bilemiyorum sanirim bitiyor...

kadın başkasıyla görüşmese pşman olmayacakmıymış
ordan tekmeyi yiyince size döndü
bu daha ahlaksız bence bu dereceye gelmişken bence kesinlikle kabul etmeyin

aman derim hande,
daha senin konunun etkisinden kurtulamadan eski bir arkadaşımın başına benzer şeyleri geldiğini duyunca şok oldum... kadıncağız bir şeyleri farkediyor ayrılma niyetiyle annesinin yanına gidiyor, adam tutup or.... eve getiriyor... kadıncağız çekişmeli boşanmayı planlarken adam yalvar yakar barışmaya geliyor,kadın da tutup çocuğuyla beraber evine dönüyor.. meğer adam çekişmeli değil de anlaşmalı boşansın diye getirmiş, bir buçuk ay boyunca kadının burnundan getirmiş, çocuğu hastalanmış, hastane dönüşü çocuğu evde ateşler içinde bırakıp o...nun kollarına koşmuş.. en sonunda bir kavga bir kıyamet karakolluk oluyorlar... kadıncağızı çocuğuyla beraber üzerindeki kıyafetleriyle yollamaya kalkmış.. kadın polisler eşliğinde 3-5 parça bir şeyler alıp çıkabilmiş
sıkı dur bir de o haysiyetsiz o.. evli...... o haliyle bile utanmadan adam tutup kadını memlekete ailesinin yanına götürüp ailesiyle tanıştırmış, kadın "ben oğlunuzu çok seviyorum,eşimden boşanıp oğlunuzla evleneceğim" deme cüretini bile göstermiş... kayınpeder arkadaşımı arayıp oğlumla artık boşanın, oğlum yeniden evlenmek istiyor demiş ....kadıncağız üzüntüden 25 kilo zayıfladı ( çocukcağız bir sene içinde 5 okul değiştirdi bu git geller yüzünden... şimdi mahkemeleri devam ediyor .... önceleri çocuğu gözü görmeyen adam şimdi çocuğu senden alacağım diyor.. hatta ilk ayrılık gündeme geldiğinde kadın psikolojik destek almıştı, sonrasında yaşananlar yüzünden 9 ay boyunca tedavi gördü, bunu bile koz olarak kullanmayı planlıyormuş
kocadan yemiş darbeyi ama asıl darbeyi kadıncağız kendi ailesinden yemiş... annesi çocuksuz gel, çocuğunla geleceksen gelme demiş.. bir süre denemeye kalkmış, belki annem dayanamayıp torunun geri ister diye ama anne inat çıkınca, bir yavrum yazık öbür tarafta babaanne ve dedenin zalimliği yüzünden yavrum her gün telefonlarda ağlayınca arkadaşım dayanamayıp çocuğunu almış ve yaklaşık altı aydır yazlıklarında kalıyorlar....
duyunca şok oldum .. hani burallarda okurdum üzülürdüm ama arkadaşımdan bunları duyunca çok kötü oldum hele yavrucağın yaşadıklarını duyunca ağladım ( çok zor dinlerken bile kahroldum yaşaması çok daha zor ... Rabbim hepinize güç, kuvvet sabır versin...

sana boşan ya da boşanma diyemem ama dikkatli ol canım, adımlarını çok dikkatli at... buralarda çoook okuduk önce aslan kesilip ben artık seni de çocuğu da istemiyorumları ...sonra iş gerçeğe dönünce 3 kuruşun hesabını yapıp birdenbire baba olduğunu hatırlayanları....

Allah senin de senin durmunda olan tüm kadınların yardımcısı olsun ...

çok kötü arkadaşım ya...kadını "eş" yerine koymayan erkekten ne beklersin? ben bir şey beklemem ki insan evlendikten sonra anneden babadan çıkar önce 1. dereceden eşe bağımlı olur.bu durumda annesine babasına hesap vermedeği için sana da vermiyor olması ona haklı bir sebep çıkarmaz boşanma nedeni çıkarır. hakim bu lafı duysa şahitsiz boşar o adamı senden.. çok kötü gerçekten, hele çocuğun yanında kırıp, dökme... facebook için değer mi? şifresini değiştirmesi de ayrı bir olay.. seni üzmek istemem kesinlikle ama bunun içinde bir şey var sanki.

