bilemiyorum sanirim bitiyor...

dedim yeni bir cocugun olucakmis benimkini bana birak sen seninkini buyutursun
ben ikisinide cok rahat buyuturum sen kafana takma rahat ol dedi
pes ya o kadar rahat o kadar yuzsuz terbiyesiz bumuydu benim kocam dedigim adam inanamiyorum
yillarima yazik ettim gencligime yazik ettim
keske keske hep keskelerim dolaniyor simdilerde dilimde...

Kafasını taşlara vursa, dünyanın en zengin adamı da olsa evladını senden A-L-A-M-A-Z...!!!!!!!!

O aptal kadın nafaka vermemek için beynini yıkamıştır. Ne salak adamlar var bu dünyada... Senin yapman gereken belli bundan sonra.

Ben sana çocuğumu vermem. Asla vermem. Giderim, açarım boşanma davasını. Tazminat, nafaka her şeyi isterim. 1 sene, 2 sene farketmez. Beş parasız da kalsam beklerim. Ama eninde sonunda neyin var neyin yok alırım elinden. Hiç bir hakim, iffetsiz bir yaşam süren babaya, yuva yıkan bir kadına çocuk vermez, tertemiz annesi dururken. Kendi rezilliğinle kalırsın.

Zaten senin o vazgeçemediğin, aşk sandığın o kadın var ya, ona da tazminat davası açacağım. İşin varsa, paran varsa ben fedakarlık yaptığım için var. Başını iki elinin arasına al, otur, düşün. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Ama senin var..

Ya benim dediğimi yaparsın, ya da sen bilirsin. Git bir avukatla görüş bakalım. Karımı aldattım, sevgilim hamile. Haklarım neler de. Suratına bakıp ne aptal adam derler. Dalga geçerler seninle. Bundan sonrasını kendin bilirsin, düşün taşın. Benim şartlarım bunlar, bunlar, bunlar... İşine gelirse....

Bir müddet beklersin. İnadında diretirse, kendisi kaybeder zaten.

bence şunu demeni bekliyor.

"yeterki çocuğumu ver malın mülkün senin olsun !"

ama kanma sakın. ilk başlarda vicdanı sızlıyordu bunu bastırmak için maddi olarak destekleyeceğini söylüyordu. şimdi işi yokuşa sürüyor.
mahkeme zaten çocuğu size verir. çünkü anneye muhtaç. üstelik hangi vicdan sahibi hakim aldatan bir babaya velayet verir.
zina yapan, yuva bozan o terbiyesize çocuğu bırakacak değilsiniz heralde. avukatlar daha iyi bilir ama ben alabileceğini hiç sanmıyorum.

dediğim gibi sizin maddi beklentinizden vazgeçmeniz için yapıyor bence. iyi bir avukat tutun. süründürün!!

Akıl var mantık var. Evli bir adamla ilişki yaşayan, ahlaksız bir kadının yanına hakim çocuk verir mi? Aptal mı bu adam?

Bir kişiye daha yazdım sanada yazayım Esra Erol tvde sürekli söylüyor ücretsiz avukatlık ve psikolog desteği veriyorlar ofisleri var mağdur bayanlara istersen araştır.

shining ve diger arkadaslar cok sagolun allah sizden razi olsun
cok mantikli ve aydinlatici yorumlar geliyor benim goremediklerimi goruyorsunuz
ben zaten su an pek dusunemiyorum birkac ilacin etkileri var uzerimde
dedikleriniz cok dogru
esim belkide maldan mulkden talep etmeyeyim diyede bunu yapiyor olabilir
belkide kadin nafakadan kurtarmak icin kafasina girdi oda olabilir
bunlar hic dusunemedim siz yazana kadar..
allah razi olsun cok iyisiniz...

özgürlüğün bedelini ödemeye hazırsan bende boşanmaya hazırım deyip herşeyi alın eğer gerçekten o kadını sevisa ve çocuğunun p.ç damgası yemesini istemiyorsan bence bu bedeli ödemesin diyin bide eğer çocuğunuzun hayatını tek başınıza devam ettireilecekseniz çocuğunuzun üzerindeki bütün haklarından vazgeçmesini istediğinizi söyleyin üvey anne iyi bir şey değil çünkü en önemlisi ihaneti ve o s.....ğün hamileliğini ispatlayın boşandıktan sonrada herkese durumu anlatıp kadını rezil edin boşanana kadar susup boşandıktan sonra rezil edin yani . siz inançlı birine benziosunuz olan herzaman hayırdır diyin ve yolunuza devam edin bu arada eşinizin yaptığı aile içi şiddete giriyor istanbul kadın hakları barosunu arayıp yardım isteyebilirsiniz.

kadinin hamile oldugunu ben nasil ispatlarimki daha hic yuzyuze gelmedik
arkadasimin face hesabindan esim face hesabina baktik profilini disariya kapatmis ne arkadas olarak eklenebiliyor ne mesaj goderebiliyorsunuz
ama profil resmi gozukuyordu resmini degistirmis o kadinla birlikte kolkola foto koymus ilk defa orda gordum kadini
kendimi ovmek icin soylemiyorum inanin benden cok cok cirkin bir kadin nasil sevmis o kadini hayret

Hande,

benim aklıma şu geldi. Nasıl ki itirafı dürüstlükten değil de yaşadığı pisliği alenen yaşamak istemesinden kaynaklanıyorsa,

çocuğun velayetini istemesinin de bir nedeni var:

seni yıldırmak!!!

öyle bir noktaya geleceksin ki ( o zavallıların aklınca) evdi arabaydı çocuğundan başka gözün bir şey görmeyecek.

onlar bence ( eşin ve metresi- bu kelime tam yakışır) para sevdasına kapılmışlar.

