kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
Bazı arkadaşlar uzat uzatabildiğin kadar, sürünsünler demiş. Ben onlara katılmıyorum...
Evli ve çocuk sahibi bir adamdan ve evli ve çocuklu bir adamla ilişki yaşayabilen bir kadından söz ediyoruz burda. Şimdiye kadar utanmayan, şimdiden sonrada utanmaz.
Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka konularında sorun çıkarmayacak. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanmazlarsa olan Handeyle bebeğine olur. Hande'cim duruşmalar o kadar uzak bir tarihe veriliyor ki, en az 1.5 sene beklemek zorunda kalırsın. Şimdi çekişmeli boşanmaya kalksanız, ön duruşma 6 ay sonraya verilir. 2. duruşma gene 6 ay sonraya verilir. Şahitler dinlenir ve 3. duruşmada karar verecek bile olsa yine 6 ay beklemek zorunda kalırsın. O kadar çok boşanma davası var ki, sıra gelmiyor bir türlü.
Tahminimce eşin anlaşmalı boşanmadığınız için maddi olarak size destek olmaz bu süreçte. Tedbir nafakası bağlansa bile inan çok küçük meblağlar bağlanacaktır. Para önemli değil elbet ama sonuçta sizinde belirli bir hayat standartınız var ve sen yine tasarruf etsen de bebeğinin masraflarından kısamazsın. Çok acı belki ama sizi düşünmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Evladını düşünse zaten yapmazdı bunları.
Çok kolay süründür diyoruz da olan sana olur. Hem psikolojik olarak hem de maddi olarak yıpranan, üzülen, tabiri caizse sürünen sen olursun. Evet, bu sürecin sonunda hakettiğini alırsın ama bu süreçte çok zorlanırsın.
Bence anlaşmalı boşanmanız en mantıklısı. Sahip olduğunuz her şeyi iste. Ev, araba, arsa ne varsa hepsini al elinden. Maaşının yarısını nafaka olarak iste. Ayrıca iyi bir avukat bul kendine. Boşanır boşanmaz, o kadına dava aç. İkisi de şok olsun, kalakalsınlar. Numaranı falan değiştir, ulaşamasın sana. Çok acı ama bundan sonra çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmeyebilir. En azından onun bundan sonraki yaşantısını maddi manevi garanti altına almalısın.
Seni yemeklere, davetlere götürmemesi ve o kadını götürmesi büyük rezillik. İlla ki canını yakmak istiyorsan iş yerine git. Müdürüyle görüş. Boşanma sürecinde olduğunuzu ve net maaşını öğrenmek istediğini söyle. Diğer kadını ve aldatılma meselesini açma. Seni tanımadıklarına göre onlar anlayacaktır zaten. Sen orda duruşunla, tavrınla kimin ne olduğunu göstermiş olacaksın.
Sessiz sedasız boşanmak istediğine göre bu olayın duyulmasını istemiyor. Sende " planlamadan, intikam amacı gütmeden" duyurmuş olursun işte. Bundan sonra önemli olan senin ve bebeğinin mutluluğunu. Okulunu bitir ve hepsini utandır. Senin gözünden akan tek bir damla yaşı haketmiyor o adam. Bunu da sakın unutma.
Bazı arkadaşlar uzat uzatabildiğin kadar, sürünsünler demiş. Ben onlara katılmıyorum...
Evli ve çocuk sahibi bir adamdan ve evli ve çocuklu bir adamla ilişki yaşayabilen bir kadından söz ediyoruz burda. Şimdiye kadar utanmayan, şimdiden sonrada utanmaz.
Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka konularında sorun çıkarmayacak. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanmazlarsa olan Handeyle bebeğine olur. Hande'cim duruşmalar o kadar uzak bir tarihe veriliyor ki, en az 1.5 sene beklemek zorunda kalırsın. Şimdi çekişmeli boşanmaya kalksanız, ön duruşma 6 ay sonraya verilir. 2. duruşma gene 6 ay sonraya verilir. Şahitler dinlenir ve 3. duruşmada karar verecek bile olsa yine 6 ay beklemek zorunda kalırsın. O kadar çok boşanma davası var ki, sıra gelmiyor bir türlü.
Tahminimce eşin anlaşmalı boşanmadığınız için maddi olarak size destek olmaz bu süreçte. Tedbir nafakası bağlansa bile inan çok küçük meblağlar bağlanacaktır. Para önemli değil elbet ama sonuçta sizinde belirli bir hayat standartınız var ve sen yine tasarruf etsen de bebeğinin masraflarından kısamazsın. Çok acı belki ama sizi düşünmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Evladını düşünse zaten yapmazdı bunları.
