bilemiyorum sanirim bitiyor...

insanın gözünü öfke bürüyünce kötü olmak iyi bir alternatif oluyor çok sevdiğim birinden sağlam bir kazık yemiştim ozaman yüzüne fırsatını bulunca ilk hatanda sana kötülük yapmaktan çekinmeyeceğim demiştim ve hırsımıda aldım, ama o pis nankör esas yıkımı benden bukadar artık allaha havale ediyorum dediğimde yaşadı.

allahın değirmeni geç döner hızlı öğütür derler.

bir arkadaşımın babası onları bir kadın için bıraktı gitti kadınla imam nikahıyla evlendi herşeyi kadının üzerine yaptı sonra o ahlaksız kadın iki çocuk doğurdu gerim gerim gerindi nikah sende olsa nolur kraliçe benim diye ama 5 yıl sürdü beyninde tümör çıktı ve kısa süre sonra öldü ve şimdi iki çocuğuda o ağlattı kadının insafında o kadın bakıo (benzer bir sonu senin çocuğunun geleceğini mahvedenlerede diliorum) arkadaşım ve kızkardeşi çocukları istemiolar ama hala evdeler ve arkadaşım babasına hep şunu sölüo biz senin gençken yaşayamadığın içinde ukde kalmış şeyleri yaşamanın bedelini biz ödedik. sizin çocuğunuz şimdi ufak ama inanın zamanı gelince babasına oda cevabını vericek siz onu güzelce yetiştirin iyi bir eğitim almasını sağlayın pürüzlü kusurlu şeyleri adam etmekde iyisiniz zaten :) onu kadın milletine hayırlı bir adam olarak yetiştirin .

Hande senin yasadigin olayi birebir bende yasadim,sadece ondan cocugu yoktu...
Actigim konularda okursun...
Sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin...
Yanliz birkonuda uyarmak isterim adina olan mallari baskasinin ustune devretmis de olabilir..tapuya gidip bir sor istersen
Davayi actigindada herseyine tedbir koydur mutlaka

sahi bacım senin hikaye ne oldu yahu?adam napıyo?o kadınla beraber mi hala?

sahi bacım senin hikaye ne oldu yahu?adam napıyo?o kadınla beraber mi hala?

Bosandik bitti..o kadinlami hala bilmiyorum hiic ilgilenmiyorum
Ben alicagimi aldim hayatima bakiyorum
Onuda ailesinide allaha havale ettim
Onunla ugrasmak enerjimi azaltiyor
Kizimla birlikteyim cook mutluyum
Bu olaydan bana kalan tek sey guvensizlik,hickimseye guvenemiyorum artik
Gozumde cookk acildi ,kimseye ikinci bir sans tanimiyorum
Bunlar iyi kazanclarmi bilemedim ama son durumum bu

Yok değilim, bunlar kendi çabamla edindiğim bilgiler, dediğim gibi yanlış olabilir avukatınız her zaman en sağlıklı bilgiyi verir.

Eşinizin yapacağı çok şey yok ki kestirmek zor olsun, suçlu psikolojisiyle etrafa saldıracak, çamur atacak, huzursuz etmeye çalışacak. Kaybedeceğini kaybetti zaten daha fazla bir şeyi yok, farkında bunun. Şu an sıkıntılı olmasanız, dışardan objektif bir gözle bakabilseniz siz de kolayca tahmin edersiniz zaten.
Mesajları saklamanız iyi, zaten aranızda gizli saklı da kalmamış. Sitem etme bahanesiyle ağzından bol bol laf alabilirsiniz aslında, "neden böyle olduk, kendi meşru çocuğun yetmiyor muydu o kadından çocuk yaptın, sana iyi bakıyor mu bari" vs. Vereceği cevaplar kanıtınız olur.Ama yeterliyse elinizdekiler hiç bulaşmayın, susun.

Ya ben bu erkekleri anlamiyorum artik arkadas bu ne ya.

Hep kadinlara suc veriyorlar ama evi terk etmeyide biliyorlar

Bu erkekler iyice kafayi yemege basladilar ya. Nereye cevirsem kafami ciftler sorun yasiyo.

Arkadasim vallaha ben evli degilim ve olsamda suanda ne biliyim senin durumuna ne desem yanlis olur.

Allah yardimcin olsun. Insallah tez zamanda esinin o beyni yerine gelirde senden özür diler

