bilemiyorum sanirim bitiyor...

handecim bişey sorcam

daha önceki konunda konuşup aranız düzelince burda dertleşip konu açtığını anlatmışmıydın
aklına gelip te girip konuları takip etme gibi bi durumu olur mu acaba

bazı dediği şeylerde söz değişikliği yapması hani olabilir mi acaba bi ihtimal dedim
hoş okusa da hiç bişey değişmez
sen sonuna kadar haklısın! gerçekten korksun senden!!!
okursa belki eline koz vermemek için önlem alabilir
herkes işyerine git derken ondan, kadının burdan olmadığını, yurtdışından geldiğini öğrendik
sonra sessizce bitsin dedi, ama burda sana çok güzel akıl veren arkadaşlar oldu, önce sessizce bitsin sonra işyerine de gidersin falan diye
şimdi çocuğu almakla aklınca seni mi korkutuyo
bilmiyorum belki sadece bana öyle gelmiştir

vallahi harikasınız. süper fikir.

Esın maddı durumu ıyı bıle olsa asla alamaz cocugunu ..Bence amacı sana para vermemek,çocugu
da annesıne bırakır,o kadın bakmaz...Sırf para durumundan bunu dıyor..Sen hemen barodan
randevu ıste,muhtardan fakırlık kagıdı-ıkametgah al ara,baro randevu verıp avukat verıyor..
Onlar su an planlıyordur,evı falan baskasının ustune gecırıp satamadan harekete gec,yüklü
bır tazmınatla bırlıkte ac davayı acele et cnm..Bunlar oyun peşinde ( O o.pu herseyıyle öyle planlı stratejı yapıyor kı senin temız kalbını köreltıyor ,eşinin salaklıgını kullanıyor çirkef pislik....O kadın cocuguma dokunamaz de
esın bır daha ararsa..Ben cocugumu vıcdan ve Allah korkusu olan bırı olarak yetıstırecegım,
sız kırletırsınız ancak de..Kadın dogurur dogurmaz kapıya koyar bebegını ,asla yalvarma..
Avukatla görusuyırum velayet bende o kadar de.Herseyın senın ıstedıgın gıbı olması
için bır sebep göremıyorum de..Kaynana da doldurmustur!!Madem kararlısın,
hemen başla..

Son düzenleme:

Yersiz vesveselere kapılmayın, hakim sırf babasının maddi durumu var diye çocuğu, hem de küçük bir bebeği annesinden alıp babasına vermez. Öyle olsaydı adamlar kadına nafaka ödemek yerine çocuğu alırlardı. Dahası sizin kocanız sizi aldatmış, yani hatalı. Burada mağdur olan sizken hakim bir de çocuğunuzu sizden ayıracak diye mi düşünüyorsunuz. Hem suçlu, hem güçlü diye buna denir.

Siz delillerinizi toplayın, anlaşıldı kesin çekişmeli boşanacaksınız. Bu arada umarım kadını es geçmez ona da dava açarsınız. Eşiniz de bir daha "çocuğu alacağım." derse bir tarafınızla gülün geçin, mahkemeye ne diyecek de isteyecek o adam bu çocuğu. Evlat yetiştirmek sadece maddi bir mesele değil, ne diyecek hakime? "Hakim bey verin bu çocuğu bana, bu memelekette ahlaksız az kalmış, neslimi devam ettirmek adına ben ve kapamam bu çocuğu beraber yetiştireceğiz, bizim gibi ahlaksız olsun o da." mı diyecek? Ciddiye almayın lütfen, kocanız belli ki yaptığının farkında değil, şuursuzun teki. Yıllar sonra tekrar karşısına çıkan kadının iki lafına bakıp yuvasını yüzüstü bırakmasından belli zaten. Ya da herkesi kendi ailesi gibi zannediyor, hakim de mahkemede sırtını sıvazlar "oh ne güzel aldattın karını." diye.

Son düzenleme:
Allahım inanamadım
Kadın hamileymiş öyle mi?

Eşin yumurta kapıya dayanınca açıklamış yani her şeyi.
Yazıklar olsun ya
Epeydir bakmamıştım konuya dumur oldum.

