ben uzamasini istemiyorum shining arkadasim cok mantikli seyler yazmis.
onlar yaptiklari ahlaksizliktan utansaydi zaten yapmazlardi.
ben onlari bosanmayip dirensem kendimce"intikam" almis olsam bile yine uzulen ve yipranan ben olacagim.
simdi herseyi unutmak hayatimin bundan oncesini hic yasanmamis hafizami temizlemek istiyorum.
cok zor aklima gelen hersey beni hergun yeniden yeniden olduruyor.
cikarken cocuk gozumde degil diyen adam simdi cocugumu istiyor canimi alsalarda vermem cocugumu.o benim evladim.
bana sende bende ayri ayrri hayatlarda mutlu olucaz diyor mutlu olmaktan kasti ne onu bile bilmiyor aslinda.
mutluluk gizli sakli ahlaksiz isler cevirmek onun icin
esim diplomasini alip" muhendis bey " olduktan sonra beni aileside begenmemeye baslamislardi
diger bayan egitimli universite mezunu ogullariyla demekki daha denk diye hemen onu gelinleri olarak
o nikahsiz peydahlanmis olan cocuguda torunlari kabul ediyorlar.
benim yavrumun sucu neydi .
anlatamiyorum cok kotuyum cok doluyum ....
bir insani vahsilestirmek icin ,gaddarlastirmak icin,kinle nefretle doldurmak icin boyle yaparsaniz o insan katil bile olabilir...
özgürlüğün bedelini ödemeye hazırsan bende boşanmaya hazırım deyip herşeyi alın eğer gerçekten o kadını sevisa ve çocuğunun p.ç damgası yemesini istemiyorsan bence bu bedeli ödemesin diyin bide eğer çocuğunuzun hayatını tek başınıza devam ettireilecekseniz çocuğunuzun üzerindeki bütün haklarından vazgeçmesini istediğinizi söyleyin üvey anne iyi bir şey değil çünkü en önemlisi ihaneti ve o s.....ğün hamileliğini ispatlayın boşandıktan sonrada herkese durumu anlatıp kadını rezil edin boşanana kadar susup boşandıktan sonra rezil edin yani . siz inançlı birine benziosunuz olan herzaman hayırdır diyin ve yolunuza devam edin bu arada eşinizin yaptığı aile içi şiddete giriyor istanbul kadın hakları barosunu arayıp yardım isteyebilirsiniz.
shining ve diger arkadaslar cok sagolun allah sizden razi olsun
cok mantikli ve aydinlatici yorumlar geliyor benim goremediklerimi goruyorsunuz
ben zaten su an pek dusunemiyorum birkac ilacin etkileri var uzerimde
dedikleriniz cok dogru
esim belkide maldan mulkden talep etmeyeyim diyede bunu yapiyor olabilir
belkide kadin nafakadan kurtarmak icin kafasina girdi oda olabilir
bunlar hic dusunemedim siz yazana kadar..
allah razi olsun cok iyisiniz...
ben uzamasini istemiyorum shining arkadasim cok mantikli seyler yazmis.
onlar yaptiklari ahlaksizliktan utansaydi zaten yapmazlardi.
ben onlari bosanmayip dirensem kendimce"intikam" almis olsam bile yine uzulen ve yipranan ben olacagim.
simdi herseyi unutmak hayatimin bundan oncesini hic yasanmamis hafizami temizlemek istiyorum.
cok zor aklima gelen hersey beni hergun yeniden yeniden olduruyor.
cikarken cocuk gozumde degil diyen adam simdi cocugumu istiyor canimi alsalarda vermem cocugumu.o benim evladim.
bana sende bende ayri ayrri hayatlarda mutlu olucaz diyor mutlu olmaktan kasti ne onu bile bilmiyor aslinda.
mutluluk gizli sakli ahlaksiz isler cevirmek onun icin
kadinin hamile oldugunu ben nasil ispatlarimki daha hic yuzyuze gelmedik
arkadasimin face hesabindan esim face hesabina baktik profilini disariya kapatmis ne arkadas olarak eklenebiliyor ne mesaj goderebiliyorsunuz
ama profil resmi gozukuyordu resmini degistirmis o kadinla birlikte kolkola foto koymus ilk defa orda gordum kadini
kendimi ovmek icin soylemiyorum inanin benden cok cok cirkin bir kadin nasil sevmis o kadini hayret
dedim yeni bir cocugun olucakmis benimkini bana birak sen seninkini buyutursun
ben ikisinide cok rahat buyuturum sen kafana takma rahat ol dedi
pes ya o kadar rahat o kadar yuzsuz terbiyesiz bumuydu benim kocam dedigim adam inanamiyorum
yillarima yazik ettim gencligime yazik ettim
keske keske hep keskelerim dolaniyor simdilerde dilimde...
