- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Elinize saglik yazdiklariniza harfiyen katiliyorum handenin yasadiklari kolay degil kadin kadina bu kadar acimasiz olmamali ebru kullanicisinin mesajlarini okudum gercekten rahatsiz edici ve kiskirtici. Butun kk kadinlarinin icini acitan bu olaya bu sekilde yaklasmasida dusundurucu.daha evvel ki mesajınız rahatsız ediciydi...söylemek şimdiye nasip demek ki..
çok büyük bir acı yaşıyor arkadaşımız.imtihanı çok ağır..karşı taraf elbirliğiyle kızcağızı yere serme derdinde...
ruhum bedenden ayrı gibi dolaşıyorum dyor kız..siz de kışkırtır gibi saçma sapan bir mesaj yazmışsınız.aralarında ne geçtiğini bilmeden..bir de sana yardım etmek istemiştim diyor sunuz?dalga mı geçiyorsunuz siz?ben de öyle bir mesajı hakaret algılarım.hala insanın yarasına basıyorsunuz.
aman karşı tarafı eleştirmeden önce günün birinde başınıza gelme ihtimalini de düşünün.hiç bir ihtimal uzak değil insana..bir bakmışsınız siz de böyle bir imtihandasınız.benim kocam yapmazda demeyin.ummadık taş baş yarıyor.neler okuduk burada.
böyle bir sıkıntının yarattığı çalkantı adama neler yaptırır neler düşündürtür.cinnete cinayete kadar yolu var.yine de hanfendiliğini bozmadan o adam bozuntusuna cvbını veriyor.
tanımadığınız insanın inancı ve haysiyeti hakkında laf söylemeyin.bilemezsiniz belki sizden daha sevgili bir kuldur.inanın manevi bedeli ağırdır.günahını alırsın sözü burdan geliyor.
bedduanız da çok çok ağır..umarım size fazla fazla dönmez..
ha bir de olur da sana ne oluyor gibilerinde birşey derseniz,ben bu sitedeki gönüllü avukatlarından biriyim haberiniz olsun...:3:
yanlismi dusunuyorum bilmiyorum bazen icimden cok beddua ediyorum o cocugun olu dogmasi yada dusmesi yada sakat dogmasi icin...cocuk hak etmesede o ikisine haktir
Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar… Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil…. Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum…
Benim anlamadığım bir şey var..Bu bölümün ana başlığı "bir derdim var" doğru değil mi? Peki buradaki amaç derdi olana yakın çevresinde o an derdini paylaşamayacak olan arkadaşa yardımcı olmak çözüm üretmek mi yoksa daha büyük dertlere sokup iyice psikolojisini bozmak mı? Genelde 2. kısım daha çok gerçekleşiyor gibi....
hiç yorma kafanı seni yıldırmak için çocuğu koz olarak kullanıyor. hani çocuğu gözünde yoktu deyyusun ? birden çocuk sevdasına mı tutuldu ? o o...pusu akılları veriyordur muhtemelen. çocuğu alamaz o adam üçün birini alır ancak. hiçbir hakim o çocuğu o adama vermez zaten ufak da çocuk.
bu arada sizin boşanmanızla o o..punun doğuraağı çocuğun adamın nüfusuna kaydedilmesi arasında bir bağlantı yok hukuki olarak.
sen tazminat için tüm delilleri şahitleri hazırla onlara tazminatı kitlersin Allahın izniyle.
bu arada bir tanıdık demeyeyim de dış kapının dış mandalı bir adamın yaşadığını anlatayım ben de. adam karısıyla birlikteyken kadının biriyle aynı evde yaşayıp imam nikahı kıyıyor 4 sene bunlar bu şekilde oturuyorlar sonunda adam ilk karısından boşanıp bu kadınla evleniyor ama huylu huyundan vazgeçmediği için herifin gözü yine dışarıda onla bunla düşüp kalkıyor, eve içkili geliyor bir kavga sırasında da kadın balkondan düşüyor artık düşüyor mu yoksa adam mı iteledi orası muamma. neyse kadın bu düşme sonucu %88 engelli oluyor. adam o sırada başka bir kadınla yaşıyor ve ikinci karısından olan çocuğuna dahi benim çocuğum değil başkasından diyebiliyor bu beraber yaşadığı kadının gazıyla. engelli olan kadın boşanma davasını açıyor bu sırada da adam iki eski karısından ve çocuklarından mal kaçırmak için neyi var neyi yoksa gidip bu beraber yaşadığı o..punun üzerine yapıyor. peki bu o..pu napıyor biliyor musunuz ? hani artık yeni kanunla evli olma şartı aranmıyor bir de darp raporu şartı aranmıyor ya şiddet uygulayan erkekleri evden uzaklaştırmak için, bu o..pu da bu herifi gidip savcılığa şikayet ediyor beni dövüyor diye. adamı evden uzaklaştırdılar dışarıda kalıyor şimdi. herifin o o..punun üzerine yaptığı evde de o...pu sevgilisiyle yaşıyor şimdi :) yani hem malından oldu hem de feci şapa oturdu deyyus. adam gidip savcılığa şikayet etmişti kadını dolandırıcılık suçundan, savcılık da takipsizlik verdi delil yetersizliğinden yani kadın evi arabaları almış oldu :)
taaa ilk karısının ahı tuttu ki, ilk karısını aldattığı kadın engelli oldu o da aldatıldı ve adam da en son fingirdediği kadın tarafından hem dolandırıldı hem de boynuzlandı.
