bilemiyorum sanirim bitiyor...

gelişmeleri okudukça yüzüme tokat indi sanki...
inanamıyorum bu asıl bir insan..
olacak şey belli bu işin sonu boşanmayla bitecek ve sen çocuğuna sarılıp hayatına devam ediceksin
ya Allah b.lasını versin gerçekten

sanki benim başıma gelmiş gibi acayip derecede moralim bozuldu ya
senin yaşadıklarının bire birini erkek arkadaşımın annesi yaşamış
hayat gerçekten çok zor

Allah sabır versin Hande'ye.Dışarıdan şunu yap bunu yap demek tabi bizlere kolay ama dayanılacak şey değil kim bilir nasıl yorulmuştur.adamda haysiyet yok anasında hiç yok.şimdi defolup gitsin gün gelecek Allah bunları gösterecek ona.Ahiret kısmını bilmem ama ben dünyada da çektirdiğini görsün isterim.inşallah o kadın onu da aldatır.Beter olasıca.

Konu sahibi bayan dün gece burada durumuna çook üzülüp yorum yapmıştım ve önceki konundan bahsedilince bir bakayım dedim ve bazı üyelere yaptığın yorumları görünce yine çok üzüldüm ama bu defa zahmet edip konunu okuyup yorum yaptığım için üzüldüm. Çok fevrisin ve herkes sana hak versin diye istiyorsun, buraya konu açıyorsan şahsına yapılan hakaretler dışındaki her türlü yoruma açık olman gerekiyor. Seni tanımadığı halde derdini okuyan öyle yada böyle fikrini sunan insanlara bile bu kadar sert cevaplar verebiliyorsan aynı hayatı yaşadığın çoğu rahatlığı aştığın eşine üslubun nasıldı çok merak ettim. Çok fazla sormuşsun nerenizle okuyorsunuz diye herkes sizin gibi okumak için gözünü kullanıyor, birine de gözlük numaranı değiştir demişsin gözlük kullandığını nereden biliyorsunuz? Bunlar hiç hoş değil. Bir adamı evine bağlayan en önemli durum tatlı dildir.

Tamam ama insanin kisiligi, aldatilmayi hak ettirmez. O konuda ben de kizmistim verdigi cevaplar nedeniyle.

Ancak kocasina da ayni uslubu kullaniyorsa, adam ayrilsin, yapamiyorum desin. Tatli dilli olmayanlar aldatilmayi mi hak ediyor?

Tabiki kimse aldatılmayı haketmez ben onu ima etmek istememiştim ama yine söylüyorum evli yada bekar her insanı evine bağlayan en önemli etken tatlı dildir. Konu sahibi de biraz fazla sivri dilli belki eşi bu yüzden gitmiştir demek istemiştim.

konu sahibi eğer yanlış bir üslup kullansaydı banlanırdı, ben konu sahibine katılıyorum, mezuniyeti eleştirilmiş, kocası için yaptığı fedakarlıkları söylemesi eleştirilmiş, haksızlığa uğrayan hangi insan verdiği emekleri dile getirmezki, ayrıca ilk konuyu açtığındaki mesajda eşine gayet olumlu davranmış ben daha çok kavga ederdim beni götürmek istemese...

ben tatlı dil yorumunuza katılmıyorum, tabiki insanın kime karşı olursa olsun tatlı dilli olması iyidir, ama çevremde gördüğüm aldatılan kadınların çoğu eşleri için deli divane olmuşlar ve bir çoğuda evliliğini devam ettiriyor, bir kadının tatlı dilli olmaması boşanmayı gerektirir belki ama aldatılmasını gerektirmez, aldatmak kelime anlamıyla kandırmak yalan söylemek değil mi karşıdaki ne olursa olsun suç aldatanın, o zaman güzel- yakışıklı olmamak da aldatma için haklı sebep etrafta bir sürü güzel var, ben eğlenceyi severim kocam beni eğlendirmezse aldatmalıyım o zaman, konuya baktığınız mantık bence çok yanlış,

midem kalktı. şerefsiz yaratık.

