- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
merhaba
degerli arkadaslar gecen acmis oldugum konuyu bazilariniz biliyor bana orada yardimci olan yorum yapan tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim
gecen hersey tatliya baglandi derken bugun esimle kopma noktasina geldik
ben esimin beni aldattigindan ve beni artik sevmediginden supheleniyorum
zaten son zamanlardaki tavrida davranislarida soylediklerimi onaylar gibiydi
bugunku kavga nasil olduda buyudu anlayamadim.
cocugumuzun yaninda bagirmalar esyalari kirmalar kufur hakaret yapmadigi kalmadi
tum bu olanlara sebep ise kendisinin mail facebook gibi birtakim sosyal paylasim sitelerindeki sifrelerini degismesi
normalde hep bilirdim ara sira girip bakardim bugun erisemedim nedenini sordum ve kavga buyudu
sadece neden sifreni degistiriyorsun demem onu canavarlastirdi.
bana soyledigi ben anneme babama hesap vermezken sen bana hesap soramassin sen kim oluyorsun diye bagirdi
cok zoruma gitti .cocuk oldugu icin mumkun oldugunca sesimi yukseltmeden bagirip cagirmadan konusmaya calistim
nafile beni hic dinlemedi kendi sesinden baska ses duyulmuyordu.ben sakince cevap versemde konusmami hic istemiyordu
etrafa vurdu kirdi. ellerim ayaklarim tirtir titriyor. cok kotu oldum. guclu olucam diyorum kendi kendime
halen soktayim bilemiyorum dusuncelerim beni yiyip bitiriyor.
esyalarin toparlayip bavulu alip gitti . seni bosiyacam dedi giderkende.
ne oldu da boyle oldu anlamadim. soru bile sormama izin vermedi.iste emeklerimin fedakarliklarimin odulu....
canım acele etme hemen.işin iç yüzünü iyice araştır emin olana kadar.ilahi adalet tecelli etti deme hemen.bu işte bir oyun olabilir.çünkü elin kuvvetli boyunda eğmedin paçaları tutuşmuştur.çünü hepsi birden istem dışı sana koz verdiler.
işin içinde hem rezil olmak var hemde yüklüce para kaybetmek var onlar için..sana evvel ablamın hikayesini anlatmıştım değil mi?ablam avantajlı olunca adam anladı bunu tabii ablamla iyi geçinmeye başlamıştı..fakat ablam inanmayıp isteklerinde diretince gerçek çirkef yüzünü gösterdi..çok afedersin köprüyü geçene kadar ayıyya dayı taktiğini oynar karşı taraf bu durumda..baskıya boyun eğme..kafanın karışıklığından da faydalanıyor olabilirler..
bunlar kafa kafaya verip seni alt etmek için uğraşmıyorlar mıydı daha bir kaç gün öncesine kadar.ne oldu o büyük(!) aşka?.seni hep hor gördüler.ailece birlik olup senden kurtulmak istiyorlardı.ne oldu şimdi..belki de doğru söylüyorlardır ama seni çok yıprattı eve günün birinde dönecekse bile oldu bittiye getirme hemen eve alma ki burnu sürtülsün..kolay lokma olmadığını göster..üstelik arada bir de çocuk yüzünden ister istemez bağ kurup görüşecekler..bunu kaldırabilecek misin?aynı şeyi tekrar yapmayacağı ne malum..önemli olan ders alması..bu adamdan bana bu saatten sonra hayır gelir mi diye düşün..
ablam adamı affetti..ama kızının babası olduğu için değil.kendi sevdiği için affetti.çocuk için affedersen senin için çekilmez olur.zaten o adam da giderken senin ki gibi çocuğunu silmişti..hastaneye okula hep ablam koşuyordu çocuk için.görmeye niyeti olan ayrıldıktan sonra da sık sık gelir.beraber yemeğe gezintiye çıkarsınız iyi geçinirsiniz o zaman bebek için sorun olmaz.aynı evin içinde huzursuzluktan sa böyesi yeğdir.çünkü kendi ailemden yaşadım biliyorum.
ha bir de şu var aldatma sebebiyle boşanma davası açıp adamı affeder de eve geri alırsan bir daha aynı sebepten dava açamazsın. o yüzden ablam adama sözleşme imzalattı.
merhaba hanimlar
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
suçunu ört bas edip üstte çıkmaya çalışmış a....k sız herif
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cok karisik hersey.
Katılıyorum tüm haklarını al bu aldatmanın bedelini ödetHande sakin kabul etme.esinin samimi olduguna asla inanmiyorum.pismanlik degil onunki kaybedeceklerinin kaygisina dustu.davani surdurmeye devam et.arkadaslarin dedigi gibi,sen haklarini alip bosan da,ortada gercek bir sevgi var ise zaten tekrar bir araya gelirsiniz.bu saatten sonra sakin vazgecme!!!!!!!
Senin sorunun cevabi burada yaziyor. Aldatma nedeniyle bosanma davasini geri cekersen, yan affedersen ikinci defa acamiyorsun
Davacı, zina yapan eşini affederse ne olur?
Dava hakkı ortadan kalkar, çünkü affeden tarafın dava hakkı yoktur (TMK. m: 161/III). Af, sarih (açık) ya da zımni (Örtülü) olabilir. Ama, affeden eşin mutlaka serbest iradesi sonucu olmalıdır.
Sen bilirsin. Iki gun seslerini cikarmayip, birbirlerine dusmeleri bana mantikli gelmedi. Eger kocanin sana geri donmesini kabul etmek gibi bir niyetin varsa, evlilik sozlesmesi hazirlattir. Ki kadina dava hakkindan da vazgecmis oluyorsun.
Ben senin yerinde olsam hayir derim Neden dersen yapilan evden cekip gitme degil, ortada bir cocuk var, uzun sureli bir iliski var, herkesin bu durumu olagan karsilasmasi var.
Once bosanirim, butun maddi isteklerimi alir, kadina da davayi acarim. Bu surecte de dinlenirim. Kocam beni seviyorsa zaten maddiyat ve kadina actigim dava koymaz, bosandiktan sonra tekrar evlenebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?