bir örnek vermek istiyorum.. Benim dayim denilen adam..3 cocuk sahibiyken..her ne hikmetse karisini sewmedigni anliyor we ewlerine girip cikan yengemin yetim kizdir koruyup kollayalim dedigi kariya asik oluyor.uzun bi sure gzli gzli ask yasiolar dayim kariya ew acio v.s daha snra yengemle hergun kawgalar dayak icki v.s hersey bsliyor.iliskileri ogreniliyor we bosaniolar..diger sirfinti ile ewleniyorlar. 3 cocuk we yengem dimdizlak ortada kaliyorlar.anaannem dedem sahip cikio onlara.yengem dayanamayip dedemi alip kadinin ewine gdio meger kadin hamile..yengen icini dokuo we dedigi laf $u:beni nasi yaktiysan allahta seni oyle yaksin.. Aradan haftalar gecio kadin camasir yikarken etegi tutusuyor yaniyor we bebegyle öluyor.. Kadn ölduktn snra dayim kuyrugunu kistirip ewe donmek istio ama yengem kabul etmio.bu olay 70 lerde olmus. O gundn bugune ayrilardi. Ama dayim suan siroz we diyaliz hastasi..we tahmin edin nerde? Karisinin elinin altinda..yengem yinede bakio ona..cocuklarinin hatrina.. Eee bunada ilahi adalet diyorum ben..
bir örnek vermek istiyorum.. Benim dayim denilen adam..3 cocuk sahibiyken..her ne hikmetse karisini sewmedigni anliyor we ewlerine girip cikan yengemin yetim kizdir koruyup kollayalim dedigi kariya asik oluyor.uzun bi sure gzli gzli ask yasiolar dayim kariya ew acio v.s daha snra yengemle hergun kawgalar dayak icki v.s hersey bsliyor.iliskileri ogreniliyor we bosaniolar..diger sirfinti ile ewleniyorlar. 3 cocuk we yengem dimdizlak ortada kaliyorlar.anaannem dedem sahip cikio onlara.yengem dayanamayip dedemi alip kadinin ewine gdio meger kadin hamile..yengen icini dokuo we dedigi laf $u:beni nasi yaktiysan allahta seni oyle yaksin.. Aradan haftalar gecio kadin camasir yikarken etegi tutusuyor yaniyor we bebegyle öluyor.. Kadn ölduktn snra dayim kuyrugunu kistirip ewe donmek istio ama yengem kabul etmio.bu olay 70 lerde olmus. O gundn bugune ayrilardi. Ama dayim suan siroz we diyaliz hastasi..we tahmin edin nerde? Karisinin elinin altinda..yengem yinede bakio ona..cocuklarinin hatrina.. Eee bunada ilahi adalet diyorum ben..
ne iyi kadınmış, ben bakmazdım şahsen..
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
amanıınnnn... ne diyeceğimi şaşırdım toparlayabilir miyim ki acaba...
hande hanım, kendinizi tanırsınız. yeter ki her şey azalsın hayatımdan, sessizce bitsin ve yeni hayatım başlasın derseniz mi mutlu olursunuz, acı çekerlerse mi? her ikisini yapmaya da hakkınız var. buna iyi düşünüp karar verin. şahsen ben buradan AB grubuna hitap eden iki sezonluk intikam dizisi çıkarırdım. tabi çocuğum yok, bu beni neye iterdi bilemiyorum.
eşinizin en azından dürüst olduğu iyimserliğine kapılmayın lütfen. erkeklerin kadınları hep en kötü en aşağılık şeylere alıştırmış olmasından kaynaklanıyor bu yanılsama. 7 senelik bir yalancı sizinle işi bitip, diğer kadın hamile kalınca dürüst filan olmadı. yalan söylemesine gerek kalmayan biri dürüst olma sıfatını elinden kaçırmış demektir. yalan zaten ihtiyaç durumunda söylenen bir şey.
Durustluk mu!! Boyle diyenler mi var? "Kusura bakma rizkini caldim" notu birakan bir hirsizla, birakmayan hirsiz arasinda fark var midir? Ilkini tebrik mi edelim?
Durustluk soyle olur. Gercekten esinden sogursun yurumuyordur, o zaman esinin karsina gecer olmuyor dersin. Bu durumda durustsundur.
Ama zaten aldatma olmus, ustune bir de bebek yapilmis. Gecmis karsima "Seni aldattim" diyecek, ben de ona helal olsun beni kandirmadi diyicem!!
Aldatma zaten bir kandirmadir, aldattigini soylemesi sucunu hafifletmez, bundan sonra bana hic soylemeyip beni salak yerine koymasi da kendini dusundugu icin, once salak yerine koyup sonra soylemesi de kendini dusundugu icin en azindan vicdanini rahatlatiyor kendince.
ben de aynı şeyi söyledim zaten ama sanki bana kızmış gibi yazmışsınız:)) bi kaç sayfa önce yazılmıştı "eşin en azından dürüst davranmış devam da edebilirdi..." gibi bir yazı ve aldığı beğeniler de bana göre oldukça fazlaydı. o tarz düşüncelere katılmadığımı, etkisinde kalmamasını dilediğimi bu yüzden yazdım.
kiz hamilemiymis ,bukadarida olmaz yaniALLAHINdan bulsunlar
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
X cocugu tanidi diye yazacaksa bosanmam. Annesi ile babasi dusunsun cocuklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?