Çok kolay süründür diyoruz da olan sana olur. Hem psikolojik olarak hem de maddi olarak yıpranan, üzülen, tabiri caizse sürünen sen olursun. Evet, bu sürecin sonunda hakettiğini alırsın ama bu süreçte çok zorlanırsın.
Bence anlaşmalı boşanmanız en mantıklısı. Sahip olduğunuz her şeyi iste. Ev, araba, arsa ne varsa hepsini al elinden. Maaşının yarısını nafaka olarak iste. Ayrıca iyi bir avukat bul kendine. Boşanır boşanmaz, o kadına dava aç. İkisi de şok olsun, kalakalsınlar. Numaranı falan değiştir, ulaşamasın sana. Çok acı ama bundan sonra çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmeyebilir. En azından onun bundan sonraki yaşantısını maddi manevi garanti altına almalısın.
Seni yemeklere, davetlere götürmemesi ve o kadını götürmesi büyük rezillik. İlla ki canını yakmak istiyorsan iş yerine git. Müdürüyle görüş. Boşanma sürecinde olduğunuzu ve net maaşını öğrenmek istediğini söyle. Diğer kadını ve aldatılma meselesini açma. Seni tanımadıklarına göre onlar anlayacaktır zaten. Sen orda duruşunla, tavrınla kimin ne olduğunu göstermiş olacaksın.
Sessiz sedasız boşanmak istediğine göre bu olayın duyulmasını istemiyor. Sende " planlamadan, intikam amacı gütmeden" duyurmuş olursun işte. Bundan sonra önemli olan senin ve bebeğinin mutluluğunu. Okulunu bitir ve hepsini utandır. Senin gözünden akan tek bir damla yaşı haketmiyor o adam. Bunu da sakın unutma.
Şimdi aldatılan başka bir arkadaşın topiğine de yazdım.
Zina suç kapsamına alınmalı.
Birileri sesimizi duyana kadar tüm aldatılma olaylarında bunu tekrarlamalıyız arkadaşlar.
Yapanın yanına kar kalmamalı.
Bu konuda başlık açıp hareket başlatmak lazım...Böyle bir harekete destek vermek için aldatılmış olmak yada aldatılmayı beklemek gereksiz...Ben %100 destekliyorum...
"ZİNA SUÇ KAPSAMINA ALINMALI (ESKİDEN OLDUĞU GİBİ)"
gerçekten mi
gerçekten çok yufka yürekli ve dürüstlük abidesiymiş eşi,bak sevgilisi hamile kalınca aşık olduğunu anlamış! bunlara ne deniyor acaba,bir adı falan var mı? reziller ya da yalancılar demek yetersiz bence!
hande Allah çok büyük.yaptığımız hiçbir şey karşılıksız kalmaz.bekle ve gör,onlar da nasıl perişan olacak.ve kurtul bu adamdan!
Amann neler olmuş yaa.... kaynanada hemen sahip çıkmış yoldaki toruna.. iyi senin bebeğini sevmesinler o zaman, nasılsa torunu çokmuş!! böyle insanlarla ne kadar az görüşürseniz o kadar iyi...
Zina suç olmazsa böyle ş.....sizlere gün doğar işte.. bu olay bizim sinirlerimizi bu kadar bozarken konu sahibi neler yaşıyordur..Allah dayanma gücü versin.. Sabır versin.
Türk Medeni Kanunu'nun 185'inci maddesinde yer alan 'Evlenmeyle eşler arasındaki evlilik birliği kurulmuş olur. Eşler birlikte yaşamak, birbirine sadık kalmak ve yardımcı olmak zorundadırlar' biçimindeki düzenleme gereğince, evli bir kimsenin evlilik dışı birlikteliği, diğer eşin sosyal kişilik değerlerine saldırı niteliğindedir. Bu eyleme, evliliği bilerek katılan kişi de diğer eşin uğradığı zarardan sorumludur. Davalı, davacının eşi ile evli olduğunu bilerek, duygusal ve cinsel ilişkiye girdiğine göre, Borçlar Kanunu'nun 49'uncu maddesi gereğince manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır."
Bu kanun çıkalı 1-2 yıl falan oluyor sanırım herkes bilmiyor ama bence sen onları bu sekilde süründür. Kayınvalidede alsın övünsün torunu ile , insanlarda ahlak edep Allah korkusu kalmamış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?