bilemiyorum sanirim bitiyor...

bir örnek vermek istiyorum.. Benim dayim denilen adam..3 cocuk sahibiyken..her ne hikmetse karisini sewmedigni anliyor we ewlerine girip cikan yengemin yetim kizdir koruyup kollayalim dedigi kariya asik oluyor.uzun bi sure gzli gzli ask yasiolar dayim kariya ew acio v.s daha snra yengemle hergun kawgalar dayak icki v.s hersey bsliyor.iliskileri ogreniliyor we bosaniolar..diger sirfinti ile ewleniyorlar. 3 cocuk we yengem dimdizlak ortada kaliyorlar.anaannem dedem sahip cikio onlara.yengem dayanamayip dedemi alip kadinin ewine gdio meger kadin hamile..yengen icini dokuo we dedigi laf $u:beni nasi yaktiysan allahta seni oyle yaksin.. Aradan haftalar gecio kadin camasir yikarken etegi tutusuyor yaniyor we bebegyle öluyor.. Kadn ölduktn snra dayim kuyrugunu kistirip ewe donmek istio ama yengem kabul etmio.bu olay 70 lerde olmus. O gundn bugune ayrilardi. Ama dayim suan siroz we diyaliz hastasi..we tahmin edin nerde? Karisinin elinin altinda..yengem yinede bakio ona..cocuklarinin hatrina.. Eee bunada ilahi adalet diyorum ben..

Ben Allah'a inaniyorum, yaptigimiz herseyin, iyiliklerin ve bilerek yaptigimiz kotuluklerin karsimiza cikacagini dusunuyorum.

Burada durumuna uzuldugum arkadaslar icinde gecerli bu, dirayetli olun arkadaslar. Onunuze gelecek her sey.

ne iyi kadınmış, ben bakmazdım şahsen..

Konunu içim acıyarak okudum biz okurken dayanamıyoruz Allah sana sabır versin. Eşinin karakterini kimden aldığı çok belli okurken şok oldum kaynanaya bak ya bu lafları insan nasıl söyler herşeyden önce kendide bir kadın.
Bence bu yaptıklarının cezasını çekmeli, madem o kadın hamileyse hemen boşanma uzatabildiğin kadar uzat bakalım çocuk doğunca ne yapacaklar. Bunların bir bedeli olmalı nikahlı eşi olmadığı için adamın çocuğu resmen tanıması gerekiyor ve bir ömür boyu vukuatlı nüfus kaydında x çocuğu tanıdı diye yazacak.
Ayrıca avukatına herşeyi anlat eşin okurken senin çalıştığını, kadını eşim diye koluna takıp yemeğe götürdüğünü, seninle evliyken çocuk peydahladığını vs. dava dilekçende herşeyi yazdır.
Evi sana verecekmiş nasılsa tapuyu aldıktan sonra satar başka bir eve geçersin böylece yaşadıklarınızı da o evde bırakmış olursun. En yüksek maddi manevi tazminatı iste, arkandan bu kadar iş çevirmişler avukatın iyi olursa istediğin hemen herşeyi kesin alırsın. Bakalım adamın elinde para kalmayınca o kadın yine yanında duracak mı?
Sen içini ferah tut, senin gibi fedakar bir kadından sonra eşin başka bir kadınla zaten mutlu olamaz, bunu anlayacak ama şimdiden kendisine geçmiş olsun.
Evlenirken aileni dinlememişsin bari şimdi dinle ve eşinle o kadını biraz süründür, boşanma demiyorum ama elinden geldiğince işi zorlaştır. Allah yardımcın olsun.

X cocugu tanidi diye yazacaksa bosanmam. Annesi ile babasi dusunsun cocuklarini

ben bakmazdim kesinlikli git birini daha bul o baksin derdim,okadar aci yasatacak bana hasta oldundada bakicam cok bekler

Son düzenleme:

kiz hamilemiymis ,bukadarida olmaz yani ALLAHINdan bulsunlar

Keşke bır aldatma yasası cıksa aldatan erkegı hadım,onunla olan kadını da
kısırlastırsalar keşkee..

amanıınnnn... ne diyeceğimi şaşırdım toparlayabilir miyim ki acaba...

hande hanım, kendinizi tanırsınız. yeter ki her şey azalsın hayatımdan, sessizce bitsin ve yeni hayatım başlasın derseniz mi mutlu olursunuz, acı çekerlerse mi? her ikisini yapmaya da hakkınız var. buna iyi düşünüp karar verin. şahsen ben buradan AB grubuna hitap eden iki sezonluk intikam dizisi çıkarırdım. tabi çocuğum yok, bu beni neye iterdi bilemiyorum.

eşinizin en azından dürüst olduğu iyimserliğine kapılmayın lütfen. erkeklerin kadınları hep en kötü en aşağılık şeylere alıştırmış olmasından kaynaklanıyor bu yanılsama. 7 senelik bir yalancı sizinle işi bitip, diğer kadın hamile kalınca dürüst filan olmadı. yalan söylemesine gerek kalmayan biri dürüst olma sıfatını elinden kaçırmış demektir. yalan zaten ihtiyaç durumunda söylenen bir şey.

Durustluk mu!! Boyle diyenler mi var? "Kusura bakma rizkini caldim" notu birakan bir hirsizla, birakmayan hirsiz arasinda fark var midir? Ilkini tebrik mi edelim?

