bilemiyorum sanirim bitiyor...

eşiniz ya öfke kontrolü konusunda son derece güçsüz ya da gerçek bir psikopat. o soruya neden bu kadar fazla tepki vermiş anlamadım. artı hesap vermek zorunda zaten. bir de çocuğun yanında yapmış bunları... iyi bir eş de değil iyi bir baba da, belli... konunun öncesini bilmeden yazdım, kusur olduysa affola...

hiç yorma kafanı seni yıldırmak için çocuğu koz olarak kullanıyor. hani çocuğu gözünde yoktu deyyusun ? birden çocuk sevdasına mı tutuldu ? o o...pusu akılları veriyordur muhtemelen. çocuğu alamaz o adam üçün birini alır ancak. hiçbir hakim o çocuğu o adama vermez zaten ufak da çocuk.

bu arada sizin boşanmanızla o o..punun doğuraağı çocuğun adamın nüfusuna kaydedilmesi arasında bir bağlantı yok hukuki olarak.

sen tazminat için tüm delilleri şahitleri hazırla onlara tazminatı kitlersin Allahın izniyle.

bu arada bir tanıdık demeyeyim de dış kapının dış mandalı bir adamın yaşadığını anlatayım ben de. adam karısıyla birlikteyken kadının biriyle aynı evde yaşayıp imam nikahı kıyıyor 4 sene bunlar bu şekilde oturuyorlar sonunda adam ilk karısından boşanıp bu kadınla evleniyor ama huylu huyundan vazgeçmediği için herifin gözü yine dışarıda onla bunla düşüp kalkıyor, eve içkili geliyor bir kavga sırasında da kadın balkondan düşüyor artık düşüyor mu yoksa adam mı iteledi orası muamma. neyse kadın bu düşme sonucu %88 engelli oluyor. adam o sırada başka bir kadınla yaşıyor ve ikinci karısından olan çocuğuna dahi benim çocuğum değil başkasından diyebiliyor bu beraber yaşadığı kadının gazıyla. engelli olan kadın boşanma davasını açıyor bu sırada da adam iki eski karısından ve çocuklarından mal kaçırmak için neyi var neyi yoksa gidip bu beraber yaşadığı o..punun üzerine yapıyor. peki bu o..pu napıyor biliyor musunuz ? hani artık yeni kanunla evli olma şartı aranmıyor bir de darp raporu şartı aranmıyor ya şiddet uygulayan erkekleri evden uzaklaştırmak için, bu o..pu da bu herifi gidip savcılığa şikayet ediyor beni dövüyor diye. adamı evden uzaklaştırdılar dışarıda kalıyor şimdi. herifin o o..punun üzerine yaptığı evde de o...pu sevgilisiyle yaşıyor şimdi :) yani hem malından oldu hem de feci şapa oturdu deyyus. adam gidip savcılığa şikayet etmişti kadını dolandırıcılık suçundan, savcılık da takipsizlik verdi delil yetersizliğinden yani kadın evi arabaları almış oldu :)

taaa ilk karısının ahı tuttu ki, ilk karısını aldattığı kadın engelli oldu o da aldatıldı ve adam da en son fingirdediği kadın tarafından hem dolandırıldı hem de boynuzlandı.

hiç merak etme ilahi adalet yerini buluyor uzun da sürse yerini buluyor. doğmamış çocuğa beddua edip Allah' a ne yapması gerektiğini haşa söylemiş olursun böyle bir günaha girme. Allah onlara en uygun ve en can yakıcı cezayı senden daha iyi biliyor değil mi ?

Elinize saglik yazdiklariniza harfiyen katiliyorum handenin yasadiklari kolay degil kadin kadina bu kadar acimasiz olmamali ebru kullanicisinin mesajlarini okudum gercekten rahatsiz edici ve kiskirtici. Butun kk kadinlarinin icini acitan bu olaya bu sekilde yaklasmasida dusundurucu.

Yazmayi unutmusum, siz bir daha bu adamla muhatap olmayin. Avukat tutar tutmaz verin numarasini sartlarini taleplerini ona bildirsin. Ne yüzyüze ne telefonda konusmayin, cünkü arsizligi yüzsüzlügü bayagi asmis sizi de tahrik edip sinirlendiriyor. Allahim insallah söyle esasli vur dedinmi öldüren bir avukata düsersiniz. Dört bir yandan kistirsin bunlari. Söyle bir cümle okudum kayinvalidenizle ilgili; bende torun cok mu dedi gercekten? Yani rezil kepaze ogluna destek mi cikiyor? Böyle düsünenler zaten görmesin de cocugunuzu.

kesinlikle katılıyorum umarım hakimde feminist bir kadın olur avukatınıza söyleyin o kadını hamile haliyle mahkemelerde süründürün polisler getirsin okadar üzgünüm ki bütün gece uyuyamadım sizin için dua ettim ama allah okadar büyükkü bu olaylardan sonra sizin için okadar güzel şeyler olacak ki iyiki bu karakter yoksunu sapkın adamdan kurtulmuşum diye şükredeceksiniz daha öncede söylediğim gibi size destek olmak isterim avukat bir arkadaşım var onunla konuşup size tekrar yazıcam

hesabınızın pasifleşmesine üzüldüm

Hande çok zor bir süreçten geçiyorsun. Dayanmak eminim çok zordur.

