bilemiyorum sanirim bitiyor...

pes
Allah sana sabır versin çok zor
ben olsam boşanırdım belli ki eşinin ailesi eşinden beter sen bunlarla uğraşamazsın hakkından gelemezsin
sen böyle bi yapıda değilsin belli ki
her yaptıkları her lafları seni daha da üzecek
yavrunu bu olanlardan uzak tutman gerekir biraz daha büyüyüğünce bütün olanları anlayacak nasıl açıklama yapacaksın
o kadın doğum yapacak sen hala onun soyadını taşıyacaksın çok zor kaldıramazsın
ailen yanında yavrun yanında bırak onları kendi pis hayatlarında yaşasınlar sen kendi yoluna bak

Allahım şerefsizlik yüzsüzlük ancak bu kadar olur
boşan canım bırak iki ahlaksızda kendi pisliklerinde boğulsunlar
evli kalırsan o adamdan kadından çok kendini üzersin yıpratırsın
mal mülk tazminat nafaka neyse al çocuğun için hiçbir hakkından vazgeçme
sonrada kendine yeni bir hayat kur emin ol onların yanına kalmaz yaptıkları
zor bir süreç Allah yardımcın olsun canım güçlü ol dik dur

Şimdi aldatılan başka bir arkadaşın topiğine de yazdım.

Zina suç kapsamına alınmalı.

Birileri sesimizi duyana kadar tüm aldatılma olaylarında bunu tekrarlamalıyız arkadaşlar.
Yapanın yanına kar kalmamalı.

ilk defa bir konunun fake olmasını istedim içimden. bilmediğim bir yerde yaşayan, tanımadığım bir kadın da olsa konu sahibi, derinden hissettim acısını. ve daraldım, nefesim boğazımda düğümlendi sanki. allah yardımcısı olsun, tez vakitte içini soğutsun. öyle bir güç versin ki, o kocası olacak ş....sizin ne parası ne pulu, ne dirisi ne ölüsü, ne iyiliği ne kötülüğü umurunda olmasın. zaten ilahi adalet, onların hakkından gelecektir ben eminim. onlar sürünürken bile hande hanım kendi hayatı ile o kadar meşgul olsun ki, gözü görmesin, kulağı duymasın akıbetlerini inşallah. çünkü en çok acıtan intikam yok saymaktır. eminim o ş...sizler o zaman daha da kahrolacaklar. biri hayatını yok pahasına harcadığı, diğeri de biri masum bir çocuk olan iki insanın ahını alıp, hakkını yediği için. kul hakkıdır bu. ödenir mi hiç iki cihanda da? kimsenin ahı kimse de kalmıyor. hep gördüm. hep duydum ve şahit oldum. çok şükür ki ilahi adalet var. hiçbir mahkemenin acıtamadığı cezaları verdiği için, çok şükür.

Bazı arkadaşlar uzat uzatabildiğin kadar, sürünsünler demiş. Ben onlara katılmıyorum...

Evli ve çocuk sahibi bir adamdan ve evli ve çocuklu bir adamla ilişki yaşayabilen bir kadından söz ediyoruz burda. Şimdiye kadar utanmayan, şimdiden sonrada utanmaz.
Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka konularında sorun çıkarmayacak. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanmazlarsa olan Handeyle bebeğine olur. Hande'cim duruşmalar o kadar uzak bir tarihe veriliyor ki, en az 1.5 sene beklemek zorunda kalırsın. Şimdi çekişmeli boşanmaya kalksanız, ön duruşma 6 ay sonraya verilir. 2. duruşma gene 6 ay sonraya verilir. Şahitler dinlenir ve 3. duruşmada karar verecek bile olsa yine 6 ay beklemek zorunda kalırsın. O kadar çok boşanma davası var ki, sıra gelmiyor bir türlü.

Tahminimce eşin anlaşmalı boşanmadığınız için maddi olarak size destek olmaz bu süreçte. Tedbir nafakası bağlansa bile inan çok küçük meblağlar bağlanacaktır. Para önemli değil elbet ama sonuçta sizinde belirli bir hayat standartınız var ve sen yine tasarruf etsen de bebeğinin masraflarından kısamazsın. Çok acı belki ama sizi düşünmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Evladını düşünse zaten yapmazdı bunları.