hiç merak etme ilahi adalet yerini buluyor uzun da sürse yerini buluyor. doğmamış çocuğa beddua edip Allah' a ne yapması gerektiğini haşa söylemiş olursun böyle bir günaha girme. Allah onlara en uygun ve en can yakıcı cezayı senden daha iyi biliyor değil mi ?
ödül aldığı sizi götürmediği yemeğin videosunu falan delil olarak bulabilerseniz şirkettende de üstleri bunu inkar edemez sonuçta sizin yerine onu götürmüş
siz dirayetli olun kızınız yanında güçlü bir kadın profili çizin boşandıktan sonrada ona ahlaklı ve kusursuz bir baba bulun siz bunu hakediyorsunuz :)
handecim bişey sorcam
daha önceki konunda konuşup aranız düzelince burda dertleşip konu açtığını anlatmışmıydın
aklına gelip te girip konuları takip etme gibi bi durumu olur mu acaba
bazı dediği şeylerde söz değişikliği yapması hani olabilir mi acaba bi ihtimal dedim
hoş okusa da hiç bişey değişmez
sen sonuna kadar haklısın! gerçekten korksun senden!!!
okursa belki eline koz vermemek için önlem alabilir
herkes işyerine git derken ondan, kadının burdan olmadığını, yurtdışından geldiğini öğrendik
sonra sessizce bitsin dedi, ama burda sana çok güzel akıl veren arkadaşlar oldu, önce sessizce bitsin sonra işyerine de gidersin falan diye
şimdi çocuğu almakla aklınca seni mi korkutuyo
bilmiyorum belki sadece bana öyle gelmiştir
Yersiz vesveselere kapılmayın, hakim sırf babasının maddi durumu var diye çocuğu, hem de küçük bir bebeği annesinden alıp babasına vermez. Öyle olsaydı adamlar kadına nafaka ödemek yerine çocuğu alırlardı. Dahası sizin kocanız sizi aldatmış, yani hatalı. Burada mağdur olan sizken hakim bir de çocuğunuzu sizden ayıracak diye mi düşünüyorsunuz. Hem suçlu, hem güçlü diye buna denir.
Siz delillerinizi toplayın, anlaşıldı kesin çekişmeli boşanacaksınız. Bu arada umarım kadını es geçmez ona da dava açarsınız. Eşiniz de bir daha "çocuğu alacağım." derse bir tarafınızla gülün geçin, mahkemeye ne diyecek de isteyecek o adam bu çocuğu. Evlat yetiştirmek sadece maddi bir mesele değil, ne diyecek hakime? "Hakim bey verin bu çocuğu bana, bu memelekette ahlaksız az kalmış, neslimi devam ettirmek adına ben ve kapamam bu çocuğu beraber yetiştireceğiz, bizim gibi ahlaksız olsun o da." mı diyecek? Ciddiye almayın lütfen, kocanız belli ki yaptığının farkında değil, şuursuzun teki. Yıllar sonra tekrar karşısına çıkan kadının iki lafına bakıp yuvasını yüzüstü bırakmasından belli zaten. Ya da herkesi kendi ailesi gibi zannediyor, hakim de mahkemede sırtını sıvazlar "oh ne güzel aldattın karını." diye.
senın kocanla bu kadın kaç yıldır bırlıkte ?;
Kadın ne zamandır burda yaşıyor?
Bence sen eğer maddi imkanın varsa tut dedektifi,madem kocan yeterınce
mala mulke sahıp fotografları yasadıkları evın adresıne kadar herseyı ogren
hatta kocam baska kadınla yasıyor dıye evı bastır zınayı da belgele,sonra
alacagın tazmınatla fazlasıyla ıyı yetıstırırsın cocugunu..Onlara da lekelı
hak ettıklerı bır gelecek kalır..
Hande neden banlandın((
2 konuda uyarmak isterim. Öncelikle şu an hassassınız, eşinize sert çıkışlar yaparsanız bunun verdiği hazımsızlık eşinizi farklı yollar izlemeye sevkedebilir. Elinde somut delil olmayacağından bir işe yaramaz ama sizin canınız sıkılır, yıpranırsınız. En basitinden iftira bile atabilir,olmayan şeyleri sizi aldatma sebebi olarak gösterebilir, ki hakimler bu kadar suçlu bir eşin ne dediğini de kaale almazlar, zaten elinde delili olmadan alamazlar. Ama dediğim gibi siz üzülürsünüz. O yüzden kozlarınızı şimdiden ortaya saçmayın, bırakın kendisinin güçlü olduğunu düşünsün. Ne yapacağınızı kestiremesin. İlk çıkışı siz yapın.
