bilemiyorum sanirim bitiyor...

o öve öve bitiremedikleri annelik duygusu demekki bu kadar mühim bir şey değilmiş, bir bebeği onun çocuğu diyerek kenara atmak kendi zayıflığının ve kocasının kötülüğünün cezasını o zavallıya çektirerek intikam aldığını düşünmek, gerçek kötülük resmen çok yazık, halbuki bütün çocuklar bizim değil mi gerekirse hiç tanımadığı insanların çocukları uğruna savaşlara girmiyor mu insanlar, kimsenin çocuğu babasız büyümesin o çocukların günahı ne. kusura bakmasın hiçkimse ama siz gerçekten kötü bir insansınız ve sadece kendinizi kendi küçük zaferinizi düşünüyorsunuz hiç çocuklarım falan diye masal anlatmayın

diğer konusunda da kocasını aklayıp bitirmişti. şimdi yine aynısı oldu

boşan deyince kıymetleniyor o kocalar

açma kardeşim konu açma yani, senin konun bize bişey katmıyo aksine insanlara olan inancımızdan güvenimizden bişeyler götürüyo vay be diyoruz, keşke kazen bize üyelik iptali yapıp yeniden üye olanları söylese şu şu kişi diye, ama bazı dikkatli üyeler hemen anlıyo görücez neler olucak

diğer konusunda da kocasını aklayıp bitirmişti. şimdi yine aynısı oldu

boşan deyince kıymetleniyor o kocalar

Katılıyorum... Bir de kocişine laf söyletmemekle kalmayıp içten içe beddua eder gibi 'affetmemi kınamayın başına gelir haaa' diyerek göz dağı veriyor sayın hande.
Bu da yetmiyor, her aldatan boşanmıyor diye ukalalık yapıyor.
Her aldatılan boşanır mı dedi bunca insan?
Bu nasıl bir mantıktır?
Hayatı ne kadar basite indirgeyerek yaşamak bu?

her aldatılan boşanmıyor değil boşanamıyor. maddi/manevi sebeplerden dolayı ...

hem sizinki basit bir aldatma değildi. adam sizi sevmediğini söyleyerek çıktı gitti o evden.

yıllardır hayatındaymış o kadın. kolayca bitireceğini mi sanıyorsunuz ?

bir önce yaptığınızı yine yaptınız..kocanız iyi, burda seni destekleyen size dua edenler kötü..

yeni bir hayat gelmeyecek hande. birgün yine çark dönecek ...

hee evet cocuklarım ıcın barıstım cocuklarım ıcın affettım cocuklarım babasız buyumesının arkasına sıgınıyolar.. kınamak baska bıseydır kendını bılmek baska bıseydır..

kınamaksada kınıyorum eşim benı aldatsa 1 dk dahı durmam bı daha midem almaz çünkü

ALDATAN İNSAN KARŞISINDAKI INSANI GÖZDEN ÇIKARMISTIR..

benı gözden cıkaran bı adamlada işim olmaz.. cocugum içinde affetmem..

insan hayatta ne hak ettiyse onu yaşarmış..

kimsenin seni kınadığı filan da yok !

yanlış yaptın diyoruz sadece..

bu forum seni unutur yarına .. ama sen kocana rahat sarılabilecek misin ?

yada eskisi gibi sevişebilecek misin. insan iğrenir ...

kocasından dertli olup da yorumlara dayanamayıp kocasını aklayacak olan konu açmasa ne güzel olur !

babam annemi defalarca aldattı.. annem de sizin gibi çocuklarım dedi hep ayrılmadı. ama noldu..

mutsuz bir evlilik, mutsuz çocuklar ...

25 yaşına geldim babamın yine aldattığını öğrendim. bu davranış biçimi . bir anlık hata değil...

keşke aile hep birlikte mutsuz olacağına , ben annemle mutlu olsaydım, babam olmasaydı diyorum.

yani gerçekten komiksiniz, kınadığını yaşamakla ilgili lafları hepimiz biliyoruz milyon kere yazıldı merak etmeyin zaten kimse kınamıyor göz göregöre yapmasaydın diyorlar ki bence iyi oldu affettin kesinlikle kınamıyorum da eleştirmiyorum da çünkü senin zihniyetine ve hayata bakışına böyle bir evlilik gerekiyormuş demekki allah herkese gönlüne göre bir yaşam veriyormuş ne diyelim. daha konu başında "bizde torun bol" diyen kayınvalidene kızmıştım çok şimdiyse senle anlaşamamasına şaşırıyorum, hayata bakışınız aynı çünkü o çocuklar birer birey değil sizin için bir eşya gibi sevmelik, evlilik yürütgeci, erkek bağlama aracı falan sanırım "onun çocuğu babasız büyüsün" demek "o kadının çocuğu benimkilerden değerli mi" bu sözleri defalarca okuyun belki kafanıza dank eder nasıl bir körlük içinde olduğunuz. ister boşan ister boşanma ama sen yeni bir hayata başlamıyorsun sen eski hayatına yeni yamalar yapıyorsun artık patlar mı patlamaz mı orasını zaman gösterir

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum...Buradakiler 3-5 güne kalmaz unutacak...Ama senin için pek rahat olmayacak gibi görünüyor...