Çok kolay süründür diyoruz da olan sana olur. Hem psikolojik olarak hem de maddi olarak yıpranan, üzülen, tabiri caizse sürünen sen olursun. Evet, bu sürecin sonunda hakettiğini alırsın ama bu süreçte çok zorlanırsın.

Bence anlaşmalı boşanmanız en mantıklısı. Sahip olduğunuz her şeyi iste. Ev, araba, arsa ne varsa hepsini al elinden. Maaşının yarısını nafaka olarak iste. Ayrıca iyi bir avukat bul kendine. Boşanır boşanmaz, o kadına dava aç. İkisi de şok olsun, kalakalsınlar. Numaranı falan değiştir, ulaşamasın sana. Çok acı ama bundan sonra çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmeyebilir. En azından onun bundan sonraki yaşantısını maddi manevi garanti altına almalısın.

Seni yemeklere, davetlere götürmemesi ve o kadını götürmesi büyük rezillik. İlla ki canını yakmak istiyorsan iş yerine git. Müdürüyle görüş. Boşanma sürecinde olduğunuzu ve net maaşını öğrenmek istediğini söyle. Diğer kadını ve aldatılma meselesini açma. Seni tanımadıklarına göre onlar anlayacaktır zaten. Sen orda duruşunla, tavrınla kimin ne olduğunu göstermiş olacaksın.

Sessiz sedasız boşanmak istediğine göre bu olayın duyulmasını istemiyor. Sende " planlamadan, intikam amacı gütmeden" duyurmuş olursun işte. Bundan sonra önemli olan senin ve bebeğinin mutluluğunu. Okulunu bitir ve hepsini utandır. Senin gözünden akan tek bir damla yaşı haketmiyor o adam. Bunu da sakın unutma.

mükemmelsin, Hande bu yazıyı tekrar tekrar oku !!!!!!!

bence de çok guzel.handenin çok işine yarıyacak.

bence de bu işi uzatma. sen onları süründüreyim derken aslında kendini süründürmüş olacaksın.
kendini bu sinir harbinden çek çıkar bir an önce.
ama öyle kolay olmasın onun içinde.
elinde avucunda ne var ne yoksa hepsini almaya çalış. (onu bu olayı işyerine yaymakla ve patronuyla konuşmakla tehdit edebilirsin. anlaşmalı olursa daha çabuk kurtulursun)
sakın yüzüne karşı beddua etme,kızma ,bağırma ,çağırma ve en önemlisi ağlama. sakin sakin ve asil bi şekilde konuş onunla. (neyi kaçırdığını anlasın ve perperişan olsun ilerde)

VE EN ÖNEMLİSİ..
lütfen ondan alacağın parayla EĞİTİMİNİ TAMAMLA ve kendi ayakları üzerinde durabilen biri ol. mesleğini eline al. çocuğuna güzel bir gelecek hazırla.
çocuğuna ilerde anlat senin için bunları başardım de.
bu olayı unutunca AŞIK OL. gez,toz hayatını yaşa.
hayata karşı dimdik ol. sen güçlüsün,sen kadınsın, sen ANNEsin.
herşeyi başarabilirsin.
cesaret et ve bi adım at. ama lütfen lütfen eğitimini tamamla ve bi meslek sahibi ol.
inşallah güzel haberlerini alırız.

Bu konuda başlık açıp hareket başlatmak lazım...Böyle bir harekete destek vermek için aldatılmış olmak yada aldatılmayı beklemek gereksiz...Ben %100 destekliyorum...

"ZİNA SUÇ KAPSAMINA ALINMALI (ESKİDEN OLDUĞU GİBİ)"

zinanın suç olacağını hiç sanmıyorum....yasalara baktığımızda aile denen kavramın iyice gevşediği görülüyor....eskiden devlet planlama teşkilatında kadın sorunları denen bir ibare varmış.....işte son on yılda kadın sorunları ibaresi de kaldırılmış......yani aldatmak bireysel bir seçim olarak görülüyor aile kavramı yok....ispatlayabilirsen tazminat davası açabilirsin... o da çok komik rakamlar ve iki sene sürüyor......yeni nesil biraz daha gözü açık bizim gibi duygusal davranmıyor gençliğinde işi şansa bırakmayıp mümkün olduğunca birikim yapıyor veya kendini geliştiriyor

malesef evet

üstelikde kayinvalide bende torundan cok ne var diye övünüyor ,handenin hakkini nasil ödüyecekler bilemiyorum

Yahu arkadaşlar, sırf bu konu için değil tüm aldatma konuları için diyorum. Boşanmayarak nasıl süründürmüş olacak ki bu kadınlar eşlerini? Adam zaten evliyken alttan alttan mutlu mesut yemiş bu haltları, sevgilisi de belli ki evli adamla yaşadığı gayrimeşru ilişkiden memnun. Kadının öğrenip de boşanmamasının kadının psikolojisinden başka kime ne zararı var?

