merhaba bayanlar
yazdiklarinizin hepsini ziyaretci olarak okudum
sagolun hepiniz bana en basindan beri destek oldunuz hakki gecti belkide bilemem
bu konuya son kez yazip cikmak istiyorum
hepinize tesekkur etmek istedim.
kiminiz sitem ediyorsunuz kiminiz hakaret hicbiri onemli degil.
kocami affettiysem sizlerin sozlerine hic ama hic alinmiyorum.herkesin dusuncesi kendine.
ne kadar cok bosanmami istemissiniz. peki size soruyorum bosanmak kolaymi.
ayni durumda olsaydiniz kesin bosanirmiydiniz. bazilariniz cok rahat konusuyorsunuz.yasamadan kimse bilemez bu durumu.
siz saniyormusunuz kocami afettim hersey harika tozpembe bir hayat yasiyacagim. hayir oyle degil.ama affetmek gerekti.
ona inanmiyorum artik sevmiyorum da. ama cocugum icin affettim.
diger kadinin cocuguda gozunuzde ne kadar degerliymis. o cocuk icin bu kadar uzulenler benim cocuguma da uzulsunler bir zahmet.
sizler burda 3-5 gun yazip gideceksiniz hayatimdan. ya sonrasi ??ben bosandigimda cocugum babasini sordugu zamanlarda ne diyecegim...
evet bunun adi intikamsa oyle o kadindan intikam aliyorum.kocamida gorunurde affettim . icimdeki nefreti tukenmez.
simdi istediklerinizi yazin haykirin hakaretlerinizi dizin. nede olsa alistik.
hickimsenin soyledikleri benim icin bu saatten sonra onemli degil.
ben bu kararri hayatimin icindeki insanlar icin aldim. psikologa bile danistim. en dogru karar buydu.
merhaba bayanlar
sagolun hepiniz bana en basindan beri destek oldunuz hakki gecti belkide bilemem
Kiminiz sitem ediyorsunuz kiminiz hakaret hicbiri onemli degil.
Kocami affettiysem sizlerin sozlerine hic ama hic alinmiyorum.herkesin dusuncesi kendine.
Ne kadar cok bosanmami istemissiniz. Peki size soruyorum bosanmak kolaymi.
Ayni durumda olsaydiniz kesin bosanirmiydiniz. Bazilariniz cok rahat konusuyorsunuz.yasamadan kimse bilemez bu durumu.
Siz saniyormusunuz kocami afettim hersey harika tozpembe bir hayat yasiyacagim. Hayir oyle degil.ama affetmek gerekti.
Ona inanmiyorum artik sevmiyorum da. Ama cocugum icin affettim.
Diger kadinin cocuguda gozunuzde ne kadar degerliymis. O cocuk icin bu kadar uzulenler benim cocuguma da uzulsunler bir zahmet.
Sizler burda 3-5 gun yazip gideceksiniz hayatimdan. Ya sonrasi ??ben bosandigimda cocugum babasini sordugu zamanlarda ne diyecegim...
Evet bunun adi intikamsa oyle o kadindan intikam aliyorum.kocamida gorunurde affettim . Icimdeki nefreti tukenmez.
Simdi istediklerinizi yazin haykirin hakaretlerinizi dizin. Nede olsa alistik.
Hickimsenin soyledikleri benim icin bu saatten sonra onemli degil.
Ben bu kararri hayatimin icindeki insanlar icin aldim. Psikologa bile danistim. En dogru karar buydu.
Ben inanmıyorum ki hande bu olanlardan sonra hala eşini sevsin aşık olsun.
Hande'nin şuan sadece gözünü kadına karşı hırs büyümüş durumda.
Bak sen kocamı ayarttın hamile kaldın ama hala eşim benim yanımda beni seçdi,yine benim yanımda der gibi tavır sergilemek.
Aslında hande'nin içinde ne fırtınalar kopuyor ah hande ahhh..
En azında bazı şeyleri garantiye alsaydın tüm malları kendi üzerine alıp anlaşmalı birliktelik yapsaysın.
öyle bir durum da eşinin tavrı ne olurdu kabul edermiydi acaba....
Hande okuyorsan lütfen ayrıntılı yazarmsın,afettin hamilesin, o kadar yazmışsın çok ayrıntıya girmemişsin...
Neler oldu kendini maddi anlamda güvenceye aldın mı?
merhaba bayanlar
kocami affettiysem sizlerin sozlerine hic ama hic alinmiyorum.herkesin dusuncesi kendine.
ayni durumda olsaydiniz kesin bosanirmiydiniz. bazilariniz cok rahat konusuyorsunuz.yasamadan kimse bilemez bu durumu.
siz saniyormusunuz kocami afettim hersey harika tozpembe bir hayat yasiyacagim. hayir oyle degil.ama affetmek gerekti.
diger kadinin cocuguda gozunuzde ne kadar degerliymis. o cocuk icin bu kadar uzulenler benim cocuguma da uzulsunler bir zahmet.
sizler burda 3-5 gun yazip gideceksiniz hayatimdan. ya sonrasi ??ben bosandigimda cocugum babasini sordugu zamanlarda ne diyecegim...
evet bunun adi intikamsa oyle o kadindan intikam aliyorum.kocamida gorunurde affettim . icimdeki nefreti tukenmez.
ben bu kararri hayatimin icindeki insanlar icin aldim. psikologa bile danistim. en dogru karar buydu.
son yazdığını okurken güldüm sadece hande: )
ne kadarda basit gerekçelerin arkasına sığınmışsın...