Ve evet dürüst demiştim ben bu adam için
Ne dürüstü ş...zin önde gideniymiş.
Allah ikisinin de belasını versin ya (((((((((

Bu nasıl bir ahlaksızlıktır.
Kadın belli ki eşinin boşanmaya yanaşmamasına karşın koz olarak hamile kaldı.

Vallahi diyecek bir şey bulamıyorum
Çok kötü oldum
Allah senin ve kızının yardımcısı olsun.
Sana öyle bir sabır versin ki, bütün bunları aşabilesin.

Kayınvalideye de diyecek bir şey bulamadım.
Yetiştirdiği ahlaksızla övünsün dursun!

Esin seni yildirmak icin her turlu yola basvuracak
Cunku ar damari catlamis
Mantik vicdan insanlik arama
Sadece guclu ol guxunu goster

Elli kuvvetli olan sensin
Pacalari tutusmasi gereken onlar
Ama kendini biraktigin an isleri tersine cevirirler

Shiningin ve bazi arkadaslarin yazdigi gibi
Tekrar irtibata gectiginde ona gul dalga gec

Okudun muhendis oldun ama aklin basinda degil
Beni aldattin baskasindan cocuk yaptin evini terkettin
Imana gel yat kalk insafa gelmem icin dua et
Cocugumu almakmis
Senin donuna kadar alirim akilli ol
Isyerine sulalene cumle aleme rezil ederim
Velayetini almak istedigin cocugunu goz ucuyla bile goremezsin
Annen de bizi arayip olay cikarmasin derken bir daha bin defa daha dusunsun
Kork benden hayatim
Hoscakal

Her sesli ve yazili gorusmenizi kaydet
O kaydedip boluk borcuk mahkemeye sunabilir her konusulan sende kayitli olsun
Telefonda konusturmaya calis ve kaydet
Sonra yukaridaki gibi ve shiningin yazdigi gibi emin ve sert bir konusma yapip kapat
Yana yakila onlar dusunsun ne yapacaklarini

Ev araba para maasinin yarisi...
Herseyini iste ve vermezse kesinlikle bosanip ekmeklerine yag surme
Anlasmiyor musun?
Peki o zaman benden gunah gitti

Senin yerinde olsam doguma kadar bosanmazdim
Davayi o acarsa da herseyini saglam bir nafakayla beraber almadan kabul etmezdim
Asla el acmak gibi dusunme
Sen ona meslek verdin

Ben fenayimdir
Anlasmali bosansam bile sonrasinda isyerine gider mudurune yoneticisine durumu anlatir boyle bir adam bu sirkete yakismiyor der cikardim
Sulalesine ve butun arkadaslarina da rezil ederdim

Allah buyuk
Ahirette hesap verecekler
Ama surundugunu gormek sahane olurdu!

Çocuğu alacakmış birde babayı alır o

İntikam daha tatlı olacak gibi...

senın kocanla bu kadın kaç yıldır bırlıkte ?;
Kadın ne zamandır burda yaşıyor?
Bence sen eğer maddi imkanın varsa tut dedektifi,madem kocan yeterınce
mala mulke sahıp fotografları yasadıkları evın adresıne kadar herseyı ogren
hatta kocam baska kadınla yasıyor dıye evı bastır zınayı da belgele,sonra
alacagın tazmınatla fazlasıyla ıyı yetıstırırsın cocugunu..Onlara da lekelı
hak ettıklerı bır gelecek kalır..
Hande neden banlandın((

Son düzenleme:
2 konuda uyarmak isterim. Öncelikle şu an hassassınız, eşinize sert çıkışlar yaparsanız bunun verdiği hazımsızlık eşinizi farklı yollar izlemeye sevkedebilir. Elinde somut delil olmayacağından bir işe yaramaz ama sizin canınız sıkılır, yıpranırsınız. En basitinden iftira bile atabilir,olmayan şeyleri sizi aldatma sebebi olarak gösterebilir, ki hakimler bu kadar suçlu bir eşin ne dediğini de kaale almazlar, zaten elinde delili olmadan alamazlar. Ama dediğim gibi siz üzülürsünüz. O yüzden kozlarınızı şimdiden ortaya saçmayın, bırakın kendisinin güçlü olduğunu düşünsün. Ne yapacağınızı kestiremesin. İlk çıkışı siz yapın.

