bilemiyorum sanirim bitiyor...

yanlismi dusunuyorum bilmiyorum bazen icimden cok beddua ediyorum o cocugun olu dogmasi yada dusmesi yada sakat dogmasi icin...cocuk hak etmesede o ikisine haktir

sende insansın acın büyük aklından böyle şeyler geçmesini anlayabiliyorum...ama büyüklük sende kalsın... çıkar at aklından böyle kötü düşünceleri....benim olayımda şunu düşünmüştüm ...'' ben bir melekle (kızım) yatıyorum ve her geçen gün temizleniyorum... o ise bir şeytanla yatıyor ve her geçen gün kirleniyor'' sende öyle düşün....

bacım yanlışmı hatırlıyorum o konuda konuşurken sen demiştin allah onunda yanına bırakmadı..o da sürünüyor sefil demiştinçhemde iki sene içinde ilahi adalet yerini buldu..babasıyla konuştum durumu iyi değilmiş diye...

canım inan senin için üzüldüm Rabbim sana güç versin öncelikle, face hesabındaki resmi kaydetmen iyi olmuş canım bide sanırım mail de bahsetmişsin acaba şifresi değiştimi ki :44: ayrıca da şöyle bi durum var velayette boşanma davası uzayacak ve o gayrımeşru çocuk doğacak sen mahkemede illaki söyleyeceksin kanıtlayamam da deme DNA testleri ne güne duruyo ayrıca sizin boşanma davası uzayacak çocukta doğacak o ahlaksızlığın ortasına çocuk mu verecek hakim gönlünü ferah tut canım Allah yardımcın olsun

Canım sen kadınsın ve hıssedersın ben haklı oldugunu düşünüyorum hem şifre neden degişir yada sormak suç mu ne var bunda evi terk edecek kocanı geri istiyorsan sakın hevesli olma affedıcı,tıpık kadını oynama gelırse hatasını gerçekten anlayana kadar mesafe koy arana dışarda gıttığı kadının evdekınden farkı peşinden koşturması köpek yerıne koyması evdekı aman canım utulu gıy derken dışardakının para yemesı(nacizane fikrim)

evet doğru hatırladın arkadaşım... şimdi biraz toparladı maddi olarak.. zaten memur belli maaşı var... ama manevi olarak pekte mutlu olmadığını biliyorum...ama inanırmısın arkadaşım artık ona ne üzülüyor nede seviniyorum... benim için yoldan geçen bir adam artık... en son babası yazın bana hala 'biliyorum sende onu seviyorsun ,oda seni seviyor '' derken neredeyse bitarafımla gülecektim adama.. ayıp olmasın diye gülmedim...dedimki ONDAN ARTIK NEFRET BİlE ETMİYORUM... ÇÜNKÜ NEFRET ETMEK İÇİN ÖNCE SEVMEK GEREKİR...... O BENİM İÇİN HERHANGİ BİRİ...

cocugun dusmesi yada olu dogmasi daha iyi o ikisi gibi ahlaksiz annesi babasi olacagina olsun ..
yavas yavas duyuluyor ev telefonum cep telimi ayri caliyor insanlara birsey anlatmaktan yorgunum
her anlattigimda acilarim tazeleniyor basa donuyorum.
ote yandan cocuguma cok faydam yok bu gunlerde yavrum cok ilgi istiyor bakamiyorum allhtan annem var
yuzune bakiyorum babasini goruyorum sanki bazen icimi nefret kapliyor psikolojim hic iyi degil
geceleri kabuslar goruyorum
uyuyamiyorum
yaptigim aptalliga yanip yanip duruyorum zamani geri almak istiyorum
isyan edesim var edemiyorum inancim engel bazen inanmak bile gelmiyor icimden...

sen süpersin ya süper

Handecim sakın masum bir bebek için kötü şeyler düşünme.o iki rezilin günahını bebeğe yükleme.senin de evladın var,çocukların suçu yoktur.ah zavallı minikler anne-babalarını seçemiyorlar ki..

Son düzenleme:

mail facebook msn hepsi degismis . benden gizli nerde nasil uyelikleri vardi allah bilir. laptopunu aldi gitti evde biraksaydi bilgisayarciya goturup icinde ne var ne yok ortaya cikarticaktim ama olmadi...

missingandmygirlcüğüm sen hikayeyi hatırladın deel mi kıs:)eksiğim varsa sen doldur..bildiklerini dök..hade canemm

ablam sen çok güzel özet geçmişsin zaten...ama o arkadaşımız tam bir cesaret örneği gösterdi ve sonunda kocası, arkadaşımız boşanma davası açacak olmasına rağmen kuzu kuzu döndü evine...

sen gerekli kanıtları toplamışsın zaten handeciğim. Hakim hem çocuğunu ona vermeyecek hem de ağır cezalara çarptıracaktır. yaptığı kesinlikle ama kesinlikle ahlak dışı.

arkadaşım yediğim kazık , felsefi yönümü geliştirmeme sebep oldu :)))

arkadaşım öyle deme..beddua döner dolaşır sahibini bulur.Allah korusun senin yavrundan çıkar sonra.çok yaşadım ben bunu..
geçenlerde bir hikaye okudum burada görümce kız doğurdu diye gelinin başının etini yiyip aşağılıyormuş oğlan doğuramadın diye çok eziyet etmişler ailece kıza..gelin artık dayanamayıp görümcesine oğlunun hayrını görme inşallah diye içinden beddua etmiş.ve çocuk zihinsel engelli doğmuş.kadıncağız vicdan azabını hala çekiyormuş ben sebep oldum diye.sen vicdan sahibi inanan birisin belli.onlara benzemek senin insanlığına yakışmaz.

