annem zamanında babamdan boşansaydı ben bugün burda bu yorumları yapıyo olmazdım, birileride benim için hep olumsuz yorumlar yapıyosun hep tartışma çıkarıyosun demezdi, iyi baba ama kötü bi koca olan bi babam vardı ki aldatma falanda yoktu
9 sene çıkıp yaşım 27'ye dönünce evlenmeye cesaret edebildim, o yüzden 17-18 yaşında evlenenlere çok şaşırıyorum,annem 34 yaşında şeker hastası oldu bende de panik atak var,yuvayı güzel yapan içindeki insanlardır yuva ya da evlilik olayı kutsal değildir onu iyi ya da kötü yapan insanlar
insanların aşk anlayışları da farklı, ben seviyorum diyip bırakmayan bırakamıyorum onsuz ölürüm biterim diyenler var,zaafa dönmüş aşkın kokusunu erkekler 100 metre öteden alıyolar, benimle birlikte olmazsam senden ayrılırım diyen erkek modeli buna örnektir, aldatan pişkin pişkin geri dönen, eşine hakaret eden, döven erkek modelide buna örnektir, gidemez rahatlığı mutlaka ama mutlaka bi noktada ya aldatmaya ya dayağa gidiyo
prensip olarak bir ilişkide ve bir evlilikte maddi olarak çok verici olmayı uygun bulmuyorum.......bu ekonomik sistemde ve bu ahlaksızlıksalmalında kaybeden herzaman kadınlar oluyor ama herzaman....... o yüzden işsiz biriyle evleneyim okutayım adam edeyim......verdiğin sürece kaybeden hep kadınlar oluyor.......bir ilişkide değerini hep kendin biçmelisin..........bir erkeğin alternatifi kaç yaşına gelirse gelsin var......anında satar seni....
hande şu an bir akıl tutulması yaşıyor.....oysa ki alcaklarına odaklanmalıydı.......
bakın benimkine............. yüzsüz bir şekilde evi benim geçindirmemi istiyor.......bu adamları kim bukadar yüzsüzleştirdi...beni aklım hafsalam almıyor.....üstelik aldatmışken.....hapse girmeyeceğimi bilsem günah olmasa gebertirdim
bu adam diğer çocuğa maddi ve manevi anlamda daha fazla arka çıktığında hande kaybettiğini gereksiz bir hırsa kapıldığını o zaman anlayacak........kocişlerimiz olmadan yaşamayı öğrenemedik gitti
maddi manevi etkenler dışında bide ben başka kimseye dokunamam tarzı bi durum var, bazı kadınlarda bu yüzden boşanmıyo
Nasıl ki hayat her durumda ruhumuzu sınıyorsa; bu sınavda siz sınıfta kaldınız. İnsanlığınızdı bence sınanan, kaybetmişsiniz. O yavrunun suçu ne ki yoksa, bu öfkenizi haketsin?
Kendi hamileliğinizin de senaryo olduğunu düşünüyorum. Bu çok daha çirkinleştiriyor durumu. Hadi bu kk kalabalığına böyle dediniz de, kendinize nasıl izah edebildiniz? Emin olun, şu hayatta tırnağımın ucu kadar şey öğrenebildiysem eminim ki bu durumunuzdan çok daha zor bir duruma düşeceksiniz. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir, kahinlik etmiş olmayayım...
Evliliğiniz bir şekilde yürürken bu başınıza gelenlere elbet üzüldüm ama bundan sonra yaşayacaklarınızı düşündüğümde size gerçekten acıyorum. Yani düşünün ki sizi hiç tanımayan biri olarak, duygularımın kalitesi bile değişti...
merhaba hanimlar
maalesef esimle barismak durumunda kaldim
cunku 2 bebegime hamile oldugumu ogrendim cok uzgunum
cocuklarim icin affettim
Hande, acını acımmış gibi yaşamış ve senin adına gerçekten üzülmüştüm. Ama.. Ama şimdi aklımda bir sürü soru işareti oluştu. Bir yerlerde yalan söylüyorsun sanki. Ya konunun tamamı yalan ya da bazı kısımları. Bu kadar şey ancak dizilerde olur. Kusura bakma bu kanaatim için.inanin cok kotuyum elim kolum baglandi ailem cevremdeki herkesin etkisiyle aldim bu karari mecbur hissettim kendimi
o kadinda hamile bende bu serefsizligi aklima geldikce kahroluyorum yapacak hicbirsey yok
benimle barismak istedi o kadinin cocugu babasiz buyusun benimkiler degil dusuncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?