Konu sahibi bayan dün gece burada durumuna çook üzülüp yorum yapmıştım ve önceki konundan bahsedilince bir bakayım dedim ve bazı üyelere yaptığın yorumları görünce yine çok üzüldüm ama bu defa zahmet edip konunu okuyup yorum yaptığım için üzüldüm. Çok fevrisin ve herkes sana hak versin diye istiyorsun, buraya konu açıyorsan şahsına yapılan hakaretler dışındaki her türlü yoruma açık olman gerekiyor. Seni tanımadığı halde derdini okuyan öyle yada böyle fikrini sunan insanlara bile bu kadar sert cevaplar verebiliyorsan aynı hayatı yaşadığın çoğu rahatlığı aştığın eşine üslubun nasıldı çok merak ettim. Çok fazla sormuşsun nerenizle okuyorsunuz diye herkes sizin gibi okumak için gözünü kullanıyor, birine de gözlük numaranı değiştir demişsin gözlük kullandığını nereden biliyorsunuz? Bunlar hiç hoş değil. Bir adamı evine bağlayan en önemli durum tatlı dildir.
Tabiki kimse aldatılmayı haketmez ben onu ima etmek istememiştim ama yine söylüyorum evli yada bekar her insanı evine bağlayan en önemli etken tatlı dildir. Konu sahibi de biraz fazla sivri dilli belki eşi bu yüzden gitmiştir demek istemiştim.
merhaba hanimlar
sagolun yine birsuru mesaj yazilmis buraya cok tesekkur ederim henuz okumadim ama sayfanin ilerlemesinden anlasiliyor ..
bugun esimle bulustuk bana mesaj atmis sabah. hersey guzellikle bitsin sana herseyi anlaticam bana hak vericeksin demis mesajinda.
bulusmayi kabul etti. cunku sorularim beni mahvediyordi.2 gecedir gozumu kirpmadim. herseyi ogrenmek icin gittim.
bebegimi yakin bir arkadasa emanet edip gittim. onu goturmek istemedim. baba olmayi hic haketmemis bir insan oldugu icin.
onu gordugumde anlatilmaz bir nefretle birlikte inanilmaz aglamakli oldum.ama aglamadim. gozumden bir damla yas akitmadim onun karsisinda.
o ise cok mahcup gorunuyordu yuzume bakamayacak kadar kafasini egiyordu.
butun hikayeyi anlatti. birkez daha enayi oldugumu kanitladi.sagolsun.
onca zaman tek tarafli sevmisim.
merak edenler icin anlatayim sizede neler soyledigini. benim icin burada uzuluyorsunuz .desteginiz icin cok tesekkur ederim.
esimle benimle tanismadan once daha msnin emailini yeni populer oldugu donemlerde,facebook twitter gibi seyler cikmamisken sohbet odalarina chatlere takilirmis.yine oyle syk syk sohbet odalarina girdigi bir gunde internette bir kizla tanismis.
birbirlerinin msn almislar sohbetten cikip orada konusmaya baslamislar.
tam 3 yil boyunca internette,telefonda,mektuplasmalar vs asik olmuslar (onun soyledikleri)
sonra esim kizla evlenmek istemis ama kiz birseyi saklamis yurtdisinda yasadigini.
soyledigi yalandan dolayi kizi affetmemis iliskisini bitirmek istemis.guveni kalmadigi icin.
daha sonra kiz ilk ucakla turkiyeye atlayip gelmis esimin o donemler calistigi is yerine gitmis.(zamaninda evinin adresine kadar vermis kiza )
kiz calistigi yeri biliyormus yani. onu karsisinda gorunce cilgina donmus mutluluktan .affetmis.kiz boylelikle onu sevdigini ispatlamis olmus.
her neyse konuyu ailelere acmislar kizin ailesi istememis evlenmelerini. esimin aileside esimin yurtdisina gitmesini kabul etmemis.
arada bir anlasmazlik olunca tekrar ayrilmislar kopmuslar yani.
tabi aradan 1 yil felan gecmis hic gorusmemisler ne email ne telefon vs.
sonra birgun esime mail atmis ben evlendim diye. esim cok uzulmus cunku hala onu seviyormus.mutluluklar dilemis.
ta ki kiz evlendigi esinden ayrilip esime facebookta mesajlar atmaya baslayana dek.
yukarda anlattiklarimi esim bana hicbirzaman anlatmadi bugune dek. hep sorardim gecmisyle alakali hani olur ya merak ederiz eski sevgilileri vs. yok olmadi derdi.(yalanci)
bundan sonrasi benimle evliyken yasananlar.
