yanlismi dusunuyorum bilmiyorum bazen icimden cok beddua ediyorum o cocugun olu dogmasi yada dusmesi yada sakat dogmasi icin...cocuk hak etmesede o ikisine haktir
sende insansın acın büyük aklından böyle şeyler geçmesini anlayabiliyorum...ama büyüklük sende kalsın... çıkar at aklından böyle kötü düşünceleri....benim olayımda şunu düşünmüştüm ...'' ben bir melekle (kızım) yatıyorum ve her geçen gün temizleniyorum... o ise bir şeytanla yatıyor ve her geçen gün kirleniyor'' sende öyle düşün....
o ablanizada cok uzuldum allah kimseye yasatmasin. yillarca biz kadinlar sevdigimiz saydigimiz yuvalarimiza kol kanaat iyi gunde kotu gunde bekledigimiz o yuvalarimizi boyle darmaduman edebiliyorlar. iste hayatta hicbirseyin garantisi yokmus. ben sunu anladim bir erkegin kalbiyle kadinin kalbi tamamiyle farkli calisiyor.erkekle kadinin sevgi duygulari cok farkliymis.
elde edebildigim herseyi tutuyorum delil olarak. o face profil fotosu uzaktan kucuk bir resim yinede kopyaladim ama pek beli degil.
allah sizlere yasatmasin insaan aklini kaybedebiliyor. bende aklimin yarisini kaybettim zaten.
merhaba
degerli arkadaslar gecen acmis oldugum konuyu bazilariniz biliyor bana orada yardimci olan yorum yapan tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim
gecen hersey tatliya baglandi derken bugun esimle kopma noktasina geldik
ben esimin beni aldattigindan ve beni artik sevmediginden supheleniyorum
zaten son zamanlardaki tavrida davranislarida soylediklerimi onaylar gibiydi
bugunku kavga nasil olduda buyudu anlayamadim.
cocugumuzun yaninda bagirmalar esyalari kirmalar kufur hakaret yapmadigi kalmadi
tum bu olanlara sebep ise kendisinin mail facebook gibi birtakim sosyal paylasim sitelerindeki sifrelerini degismesi
normalde hep bilirdim ara sira girip bakardim bugun erisemedim nedenini sordum ve kavga buyudu
sadece neden sifreni degistiriyorsun demem onu canavarlastirdi.
bana soyledigi ben anneme babama hesap vermezken sen bana hesap soramassin sen kim oluyorsun diye bagirdi
cok zoruma gitti .cocuk oldugu icin mumkun oldugunca sesimi yukseltmeden bagirip cagirmadan konusmaya calistim
nafile beni hic dinlemedi kendi sesinden baska ses duyulmuyordu.ben sakince cevap versemde konusmami hic istemiyordu
etrafa vurdu kirdi. ellerim ayaklarim tirtir titriyor. cok kotu oldum. guclu olucam diyorum kendi kendime
halen soktayim bilemiyorum dusuncelerim beni yiyip bitiriyor.
esyalarin toparlayip bavulu alip gitti . seni bosiyacam dedi giderkende.
ne oldu da boyle oldu anlamadim. soru bile sormama izin vermedi.iste emeklerimin fedakarliklarimin odulu....
bacım yanlışmı hatırlıyorum o konuda konuşurken sen demiştin allah onunda yanına bırakmadı..o da sürünüyor sefil demiştinçhemde iki sene içinde ilahi adalet yerini buldu..babasıyla konuştum durumu iyi değilmiş diye...
sende insansın acın büyük aklından böyle şeyler geçmesini anlayabiliyorum...ama büyüklük sende kalsın... çıkar at aklından böyle kötü düşünceleri....benim olayımda şunu düşünmüştüm ...'' ben bir melekle (kızım) yatıyorum ve her geçen gün temizleniyorum... o ise bir şeytanla yatıyor ve her geçen gün kirleniyor'' sende öyle düşün....