Bir de ses kaydı denilmiş yukarıda, çok riskli. Ses kaydını aldığınız için size dava açabilir eşiniz, çünkü habersiz ses kaydı suçtur. Mahkemelerde delil olarak kabulu ise hakimin insiyatifindedir. Yani suç işleyip ses kaydı alabilirsiniz ama hakim dinlemeyi reddederse bir işinize de yaramayabilir. Size eksi olarak döner. Ki zaten elinizde resim var, o gecenin videosunu da bulursunuz, mesajlarda her şey açık, isterseniz dedektif tutup suçüstü de yaparsınız arkadaşların dediği gibi. Eliniz bir hayli güçlü. Adam evi de terketmiş, sırf bu bile onu suçlu durumuna sokmaya yeter. Ama ses kaydı riskli, ona bulaşmayın derim.
Ve unutmayın! Hakim küçük bir bebeği asla annesinden ayırıp babasına vermez, eşinizin aldatıp aldatmaması önemli değil. Siz yüz kızartıcı bir suç işlemediğiniz sürece isterseniz kocanız melek olsun bebeğiniz sizin yanınızda büyür, çünkü çocuk o yaşta babasından ziyade annesine ihtiyaç duyar. Büyüyünce bile sizin kocanız sittin sene alamaz o çocuğu, sabıkası imkan vermez. Bizi dinlemeyin, gidin avukata sorun isterseniz, içiniz rahatlasın.
Bu nasıl bir üslup ya sen kim oluyorsun da benim namusuma laf söyleyebiliyorsun. Ben hayat kadını değilim evliyim ve çocuğum var, 12 yıldır hayatımda eşimden başkası olmadı. Kimsenin eşini elinden alıp evlenmedim. Benim yaram falanda yok sadece senin gibi, iyi yorum yapanlara süt dökmüş kedi karşıt yorum yapanlara panter kesilenlere tahammülüm yok. Dikkat edersen ben senin bu konuna yorum yapıp elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışmıştım ama diğer konundan bahsedilince bir bakayım dedim oradaki tavrın hiç hoş değildi burada olduğu gibi. Benim amacım aldatanları onaylamak veya sana laf iğnelemek değil öyle olsaydı baştan o şekilde yorum yapardım. Senin çok sivri dilli olduğunu söyledim ve eşine de bu şekilde mi konuşuyordun dedim. Ama sen belden aşağı vurarak insanları yaralamayı çok seviyorsun. Bu nasıl bir hadsizlik anlam veremiyorum. Yok ben erkekler konusunda çok donanımlıymışım yok kaç adamla bu dersleri görmüşüm yok bilmem meraklı Melahatlar Bende o zaman buradan senin namusuna laf söyleyeyim olur mu kabul ediyor musun? Senin için galiba sıradan ama bizim için namus çook önemlidir. Benim için dengesiz demeler. Sen önce kendi dengene bak, hayatındaki dengesizlikleri düzene koymaya bak. Merak yüzünden başıma belalar açılırmış, bu belayı sen mi açacaksın??? Sende hiç ALLAH korkusu yok galiba, bu işler ben çok inançlıyım demekle olmuyor. Kendi namusunu düşünüp milletin namusuna laf söylemeyeceksin, kendi çocuğunu düşünüp doğmamış günahsız çocuk için düşsün ölü doğsun demeyeceksin. Senin derdin eşinle ve o kadınla onlarla uğraş niye doğmamış çocuğa beddua ediyorsun? Sana ne denilebilir ki? Senin psikolojin gerçekten iyi değil . Seni ALLAHA havale ediyorum ve namusuma laf söylediğin için inşallah söylediklerin senin karşına çıkar ve iftira yersin diyorum
merhaba arkadaslar
cok tesekkur ederim yine cok guzel fikirler sunmussunuz bana hepsini tek tek 2-3 defa okudum iyice aklima girsin diye
aynen yazdiginiz gibi esime telefonda soyledim daha fazla rezil olmak istemiyorsan cocugumu bana birak dedim
hicbisey soylemedi sustu 2 gundur aramiyor .ses soluk yok. bende aramiyorum.
iyi bir avukatla gorustum avukat davayi 100% kazanacagimi soyledi.icim rahatladi ferahladim .
cocugunu kesinlikle alamaz yok oyle birsey dedi. bayag uzun konustuk .detaylariyla birlikte herseyi avukatima tek tek anlattim.
elimdeki tum dellileri istedi. ve karsi tarafin dava acmasini bekleyelim dedi.su an icin karsi taraftan onlardan hic ses seda yok.
belkide yeni planlar icindeler bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?