facebookta mesajlasmaya baslamislar kiz ayrildigini mutsuz oldugunu hala esimi sevdigini onu unutamadigini evliliginide o yuzden bitirdigini felan yazmis.
esimde ben evliyim vs yazmis. ama gel zaman git zaman oda seytana uymus.(oyle diyor)
kiz turkiyeye kesin donus yapmis. bir kurumda calisiyormus esimin is yerinde degil.
ama o yemek esli olacagi icin esim yaninda o kizi koluna takip goturmus. benim yerime o kizi gecirmis!
is yerinde kimse beni tanimiyor cunku hicbirzaman is yerine gitmedim .arkadaslarini is arkadaslarinida tanimam bu yuzden.
ben didinip calisirken kiz kocamin pesinde kocam kizla fingerdemekle mesgulmus.
face hic kontrol etmek aklima gelmiyordu.etsemde ayda yilda birkez guvenirdim ya ona. son kontrol etmek istedigimdede iste tepkisi bundanmis. hersey ortaya cikacakti.
kocamin baska bir hatti oldugunuda yine bugun ogrendim.ne yazik bana demi tek basina yalan bir evliligi surdurmusum.
tek basima kari koca olmusum. tek basima yasamis haberim yokmus.
bunlari niye anlattin herseyi aleyhine kullanacagim mahkemede dedim .vicdanim cok rahatsiz yaptigin iyilikleri asla unutamam. ama onu cok seviyorum dedi.
ne kadar komik demi sevgi sozcugu ne kadar basitlesmis. alma agzina kirletme sevgiyi dedim .kalktim.
kizlar cok kotuyum evime gelince agladim agladim cok agladim ama su an iyiyim.yalanlar icinde yasamiyacagim artik.
evladimla beni guzel bir hayat bekliyor.
onuda allaha havale ettim.
tabiki bu dunyadada benimle birlikte sahip oldugu herseyide elinden alicam.
merhaba arkadaslar
beni merak edenleriniz olmus cok tesekkur ederim allah razi olsun
1 gun hastanede serum tedavisi gordum
cok uzuldugum icin tansiyonum dusmus hic yemekte yemiyordum
serum taktilar iyilestim simdi evimdeyim
annem yanimda cocuguma bakiyor
aileme durumu anlattim ailemde sok oldular
babam kizim biz sana dedik bu adamdan hayir gelmez diye dinlemedin gittin evlendim gordunmu sonunda ne oldu dedi
cok uzuldum iste o gunun aksami hastanede buldum kendimi
su an iyiyim.
onun ailesinide aradim onlarda inanmadilar
kayinvalde ben konusurum oglumla nedir ne degildir isin aslini ogrenirim dedi .yani bana inanmadilar gibi bisey.
en kotusu esime mesaj cektim dava sen ac diye oda ben acarim istedigin herseyi vermeye hazirim diye mesaj gondermis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
annemde benim kizim huysuz bir kadin olsaydi simdiye senin oglun rezil rusva olmustu merak etme demis
kaynanada cocuklari var iyi ayrilsinlar arada mutlaka gorusulcek cocuk icin demis.
annemde cocugunu dusunseydi oglun bu rezilligi yapmazdi ,siz torun sevmek isterseniz gelirsiniz demis.
kaynanada bizde torundan bol ne var biride yolda geliyor k... (esimin ismi) gorustugu kizda hamileymis demis
esim bunu bana soylememisti annem soyledi. demekki sevgilisi hamile oldugu icin herseyin ortaya cikmasini uygun gormusler kendilerince. ne diyecegimi bilmiyorum . tikandim kaldim.
gerek ozelden gerek burdan yazan tum arkadaslara cok tesekkur ederim.
bazilariniz ozelden birakma pesini evlenemesinler ayrilma demissiniz. bilmiyorum ailemde boyle soyluyor .ama benim gururum ne olacak....
Bazı arkadaşlar uzat uzatabildiğin kadar, sürünsünler demiş. Ben onlara katılmıyorum...
Evli ve çocuk sahibi bir adamdan ve evli ve çocuklu bir adamla ilişki yaşayabilen bir kadından söz ediyoruz burda. Şimdiye kadar utanmayan, şimdiden sonrada utanmaz.
Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka konularında sorun çıkarmayacak. Bu şartlar altında anlaşmalı boşanmazlarsa olan Handeyle bebeğine olur. Hande'cim duruşmalar o kadar uzak bir tarihe veriliyor ki, en az 1.5 sene beklemek zorunda kalırsın. Şimdi çekişmeli boşanmaya kalksanız, ön duruşma 6 ay sonraya verilir. 2. duruşma gene 6 ay sonraya verilir. Şahitler dinlenir ve 3. duruşmada karar verecek bile olsa yine 6 ay beklemek zorunda kalırsın. O kadar çok boşanma davası var ki, sıra gelmiyor bir türlü.
Tahminimce eşin anlaşmalı boşanmadığınız için maddi olarak size destek olmaz bu süreçte. Tedbir nafakası bağlansa bile inan çok küçük meblağlar bağlanacaktır. Para önemli değil elbet ama sonuçta sizinde belirli bir hayat standartınız var ve sen yine tasarruf etsen de bebeğinin masraflarından kısamazsın. Çok acı belki ama sizi düşünmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Evladını düşünse zaten yapmazdı bunları.
Çok kolay süründür diyoruz da olan sana olur. Hem psikolojik olarak hem de maddi olarak yıpranan, üzülen, tabiri caizse sürünen sen olursun. Evet, bu sürecin sonunda hakettiğini alırsın ama bu süreçte çok zorlanırsın.
Bence anlaşmalı boşanmanız en mantıklısı. Sahip olduğunuz her şeyi iste. Ev, araba, arsa ne varsa hepsini al elinden. Maaşının yarısını nafaka olarak iste. Ayrıca iyi bir avukat bul kendine. Boşanır boşanmaz, o kadına dava aç. İkisi de şok olsun, kalakalsınlar. Numaranı falan değiştir, ulaşamasın sana. Çok acı ama bundan sonra çocuğunuzla yeteri kadar ilgilenmeyebilir. En azından onun bundan sonraki yaşantısını maddi manevi garanti altına almalısın.
Seni yemeklere, davetlere götürmemesi ve o kadını götürmesi büyük rezillik. İlla ki canını yakmak istiyorsan iş yerine git. Müdürüyle görüş. Boşanma sürecinde olduğunuzu ve net maaşını öğrenmek istediğini söyle. Diğer kadını ve aldatılma meselesini açma. Seni tanımadıklarına göre onlar anlayacaktır zaten. Sen orda duruşunla, tavrınla kimin ne olduğunu göstermiş olacaksın.
Sessiz sedasız boşanmak istediğine göre bu olayın duyulmasını istemiyor. Sende " planlamadan, intikam amacı gütmeden" duyurmuş olursun işte. Bundan sonra önemli olan senin ve bebeğinin mutluluğunu. Okulunu bitir ve hepsini utandır. Senin gözünden akan tek bir damla yaşı haketmiyor o adam. Bunu da sakın unutma.
Konu sahibi bayan dün gece burada durumuna çook üzülüp yorum yapmıştım ve önceki konundan bahsedilince bir bakayım dedim ve bazı üyelere yaptığın yorumları görünce yine çok üzüldüm ama bu defa zahmet edip konunu okuyup yorum yaptığım için üzüldüm. Çok fevrisin ve herkes sana hak versin diye istiyorsun, buraya konu açıyorsan şahsına yapılan hakaretler dışındaki her türlü yoruma açık olman gerekiyor. Seni tanımadığı halde derdini okuyan öyle yada böyle fikrini sunan insanlara bile bu kadar sert cevaplar verebiliyorsan aynı hayatı yaşadığın çoğu rahatlığı aştığın eşine üslubun nasıldı çok merak ettim. Çok fazla sormuşsun nerenizle okuyorsunuz diye herkes sizin gibi okumak için gözünü kullanıyor, birine de gözlük numaranı değiştir demişsin gözlük kullandığını nereden biliyorsunuz? Bunlar hiç hoş değil. Bir adamı evine bağlayan en önemli durum tatlı dildir.
kusura bakmayin arkadaslar dengesiz insanlar boyle bir konuda bile kadinin aldatilmayi hak ettigini dusunen, kompleksli kadinlar cikiyor sekil a'da goruldugu gibi..
esim cocugumuzun velayetini talep ediyor bugun konustuk birden bire nerden cikti gecen konusmamizda boyle soylememistin dedim.
cocugu istiyor benden.bende cocugumu vermem. sanirim bosanmamiz uzayacak.
shining arkadasimin yazdigi gibi kolayca ve ssessizce bosanabilseydik iyi olucakti ama bu velayet konusu davayi uzatirmi bilmiyorum.
