diğer konusunda da kocasını aklayıp bitirmişti. şimdi yine aynısı oldu
boşan deyince kıymetleniyor o kocalar
ben cikiyorum hepinize iyi kotu yorumlarinizdan dolayi tesekkurler
sadece sunu soylemek isterim "kinamayiniz kinadiginizi yasamadan olmessiniz"
bosanmak kadar affetmekte bir erdemdir
kocami savundugumda yok
affetmem gerekti affettim bu kadar basit sonrasi yok.....
yeni bir sayfa yeni bir hayat yeni bir gelecek..
her aldatilan bosanmiyor .
kocami savundugumda yok
kocami savundugumda yok
kimsenin seni kınadığı filan da yok !
yanlış yaptın diyoruz sadece..
bu forum seni unutur yarına .. ama sen kocana rahat sarılabilecek misin ?
yada eskisi gibi sevişebilecek misin. insan iğrenir ...
kocasından dertli olup da yorumlara dayanamayıp kocasını aklayacak olan konu açmasa ne güzel olur !
Aynen katılıyorum...Buradakiler 3-5 güne kalmaz unutacak...Ama senin için pek rahat olmayacak gibi görünüyor...
Birde ne kadar rahat beddua kötü dilek v.s de bulunuyorsun...Kınayan görecek v.s ..Burda kimse sana senin yaptığın gibi kötü niyetle yaklaşmadı..Herkes kendince doğrusunu göstermeye çalıştı...Bunu da sen fikir sorduğun için yaptılar yani..Teşekkürü böyle olmamalıydı bence...
evin tapusu benim araba benim ona ait hersey benim elimde su an.istersem esime rahatlikla tekmeyi basarim.cok pisman oldu yaptiklarindan.
ve herkes son bir sansi hak eder. insanlar hata yapabilir.
o kadinin cocugununda esimden olup olmadigi zaten belli degil. bunu esim soyluyor.
esim su an agzimin icine bakiyor cok pisman her dedigimi her istedigimi yapiyor.
tirnaklarimla kurdugum bu yuvayi yine kendi basima da olsa ayakta tutacagim cunku ben savasmayi seviyorum.
yani gerçekten komiksiniz, kınadığını yaşamakla ilgili lafları hepimiz biliyoruz milyon kere yazıldı merak etmeyin zaten kimse kınamıyor göz göregöre yapmasaydın diyorlar ki bence iyi oldu affettin kesinlikle kınamıyorum da eleştirmiyorum da çünkü senin zihniyetine ve hayata bakışına böyle bir evlilik gerekiyormuş demekki allah herkese gönlüne göre bir yaşam veriyormuş ne diyelim. daha konu başında "bizde torun bol" diyen kayınvalidene kızmıştım çok şimdiyse senle anlaşamamasına şaşırıyorum, hayata bakışınız aynı çünkü o çocuklar birer birey değil sizin için bir eşya gibi sevmelik, evlilik yürütgeci, erkek bağlama aracı falan sanırım "onun çocuğu babasız büyüsün" demek "o kadının çocuğu benimkilerden değerli mi" bu sözleri defalarca okuyun belki kafanıza dank eder nasıl bir körlük içinde olduğunuz. ister boşan ister boşanma ama sen yeni bir hayata başlamıyorsun sen eski hayatına yeni yamalar yapıyorsun artık patlar mı patlamaz mı orasını zaman gösterir
her aldatan insan kadın erkek farketmez kalleştir ama senin kocan gibi yapanlar milyon kat daha kalleştir neden mi ? bu adam evi terkettiğinde '' ne sen gözümde varsın ne de çocuğum var hadi eyvallah '' demedi mi ? ya kocan çocuğunu hiçe saydı o kadın uğruna bu adam mı baba şimdi ? bu babayla mı çocuk büyütmek için bitirmedin evliliğini ? adamın gözünmde yoksun yoksunuz daha ötesi var mı ?
savaşmak diyorsun savaşmıyorsun savaşmaktan kaçıyorsun aksine. eğer bu adama tekmeyi basıp ( muklakukla' nın kulakları çınlasın ) sonradan pişmanlığını görseydin işte o zaman savaşmış elde edeceğini etmiş bu saatten sonra da kaybedecek bişeyi olmayacak bir kadın olurdun. sen savaşmıyorsun aksine savaş alanından yaralı yaralı kaçmaya çalışıyorsun.
arkadaşlar biraz fazla ağır eleştirmiyor muyuz?
herkes kendi fikrini söylemekte serbest ama birbirimizin verdiği kararlara saygı göstermek serbest değil zorunlu görevimizdir
yapmayın büyük konuşmayın allah korusun...
bu yaşanılanlar gerçekse, yaşanılanlar yaşanılacaklar hiç kolay değil...
ama birkaç hafta önceyi hatırlayın, biçok kişi maddi neyi var neyi yoksa al, sonra pişmansa istersen yine evlen demiyor muydu?
o zaman da bu adam aynı adam olmayacak mıydı?
işte! ev araba benim adıma artık diyor
madem öyle en ufak hatasında elinde koca bi kozu var ve boşanma sürecinde nasıl kazanırım derdi yaşamadan elde ettiği malları
tabiki herşey mal mülk değil bunun duygu psikoloji kısmı çok daha önemli
ama o bunları ölçüp tartmış ve diğer seçeneğin daha ağır gelceğini düşünmüş ki 2. bir şans vermiş affetmiş...
herşeyi göze almış, herkesin kendi kararı, saygı duymak düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?