Yoksak meslek sahibi insan bilmiyor mu, kusurlu bir şekilde ayrılıyor, aldatarak, çocuk ufak, geliri olmasa bile annenin

velayet anneye verilir.

bence bal gibi biliyorlar...

ama diyorum ya onlar psikolojik savaşa başlamışlar.

sakın bu oyuna gelme.

yasal haklarını al.

senden alamazlar çocuğu.

sanıyor musun ki o kadın ister senin çocuğunu.

aslaaa. Tüm bunlar ucuz numaralar.

güçlü ol..

arkadaşım Allahın izniyle çocuğunu alamaz senden... shining arkadaşin da dediklerini birebir söyle eşine bence ..elmi yaman beymi yaman görsün...bir rezalet yaşıyorlar... ve sen bu rezaleti söylemeyip sesizce hayatlarından gitmeyi teklif etmişken seni tahrik etmesini anlayamıyorum.. çocuğunu isteyerek, bir annenin can evini vurduğundan haberdar olmaması çok ilginç... resmen kendi kendine kaşınıyor... bence sen bu adamı ele güne rezil et ...iş yerindeki itibarı bile bu meseleden zedelenir beyefendinin... aldatmadım diye de inkar edemez ortada bir bebek var çünkü....herşey senin lehine arkadaşım... zaten mahkemede hakimlerde genelde aldatma durumlarında aldatan tarafı afedersin ama genelde itin g.tüne sokup çıkartıyoorlar...merak etme sen arkadaşım...

bence boşanma şartlarınızdan biri bu olsun ozaman zaten dediğim gibi ahlaksızlığı ispatlarsanız bir kız çocuğunu ahlaksız bir ortamda büyümesini istemediğinizi söylersiniz mahkemede ve haklı bir talep olur.

al bir fotoğraf makinası çık dışarıya...

hukukçu olmaya gerek yok.

tazminatını alırsın.

Bu arada eşinle konuşurken ki uslubunu çok beğendim.

karşında adilerin en adisi olsa bile seviyesini bu kadar asil bir şekilde koruyan az kadın vardır.

onlardan birisi de sensin...

sen bu isteğine inanıyor musun?

gül geç hande ya.

o kadın buna izin verir mi?

ve emin ol kapıdan çıkarken çocuk gözümde yok diyip de çıkan adam o çocuğu is-te-mi-yor.

tazminattan vazgeç diye blöf yapıyor. handecim nolur kendinden emin ol.
sen ondan değil, o senden korksun!
Sen HAKLI TARAFsın. HAKLISIN YAHUU!
aciz olan o.. suçlu olan o.. ne derse desin ne yaparsa yapsın sen KAZANACAKSIN. bunu unutma!
"böyle konuşmamıştık ama" filan diye niye ipler onun elindeymiş gibi davranıyosun. ipler sende kuzum. o düşünsün bundan sonra.
bu yaptığı rezilliklerden sonra PATRON SENSİN:) sen nasıl istersen öyle olacak. önce bi kendine inan.

hande sakın taviz verme sakın....seni yıldırmaya çalışıyor...böyle olacağını biliyordum...çocuk umrunda olmaz.....hemen mor çatıyı ara başındaa geçenleri anlat bütün süreçte yanınızda olacaklardır hatta bir süre ondan saklanmış bile olursun.....ama tek şartla .......mesaj telefonunda hala duruyorsa....yoksa evi terk etmiş konumuna düşersin......hiç değilse bir danış haklarını öğrenirsin ....ama bu adama sakın papuç bırakayım deme......vicdan azabı çok çabuk geçmiş anlaşılan....bir hafta sonra seni hatırlamaz bile....bu adamla uğraşma sakın....sadece neler alabileceğine odaklan
son kez söylüyorum ....umarım mesajlar duruyordur

cok sagolun desteginiz benim icin cok degerli .haklisiniz ben yanlizim onlar 2 kisi kafalari daha iyi calisiyor benim tek olan aklim su an yarim oldu bunuda biliyorlar..

is yerine gidip herseyi anlatayim dokeyim ortaya pisliklerini diyorum ama cok utaniyorum neden bilmiyorum sanki ben assagilanacakmisim gibi.
cok cok utaniyorum is arkadaslarina gorunmekten patronuna karsisina cikmaktan .

işte bu resimler falan kullanılabilir ayrıca bir şekilde avukat sizi yönlendirir ama sakın ahlaksızlığını ispat edicem gibi bişi deyip uyandırmayın rahat olsunlar ki koz versinler isz ispatları elde ettikten sonra anlaşsanız bile bunları mahkemede kullanın

avukatınız gidip yapsın hatta şunuda müdrün ofisinden çıkarken sebebide söyleyip bir şekilde sekretere duyursun sizin suçunuz olmaz bu inanın öyle avukatlar var ki aklınız durur siz doğruyu söyleyin o yalanı söyleyip sizi padişah ilan eder :)

hande aklı kötülüğe çalışanın ayağına dolanır o akıl.

sen son derece rahat ol.

temiz ak pak olan sensin.

ben iş yerine gitmezdim.

ama cümle aleme başıma böyle bir şey gelse, anlatmaktan çekinmezdim.

geçen günlerde kayınvalidenle ilgili yazı yazmıştın.

bende torun bol diyen o kadına Allah,

fellik fellik senin evladını aratır.

nokta..

bir patron olsam,

çalışanlardan birinin eşi gelse ve durumu açıklasa işten çıkartırdım çalışanı.

ama tabi kadın hissiyatıyla ben böyle yaparım.

ama iş yerine gelmesini istemezdim o kadının,

bir randevu almasını e-maille tercih ederdim.

iş yerleri böyle aile problemlerinden uzak yerler olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…