şahsen ben ileri görüşlü olamadım affetmez diye geçiriyodum içimden şok oldu, her zaman okuduğumuz şey aldatma konusu ama ben ilk defa diğer kadının hamile olması ve konu sahibininde haftasına hamileyim demesi içerikli bi konu okudum burda
Benim haddime degil ama yazilanlar sizce de cok agir degil mi?
Su an mantigini kulllanma yetisini kaybetmis , duygularina yenilmis , saglikli dusunemeyen bir kadin var karsimizda ...
Ben de tasvip etmiyorum ama ,
Aldigi karar ne olursa olsun saygi duymaliyiz .
Rencide etmemeliyiz ...
Cunku sanmayin ki yazilanlar dusuncesini degistirecek
hayir degismeyecek...
Kaldi ki esini affeden ilk kadin Hande de degil ve son kadin da olmayacak .
Buraya affettim yazmayabilirdi de ...
Olan yorumculara oluyor denmis, yorumculara kimse silah zoruyla yazdirmiyor ...
Bu saatten sonra biz ne desek bos .
Bence konu kapatilsin ,
kimse bu kadar agir cumleleri haketmiyor ...
Ayrica konunun sonucuna hic sasirmadim ben.
Konu acildigindan bu yana Handenin affedecegini biliyordum
Belki affetmeyecegini dusunsem ben de cok tepki verirdim
bilemiyorum ...
Keşke bu olay fake olsa.
Bir kadın daha, tüm aldatılmışlığı ve mutsuzluğuyla, kendine rağmen bu durumu kabullenmese.
Bir adam daha yalanıyla, ihanetiyle, çapsız çapkınlığıyla ve tüm yüzsüzlüğüyle kutsallığını çiğnediği
o yuvaya geri dönemese.
Yaptıkları ve yaşadıkları yanına kar kalmasa.
Bir bebeğin daha günahına girilmese.
Tüm bunları kabullenmek için başka bir bebeğin (olsa da , olmasa da) arkasına sığınılmasa.
Sizi hiç tanımayan bir kadın olarak , bu yaşananların ağırlığını bir klavyenin arkasından bile olsa üzerimde hissetmesem.....
bu tarz konulardan edindiğim tecrübe şu: konu sahipleri asla kafasına yatmayan yorumları yeterli bulmuyo, yorum yapıyosun evlimisin diye soruyo, evli değilsen zaten anlamazsın, evlisin ama çocuğun yoksa gene anlamazsın, evlisin ve çocuğun varsada durumu yaşamadığın için anlamazsın, eğer evli çocuklu ve aynı durumu yaşayıp boşanmış biriysende demek ki seninki aşk değilmiş ben kocamı seviyorum
bu kadar, konu 7 sayfada konuşulsa 70 sayfada konuşulsa olay burada bağlanıyo
En çok zoruma giden ne biliyor musun Nemesis, çocuklarım babasız kalmasın diye affettim, ayrılmadım, evliliğimi sürdürdüm yakarışları...
Bir kadın için ne acı verici bir durum..
Bir çocuk için anne ve babanın aynı evde yaşaması yeterli sanıyor bu yakarışların sahipleri. Oysa bir çocuk sadece mutluluk ister. Annesini mutlu görmeyi, annesinden sevgi görmeyi, kahkahaların, gülücüklerin saçıldığı bir evde yaşamayı ister. Annesine değer veren bir babası olmasını, iyi bir ailesinin olmasını ister.
Hiçbir çocuk kavganın, tartışmaların ortasında büyümek istemez. Çocukluğu ailevi sorunlarla geçmiş her yetişkin keşke annem babam ayrılsaydı da bunları yaşamasaydık der.
Ama kime anlatıyoruz ki. Hande vermiş kararını, çocuklarını babasız büyütmeyecek.
annem zamanında babamdan boşansaydı ben bugün burda bu yorumları yapıyo olmazdım, birileride benim için hep olumsuz yorumlar yapıyosun hep tartışma çıkarıyosun demezdi, iyi baba ama kötü bi koca olan bi babam vardı ki aldatma falanda yoktu
:) Benim annemle babamda boşanma sürecinde..
Zamanında boşansalardı, ben bugün bu kadar sert mizaçlı bir insan olmazdım. Her şeyi kafama takıp kendimi üzmezdim. Daha pozitif, daha neşeli bir insan olurdum. Ve eğer babamla aynı evde yaşamasaydım yıllarca şu an kendimi daha pozitif, daha iyimser bir insan haline getirmek için uğraşmazdım. Kötü bir koca ve kötü bir babaydı ne yazık ki.
Ben anlamıyorum ya. Evliliği kötüyse önce çocukları için boşanmalı bir kadın. Ama anlatamıyoruz ki. Yakmayın o çocukların başını ya, yakmayın. Babasızlık, kötü bir babanın olmasından daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?