Yazmayi unutmusum, siz bir daha bu adamla muhatap olmayin. Avukat tutar tutmaz verin numarasini sartlarini taleplerini ona bildirsin. Ne yüzyüze ne telefonda konusmayin, cünkü arsizligi yüzsüzlügü bayagi asmis sizi de tahrik edip sinirlendiriyor. Allahim insallah söyle esasli vur dedinmi öldüren bir avukata düsersiniz. Dört bir yandan kistirsin bunlari. Söyle bir cümle okudum kayinvalidenizle ilgili; bende torun cok mu dedi gercekten? Yani rezil kepaze ogluna destek mi cikiyor? Böyle düsünenler zaten görmesin de cocugunuzu.
peki sen nasılsın canım güçlü ol harekete geçmen iyi olmuş ama sana şunu söyleyeyim ben senin bundan sonraki hayatının çok iyi olacağına inanıyorum neden bilmiorum ama öyle bir his var içimde :)
bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım 1 buçuk yıldır sen bana karışamazsın sen kimsin bakımsızsın öf çocuklardan sıkıldım çok konuşuyosunuz sesinizi çekemiyorum hop arkasından bir kadın çıktı meğer beyimiz sevgili yapmış üzülme güçlü ol önce bi şok yaşıyosun sallanıyosun ama yıkılma inan bana kimseyi sevindirme ben kadınla aynı mahalledeyim istesem neler yaparım ama hayır hukuk yoluyla halledicem rezillikse zaten mahkeme celbini alınca rezillği başlıycak benim iki çocuğum var ama önce kendim sonra çocuklarım için dimdik ayaktayım sağlam dur sağlam bas giden gitsin bırak
merhaba arkadaslar
cok tesekkur ederim yine cok guzel fikirler sunmussunuz bana hepsini tek tek 2-3 defa okudum iyice aklima girsin diye
aynen yazdiginiz gibi esime telefonda soyledim daha fazla rezil olmak istemiyorsan cocugumu bana birak dedim
hicbisey soylemedi sustu 2 gundur aramiyor .ses soluk yok. bende aramiyorum.
iyi bir avukatla gorustum avukat davayi 100% kazanacagimi soyledi.icim rahatladi ferahladim .
cocugunu kesinlikle alamaz yok oyle birsey dedi. bayag uzun konustuk .detaylariyla birlikte herseyi avukatima tek tek anlattim.
elimdeki tum dellileri istedi. ve karsi tarafin dava acmasini bekleyelim dedi.su an icin karsi taraftan onlardan hic ses seda yok.
belkide yeni planlar icindeler bilmiyorum.
hande canım zaten dünyayı bilmem ama türkiyede hiçbir mahkeme çocuğu senden alıp babasına vermez :) ama tabii senin yumuşak karnınını bildiğinden o deyyus aklınca bu şekilde seni kandıracağını senin de '' yeter ki çocuğu alma ben tazminat falan da istemem hatta nafaka da istemem anlaşmalı boşanalım çocuğu da bana bırak '' diyeceğini ve böyle düşüneceğini sandı.
hayır çok afedersiniz de nasıl bir mal bu adam ya bunu söylerken kendisi de inandı mı acaba hakimin çouğu kendisine vereceğine.
neyse canım sen delillerinle şahilerinle tazminatını alacaksın inşallah bu yaşananlara bunca emeğe vs. karşılık gelmez tabii ama o deyyusa ve o..pusuna maddi olarak sıkıntı yaşatman zaten onları mahveder. eh bir de çocukları olacakmış masrafları çoğaldıtazminatı mı ödeyecekler bebek, ev masraflarını mı karşılayacaklar kara kara düşünsünler inşallah kuru ekmeğe muhtaç olurlar.
Bence zaten sizden cocugu istemesi, gozunu korkutmak maddi anlamda talepte bulunmaman icindi. Yani senin gozunu cocugu alicaz diye korkutup sonunda cocugu verip buna da sukur demeni bekliyorlardi.
Daha fazla rezil olursun diyerek iyi demissin, karsindakini fazla salak yerine koymus bunlar. O kaynana falan, ne demek torun bizde cok.
Iyi alsinlar torunlarini.. neyse :) Bence canim iyi gidiyorsun. Senin zaten aldatilmanin delilini toplamana cok da gerek yok ortada artik bir cocuk var. Tabi toplamaya devam et, bu bile yalan olabilir.
Ikisine de dava acmakla cok iyi yaparsin. Hande bundan sonra senin hayatin basliyor canim. Bir baska konuya da yazmistim.
En iyi intikam iyi yasamaktir
Susmalari tirsmalarindan emin ol :))) Sakin tahriklere kapilma, muhatap olma.
Tam sır kapısına gör bir hikaye hee :)
Bu hayatta artık hiçbirşeye şaşırmam diyorum
ama yine şaşırıyorum, bu nasıl bir hadsizlik ve kendini bilmezliktir.
Sen evliyken başkasıyla ol, eşin gibi oraya buraya götür, üstüne bir de çocuk yap,
bütün bunları yaşattığın bir anneden de çocuğunu almaya kalk.
