ödül aldığı sizi götürmediği yemeğin videosunu falan delil olarak bulabilerseniz şirkettende de üstleri bunu inkar edemez sonuçta sizin yerine onu götürmüş
siz dirayetli olun kızınız yanında güçlü bir kadın profili çizin boşandıktan sonrada ona ahlaklı ve kusursuz bir baba bulun siz bunu hakediyorsunuz :)
vallahi harikasınız. süper fikir.
kusura bakmayin arkadaslar dengesiz insanlar boyle bir konuda bile kadinin aldatilmayi hak ettigini dusunen, kompleksli kadinlar cikiyor sekil a'da goruldugu gibi..
esim cocugumuzun velayetini talep ediyor bugun konustuk birden bire nerden cikti gecen konusmamizda boyle soylememistin dedim.
cocugu istiyor benden.bende cocugumu vermem. sanirim bosanmamiz uzayacak.
shining arkadasimin yazdigi gibi kolayca ve ssessizce bosanabilseydik iyi olucakti ama bu velayet konusu davayi uzatirmi bilmiyorum.
neden fikrini degistirdigini sordugumda maddi olarak daha iyi sartlarda buyuyecegini soyledi.
belkide annesi kafasini bulandirdi bilmiyorum oda aklima geliyor.
annem siz torun sevmeye gelirsiniz isterseniz dedigi icin gicik kapmis olabilir.oglunu doldurmustur.
birdaha girip konumu okumassaniz hem yorum yazmaz hemde yorum yazdiginiz icin uzulmessiniz
ben cok fevri degilim ve herkesin bana hak versin dedigimi yazdigimida hatirlamiyorum siz kendinizi anlatiyorsunuz sanirim
esime nasil bir tavir sergiledigim seni hic ilgilendirmez. cok merak iyi degildir bizim burda senin gibilere merakli melahat derler.merak etme meraklanma bu huyundan vazgec basina cok belalar acilabilir.
sen okuyup avukat ol bu kadar savunmaya gecmissin yaran var belli ki.
senden ders almak lazim adamlar evlerine nasil baglanir dersi.
birinci dersimiz "tatli dil" cok ihtisas yapmissiniz. kac adamla bu dersleri gordunuz.baya donanimli gozukuyorsun.
benim derdim bana yeter daha fazla germe beni sanirim bu kadar yeter....
Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil . Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum
Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar… Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil…. Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum…
Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar… Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil…. Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum…
kendisini eleştirenlere sert yanıtlar vermişBu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar… Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil…. Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?