şimdi işler değişti arkadaşım... ne demek çocuğunu istemek... alsınlar birbirlerini otursunlar...ama çocuk ne demek... bu durumda arkadaşım yapacağın tek şey o eşini ve o kadını mahkemede yaptkları tüm rezilliklerle yüzyüze bırakacaksın... herşeyi anlatacaksın .. kadının hamileliği de dahil olmak üzere... o zaman çocuğunu asla alamaz babası... velayet zaten çocuk küçük olduğu için sana verilirdi ama bu yaptıkları pislikte ortaya çıkınca asla mahkeme çocuğu babaya vermez...
Allah sana ve çocuğuna yardımcı olsun....
En iyi intikam herkese ve herseye inat cok guzel yasamaktir
Empati kurmak zor cunku yasayan ben degilim. Ama bence esinle artik bir gelecek olmaz, bazi seyler duzelmez, pismanim dese de unutulmaz.
Onu surundurmek bana anlik zevkten baska ne verecek? Hic. O yuzden yoluma bakardim. Ben paraya bakardim.
Ev, araba, iyi bir tazminat, iyi bir nafaka bunlari alirdim. Baskasini nasil mutsuz ederim diye degil, kendi gelecegimi dusunurdum.
Ev, araba bunlar zaten zorunlu. 200 bin TL gibi faizi her ay normal bir maas olacak bir tazminat, + cocugum ve kendim icin maasinin yarisi.
Eger bunlar olacaksa ok, olmayacaksa cekismeli dusunuyoruz kadina da dava acicaz diyin. Gerek kadinin gerekse kocanin isverenleri ile de gorusucez die ekleyin.
Allahlarindan bulsunlar diye koseye cekilme!! Kendini dusunmuyorsan cocugunun rizkini dusunmen lazim, niye hayat standardiniz dusecek? O cocugun gunahi ne
Yok hayir istemiyorsun, o zaman sen de kocan gibi sinsi davran.
Maddi bakimdan kendini garantiye al, bosan, sonra kadina da dava ac, kocanin ve kadinin isyerlerine de git.
Kocani bosamayip surundurmek sizin hayat standartlarinizi da dusurur, onlar zaten nikah kimde cok onemseselerdi su an birlikte olmazlardi bu cocuk olmazdi.
Seni su an sadece bas agrisi olarak goruyorlar Hande. Senin sessizce bosanmayip inat etmen onlari cok zedelemez bence.
esim diplomasini alip" muhendis bey " olduktan sonra beni aileside begenmemeye baslamislardi
diger bayan egitimli universite mezunu ogullariyla demekki daha denk diye hemen onu gelinleri olarak
o nikahsiz peydahlanmis olan cocuguda torunlari kabul ediyorlar.
benim yavrumun sucu neydi .
anlatamiyorum cok kotuyum cok doluyum ....
bir insani vahsilestirmek icin ,gaddarlastirmak icin,kinle nefretle doldurmak icin boyle yaparsaniz o insan katil bile olabilir...
Ben Allah'a inaniyorum, yaptigimiz herseyin, iyiliklerin ve bilerek yaptigimiz kotuluklerin karsimiza cikacagini dusunuyorum.
Burada durumuna uzuldugum arkadaslar icinde gecerli bu, dirayetli olun arkadaslar. Onunuze gelecek her sey.
Keşke bır aldatma yasası cıksa aldatan erkegı hadım,onunla olan kadını da
kısırlastırsalar keşkee..
Bu konuda başlık açıp hareket başlatmak lazım...Böyle bir harekete destek vermek için aldatılmış olmak yada aldatılmayı beklemek gereksiz...Ben %100 destekliyorum...
"ZİNA SUÇ KAPSAMINA ALINMALI (ESKİDEN OLDUĞU GİBİ)"
Kesinlikle bende katiliyorum zina suc olmali,
farkindamisiniz bilmiyorum ama sanki bu zina suc olmaktan ciktigi zamandan beri daha cok zivanadan cikti bu erkekler,
mikroplar
Cezalar caydirici olmali !!!!!
Tabiki uzar kabul etmesseniz...kendisi hemen bitirmek istemiyormuydu?
Siz ve cocuk umurunda degildi.
Ne olmus basina biseymi dusmus..
Nekadar bencil adam,hemen bitsin istiyor
Cocuk onda kalsin istiyor
Asik olunca birakip gidiyor
Peki sana hic sordumu sen ne istiyorsun diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?