Evi terkedip giderken, sen de çocuğumda umrumda değilsiniz de,
sonra çık çocuğu annesinden almaya kalk.
Sen o çocuğu hakediyor musun acaba, bunca yaşattığımdan sonra çocuğuda alırsam bu kadın ne yapar diye düşünmüyor musun?
Aklını mı kaybettin be adam, insanlığın i si kalmamış.
Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın sizin gibi vicdansızları.
Senin gibi birine de zaten çocuk filan vermezler.
İyilikle boşanıp bu pislikten biran önce kurtulmak en mantıklısı,
ama böyle yapıyorsa sonuna kadar uğraş hande, güçlü ol, o kim çocuğu almak kim.
canım çok sevindim senin adına...inşallah çok daha iyi olacaksın..ama bunlar da avukata danışıp hak hukuk öğrenmişlerdir herhalde..
mal kaçırma olayı olamaz değil mi?hani adam da kadın da elinde ne var ne yoksa başkalarının üzerine yapıp kendilerini dımdızlak 5 parasız göstermeye kalkmazlar..onu da sorsaydın bi..
bir de yine seni tehdit ederse sen ona ben hukuki haklarımı biliyorum sen derdine yan hayde canım hayde diye ukala ukala cevabını yapıştırırsın...
daha iyiyim avukatimla konustuktan sonra daha ferahladim sanki.
allah sizlerdende razi olsun. dilegim hicbiriniz boyle acilar yasamayin. rabbim ne muradiniz varsa versin insallah.
buraya yazmaniz destek olmaniz yol gostermeleriniz benim icin cok cok onemli.
avukatima soyledim buraya yazdigimi burdan arkadaslarimin destek oldugunu oda biliyor.
sizin bile hakkiniz gecti bana .
nasil tesekkur ederim size bilmiyorum. gercekten bu zor gunlerimde burasi cok iyi geldi bana. destek olan tum arkadaslara minnetarim.
diger konuda sert cikislarim olmus olabilir hata yaptim kabul de ettim. ama gelip bu konuya gecmisi karistirip yarami desmenin anlami yok. benim acim bana yetiyor.
Allah yardımcınız olsun
Kesinlikle haklısın.birbirini hiç tanımayan onca kadın burada birbirine destek oluyor.ben koca bozuntusundan ve ailesinden görmediğim desteği burda 7 kat yabancıdan gördüm.iki satır yazı içimi ferahlatmaya yetiyor.
allah hepinizden razi olsun sizler olmasaydiniz belkide bu kadar cesaretimi toplayamazdim.
az once yukarda yazdigim gibi hepinizin ayri ayri haklari gecti bana.
hepinizzden ayri ayri destek ayri ayri fikirler edindim . cok minettarim.
zamaninizi verip o guzel parmaklarinizi benim icin calistirdiniz.
kiminiz gece yatarken bile benim icin dualar ettiniz. rabbim hepinizin tum dileklerini gerceklestirsin.
benim aglayip benimle uzulenleriniz oldu oluyor .nasil tesekkur ederim bilmiyorum.
bazen gozden kacirdigim mesajlarinizda olmustur .hepiniz hakkinizi helal edin.
sizleri tanimasamda bilgisayarin diger tarafinda olsanizda yazdiklarinizla sizleri hep yanimda hissettim .
kac gundur buradan destek aliyorum. herbirinizin hakki gercekten cok buyuk.
sadece eşinin msjına kadar okudum konunu birazdan devam edeceğim ama eşine tek bir şey denebilir...
o da nankör...
Allahından bulsun inşallah...
canım çok sevindim senin adına...inşallah çok daha iyi olacaksın..ama bunlar da avukata danışıp hak hukuk öğrenmişlerdir herhalde..
mal kaçırma olayı olamaz değil mi?hani adam da kadın da elinde ne var ne yoksa başkalarının üzerine yapıp kendilerini dımdızlak 5 parasız göstermeye kalkmazlar..onu da sorsaydın bi..
bir de yine seni tehdit ederse sen ona ben hukuki haklarımı biliyorum sen derdine yan hayde canım hayde diye ukala ukala cevabını yapıştırırsın...
erkekler cok nankormus hicbirzaman 100% guvenmeyin.asla fedakarlik yapmayin.
bize hep yuvayi disi kus yapar diye ogrettiler . bizde yuvayi dis kusu olarak yaptik. yapmaya calistim.
hep kendimden fedakarlik ettim. once kocam icin. sonra cocugum icin. yaptimda ne oldu sifira sifir elde var sifir hesabi.
kendinden baskasini dusunmiyeceksin.ben bunu cok iyi ogrendim.
hayatta 100 yil yasayipta kazanacagim tecrubeyi bir aci olayla 1 gunde kazandim. o kadar pistim ki olgunlastim ki artik hicbirseye sasirmam.
guvenim yikildi kimseye guvenemem . cocuguma bile bakarken ilerde annesine ne yapar dusuncesiyle bakmaya basladim.
olmaz olmaz demiyeceksin hersey olabiliyormus.
artik allahtan baskasina inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?