Bir de ses kaydı denilmiş yukarıda, çok riskli. Ses kaydını aldığınız için size dava açabilir eşiniz, çünkü habersiz ses kaydı suçtur. Mahkemelerde delil olarak kabulu ise hakimin insiyatifindedir. Yani suç işleyip ses kaydı alabilirsiniz ama hakim dinlemeyi reddederse bir işinize de yaramayabilir. Size eksi olarak döner. Ki zaten elinizde resim var, o gecenin videosunu da bulursunuz, mesajlarda her şey açık, isterseniz dedektif tutup suçüstü de yaparsınız arkadaşların dediği gibi. Eliniz bir hayli güçlü. Adam evi de terketmiş, sırf bu bile onu suçlu durumuna sokmaya yeter. Ama ses kaydı riskli, ona bulaşmayın derim.

Ve unutmayın! Hakim küçük bir bebeği asla annesinden ayırıp babasına vermez, eşinizin aldatıp aldatmaması önemli değil. Siz yüz kızartıcı bir suç işlemediğiniz sürece isterseniz kocanız melek olsun bebeğiniz sizin yanınızda büyür, çünkü çocuk o yaşta babasından ziyade annesine ihtiyaç duyar. Büyüyünce bile sizin kocanız sittin sene alamaz o çocuğu, sabıkası imkan vermez. Bizi dinlemeyin, gidin avukata sorun isterseniz, içiniz rahatlasın.

Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar… Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil…. Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum…

yuh yani arkadaşım acılı bir insanın geçmişini karıştırıp getirip bu konusuna taşımaya ne gerek var bende sizin gibileri kınıyorum kadın zaten acılııı senin farkın ne şimdi bedua ettinnn durduk yere bu kadar agır konuşmaya gerek yoktu bence senn direk sivri dille yaklaştın kızaa yazık ya sizin gibi negatif insanlar daha insanı çileden çıkarıp üzüntüye üzüntü katarrr yapma yorum madem kötüysee allah allahh

daha evvel ki mesajınız rahatsız ediciydi...söylemek şimdiye nasip demek ki..

çok büyük bir acı yaşıyor arkadaşımız.imtihanı çok ağır..karşı taraf elbirliğiyle kızcağızı yere serme derdinde...

ruhum bedenden ayrı gibi dolaşıyorum dyor kız..siz de kışkırtır gibi saçma sapan bir mesaj yazmışsınız.aralarında ne geçtiğini bilmeden..bir de sana yardım etmek istemiştim diyor sunuz?dalga mı geçiyorsunuz siz?ben de öyle bir mesajı hakaret algılarım.hala insanın yarasına basıyorsunuz.

aman karşı tarafı eleştirmeden önce günün birinde başınıza gelme ihtimalini de düşünün.hiç bir ihtimal uzak değil insana..bir bakmışsınız siz de böyle bir imtihandasınız.benim kocam yapmazda demeyin.ummadık taş baş yarıyor.neler okuduk burada.
böyle bir sıkıntının yarattığı çalkantı adama neler yaptırır neler düşündürtür.cinnete cinayete kadar yolu var.yine de hanfendiliğini bozmadan o adam bozuntusuna cvbını veriyor.

tanımadığınız insanın inancı ve haysiyeti hakkında laf söylemeyin.bilemezsiniz belki sizden daha sevgili bir kuldur.inanın manevi bedeli ağırdır.günahını alırsın sözü burdan geliyor.

bedduanız da çok çok ağır..umarım size fazla fazla dönmez..

ha bir de olur da sana ne oluyor gibilerinde birşey derseniz,ben bu sitedeki gönüllü avukatlarından biriyim haberiniz olsun...:
3:

Son düzenleme:
Benim anlamadığım bir şey var..Bu bölümün ana başlığı "bir derdim var" doğru değil mi? Peki buradaki amaç derdi olana yakın çevresinde o an derdini paylaşamayacak olan arkadaşa yardımcı olmak çözüm üretmek mi yoksa daha büyük dertlere sokup iyice psikolojisini bozmak mı? Genelde 2. kısım daha çok gerçekleşiyor gibi....