Amann neler olmuş yaa.... kaynanada hemen sahip çıkmış yoldaki toruna.. iyi senin bebeğini sevmesinler o zaman, nasılsa torunu çokmuş!! böyle insanlarla ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi...

Zina suç olmazsa böyle ş.....sizlere gün doğar işte.. bu olay bizim sinirlerimizi bu kadar bozarken konu sahibi neler yaşıyordur..Allah dayanma gücü versin.. Sabır versin.

Son düzenleme:
Canım yapacağın şu boşanma davası açacaksın nafaka isteyeceksin bu 1. Ve maddi manevi tazminat isteyeceksin bu 2. Hatta bak yeni bir kanun tasarısı düzenlendi hatta buna örnek davalarda var aldattığı kadınada tazminat davası açacaksın bir kadın hem eşine hem aldattığı kadına dava açmıştı. Aldattığı kadına 10bin eşine 20 yada 30 bin gibi birşey. Zina suç değil artık ama tazminat davasını kazanacağına eminim. Aç yüklü miktarda bir dava kadınada ayrıca aç görsünler günlerini. Boşanmak en iyisi boşanmamak konusunda diretirsen eline ne geçicek ki. Eninde sonunda mahkeme boşayacak zaten en fazla 3 yıl sürer. Hem pekte umurlarında olmaz bence. İyi bir avukat tut bas davayı

Son düzenleme:

Kesinlikle bende katiliyorum zina suc olmali,
farkindamisiniz bilmiyorum ama sanki bu zina suc olmaktan ciktigi zamandan beri daha cok zivanadan cikti bu erkekler,
mikroplar

Cezalar caydirici olmali !!!!!

Son düzenleme:
Türk Medeni Kanunu'nun 185'inci maddesinde yer alan 'Evlenmeyle eşler arasındaki evlilik birliği kurulmuş olur. Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar' biçimindeki düzenleme gereğince, evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğindedir. Bu eyleme, evliliği bilerek katılan kişi de diğer eşin uğradığı zarardan sorumludur. Davalı, davacının eşi ile evli olduğunu bilerek, duygusal ve cinsel ilişkiye girdiğine göre, Borçlar Kanunu'nun 49'uncu maddesi gereğince manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır."

Bu kanun çıkalı 1-2 yıl falan oluyor sanırım herkes bilmiyor ama bence sen onları bu sekilde süründür. Kayınvalidede alsın övünsün torunu ile , insanlarda ahlak edep Allah korkusu kalmamış ya

bu kanun ne zaman işe yarar biliyor musun .....evlendikten sonra eşi iyi mal yapmışsa ve sen o malları bir şekilde gözünü açıp kaçırtmazsan....aldatmayı ispatlayabilirsen...........malı kaçırma ihtimali çok yüksek....yanlış hatırlamıyorsam erkekler lehine düzenlemeler yapıldı......ayrıntıları araştırsak iyi olacak......yanlış hatırlamıyorsam eş malları başkalarının üzerine yapma ihtimaline karşı o malları boşanma sonrası takibini 10 yıldan bir yıla indirmişllerdi ...ben hukukçu değilim ama haberlerde böyle bir şeye rast geldiğimi hatırlıyorum ....kadın kuruluşları isyan etmişti
yani düşünsenize ...eşiniz sizi aldatıyor...ayrılmaya karar veriyor...ortak aldığınız evi arkadaşının üzerine yapıyor ...boşanma gerçekleştikten bir yıl sonra arkadaşından geri alabiliyor ....çünkü süre bir seneye indirildi.....yasalar teşvik ediyor gibi

yani benim anladığım şu....admın üzerinde birşey yoksa....doğru dürüst kadrolu bir işi yoksa bırak aldatılmayı gelip senin gözünü oysa dahi pek birşey talep edemezsin......galiba burda önemli olan erkeğin nasıl bir işte çalıştığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…