazen yarim yamalak yazabiliyorum sinir hapi aldim doktorun tavsiyesiyle.
Uykuda yapiyor hap ben simdi musadenizle cikayim cok sagolun allah hepinizden razi olsun
umarim kimse hic kimse dusmanlarim dahi yasamasin boyle birsey...
Allaha emanet olun
ben bosanmak istiyorum ailem surundur bosanma onca yilin hesabi ne olacak cocugun ne olacak diyorlar
Kızlar doğru diyorsunuz da Hande haklı bence o da en azından onları bir şekilde üzmeli,Hande'nin
güçlü olması ya da yıkılmadıgını göstermesi onlardan hıcbırını baglamaz kı ,bosandıgı anda nıkah
yapacaklar ve kadın ısyerıne gıdıp gezıp tozacak esının ..Hande ıse 7 yılını vermıs ama ısyerıne
bıle gıtmemıs bırı olarak unutulacak ..Ne ala memleket..
Çok kötü şeyler yaşıyorsun canım psikoloğa başladın mı( Benim tahminim bu kadın kocanı
yolmalık kaz gibi görüp geldi,ama evi ve maaşıyla birçok tazmınatı sen alıp da eşin giysileri
ve 3 kurus maasıyla o kadının evıne gıdınce o kadın onu da sepetler ,bana öyle geliyor..
Tabı kı boşan ama çekişmeli olsun her istediğini al ve yaptır ,sonra boşan ..Anlaşmalı 1
haftada hayatlarını yasamalarını saglamaktan baska bırsey yapmaz,zaten onun ıgrenc
aılesı de tanısmıs bellı kı yalaka bır kadın dul olmasına bıle takılmamıslar baksana,normalde
hemen dul derler bizim toplumda ..Çok şaşırdım ama herşeylerini alıp git ..
iste o yemek oldugu gun beni goturmek istememesinin mirin kirin etmesinin sen kapalisin vs demesinin mantiksizliginin altinda yatan sebep o kadin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?