aynen soyledigin gibi yillarca kuzu kuzu bir kadin vardi karsisinda .
sandiki o kuzunun gozleri acilmaz ,sandiki kuzu kuzu olmaya devam eder, sandiki istediklerimi kuzu kuzu kabul eder..
bu sefer yanildi hemde cok yanildi...artik kuzu kuzuluktan cikti. artik kuzu koc oldu. dimdik ayakta .
ben sadece o cocuga aciyorum o ikisinden dogacak cocuk herseyin bedelini o odeyecek. bugun cikmassa birgun mutlaka ya kendilerinden yada cocuklarindan cikacak ahim yerde kalmicak biliyorum.
ben kotu bir insan olmadim hicbirzaman ama artik kotu olmak istiyorum. ve yine diyorum o cocugu hak etmiyorlar . o cocuk olu dogsa cocuk icin yasamaktan daha iyidir.
Hande senin yasadigin olayi birebir bende yasadim,sadece ondan cocugu yoktu...
Actigim konularda okursun...
Sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin...
Yanliz birkonuda uyarmak isterim adina olan mallari baskasinin ustune devretmis de olabilir..tapuya gidip bir sor istersen
Davayi actigindada herseyine tedbir koydur mutlaka
sahi bacım senin hikaye ne oldu yahu?adam napıyo?o kadınla beraber mi hala?
siz avukatmisiniz yazdiklarinizin hepsini avukatimda soyledi cok tesekkur ederim size allah razi olsun . cok aydinlatiyorsunuz beni.aynen soyleidginiz gibi esimin yalandan iftira atabilecegini bile soyledi.ses kaydi almiyorum sadece mesajlari silmiyorum.
seninde allah yardimcin olsun canim. benim esim bana karsi o tarz seyler soylemezdi ama cok yogundu. "cok isleri vardi" fazla vakit geciremiyorduk birlikte. bende nasilsa cok calisiyor para kazanmak zorunda cocugumuz var gelecegi icin katlanayim diye hic sesimi cikarmazdim. aksam gelir en az yemin ederim 3 cesit yemek yapardim hergun. corbasindan tatlisina hicbirsey eksik olmazdi. kiyafetlerini utuler herzaman hazirda temiz utulu kiyafetleri olurdu.bunlari kendimi ovmek icin yazmiyorum gercekten iyi bir estim ona. ama sonunda yine yetmemis yine yaranamamisim. yaziklar olsun ne diyim.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis
hande merhaba,
söylenen herşeye ben de katılıyorum.
onlara karşı dimdik ol..
ilaç kullan, kan iç, ama kızılcık şerbeti içtim de...fakat zaten hep sergilediğin asil duruşuna devam et.
kapalıyım demiştin ya,
tanıdığım bir kaç kapalı kadın var, o kadar zarifler ki.
hele zayıf olanların kıyafeti aksesuarları çok zarif oluyor.
kendini ihmal ettiysen devir kendine bakma zamanındır.
hoş aksesuarlarla, eşarp şık ayakkabılarla işe başla ( çalışmasan da maddi durumunuzun el verdiğini düşündüm ev araba gibi şeylerden söz etmiştin-ama bilmiyorum tabi..)
böyle zamanlarda aynadaki aksin için kan ağlasa bile insana güç veriyor.
Allah sana güç ve sabır versin,
yavruna da sağlık...
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?