kız hamileymiş birde.vay canına.
ama bu aileden kurtulduğunuz iyi olmuş. armut dibine düşer. kayınvalideye bak. birde bunu övünerek söylüyor. bizde torundan çok var. bir tanede oğlumun sevgilisinden diye. yine midem kalktı. ne iğrenç kadın ve ne iğrenç aile. dnalarda sorunlu bunlarda. utanacağına bununla övünen bir terbiyesiz kadın. pes diyorum.

bence sessiz sedasız boşanma. Boşanmayı durdur da demiyorum çünkü bir yerde o doğacak çocuga yazık madem nüfus kagıdında öyle yazmak zorundaymış günah ya ama adam herşeyi vermeye razı yeter ki tekrar evlensin dogumdan önce, sen de hakkını snuna kadar al sadece maddi değil manevi olarak seni mafetti aldatırken gizli gizli, sen anlama diye üste çıkıp bagırdı çagırdı aptal yerine koydu, senin bebeğini psikolojisini bozud. kayınvalidene de Allah akıl fikir versin demek istiyorum ne vicdansız kadınmış, kendi oğlu işin içinde sıyrılsın diye hemen onun tarafına geçti yazık böyle insanlara ya bide koynuna aldın yıllarca sevdin gerçek kimliğini göremeden..

SESSİZ SEDASIZ boşanmanı neden istiyor, durumunu normalleştirmek için. tam tersi ne anormal şey yaptığını göster onlara herkes duysun ne demek ya. bide vicdanazabı duyyuormuş. külahıma anlat, neden o kdr gizledin o zaman, kızla kavga edip üzdün o alttan aldıkça tepesine çıktın

Allah sabır versin canım. kocan kötü annesi ondanda kötüymüş. hemende torunu olmus obur kadının bebeğ.i nispet yapıyo sanki birde utanmaz kadın.
herkes layığını bulur insallah canım Allah onlarında kalbine göre versin sana ettiklerini çıkarsın karsısına en yakın zmanda. Sen de kendine iyi bak bundan sonra sağlığına dikkat et unutma cocuğun var onun için iyi olmaya calıs. Allah yardımcın olsun

Hiçbir kadın hemcınsıne ''sen de aldatılmayı hak ettın''diyemez,işte böyle kadınlar yuzunden herkes
rahat vıcdanla aldatıyor..O kadın da kocasına ıyı davransaydı dıye üste cıkıyorlar..
BU HAYATTA HICKIMSE AMA HICKIMSE ALDATILMAK GIBI KORKUNC BIRSEYI YASAMAYI
HAK EDECEK KADAR KÖTU DEGILDIR..!!

yorumunuz icin cok tesekkur ederim. cok mantikli geldi yazdiklariniz. sanirim en iyisi uzatmamak.
ailem bosanmami istemiyor ama ben yine dikime giderek bosanicam.bu saatten sonra hicbirsey eskisi gibi olamaz.

birdaha girip konumu okumassaniz hem yorum yazmaz hemde yorum yazdiginiz icin uzulmessiniz
ben cok fevri degilim ve herkesin bana hak versin dedigimi yazdigimida hatirlamiyorum siz kendinizi anlatiyorsunuz sanirim
esime nasil bir tavir sergiledigim seni hic ilgilendirmez. cok merak iyi degildir bizim burda senin gibilere merakli melahat derler.merak etme meraklanma bu huyundan vazgec basina cok belalar acilabilir.
sen okuyup avukat ol bu kadar savunmaya gecmissin yaran var belli ki.
senden ders almak lazim adamlar evlerine nasil baglanir dersi.
birinci dersimiz "tatli dil" cok ihtisas yapmissiniz. kac adamla bu dersleri gordunuz.baya donanimli gozukuyorsun.
benim derdim bana yeter daha fazla germe beni sanirim bu kadar yeter....

kusura bakmayin arkadaslar dengesiz insanlar boyle bir konuda bile kadinin aldatilmayi hak ettigini dusunen, kompleksli kadinlar cikiyor sekil a'da goruldugu gibi..
esim cocugumuzun velayetini talep ediyor bugun konustuk birden bire nerden cikti gecen konusmamizda boyle soylememistin dedim.
cocugu istiyor benden.bende cocugumu vermem. sanirim bosanmamiz uzayacak.
shining arkadasimin yazdigi gibi kolayca ve ssessizce bosanabilseydik iyi olucakti ama bu velayet konusu davayi uzatirmi bilmiyorum.