Durustluk soyle olur. Gercekten esinden sogursun yurumuyordur, o zaman esinin karsina gecer olmuyor dersin. Bu durumda durustsundur.

Ama zaten aldatma olmus, ustune bir de bebek yapilmis. Gecmis karsima "Seni aldattim" diyecek, ben de ona helal olsun beni kandirmadi diyicem!!

Aldatma zaten bir kandirmadir, aldattigini soylemesi sucunu hafifletmez, bundan sonra bana hic soylemeyip beni salak yerine koymasi da kendini dusundugu icin, once salak yerine koyup sonra soylemesi de kendini dusundugu icin en azindan vicdanini rahatlatiyor kendince.

hande sen öç almayı bırak...kendi hayatına odaklan zaten giden gitmiş sen alacaklarına odaklan....ne koparırım diye bak hayat tutanın elinde kalıyor........bu adamada çok hevesli görünme erkekler bazen o kadr ş...siz olabiliyor ki para hesabı da yapmaya başlayabilir kimseys acımaz....allah yardımcın olsun

ben de aynı şeyi söyledim zaten ama sanki bana kızmış gibi yazmışsınız:)) bi kaç sayfa önce yazılmıştı "eşin en azından dürüst davranmış devam da edebilirdi..." gibi bir yazı ve aldığı beğeniler de bana göre oldukça fazlaydı. o tarz düşüncelere katılmadığımı, etkisinde kalmamasını dilediğimi bu yüzden yazdım.

Son düzenleme:

Size kizmadim, destek verdim

kiz hamilemiymis ,bukadarida olmaz yani ALLAHINdan bulsunlar

gerçekten mi

gerçekten çok yufka yürekli ve dürüstlük abidesiymiş eşi,bak sevgilisi hamile kalınca aşık olduğunu anlamış! bunlara ne deniyor acaba,bir adı falan var mı? reziller ya da yalancılar demek yetersiz bence!

hande Allah çok büyük.yaptığımız hiçbir şey karşılıksız kalmaz.bekle ve gör,onlar da nasıl perişan olacak.ve kurtul bu adamdan!

Öncelikle çok geçmiş olsun diğer konunuzuda okumuştum..Allah yardımcınız olsunAma bence kendinizi yıpratmayın siz boşanmak istemeyince delirip size zarar vermesinPsikolojik olarak....Siz alabileceğiniz herşeyi almayı düşünün ve kendinize yeni bir yaşam kurun..Hamileymiş sevgilisiO nedenle gitti diyorsunuz öyleyse durum dahada zor o olmasa belki savaşınız sonunda kazanan olurdunuz....Birde size yaptıklarından sonra kabul edebilecek misinizAllah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ama şunu söyleyeyim kesinlikle yıllar sonra pişman olan o olacak ve size yaşandıklarının bedelini fazlasıyla yaşayacakBuna hiç şüpheniz olmasın

Handecim çok üzüldüm inan.ben senin yerinde olsam boşanırdım.fakat unutma ve unutmasın ki şu ana kadar kazandığı her kuruş ve edindiği mal mülk senin yavruna aittir. almadan kesinlikle boşanma.öyle yarısını falan değil herşeyi verecek.evin yoksa ev aldır mutlaka.ailesinden falan toplayıp alsın.kolaydı öyle biz de torun çok demek.bundan sonra da başkasına muhtaç olmadan yaşamanı sağlayacak bir nafaka ödemek zorunda.yoksa kabusun olurum.gölge gibi takip ederim seni.girdiğin her işten kovdurana kadar uğraşırım diye tehdit et.ne alacaksan boşanmadan önce al.yoksa öküz òldü ortaklık bozuldu olur. Çocuğunla sana sağlık mutluluk dolu yeni bir hayat dilerim canım.

X cocugu tanidi diye yazacaksa bosanmam. Annesi ile babasi dusunsun cocuklarini

Yazık, olan gerçekten de çocuklara oluyor. Evli adamdan gayrimeşru çocuk sahibi olmayı göze almış yaratık ilerde çocuğun nüfusunda ne yazacağını neden önemsesin ki? Kadın için hava hoş, adamı kafesledi, çocuğu da alet etti büyük ihtimal. Ama o çocuk yıllarca annesinin o..luğunun izini taşıyacak, resmi çocuğu ise babasız büyüyecek. Hoş öyle babayla büyümekten iyidir ama...

Demek hamile olduğu anlaşılınca açığa çıkarmışlar durumu.
Bence o kadın müsveddesi eşinizi zorlamak için hamile kaldı, yoksa daha devam ederdi eşinizin çift hayatı.
Anlamadığım onunki çocukta sizinki balkabağı mı?
Yazıklar olsun ne deyim.
Karnındaki sabinin bir günahı yok ama o iki şeytan huzur nedir bilmesinler.
Vicdan yükü bellerini büker eminim.
Kv nize diyecek laf bulamıyorum, demek onda torun bol,
ee oğlu sperm saçar gibi yaşarsa daha da ordan burdan daha çoook torun sahibi olur ama
adam olur mu bilemem...

şeriat yanlısı olmasam da insan böyle durumlarda recm cezası olsun istiyor. ya da bebekleri doğunca ellerinden alınmalı, bu iki namussuz da kısırlaştırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…