Senin sorunun cevabi burada yaziyor. Aldatma nedeniyle bosanma davasini geri cekersen, yan affedersen ikinci defa acamiyorsun

Davacı, zina yapan eşini affederse ne olur?
Dava hakkı ortadan kalkar, çünkü affeden tarafın dava hakkı yoktur (TMK. m: 161/III). Af, sarih (açık) ya da zımni (Örtülü) olabilir. Ama, affeden eşin mutlaka serbest iradesi sonucu olmalıdır.

Sen bilirsin. Iki gun seslerini cikarmayip, birbirlerine dusmeleri bana mantikli gelmedi. Eger kocanin sana geri donmesini kabul etmek gibi bir niyetin varsa, evlilik sozlesmesi hazirlattir. Ki kadina dava hakkindan da vazgecmis oluyorsun.

Ben senin yerinde olsam hayir derim Neden dersen yapilan evden cekip gitme degil, ortada bir cocuk var, uzun sureli bir iliski var, herkesin bu durumu olagan karsilasmasi var.

Once bosanirim, butun maddi isteklerimi alir, kadina da davayi acarim. Bu surecte de dinlenirim. Kocam beni seviyorsa zaten maddiyat ve kadina actigim dava koymaz, bosandiktan sonra tekrar evlenebiliriz.

Son düzenleme:
Bu hayatta bir defa kendini dusun Handecim. Bence bu adamlar seni ikinci defa salak yerine koymaya kalkiyorlar.

Bosan, tazminat davalarini ac. Kocani kesinlikle eve kabul etme, cunku bu durumda ortulu olarak affetttigini ortaya koyuyorsun dava hakkin ortadan kalkiyor.

Kendi ayaklarin uzerinde dur, sonra tekrar birlesmeyi dusunursun. Ama yine fedakarlik yapan sen olma.

Bir de soyle dusun, kocani eve kabul ettin, davani geri cektin, davani ceker cekmez adam yine ayni kadin icin seni terk ederse? O zaman acin katlanmayacak mi?

Valla karsindakiler cok cig sut emmis be Handecim. Yaptiklarinin hic bir kiymeti yok, sadece kendilerini dusunuyorlar.

Sen mesajlari gorunce kocam eve donecek diye heyecanlaniyorsun onlarsa neyin derdinde

Bunlara her sey mustehak

Son düzenleme:

Hande sakin kabul etme.esinin samimi olduguna asla inanmiyorum.pismanlik degil onunki kaybedeceklerinin kaygisina dustu.davani surdurmeye devam et.arkadaslarin dedigi gibi,sen haklarini alip bosan da,ortada gercek bir sevgi var ise zaten tekrar bir araya gelirsiniz.bu saatten sonra sakin vazgecme!!!!!!!

umarım gerçekten pişmandır
yoksa bu yaptığı gerçekten çok insafsızca ya

Canim benim senin diyecegin sey su: Bana donmek istedigine inaniyorum. Ama ben seni istemiyorum, ayrica geri donersen dava hakkim ortadan kalkiyor. Sana bunlari yapan kadinin ekmegine yag surmek istemeyiz Sana bosanma davasi actigim gibi ona da tazminat davasi aciyorum cunku. Merak etme intikamini alicam :) Bye bye

sucluluk psikolojisi.....
aman boşamazsa hatır ceksın.. haspa...
kendını bısey sanır oldu bunlar ya ne demek sen kımsın..
sen sana bı evlat vermıs kadının kım oldugunu bılmıyorsan
içler acısı durumdasın asıl dangalak...
canım kusura bakma kocana bole konusuyorum ama gercekten hadsızlıgı ust boyutta..
emın ol o facede bırsey olmasaydı bu olay bavul toplamaya gıtmezdı..

