al bir fotoğraf makinası çık dışarıya...
hukukçu olmaya gerek yok.
tazminatını alırsın.
Bu arada eşinle konuşurken ki uslubunu çok beğendim.
karşında adilerin en adisi olsa bile seviyesini bu kadar asil bir şekilde koruyan az kadın vardır.
onlardan birisi de sensin...
sen bu isteğine inanıyor musun?
gül geç hande ya.
o kadın buna izin verir mi?
ve emin ol kapıdan çıkarken çocuk gözümde yok diyip de çıkan adam o çocuğu is-te-mi-yor.
tazminattan vazgeç diye blöf yapıyor. handecim nolur kendinden emin ol.
sen ondan değil, o senden korksun!
Sen HAKLI TARAFsın. HAKLISIN YAHUU!
aciz olan o.. suçlu olan o.. ne derse desin ne yaparsa yapsın sen KAZANACAKSIN. bunu unutma!
"böyle konuşmamıştık ama" filan diye niye ipler onun elindeymiş gibi davranıyosun. ipler sende kuzum. o düşünsün bundan sonra.
bu yaptığı rezilliklerden sonra PATRON SENSİN:) sen nasıl istersen öyle olacak. önce bi kendine inan.
hande sakın taviz verme sakın....seni yıldırmaya çalışıyor...böyle olacağını biliyordum...çocuk umrunda olmaz.....hemen mor çatıyı ara başındaa geçenleri anlat bütün süreçte yanınızda olacaklardır hatta bir süre ondan saklanmış bile olursun.....ama tek şartla .......mesaj telefonunda hala duruyorsa....yoksa evi terk etmiş konumuna düşersin......hiç değilse bir danış haklarını öğrenirsin ....ama bu adama sakın papuç bırakayım deme......vicdan azabı çok çabuk geçmiş anlaşılan....bir hafta sonra seni hatırlamaz bile....bu adamla uğraşma sakın....sadece neler alabileceğine odaklan
son kez söylüyorum ....umarım mesajlar duruyordur
işte bu resimler falan kullanılabilir ayrıca bir şekilde avukat sizi yönlendirir ama sakın ahlaksızlığını ispat edicem gibi bişi deyip uyandırmayın rahat olsunlar ki koz versinler isz ispatları elde ettikten sonra anlaşsanız bile bunları mahkemede kullanın
avukatınız gidip yapsın hatta şunuda müdrün ofisinden çıkarken sebebide söyleyip bir şekilde sekretere duyursun sizin suçunuz olmaz bu inanın öyle avukatlar var ki aklınız durur siz doğruyu söyleyin o yalanı söyleyip sizi padişah ilan eder :)
hande aklı kötülüğe çalışanın ayağına dolanır o akıl.
sen son derece rahat ol.
temiz ak pak olan sensin.
ben iş yerine gitmezdim.
ama cümle aleme başıma böyle bir şey gelse, anlatmaktan çekinmezdim.
geçen günlerde kayınvalidenle ilgili yazı yazmıştın.
bende torun bol diyen o kadına Allah,
fellik fellik senin evladını aratır.
nokta..
cok sagolun desteginiz benim icin cok degerli .haklisiniz ben yanlizim onlar 2 kisi kafalari daha iyi calisiyor benim tek olan aklim su an yarim oldu bunuda biliyorlar..
is yerine gidip herseyi anlatayim dokeyim ortaya pisliklerini diyorum ama cok utaniyorum neden bilmiyorum sanki ben assagilanacakmisim gibi.
cok cok utaniyorum is arkadaslarina gorunmekten patronuna karsisina cikmaktan .
insallah zaten benim hesabin buyugunu ote tarafa ayirdim.
hemen yapma bunu zaten arkadaşım... mahkeme süreci var çünkü... ama herşey olup bittikten senin ve bebeğinin nafakası belirlendikten sonra düşünürsün bunları... (bu arada çocuğun sende kalacağı düşüncesiye yazdım Allah söyletti :)) ve ne olursa olsun aşağılanan sen olamazsın sen ona güvenmekten ve destek olmaktan başka birşey yapmadın ki... bende aldatıldım ve ben o ikisini tüm x şehrine rezil ettim... herkese anlattım hemde herkese.. onun işyerinden amiri geldi duyum almışlar bu konuda.. onada anlattım...sonuçta benim alnım aktı..onlar ise pislik içindeydiler...
yalnız sana bir abla yada kardeş (yaşını bliemiyorum) olarak bişey söylemek istiyorum eski konunu biraz evvel okudum... aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş... eşin herşeyi önceden planlamış..ve orada bazı arkadaşlar sana yüklenmişler ama sende biraz eşinle konuştuktan aranızı düzelttikten sonra onlara yüklenmişsin...açıkçası o yazışmalara üzüldüm herkes adına...
bu arada tam olarak ne yazıomuş nufus kağıdında ?
sizede gecmis olsun allah sabir versin cok zor dayanilacak gibi degil. kandirilmak cok aci.