Hande,
benim aklıma şu geldi. Nasıl ki itirafı dürüstlükten değil de yaşadığı pisliği alenen yaşamak istemesinden kaynaklanıyorsa,
çocuğun velayetini istemesinin de bir nedeni var:
seni yıldırmak!!!
öyle bir noktaya geleceksin ki ( o zavallıların aklınca) evdi arabaydı çocuğundan başka gözün bir şey görmeyecek.
onlar bence ( eşin ve metresi- bu kelime tam yakışır) para sevdasına kapılmışlar.
Yoksak meslek sahibi insan bilmiyor mu, kusurlu bir şekilde ayrılıyor, aldatarak, çocuk ufak, geliri olmasa bile annenin
velayet anneye verilir.
bence bal gibi biliyorlar...
ama diyorum ya onlar psikolojik savaşa başlamışlar.
sakın bu oyuna gelme.
yasal haklarını al.
senden alamazlar çocuğu.
sanıyor musun ki o kadın ister senin çocuğunu.
aslaaa. Tüm bunlar ucuz numaralar.
güçlü ol..
arkadaşım Allahın izniyle çocuğunu alamaz senden... shining arkadaşin da dediklerini birebir söyle eşine bence ..elmi yaman beymi yaman görsün...bir rezalet yaşıyorlar... ve sen bu rezaleti söylemeyip sesizce hayatlarından gitmeyi teklif etmişken seni tahrik etmesini anlayamıyorum.. çocuğunu isteyerek, bir annenin can evini vurduğundan haberdar olmaması çok ilginç... resmen kendi kendine kaşınıyor... bence sen bu adamı ele güne rezil et ...iş yerindeki itibarı bile bu meseleden zedelenir beyefendinin... aldatmadım diye de inkar edemez ortada bir bebek var çünkü....herşey senin lehine arkadaşım... zaten mahkemede hakimlerde genelde aldatma durumlarında aldatan tarafı afedersin ama genelde itin g.tüne sokup çıkartıyoorlar...merak etme sen arkadaşım...
kadinin hamile oldugunu ben nasil ispatlarimki daha hic yuzyuze gelmedik
arkadasimin face hesabindan esim face hesabina baktik profilini disariya kapatmis ne arkadas olarak eklenebiliyor ne mesaj goderebiliyorsunuz
ama profil resmi gozukuyordu resmini degistirmis o kadinla birlikte kolkola foto koymus ilk defa orda gordum kadini
kendimi ovmek icin soylemiyorum inanin benden cok cok cirkin bir kadin nasil sevmis o kadini hayret
cok sagolun desteginiz benim icin cok degerli .haklisiniz ben yanlizim onlar 2 kisi kafalari daha iyi calisiyor benim tek olan aklim su an yarim oldu bunuda biliyorlar..
is yerine gidip herseyi anlatayim dokeyim ortaya pisliklerini diyorum ama cok utaniyorum neden bilmiyorum sanki ben assagilanacakmisim gibi.
cok cok utaniyorum is arkadaslarina gorunmekten patronuna karsisina cikmaktan .
cok sagolun desteginiz benim icin cok degerli .haklisiniz ben yanlizim onlar 2 kisi kafalari daha iyi calisiyor benim tek olan aklim su an yarim oldu bunuda biliyorlar..
is yerine gidip herseyi anlatayim dokeyim ortaya pisliklerini diyorum ama cok utaniyorum neden bilmiyorum sanki ben assagilanacakmisim gibi.
cok cok utaniyorum is arkadaslarina gorunmekten patronuna karsisina cikmaktan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?