Avukatla görüşüp rahatlamana cok sevındım..ama sen bence o adamla konusurken
yapacaklarına dair ipucu bile gösterme,şüphelenip neler planlıyordur o şimdi..Senin bu
bir anda kendine güvenine de şaşırmıştır..Sakın onlara koz verme,bu süreçte senle
konuşmak istemiyorum..Mahkemede görüşelim de ..Bebeğini görmek istemedi mi hiç(

o rezilin yapığına o kadar sinirlendim ki şu anda harflerin yerini bulamıyorum yazı yazmak için. izninle kızım diyeyim sana ben yaşlı biriyim. önce toparlan o ilaç milaç içmeyi bırak. rezil adam için vücuduna boşuna ilaç yükleme. sonra şöyle bir diril, kendine gel, git bebene sarıl onu öp, sonra da yapacaklarını düşün, öyle etrafındakilere hele de onun da tanıdıklarına kendini yıkılmış gösterme ki sevinmesinler. el elin nesine gülerek gider yasına demişler. sana yakın görünür güya acır senin halini sonra gider onlara müjdeler. o yüzden gayet güçlü yıkılmamış bir görüntü ver. eğer etrafında ıssız bir yer dağ, deniz kenarı varsa git orada içinden geldiği gibi ağla, küfret, lanet et ona içindekini boşalt rahatla ama kimseye öyle yıkılmış görünme.şunu da unutma ben bu yaşıma geldim yuva yıkıp da mutlu olanı görmedim. çünkü yasak yaşanırken iyi herkes birbirni idare ediyor ama aleniyet yaşanmaya başlayınca normal karı koca sorunları ve daha fazlasın yaşanıyor. adam da ben bunun için mi yuva mı yıktım diyor. ağlayanın malı gülene hayır etmiyor. o yüzden sen onlara karşı kuvvetli bir görüntü ver ki seni yıkamamış olmanın acısını da yaşasınlar.Allah yardımcın olsun kızım.

Umarım RABBİM sana öyle bir hayat verirki demekki bunca yaşananda ki hayır buymuş dersin.
Unutmaki rabbim bir kapıyı kapatınca birçok kapı açar.
İnan her gün sana ve sin gibilere dua ediyorum.
Birde senden özellikle ricam cevşen oku.
Allahıma emanet olun.

Handecim merhaba,
Konunu başından beri takip ediyorum, önceki konuna da vakıfım.
Ne kadar temiz, fedakar, cennet hatunu olacak bir hanımmışsın sen. Onca fedakarlığa rağmen kocan olacak o kıymet bilmez yaratık ve ailesine yaranamamışsın.
Biliyor musun insanoğlu, özellikle de erkekler böyledirler. Ne kadar iyi hanım hanımcık ve sorumluluk sahibi bir kadın olursan senden sıkılmaları, aldatmaları yada terketmeleri o kadar kolay oluyor. Senin durumunda da bu olmuş.

Burada bir çok arkadaş yol göstermişler sağolsunlar, zaten bir çoğumuz ya bu konularda tecrübeliyiz yada kk sayesinde bu tür konularda neler yapabileceğimizi kadın dayanışması sayesinde öğrenmiş bulunuyoruz.

Avukat tuttuğuna ve psikolojik destekte aldığına göre herşeyi olması gerektiği gibi yapıyorsun. Ne olursa olsun güçlü ol ama asla niyetini bozma, kalbini hep her zaman olduğu gibi temiz tut, rabbim ödeme zamanının en iyisini tayin edendir.

Arkandayız, destekçiniz..

Hande;
Ilk olarak yazilarinizda " ben ne yaptimda böyle oldu, nerede hata yaptim, ben bunu hakedecek ne yaptim?" gibi kendini sorgulayan ve kendini suclayan cümleler gördüm.
Sizin yaptiginiz tek sey iyilik.
Evet evet, tek yaptiginiz sey iyilik. Tabiri caizse esinizi okutup adam etmeniz tek yaptiginiz sey.
Bazi insanlar böyledir, iyilik edeni ISIRIRLAR, onlardan bir darbe yemek icin, onlara iyilik yapmaniz yeterlidir.
Mutlaka dönüp sizi ISIRACAKLARDIR. Kisilikleri böyledir bazi insanlarin.
Esinizde yaptiginiz iyilige karsilik ISIRMIS.

Simdi birakin kendinizi sorgulamayi, suclamayi.
Ilk olarak silkinip, dogrulun.
Eski kayinvalideniz onlarin amacini size acikca belli etmis.
1 kac gun sonra esimin annesi benim annemi aramis cok uzuldugunu keske bunlarin yasanmamis olmasini dilemis
sonrada benim icin hic huysuzluk cikarmadan bosansin demis

Burada söyledigi sey acik. Uzatmadan, baslari agrimadan sizden kurtulmak.
Peki bunlar bu planlari kurarken, bunlar sizden biran önce en az zararla kurtulmanin planini yaparken, siz oturup kendinizimi sorgulayacaksiniz?

SAKIN Hande hanim, onlarin karsisinda dik durun lütfen.
Öncelikle nafaka, esinizden ve o kadindan tazminat, ev, araba ne alabiliyorsaniz alin.
Bugün kalbinizin aci feryadi, aklinizin mantikli düsünmeseni engelliyor ama 1-2 yil sonra, kalbinizin feryadi dinecek, geriye birtek mantikli düsünceler kalacak.
Bugün dik durun, kendinizin ve cocugunuzun gelecegini garantiye almak icin o soysuzlardan yaptiklarinin karsiligi olarak alabileceginiz tüm maddiyati alin.
Göreceksinizki bir kac yil sonra aci dinecek ve geriye aldiklarinizla geleceginizi garantiye almanin huzuru kalacak.