buradaki amac zor gunler yasayan hemcinslerimize destek!!!lutfen bu sekilde yorumlar yaparak amacindan saptirmayin konuyu.konu sahibinin nasil bir psikoloji icinde oldugunu anlamak icin psikolog olmaya gerek yok herhalde.ruh bedenden ayri dolasiyor insan boyle zamanlarda...

kendisini eleştirenlere sert yanıtlar vermiş
versin sana ne, kadın dertli,
sorun çözülür, sonra varsa diğer meselelere sıra gelir
kadın neyle uğraşiyor, sizin derdiniz ne,
ayrıca o çok eleştirdiğiniz üsluptan ne farkı var sizin bu mesajınızın
kadının yuvası dağılmış, bebeğini kaybetmekten korkuyor, senin derdin ne
ya valla, sen yazma bir daha ya

Pes diyorum vallahi, cocugu ver ben ikisini de rahat rahat büyütürüm mü diyor? Bir cocuk daha varmis ortada 3 etti. Bu kadar cocukla ilgilenirken asna fisneye zamanlari kalmaz yazik onlara. Ya bu adamin zeka seviyesi cok düsük, ya da ask(daha dogrusu ahlaksizlik) gözünü kör etmis. Bu kadinin fikirlerine göre hareket ediyor. Herkesin dedigine katiliyorum, cocugu ver demesinin sebebi herseyden vazgecmeniz icin. Nafaka,ev.. Yani ölümü gösterip sitmaya razi etmek denir buna. Tutacaginiz avukat cok önemli, didik etmesi lazim herseyi.

Sunu da belirteyim, bu kadin yurtdisindan geliyorsa bebegi dogurmak icin yine geldigi ülkeye gidebilir. Evlenmeden cocuk sahibi olmak bizdeki gibi karsilanmiyor cünkü, normal geliyor. Yani gayrimesru olup olmamasi onlara dert olmayabilir. Yine belki planlarinda vardir kadinin geldigi ülkede yasamak. Bunlar cocugunuzu alip götürmeye bile kalkisabilir. Pasaport polisleri anneden onay verildigine dair yazi istiyorlar tabiki de gözleri dönmüs bunlarin sizin adiniza sahte imza bile atabilirler. Kiziniza yurtdisi cikis yasagi da koydurun. Cok paranoyak oldum ama ne bileyim bu durumlarda hep en kötüyü düsünürüm.

Bu ve bunun gibi kadinlar haric hangi anne bebegini iyi al madem deyip te verir? Esiniz böyle davranmaya devam etsin, indireceginiz darbeyi hic sezdirmeyin. Bilgisayarlarda gecmise dönük islemler yapiliyor. Mesela evdeyken internete girdigi IP adresi belli. Avukatiniz incelenmesini istesin. Bilgisayar ortada yokken bile internet servis saglayici hangi sitelere girilmis, hangi resimler videolar yüklenmis bunlarin bilgisini verir. Biz 6 ay önce yazdigimiz ve yanlislikla yok olan bir yaziyi bile cikarmistik. Hicbirsey silinemiyor. Aileniz maddi olarak arkanizdaysa eger arastirin, tutabileceginiz en iyi ve bu konularda uzmanlasmis bir avukat bulun.

Sizin icin önemli olan simdiki durum. Dedigim gibi bunlari manevi olarak vuramayabilirsiniz. Gider dogurur,hangi ülkeden geldiyse vatandasligina gecirir, pasaportunu alir gelir. Babasi olarak da esiniz gider konsolosluga gerekli belgeleri verir babasi oldugunu belirtir. Sizi üzmek icin yazmiyorum, tüm olabilecekleri görün bilin ki elinizi ona göre oynayin. Kazanacak tarafin siz oldugunuzu avukat olmaya gerek yok biz bile görebiliyoruz.

Biz ödül töreni resimlerini şirketin web sayfasına yüklerdik googledan ödül töreni ismini girersen belki resimlere ulaşabilirsin canım. Yada tören organizasyonuna ulaşıp ben eşiyim resimleri rica edebilirmiyim dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…