bilemiyorum sanirim bitiyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun

işallah hakkında hayırlısı olur ve bundan sonra çoçukalrınla yuvanda mutlu olursun inancını dualarını eksik etme

son yazdığını okurken güldüm sadece hande: )
ne kadarda basit gerekçelerin arkasına sığınmışsın...
çocuğuma büyüdüğünde ne diyeceğim diyorsun.
ama büyüdüğünde aynı çocuk sana şunu diyecek;
''madem bu kadar kötü bir evlilik olacaktı,bizleri mutsuz edecektiniz neden barıştınız,keşke ayrılsaydınız!''
bu arada konu benim içinde inandırıcılığını yitirdi,
hamile kalma olayı beltide tepkilerden korunmak içindi.
neyse doğru ya da yanlış.
sonuçta bişeyde hem fikiriz,
biz şimdi yorum yaparız,sonra yokuz,
bu cehennemi yaşayacak olan sensin.
kolay gelsin.
ha bu arada tüm bu yaşananlara rağmen barışmanızın en doğru karar olacağına hangi psikolog karar verdi merak ettim.
acaba diplomayı kim verdi ona

evin tapusu benim araba benim ona ait hersey benim elimde su an.istersem esime rahatlikla tekmeyi basarim.cok pisman oldu yaptiklarindan.
ve herkes son bir sansi hak eder. insanlar hata yapabilir.
o kadinin cocugununda esimden olup olmadigi zaten belli degil. bunu esim soyluyor.
esim su an agzimin icine bakiyor cok pisman her dedigimi her istedigimi yapiyor.
tirnaklarimla kurdugum bu yuvayi yine kendi basima da olsa ayakta tutacagim cunku ben savasmayi seviyorum.

verdiğin karar senin ve çocukların için hayırlı olur umarım.hatırlıyorum bu konuyu açtığın zaman okuduğumda
çok etkisinde kalmıştım yaşadıklarının.boşanmak elbette kolay değil.bazı olayların üstünden zaman geçtimi sindiriyor galiba insan.
konuştukça yazdıkça içine düştüğü duruma alışıyor ve öfkesi diniyor.belkide en başından kesse insan dönmeyecek geri ama her zaman olmuyor işte.
ben evliliklerde böyle şeyler yaşandığı zaman eskiye dönüleceğine ve iyi olunacağına kesinlikle inanmıyorum ama madem snin seçimin böyle bir hayat yaşamak
allah yardımcın olsun ne denir ki başka.bol şans diliyorum sana canım.

madem biz hayatından çıkıcaz vs buraya niye açtın konuyu, konuyu açtığındada hali hazırda bi çocuğun vardı ve boşanıcam diyodun şimdi suçlu bizmi oldukta ne çok istiyomuşsunuz boşanmamı diyosun, ister boşan ister boşanma bize ne, diğer kadının çocuğu ne kıymetliymiş demende ruh halini iyi yansıtıyo biz o çocuğu çocuk olduğu için ve günahsız olduğu için savunduk tıpki senin çocuklarını savunduğumuz gibi, senin çocuklarını savunma anlayışın böyle bi babayla büyütmek bizimki ise ilkeli bi anneyle büyümeleriydi, çocuğuma ne dicem demişsinya, aynen anlatıcaktın babanız beni aldattı başka kadından çocuk yaptı bende boşadım bu kadar,konuyu ilk açtığında düşünmüyomuydun çocuklarıma ne derim diye şaka gibi yaa

ha...
boşanmak dediğiniz gibi kolay mı diye sormuşsun.
boşanmak bu?
bir insanla ortak olan yaşamını ayırıyorsun,tabiki çok zor olacak.
hiç bir boşanma kolay değildir.
sen hayatın boyunca karşına çıkan tüm zorluklardan kaçıp kolay olanı mı seçtin yanlış olsa bile?
bu ona benzer işte.

oncelikle psikolog bana baris diye birsey soylemedi onume bircok opisyon sundu ben kendime kendimce en dogru olanini sectim.
cocugumda mutsuz bir yuvada buyumiyecek onun icin bu evliligi surduruyorsam ruhsuz bir sekilde surmiyecek. polyannacilik gibi olsada cocugum icin mutlu bir evlilik olucak.
bosanmak kolay degil eminim bircogunuz ayni seyleri yasamis olsaydiniz bu kadar kolay konusmazdiniz

diğer kadın madem herkesle düşüp kalkıyo çocuğunun babası belli değil bence sende kendine bi test falan yaptır, ay şaka gibi yani adam seksi kabul ediyo ama çocuk benden değil belki diyo, o da belki yani, onunsa zaten manevi olarak olmasada maddi olarak bakmak zorunda kalacak

Son yazdıklarından sonra bize diyecek bir şey kalmıyor zaten. Kocan için savaş, istiyorsan. Tabi buna savaş denirse.

Çocukların babam nerde deyince göster ama yüzüne bakarken kin kus. Kavga ve sevgisizlikten dolayı o çocukların psikolojisi bozulursa da aynı psikoloğa götürürsün.