Ben kendi adıma doğacak çocuğun meşru ya da gayri meşru olmasını umursamazdım, bu yüzden de davayı uzatmazdım.Çocuk kocandan mı evet, bu zaten çok büyük bir acı, devlet tanısa ne olur tanımasa ne olur. Adam bu benim çocuğum deyip nikahsızken bile nüfusuna alabilir. Çocuk ondan değilse de o düşünsün.

Belli ki eşin de o kadın da mal mülk derdine düşmüş.Ucuz blöfleri bu yüzden. Aldanma sakın. Sırf bu nedenle boşanmayı senelerce uzatabilirsin, eşin istediğini verene kadar.Eninde sonunda sen kazanacaksın nasıl olsa.

Bir de lütfen o sabiyi öfkene kurban etme. Oluşma şekli ahlak dışı da olsa bu hikayedeki en masum varlıklardan biri o, diğeri de senin kızın.

bu işin sonu senin için iyi sonuçlanıcak bugün arkadaşımı aramama gerek kalmadan karşılaştık kendisi çocuğu 18 yaşına kadar alabileceğinizi babanın alamayacağını mallarında yarısına ortak olduğunuzu söyledi fakat elinizi çabuk tutmalıymışsınız ortak olan yada adamın üzerine olan evliliğinizde edilinen herşeye tedbir koydursun dedi ve mesajlaşmasın ve görüşmesin avukatı muattap olsun dedi delilleride kullanmaya gerek kalmayacak olsa bile toplatsın adamın amacı hiçbirşey vermemek dedi çocuğunuzu öteki kadının çockları ile aynı evde olması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi tazminatın yanısıra nafaka hem size hemde çocuğa bağlanabilirmiş kadına açılıcak dava için de hocasıyla görüşürp beni arayacak arkadaşım borçlar hukuku le ilgileniyor bende size yazarım

çocuğunuz kızmı erkek mi diğer konuda erkek demişsiniz ...

yanlismi dusunuyorum bilmiyorum bazen icimden cok beddua ediyorum o cocugun olu dogmasi yada dusmesi yada sakat dogmasi icin...cocuk hak etmesede o ikisine haktir

babam hep yılandan yılan doğar der bir çok kişiye göre bu durum acımasız gelebilir ama bende sizinle aynı temennideyim ayrıca o çocuğun suçu ne diyenelerede şunu söylemek istiyorum dedesi eriği yemiş torununun ağzı ekşimiş çocuk delisiyim 5 tane doğurayım modundayım çocukları çok seviyorum ama annesi ahlaklı olanları o...... olanları değil

bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 1 buçuk yıldır sen bana karışamazsın sen kimsin bakımsızsın öf çocuklardan sıkıldım çok konuşuyosunuz sesinizi çekemiyorum hop arkasından bir kadın çıktı meğer beyimiz sevgili yapmış üzülme güçlü ol önce bi şok yaşıyosun sallanıyosun ama yıkılma inan bana kimseyi sevindirme ben kadınla aynı mahalledeyim istesem neler yaparım ama hayır hukuk yoluyla halledicem rezillikse zaten mahkeme celbini alınca rezillği başlıycak benim iki çocuğum var ama önce kendim sonra çocuklarım için dimdik ayaktayım sağlam dur sağlam bas giden gitsin bırak

Her ne kadar aldatılmanın ve terkedilmenin, hatta üzerine "çocuğunu senden alırım" tehdidinin verdiği sıkıntıyla da davranmış olsa konu sahibi arkadaşın size ettiği hakareti kesinlikle tasvip etmiyorum. Zaten cezasını çekiyor şu anda.

Ancak şu da var ki bu hayatta her istediğini söyleyen, istemediklerini işitir, kendinize hakaret ettirmek için siz de az uğraşmadınız. Bir de beddua etmesine laf edip, üzerine kendinizin beddua etmesi de garip olmuş.