canım inan senin için üzüldüm Rabbim sana güç versin öncelikle, face hesabındaki resmi kaydetmen iyi olmuş canım bide sanırım mail de bahsetmişsin acaba şifresi değiştimi ki :44: ayrıca da şöyle bi durum var velayette boşanma davası uzayacak ve o gayrımeşru çocuk doğacak sen mahkemede illaki söyleyeceksin kanıtlayamam da deme DNA testleri ne güne duruyo ayrıca sizin boşanma davası uzayacak çocukta doğacak o ahlaksızlığın ortasına çocuk mu verecek hakim gönlünü ferah tut canım Allah yardımcın olsun
missingandmygirlcüğüm sen hikayeyi hatırladın deel mi kıs:)eksiğim varsa sen doldur..bildiklerini dök..hade canemm
sen süpersin ya süper
Handecim sakın masum bir bebek için kötü şeyler düşünme.o iki rezilin günahını bebeğe yükleme.senin de evladın var,çocukların suçu yoktur.ah zavallı minikler anne-babalarını seçemiyorlar ki..
cocugun dusmesi yada olu dogmasi daha iyi o ikisi gibi ahlaksiz annesi babasi olacagina olsun ..
yavas yavas duyuluyor ev telefonum cep telimi ayri caliyor insanlara birsey anlatmaktan yorgunum
her anlattigimda acilarim tazeleniyor basa donuyorum.
ote yandan cocuguma cok faydam yok bu gunlerde yavrum cok ilgi istiyor bakamiyorum allhtan annem var
yuzune bakiyorum babasini goruyorum sanki bazen icimi nefret kapliyor psikolojim hic iyi degil
geceleri kabuslar goruyorum
uyuyamiyorum
yaptigim aptalliga yanip yanip duruyorum zamani geri almak istiyorum
isyan edesim var edemiyorum inancim engel bazen inanmak bile gelmiyor icimden...
missingirl ablam dedigi kisi sizmisiniz yoksa
kadinin hamile oldugunu ben nasil ispatlarimki daha hic yuzyuze gelmedik
arkadasimin face hesabindan esim face hesabina baktik profilini disariya kapatmis ne arkadas olarak eklenebiliyor ne mesaj goderebiliyorsunuz
ama profil resmi gozukuyordu resmini degistirmis o kadinla birlikte kolkola foto koymus ilk defa orda gordum kadini
kendimi ovmek icin soylemiyorum inanin benden cok cok cirkin bir kadin nasil sevmis o kadini hayret
hayır bir başka ablamız vardı handecim.ben ondan bahsediyorum.onun konusu geçen yıl sitenin en fazla takip edilen cevap yazılan konusuydu..600 kusür sayfa falan bir düşün.sonra ötekikadına hainin biri haberr vermiş.olaylar çıktı..o ş...ntı kapılarına dayanıp rezillik çıkarmıştı.o yüzden kapatılmak zorunda kaldı. missingte aşağı yukarı aynı yollardan geçtiği için o ablamıza destek oluyordu..
kim haber vermis buradan birisimi
nerde o konu bakmak isterdim dogrusu
o ablanizada cok uzuldum allah kimseye yasatmasin. yillarca biz kadinlar sevdigimiz saydigimiz yuvalarimiza kol kanaat iyi gunde kotu gunde bekledigimiz o yuvalarimizi boyle darmaduman edebiliyorlar. iste hayatta hicbirseyin garantisi yokmus. ben sunu anladim bir erkegin kalbiyle kadinin kalbi tamamiyle farkli calisiyor.erkekle kadinin sevgi duygulari cok farkliymis.
elde edebildigim herseyi tutuyorum delil olarak. o face profil fotosu uzaktan kucuk bir resim yinede kopyaladim ama pek beli degil.
allah sizlere yasatmasin insaan aklini kaybedebiliyor. bende aklimin yarisini kaybettim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?