çocuğuma büyüdüğünde ne diyeceğim diyorsun.
ama büyüdüğünde aynı çocuk sana şunu diyecek;
''madem bu kadar kötü bir evlilik olacaktı,bizleri mutsuz edecektiniz neden barıştınız,keşke ayrılsaydınız!''
bu arada konu benim içinde inandırıcılığını yitirdi,
hamile kalma olayı beltide tepkilerden korunmak içindi.
neyse doğru ya da yanlış.
sonuçta bişeyde hem fikiriz,
biz şimdi yorum yaparız,sonra yokuz,
bu cehennemi yaşayacak olan sensin.
kolay gelsin.
ha bu arada tüm bu yaşananlara rağmen barışmanızın en doğru karar olacağına hangi psikolog karar verdi merak ettim.
acaba diplomayı kim verdi ona
evin tapusu benim araba benim ona ait hersey benim elimde su an.istersem esime rahatlikla tekmeyi basarim.cok pisman oldu yaptiklarindan.
ve herkes son bir sansi hak eder. insanlar hata yapabilir.
o kadinin cocugununda esimden olup olmadigi zaten belli degil. bunu esim soyluyor.
esim su an agzimin icine bakiyor cok pisman her dedigimi her istedigimi yapiyor.
tirnaklarimla kurdugum bu yuvayi yine kendi basima da olsa ayakta tutacagim cunku ben savasmayi seviyorum.
evin tapusu benim araba benim ona ait hersey benim elimde su an.istersem esime rahatlikla tekmeyi basarim.cok pisman oldu yaptiklarindan.
o kadinin cocugununda esimden olup olmadigi zaten belli degil. bunu esim soyluyor.
esim su an agzimin icine bakiyor cok pisman her dedigimi her istedigimi yapiyor.
tirnaklarimla kurdugum bu yuvayi yine kendi basima da olsa ayakta tutacagim cunku ben savasmayi seviyorum.
diğer kadın madem herkesle düşüp kalkıyo çocuğunun babası belli değil bence sende kendine bi test falan yaptır, ay şaka gibi yani adam seksi kabul ediyo ama çocuk benden değil belki diyo, o da belki yani, onunsa zaten manevi olarak olmasada maddi olarak bakmak zorunda kalacak
oncelikle psikolog bana baris diye birsey soylemedi onume bircok opisyon sundu ben kendime kendimce en dogru olanini sectim.
cocugumda mutsuz bir yuvada buyumiyecek onun icin bu evliligi surduruyorsam ruhsuz bir sekilde surmiyecek. polyannacilik gibi olsada cocugum icin mutlu bir evlilik olucak.
bosanmak kolay degil eminim bircogunuz ayni seyleri yasamis olsaydiniz bu kadar kolay konusmazdiniz
kutsal saydığım tüm değerler nimetler sevdiklerim üzerine yemin ederimki kocam beni başka kadınla aldatıp üzerine bide çocuk yapsaydı, hem suçlu hem güçlü olarak bide evi terketseydi tek celsede boşanırdım bu kadar basit, şu huydan vazgeçin artık sizde yapamazsınız sizde edemezsiniz amaaaaaaaaan saçmalık
oncelikle psikolog bana baris diye birsey soylemedi onume bircok opisyon sundu ben kendime kendimce en dogru olanini sectim.
cocugumda mutsuz bir yuvada buyumiyecek onun icin bu evliligi surduruyorsam ruhsuz bir sekilde surmiyecek. polyannacilik gibi olsada cocugum icin mutlu bir evlilik olucak.
bosanmak kolay degil eminim bircogunuz ayni seyleri yasamis olsaydiniz bu kadar kolay konusmazdiniz
okyanusta yüzen bir gemiyi yönetiyorsanız önce gemiyi batmaktan korursunuz ve sonra sıra gemideki eşyalara gelir. Aile gemidir, gemiyi batırmamak eşle ilişkiyi iyi tutmaktır. Ailede eşle ilişkiden daha önemli değildir çocukla ilişki. Çünkü birincisini kaybeden ikincisini de kaybeder. Birincisini kurtaran ikincisini de kurtarır. Uçak türbülansa düşse hava maskesini insanlar önce kendilerine bağlarlar, sonra bebeklerine. çünkü kendilerini kaybettiler mi kimseyi koruyamazlar
Dr. Muhammed Bozdağ
merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?