inanma yaa
bırak çocuğunun babasıymış
geri dönersen sürekli sürekli aklına gelecek
hiçbir zaman mutlu olamayacak depresif bi kadın olarak yaşayıp gideceksin
zaten eşin de seni sevdiği için değil boynuzu yediği için pişman olmuş
özrü kabahatinden beter yahu
ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi oyun oynama olasılığı da çok yüksek.
zaman kazanmaya çalışıyor olabilir
belki kendi üzerine olan malları kadına yapmaya çalışıyor sen dava açmadan
ya da iyi davranıp sen bişi isteme diye anlamşmalı boşanmak istiyor
ya da sana iftira bile atmaya çalışıyor olabilir
burda neler neler okuyoruz
bırak affetme, boşa insan müsveddesini
hayatta daha iyi adamların olduğuna inanıyorum

hande eşin pişman falan değil önce bunu anla.sevgilisi bir başkasıyla görüşünce muhtemelen çocuğunda kendisinden olmadığını düşündü ve felaket bir kıskançlık krizine girdi.e dönecek yer belli,hemen pişmanlık olayına çevirdi.pişman olan adam sevgilisinin kendisini aldatmasını beklemez!!

bak seni üzmek istemiyorum ama eşin seni ve çocuğunu düşündüğü için geri dönmüyor,kadından okkalı bir kazık yediği için yapıyor bunu.kucağını açmak mı? bu adama mı?

sen bilirsin...

Hande eger bu adama kucak acarsan hayatinin en buyuk hatasini yaparsin.Hem kendine hem cicuguna. Bugun sagligin gencligin yerindeyeken bunu yapana yasliliginda neler yapar sana. Evlilik anlik degil omurluktur. Bu adamlami omur gecireceksin. Sirtindan vuran!!!!!

bence sen birdaha asla mutlu olamayacaksın bu adamla.

dolayısı ile çocuğun da mutlu bi çocuk olmicak.

bu adamaı kabul edersen, ya devam edicek, ya da etmeyecek. Ama senin mutlu bir birey olamaycağın kesin canım.

o yüzden yapman gereken belli....

Son düzenleme:

sakınn hande sakın böyle bi hata yapmaaa sana bunlarıı yaşatan adam senni iyliklerini görmeyip başkaların kucagına atlayan adamdan sana hayır gelmezzz o adam o şansı haketmiyorr seni tuzagada düşürmeye çalışıyor olabilirrr sakınn hata yapmaaa tepkini koy hemen kucak felan açım demee hiçmi hiç kıymetin olmazz yazık etme kendini bu kadar ezdirmeeee o uykusuz geceleri düşün agladın anları düşün yaptıgı yanına kalıp hiç bişi olmamış gibi nasıl devam edeceksinnn belki amac çocugunu elinden almakkk elindeki delillerii yok etmek içindir bu adımmm iyi düşünnn inanmaaa mahkemedee elinde delillin olmaması için böle bi adım atıyordurr eminimmm bundann çocundanda olursn iyi düşün bakkk

Katılıyorum tüm haklarını al bu aldatmanın bedelini ödet
Boaşndıktan sonra da kapında köle ise istiyorsan yine bir araya gelirsin
ama önce ettiklerinin bedelini ödesin aklı başına gelsin
Bu dönüş pişmanlık değil
kuyruğunu sıkıştıran adamın durumunu toparlama derdi
Sakın aldanma yolundan dönme..

her kelimesine katılıyorum, sakın dönme bırak sürünsün bize torun bol diyen annesiyle oturup ağlaşsınlar kesinlikle seni haketmiyor bir an için yumuşarsan yaşadıklarını aklına getir, allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı

baktı ki pabuç pahalı çulsuz kalacak numarA yapıyor mallara tedbir koydur hande acele olarak

Hande sakın. defet gitsin. barışsan bile bu yaptıkları aklına gelmeyecek mi ona bir daha nasıl güvenebilirsin ki nasıl kucak açabilirsin ona.

sen kürkçü dükkanı değilsin. bencil adam ancak kendisini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…