Son düzenleme:
handecim evin anahtarı eşinde varsa kapının kilidini değiştir evinin kapısını istediği zaman açamasın ayrıca böyle birşey denerse de dumura uğrasın

hande merhaba,

söylenen herşeye ben de katılıyorum.

onlara karşı dimdik ol..

ilaç kullan, kan iç, ama kızılcık şerbeti içtim de...fakat zaten hep sergilediğin asil duruşuna devam et.

kapalıyım demiştin ya,

tanıdığım bir kaç kapalı kadın var, o kadar zarifler ki.

hele zayıf olanların kıyafeti aksesuarları çok zarif oluyor.

kendini ihmal ettiysen devir kendine bakma zamanındır.

hoş aksesuarlarla, eşarp şık ayakkabılarla işe başla ( çalışmasan da maddi durumunuzun el verdiğini düşündüm ev araba gibi şeylerden söz etmiştin-ama bilmiyorum tabi..)

böyle zamanlarda aynadaki aksin için kan ağlasa bile insana güç veriyor.

Allah sana güç ve sabır versin,

yavruna da sağlık...

Son düzenleme:

bu konuda kesinlkle bende aynı fikirdeyim kendine bak çocuğunu al dışarıya çık seni oyalayacak hobiler bul bi gelişme yok mu hala sesi soluğu çıkmadı mı beyimizin ?

merhaba hanimlar

esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.

Gerçekten çok hızlı oldu bu dönüş...Ama hamilelik var mı yok mu? Varsa bebek eşinden mi değil mi? Bu soruların cevabını çok iyi öğrenmen lazım bence....Taktik olmasın bu dönüş..Normalde negatif düşüncelere sahip biri değilimdir ve böyle duygular saçmaktan da hoşlanmam..Ama senin bir önceki konunda nedense bir başkası olduğunu hemen düşünmüştüm bende herkes gibi...Ve şimdi de taktikmiş gibi geldi..Çok uyanık davranmanı öneririm....

canım acele etme hemen.işin iç yüzünü iyice araştır emin olana kadar.ilahi adalet tecelli etti deme hemen.bu işte bir oyun olabilir.çünkü elin kuvvetli boyunda eğmedin paçaları tutuşmuştur.çünü hepsi birden istem dışı sana koz verdiler.
işin içinde hem rezil olmak var hemde yüklüce para kaybetmek var onlar için..sana evvel ablamın hikayesini anlatmıştım değil mi?ablam avantajlı olunca adam anladı bunu tabii ablamla iyi geçinmeye başlamıştı..fakat ablam inanmayıp isteklerinde diretince gerçek çirkef yüzünü gösterdi..çok afedersin köprüyü geçene kadar ayıyya dayı taktiğini oynar karşı taraf bu durumda..baskıya boyun eğme..kafanın karışıklığından da faydalanıyor olabilirler..

bunlar kafa kafaya verip seni alt etmek için uğraşmıyorlar mıydı daha bir kaç gün öncesine kadar.ne oldu o büyük(!) aşka?.seni hep hor gördüler.ailece birlik olup senden kurtulmak istiyorlardı.ne oldu şimdi..belki de doğru söylüyorlardır ama seni çok yıprattı eve günün birinde dönecekse bile oldu bittiye getirme hemen eve alma ki burnu sürtülsün..kolay lokma olmadığını göster..üstelik arada bir de çocuk yüzünden ister istemez bağ kurup görüşecekler..bunu kaldırabilecek misin?aynı şeyi tekrar yapmayacağı ne malum..önemli olan ders alması..bu adamdan bana bu saatten sonra hayır gelir mi diye düşün..

ablam adamı affetti..ama kızının babası olduğu için değil.kendi sevdiği için affetti.çocuk için affedersen senin için çekilmez olur.zaten o adam da giderken senin ki gibi çocuğunu silmişti..hastaneye okula hep ablam koşuyordu çocuk için.görmeye niyeti olan ayrıldıktan sonra da sık sık gelir.beraber yemeğe gezintiye çıkarsınız iyi geçinirsiniz o zaman bebek için sorun olmaz.aynı evin içinde huzursuzluktan sa böyesi yeğdir.çünkü kendi ailemden yaşadım biliyorum.

ha bir de şu var aldatma sebebiyle boşanma davası açıp adamı affeder de eve geri alırsan bir daha aynı sebepten dava açamazsın. o yüzden ablam adama sözleşme imzalattı.

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun, ne istediğine karar verebileceğini düşünüyorum, ama şu an sağlıklı karar veremezsin, zamana ihtiyacın var.

hande iyi düşün,çok çabuk oldu bu pişmanlık.ben de diğer arkadaşlara katılıyorum,oyun olabilir.kadın istediğini elde etmişken hemen açık vermez gibi geliyor bana.sana verdikleri açıkları toparlamak için dönüş yapmış olabilir.daha düne kadar kocan da,ailesi de seni istemiyordu.bence avukatla görüştüler ve senin alabileceklerini öğrenince de dönüş yapmış olabilir.hatta sana daha sonra baskıyla birşey istemeden boşanman yönünde sıkıntı bile yapabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…