Son düzenleme:

şimdi işler değişti arkadaşım... ne demek çocuğunu istemek... alsınlar birbirlerini otursunlar...ama çocuk ne demek... bu durumda arkadaşım yapacağın tek şey o eşini ve o kadını mahkemede yaptkları tüm rezilliklerle yüzyüze bırakacaksın... herşeyi anlatacaksın .. kadının hamileliği de dahil olmak üzere... o zaman çocuğunu asla alamaz babası... velayet zaten çocuk küçük olduğu için sana verilirdi ama bu yaptıkları pislikte ortaya çıkınca asla mahkeme çocuğu babaya vermez...
Allah sana ve çocuğuna yardımcı olsun....

insallah dediginiz gibi olur. kafam cok karisik esim meslek sahibi iyi bir isi iyi bir geliri var . ben vermem dedigimde alirim dedi. benim durumum senden kat kat iyi dedi.
sinirlerim cok bozuk cok yiprandim inanin 10 yil yaslandim.

En iyi intikam herkese ve herseye inat cok guzel yasamaktir

Ben Allah'a inaniyorum, yaptigimiz herseyin, iyiliklerin ve bilerek yaptigimiz kotuluklerin karsimiza cikacagini dusunuyorum.

Burada durumuna uzuldugum arkadaslar icinde gecerli bu, dirayetli olun arkadaslar. Onunuze gelecek her sey.

Keşke bır aldatma yasası cıksa aldatan erkegı hadım,onunla olan kadını da
kısırlastırsalar keşkee..

Kesinlikle bende katiliyorum zina suc olmali,
farkindamisiniz bilmiyorum ama sanki bu zina suc olmaktan ciktigi zamandan beri daha cok zivanadan cikti bu erkekler,
mikroplar

Cezalar caydirici olmali !!!!!

Tabiki uzar kabul etmesseniz...kendisi hemen bitirmek istemiyormuydu?
Siz ve cocuk umurunda degildi.
Ne olmus basina biseymi dusmus..
Nekadar bencil adam,hemen bitsin istiyor
Cocuk onda kalsin istiyor
Asik olunca birakip gidiyor
Peki sana hic sordumu sen ne istiyorsun diye?

ben uzamasini istemiyorum shining arkadasim cok mantikli seyler yazmis.
onlar yaptiklari ahlaksizliktan utansaydi zaten yapmazlardi.
ben onlari bosanmayip dirensem kendimce"intikam" almis olsam bile yine uzulen ve yipranan ben olacagim.
simdi herseyi unutmak hayatimin bundan oncesini hic yasanmamis hafizami temizlemek istiyorum.
cok zor aklima gelen hersey beni hergun yeniden yeniden olduruyor.
cikarken cocuk gozumde degil diyen adam simdi cocugumu istiyor canimi alsalarda vermem cocugumu.o benim evladim.
bana sende bende ayri ayrri hayatlarda mutlu olucaz diyor mutlu olmaktan kasti ne onu bile bilmiyor aslinda.
mutluluk gizli sakli ahlaksiz isler cevirmek onun icin

neden fikrini degistirdigini sordugumda maddi olarak daha iyi sartlarda buyuyecegini soyledi.
belkide annesi kafasini bulandirdi bilmiyorum oda aklima geliyor.
annem siz torun sevmeye gelirsiniz isterseniz dedigi icin gicik kapmis olabilir.oglunu doldurmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…