Birde ne kadar rahat beddua kötü dilek v.s de bulunuyorsun...Kınayan görecek v.s ..Burda kimse sana senin yaptığın gibi kötü niyetle yaklaşmadı..Herkes kendince doğrusunu göstermeye çalıştı...Bunu da sen fikir sorduğun için yaptılar yani..Teşekkürü böyle olmamalıydı bence...

konudan cıkan sonuc herhalde;savaşmak denılen sey ezik ezik,kuyrugu kıstırıp herseyı sineye cekmek oluyor

benım kaynanamda zamanında aldatılmıs..
oda ıkıncı kadını ve kocasından olan cocugunun varlıgını kabul ederek evlılıgı devam ettırmıs..
sımdıyse kayınpederımın benden kucuk bı karısı daha var..
karısı dıyorum ama nıkah hala kaynanamda..cok önemlı bıseymıs gıbı:S
boyle kadınlar var oldugu surece,kumalar ust uste gelir..

cocuklarsa babalarından nefret edıyor

her aldatan insan kadın erkek farketmez kalleştir ama senin kocan gibi yapanlar milyon kat daha kalleştir neden mi ? bu adam evi terkettiğinde '' ne sen gözümde varsın ne de çocuğum var hadi eyvallah '' demedi mi ? ya kocan çocuğunu hiçe saydı o kadın uğruna bu adam mı baba şimdi ? bu babayla mı çocuk büyütmek için bitirmedin evliliğini ? adamın gözünmde yoksun yoksunuz daha ötesi var mı ?

savaşmak diyorsun savaşmıyorsun savaşmaktan kaçıyorsun aksine. eğer bu adama tekmeyi basıp ( muklakukla' nın kulakları çınlasın ) sonradan pişmanlığını görseydin işte o zaman savaşmış elde edeceğini etmiş bu saatten sonra da kaybedecek bişeyi olmayacak bir kadın olurdun. sen savaşmıyorsun aksine savaş alanından yaralı yaralı kaçmaya çalışıyorsun.

Son düzenleme:

kesinlikle....

doğmamış çocuk için söyledikleri neydi öyle... inşallah düşer, benimki babasız kalacağına o kalsın. bunlar çirkin sözlerdi..

hayır canımı sıkan da bize yaptığı muamele ...

sanki kocası ona yanıp bitiyo biz ayrıl diyoruz !

arkadaşlar biraz fazla ağır eleştirmiyor muyuz?
herkes kendi fikrini söylemekte serbest ama birbirimizin verdiği kararlara saygı göstermek serbest değil zorunlu görevimizdir
yapmayın büyük konuşmayın allah korusun...
bu yaşanılanlar gerçekse, yaşanılanlar yaşanılacaklar hiç kolay değil...
ama birkaç hafta önceyi hatırlayın, biçok kişi maddi neyi var neyi yoksa al, sonra pişmansa istersen yine evlen demiyor muydu?
o zaman da bu adam aynı adam olmayacak mıydı?
işte! ev araba benim adıma artık diyor
madem öyle en ufak hatasında elinde koca bi kozu var ve boşanma sürecinde nasıl kazanırım derdi yaşamadan elde ettiği malları
tabiki herşey mal mülk değil bunun duygu psikoloji kısmı çok daha önemli
ama o bunları ölçüp tartmış ve diğer seçeneğin daha ağır gelceğini düşünmüş ki 2. bir şans vermiş affetmiş...
herşeyi göze almış, herkesin kendi kararı, saygı duymak düşer...

son yazdıgını alkıslıyorum..

hay ağzına sağlık arkadaşım !

mesele sadece ev araba tapusu devri vs. meselesi değil ki eğer boşandıktan sonra hadi olmaz ya diyelim ki çocukları için affedeceği tutsaydı da o adamın karşısında güçlü dimdik kendini ve çocuğunu ezdirmeyen hakkını kimseye yedirtmeyen bir kadın olacaktı o adam da pişmansa gerçekten böyle bişrşeyi değil yapmaya düşünmeye bile cesaret edemezdi haddini bildirmiş olacaktı hande çünkü.

ama şimdi noldu adam dava stresi bile yaşamadan hoppp o hışımla terkettiği evine hiçbirşey olmamış gibi döndü kaldığı yerden hayatına devam ediyor. tabii hangi hesaplarla döndü onu bile bilmiyoruz

Midem almiyor, bana bunlari bunlari yapti diye aglayan insan simdi de kalkmis beni kinamayin yoksa basiniza gelir diyor :)))

Biz senin kadar ezik degiliz Handecim. Kocamiz baskasini koluna takip yemege goturse bizi kucumsese seni sevmiyorum artik deyip baskasindan cocuk peydahlasa "Uhuhuhu cocugum icin katlaniyorum, cunku savasmayi seviyorum" gibi sacmalamayiz.

Burada birisi yazmisti kari koca birbirinizi iyi bulmussunuz diye bence de tencre kapak olmus. Igrenc bir baba ezik bir anne acayip iliskiler..

benim doğduğum ev müstakilmiş..

ben bebekken birgün çok ağlamışım. annem beni susturamamış.

babam işten gelmiş o sırada. gece çalışmış yorgun haliyle...

babam da ne yaptıysa susmamışım ben.. en son dayanamamış. beşiğimle beraber kucaklayıp camı açmış ve pencerenin önüne koymuş beni. sonra da uyumuş..

bunu annem bana anlattığında ben ortaokuldaydım. duyduğum an üzüldüm, babam nasıl yapar dedim. zoruma gitmişti..istenmediğimi düşünmüştüm.

o çocuk da büyüdüğünde babasının "gözümde yoksunuz" sözünü duymasın, sakın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…