şimdi için yanıyor sakin düşünemiyorsun ondan ölsün diyorsun.o çocuğun sağ salim doğması senin işine gelir.ama en iyisini Allah bilir.ne ceza vereceğini ondan iyi bilemeyiz.akıl sır erdirilmez O'nun işine.durur durur öyle bir vurur ki ben bile bu kadarını beklemiordum dersin.öyle ince hesaplar yapar .terazisi şaşmaz..şu bir derdim var bölümünü gez dolaş ne ilahi adalet örnekleri var bir bilsen..O intikam alanların en hayırlısıdır..

Onun ahzı (yakalaması), muhakkak ki çok şiddetlidir, çok elîmdir.
(hud-102)

Sen buna müstahaksın, dahasına müstahaksın. Yine müstahaksın, dahasına da müstahaksın. İnsan, 'kendi başına ve sorumsuz' bırakılacağını mı sanıyor? (Kıyamet Suresi, 34-36)

Allah, intikam sahibi, güçlü ve üstün olan değil midir?
(ZÜMER SURESİ / 37)

Kendisine Rabbinin ayetleri hatırlatıldıktan sonra, yüz çevirenden daha zalim kimdir? Gerçekten biz, suçlu-günahkarlardan intikam alıcılarız.
(SECDE SURESİ / 22)

Handecim Allah yar ve yarimcin olsun ins,tez zamanda unuttrusun sana bu acilari,ne denir ne söylenirki bu duurmda sabir dilemekten baska,hamd olsunki yarina biraksada yanina birakmayan bir Rabbimiz var,ona sigin isyan etme,hele hele hic bir günahi olmayan daha dogmamis bir bebege sakin beddua etme,seninde bir evladin var Allah korusun,o masumun hic bir sucu yok,biliyorum acin cok büyük ,yüregin sizliyor ama bunun suclusu o bebek olmadigini sende biliyorsun.seytanin oyununa gelme lütfen,sen simdi sabirli olursan ileride mükafatini kat kat göreceksin,sabir demek acinin sana ilk dokundugu anda dir,Rabbim sabrini arttirsin ins.

missingirl ablam dedigi kisi sizmisiniz yoksa

hayır bir başka ablamız vardı handecim.ben ondan bahsediyorum.onun konusu geçen yıl sitenin en fazla takip edilen cevap yazılan konusuydu..600 kusür sayfa falan bir düşün.sonra ötekikadına hainin biri haberr vermiş.olaylar çıktı..o ş...ntı kapılarına dayanıp rezillik çıkarmıştı.o yüzden kapatılmak zorunda kaldı. missingte aşağı yukarı aynı yollardan geçtiği için o ablamıza destek oluyordu..

O face deki resmi yani birlikte oldukları resmi hemen kaydet bence..Buda delil olabilir..Onlar uyanıp kaldırmadan halletsen iyi olur...Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama bence boşanmadan o tarz resimleri herkese açık paylaşması onun işini zorlaştırır diye umut ediyorum..

kim haber vermis buradan birisimi
nerde o konu bakmak isterdim dogrusu

kim haber vermis buradan birisimi
nerde o konu bakmak isterdim dogrusu

canım silindi o sf geçen sene..meğer kadın öğrendikten sonra mesaiye kalıp okuyormuş yazılanları.. oyüzden maraza çıkarmış gece vakti kapıya dayanmalar.utanma duygusu yok ki..kimin yaptığı bulunamadı..

bak o beddua konusunu iyi düşün sen..dede erik yemiş torunun dişi kamaşmış derler...sen çocuğun ve kendin için allahtan korunma iste iyilik sağlık iste.Allahım onları bildiğin gibi yap de..o bilir ne yapacağını..inşallah o karı ona bir boynuz atar üstüne bir de sömürür

Resmi kaydet hemen masaüstüne sağtuş farklı kaydetten birde eşine mesajlaşarak konuş çocuk mevzusunu söyletmeye çalış ama anlamaması lazım elinde biraz mesaj biriktirmelisin.

ödül aldığı sizi götürmediği yemeğin videosunu falan delil olarak bulabilerseniz şirkettende de üstleri bunu inkar edemez sonuçta sizin yerine onu götürmüş
siz dirayetli olun kızınız yanında güçlü bir kadın profili çizin boşandıktan sonrada ona ahlaklı ve kusursuz bir baba bulun siz bunu hakediyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…