diger konuda hata yapmis olabilirim kabul ediyorum. ama bunca yasanilanin ustune gelipte o konuyu ve icindeki birkac cikisimi buraya tekrar yazmak ne kadar dogru. ben zaten aciliyim daha fazla canimi yakmaya calismak neden.hem orada bana direk esarbini cikar at deniliyor ben ne demeliydim olur efendim tamammi .ben esim icin kapanmadim ki onun icin acilacaktim.
kiskandilar bu kadar acik. bende cevaplarini verdim.
yanlış anlamayın .. ben zaten sadece sizden bahsetmemiştim .... size yazılan şeylerde hiç hoş şeyler değil...asla canınızı yakmak gibi bir niyetim olamaz.. sadece içten bir şeklide hissettiklerimi paylaşmak istedim...inanın buradaki birçok kadın sizin yanınızda.... karşınızda olan insanlar yada hadsizce eleştirenler her konuda olur zaten....
kimin nufus kagidinda ne yaziyormu cocuk daha dogmamiski kadin 3 aylik hamileymis. diger cocugu zaten eski kocasindan
sagolun destekleriniz benim icin cok degerli.
bende ozellikle size yazmadim bu mesaji. uzerinize alinmayin. keske sizin kadar ince yazabilseler o zaman hic onemsemem.
ama birkac sayfa once dengesizin birinin yazdiklarini okudunuzmu bilmiyorum aslinda bu cevabim ona ve onun gibi icinde kin besleyenlere
bence şunu demeni bekliyor.
"yeterki çocuğumu ver malın mülkün senin olsun !"
ama kanma sakın. ilk başlarda vicdanı sızlıyordu bunu bastırmak için maddi olarak destekleyeceğini söylüyordu. şimdi işi yokuşa sürüyor.
mahkeme zaten çocuğu size verir. çünkü anneye muhtaç. üstelik hangi vicdan sahibi hakim aldatan bir babaya velayet verir.
zina yapan, yuva bozan o terbiyesize çocuğu bırakacak değilsiniz heralde. avukatlar daha iyi bilir ama ben alabileceğini hiç sanmıyorum.
dediğim gibi sizin maddi beklentinizden vazgeçmeniz için yapıyor bence. iyi bir avukat tutun. süründürün!!
güzel kardeşim handecim..geçen sene bir ablamız vardı..hikayeniz 3 aşağı 5 yukarı aynı..
ablam buna yıllarını veriyor.nasıl seviyor bir bilsen.altınını parasını destek olarak düşüncesiz veriyor.oda kız annesi..ama herif sorumsuzun teki.macera arıyor.. eski sevgilisi ulaşmış bu adama acındırmış kendini yolsuzum bilmemneyim diye..işe aldırmış onu.kadında farketmiş adamın özgürlük isteğini senden birşey beklemiyorum ki diye kandırmış.sonrası malum...
nasıl basit bir kadın..açmış profilini sevgilim var bilmemne diye nispet yapıyor aklınca..ama ablam cool o kadar aşkına rağmen izini sürdü delillerini topladı .avukat aracılığıyla muhatab oldu.adam beklemiyordu şok tabii..velayetle tehdit etti.bizde sana dava açarız(neyiyle açacaksa artık).ama ablam tınmadı..çünkü ahlaksız yaşamı var.elinde delili var.adamın kendi avukatı da ona kaybedeceksin demiş zaten.o ahlaksız kadının 7 yaşında çocuğu var..daha kaşık tutmasını bile bilmiyormuş.ilgilenmiyormuş bile..tek derdi düşüp kalkmak.bir daha mı gelcez dünyaya bilmemne diye birlikte yaşadığı evin kirasını tatillere gezmelere yatırıyormuş..sefil çingen hayatı sürüp sürünmüşler...adam bin pişman geldi.bak kaldı mı yanlarına.
şimdi arkadaşım kol kola çekildikleri o profil sayfasının da çıktısını al..zaten elinde kapı gibi mesaj bir de yedikleri rezillik var..o yüzden eşek gibi verecek nafakayı..zaten duyulacak yediği halt..önce sen vurucan inşallah rabbim zaten vurucak.
siz boşanmadığınız takdirde çocuk siz boşanmadan doğarsa gayrimeşru oluyor babanın soyadını alamıyormuş avukat birgül sönmezin sitesinde yazıordu ama biride yorum yazmış yazık die ondan sordum
o ablanizada cok uzuldum allah kimseye yasatmasin. yillarca biz kadinlar sevdigimiz saydigimiz yuvalarimiza kol kanaat iyi gunde kotu gunde bekledigimiz o yuvalarimizi boyle darmaduman edebiliyorlar. iste hayatta hicbirseyin garantisi yokmus. ben sunu anladim bir erkegin kalbiyle kadinin kalbi tamamiyle farkli calisiyor.erkekle kadinin sevgi duygulari cok farkliymis.
elde edebildigim herseyi tutuyorum delil olarak. o face profil fotosu uzaktan kucuk bir resim yinede kopyaladim ama pek beli degil.
allah sizlere yasatmasin insaan aklini kaybedebiliyor. bende aklimin yarisini kaybettim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?