Bu hayatta artık hiçbirşeye şaşırmam diyorum
ama yine şaşırıyorum, bu nasıl bir hadsizlik ve kendini bilmezliktir.
Sen evliyken başkasıyla ol, eşin gibi oraya buraya götür, üstüne bir de çocuk yap,
bütün bunları yaşattığın bir anneden de çocuğunu almaya kalk.
Evi terkedip giderken, sen de çocuğumda umrumda değilsiniz de,
sonra çık çocuğu annesinden almaya kalk.
Sen o çocuğu hakediyor musun acaba, bunca yaşattığımdan sonra çocuğuda alırsam bu kadın ne yapar diye düşünmüyor musun?
Aklını mı kaybettin be adam, insanlığın i si kalmamış.
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın sizin gibi vicdansızları.
Senin gibi birine de zaten çocuk filan vermezler.
İyilikle boşanıp bu pislikten biran önce kurtulmak en mantıklısı,
ama böyle yapıyorsa sonuna kadar uğraş hande, güçlü ol, o kim çocuğu almak kim.

Aynen öyle insanlar ne dertlerle uğraşıyor,zaten kendinde değiller..Yakınındakine bile anlatmaya cesaret edemeyip
burada paylaşıyorlar,kadınız diye..Sonra da geçmiş konudan ya da herhangi bir kelimeden birşeyler bulup ona saldıran
insanlar çıkıyor..Bu nasıl bir kadın dayanışmasıdır,kadınların çok olduğu yerde illa kavga gürültü mü olmak zorunda?
Ayrıca neye dayanarak ve güvenerek bu kadar büyük konuşuluyor,o da ayrı bir sorun!!Sonucta burda birsürü
tuhaf şok olaylar okuyoruz,bunları yaşayanlardan biri olarak kimin aklına gelır evlenırken böyle bir darbe yeme
ihtimali,neden beddua edip büyük konusuyorsunuz..Neden konu sahıplerını banlamaya gönderıyorsunuz!!Benım
konum kapatıldı bu hadsizler yüzünden..Bir de kadın olacagız ya,empatı yapmak bu kadar zor mu (

Tam sır kapısına gör bir hikaye hee :)

merhaba arkadaslar
cok tesekkur ederim yine cok guzel fikirler sunmussunuz bana hepsini tek tek 2-3 defa okudum iyice aklima girsin diye
aynen yazdiginiz gibi esime telefonda soyledim daha fazla rezil olmak istemiyorsan cocugumu bana birak dedim
hicbisey soylemedi sustu 2 gundur aramiyor .ses soluk yok. bende aramiyorum.
iyi bir avukatla gorustum avukat davayi 100% kazanacagimi soyledi.icim rahatladi ferahladim .
cocugunu kesinlikle alamaz yok oyle birsey dedi. bayag uzun konustuk .detaylariyla birlikte herseyi avukatima tek tek anlattim.
elimdeki tum dellileri istedi. ve karsi tarafin dava acmasini bekleyelim dedi.su an icin karsi taraftan onlardan hic ses seda yok.
belkide yeni planlar icindeler bilmiyorum.

evet cok tesekkur ederim bu fikriniz icin avukatima soyledim o halledicek insallah.ben isyerine gitmek istemiyorum.

yok esime buraya yazdigimi soylememistim.

evet avukatima bunuda soyledim diger kadinada dava acmak istiyorum dedim. olur dedi. yani 2 dava birlikte gidecek. uzun bir surec olucak yorulacaksin ama kazanacaksin dedi. su an daha iyiyim. sizlerin destegi cok buyuk allah hepinizden razi olsun

kocamla yuzyuze 2 yildir gorusuyorlarmis
iste 2 sene once gelmis gelmeden oncede faceden yazismislar surekli. syk syk kontrol etmiyordum girdigim zamanda mesajlari gormedim. herhalde siliyordu. nerden geri getirilir nerden gorulur hic bilmiyordum. bilgisayardan cok anlamiyorum. insan herseyi ogrenmeli. ve asla 100% guvenmemeliymis.
densizin biri yuzunden.bosver

siz avukatmisiniz yazdiklarinizin hepsini avukatimda soyledi cok tesekkur ederim size allah razi olsun . cok aydinlatiyorsunuz beni.aynen soyleidginiz gibi esimin yalandan iftira atabilecegini bile soyledi.ses kaydi almiyorum sadece mesajlari silmiyorum.

sagolsun arkadaslarim sana gereken cevaplari vermisler .onlar sana yeter.
hadi canim daha fazla kokutma burayi senin ne oldugunu anladik biz.kendini yemeye devam et.
ben sana beddua etmiyorum . sadece allaha havale ediyorum.

peki sen nasılsın canım güçlü ol harekete geçmen iyi olmuş ama sana şunu söyleyeyim ben senin bundan sonraki hayatının çok iyi olacağına inanıyorum neden bilmiorum ama öyle bir his var içimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…