Hakkında hayırlısı olsun

yaaa,eşin hep peşinde pervane olacak değil mi
ne den güzel inandırıyorsun kendini
sen savaşı kaybettin hande,ne savaşından bahsediyorsun.
kendi ağzınla dedin,boşanmak kolay mı diye.
madem savaşmayı seviyorsun o halde seninde bal gibi bildiğin o doğru şeyler için savaş.
sen şuan kaçtın ve ona kılıf uyduruyorsun bizlere.
boşuna uğraşma,çünkü şuanki psikolojini hepimiz biliyoruz.
yerden yere vurduğun kocanı şimdi bize savunuyorsun.
nasıl bir zihniyetse masum olan bebekleri kıyaslayıp,onun bebeğine oh olsun diyorsun,
yazık...

sizin artik endiselenmenize gerek yok meraklanmayin ben gerekli her testi yaptirdim
onunsa cocuk maddi olarak tabiki bakar yaptigi hatanin bedellerinden birini odemis olur. cezasini o sekilde ceker.

kutsal saydığım tüm değerler nimetler sevdiklerim üzerine yemin ederimki kocam beni başka kadınla aldatıp üzerine bide çocuk yapsaydı, hem suçlu hem güçlü olarak bide evi terketseydi tek celsede boşanırdım bu kadar basit, şu huydan vazgeçin artık sizde yapamazsınız sizde edemezsiniz amaaaaaaaaan saçmalık

Şu son mesajınızdan sonra yazık size yemin ediyorum çok yazık....
Hamileliğiniz çoğu arkadaş gibi bana da inandırıcı gelmemişti. Zaten bu mesajınızda da gizli gerçek olmadığı.
Siz eşinizi ister affedersiniz, ister affetmesiniz bu beni inanın zerre ilgilendirmiyor ama lütfen ya lütfen o doğmamış masumun hakkına girmeyin daha fazla. Onun bir günahı yok hiçbir günahı yok. Evet annesi babası kirli ama o masum tertemiz.
Önce düşsün diye beduua ettiniz, şimdi de babasız büyüsün diye. Yapmayın sizin de çocuğunuz var................
......................
Artık kimsenin yazacağı umrunuzda değilmiş ya inanın bundan sonra sizin yaşayacaklarınız da kimsenin umrunda değil artık.

ben cikiyorum hepinize iyi kotu yorumlarinizdan dolayi tesekkurler

sadece sunu soylemek isterim "kinamayiniz kinadiginizi yasamadan olmessiniz"

bosanmak kadar affetmekte bir erdemdir

kocami savundugumda yok

affetmem gerekti affettim bu kadar basit sonrasi yok.....

yeni bir sayfa yeni bir hayat yeni bir gelecek..

her aldatilan bosanmiyor .

yaparsın tahmin edebiliyorum ama büyük yeminler etme boşver, konu sahibi sabit kararını vermiş .

tam da bugün muhammed hocanın facede evlilikler hakkında yazdığı bir yazıyı okumuştum.

evet yaşamadan bilemeyiz ama şu bir gerçek ki siz artık asla eskisi gibi görmeyeceksiniz eşinizi. bunu kendinizde ona olan nefretinizin olduğunu söyleyerek belirtiyorsunuz zaten.. çocuk sağlıklı bir ortamda büyürse mutlu olur. sanmayın ki göstermelik mutluluklar onu da mutlu eder. tam tersine bu şekilde çocuğu daha fazla zehirlersiniz çünkü çocuklar dile getirilmemiş duyguları ve düşünceleri içselleştirirler içlerinde...ve sizin içinizde bir daha eskisi gibi olmayacak olan duygularda, bu bağlamda evliliğinizdeki mutluluğun zaten hayal olduğunu da gösteriyor..

hayatınızdan kendi adıma ders aldım. bizim tek söyleyebileceğimiz Rabbim size sabır versin ve bizi de bu tür zorlayıcı kahredici imtihanlardan korusun. Eşinizi de Allah ıslah etsin... Selametle kalın.

Son düzenleme:

çocuk eşindense ve bu kesinleşince eşin yine kuş olup uçacak hande...

Bu söyleyeceklerimin hiçbirini kabul etmeyeceksiniz ama gene de içimde kalmasın söylemek istiyorum...

1.si, Eşinizi bir ödül olarak görüyorsunuz ve yalnızlıktan feci şekilde korktuğunuz için boşanmak istemiyorsunuz.

2.si, eşiniz sizi siz eşinizi sevmiyorsunuz sadece düzeniniz yerinden oynamasın ve insanlar sizi ayıplamasın sevmeyenler de sevinmesin diye evli kalmak istiyorsunuz...

3.sü, çocuğun babasız kalma olayını kendinize paravan yapmışsınız siz eşsizlikten korkuyorsunuz başınızda biri olsun o size dayanak olsun istiyorsunuz.

4.sü, eşinizi diğer kadına kaptırma fikrinden bahsederken aslında eşinizi değil DİĞER KADINDA suçu buluyorsunuz. Size göre aslında içten içe tek suçlu KADIN, eşiniz oyuna getirilmiş bir adamcağız

5.si, bu konuyu açarken de zaten boşanmayı aklınızdan bile geçirmemiştiniz çünkü size göre boşanmak kadının değerini düşüren bir kavram ve dul olmak(toplumun verdiği isimle) ayıp.

6.sı, fikirlerine zerre değer vermediğiniz onca kadın sizin için 80 küsür sayfa yazmış kafa patlatmış üzülmüş, siz ise kalkmış siz mi olacaksınız 2 gün sonra demekle bunca insanın fikrini küçümsüyorsunuz... Size göre ancak sizin yaptığınız doğru...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka denecek bir şey yok... Umarım gün gelir verdiğiniz karardan pişmanlık duymazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…