bilemiyorum sanirim bitiyor...

affetmek bir erdemdir ama senin davranışın erdemli olmak mıdır orası tartışılır? erdemli biri anne karnındaki bir bebek için kötü dileklerde bulunmaz!

ayrıca şu söz o kadar komik durmuş ki sende,kınamadığını yaşamadan ölmek..trajikomik olmuş.

evet,herkes hak ettiği hayatı yaşıyor.senin için üzülmüştüm,şimdi çok kızdım kendime.

Son düzenleme:
Neden yargılıyorsunuz ?
Yaptığı kendince doğru belki.
Ve affetmem gerekti affettim diyor . Kimse nedenini biliyormu hayır . Acaba neden affetti.
Bence bu yargılancak birşey değil.

bu kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz sözü de dillere pelesenk olmuş olur olmaz herkes bunu gözdağı vermek amaçlı beddua tehdidi şeklinde kullanıyor iyi ki öğrenmişsiniz şu lafı da kurtarıyor sizi.

o laf mazlumlar içindir sen şu anda mazlum falan değilsin hande. kendi elleriyle bile isteye bu şekilde hayatına yön vermiş birisin seni kınasak ne olacak kınamasak ne olacak ?

anaaamm asıl şoku ben yasadım..
herseyı bugun okuyup ogrendım..
sona gelene kadar sızlere desteklerınız ıcın mınnettardı..
şimdi ters köse oldunuz

allahım yaaaa işte kım onun menfaatıneyse onun yanında napak
bosuna verılmıs onca akıl:S

onun tarzı da bu işte ...

bu konuyu ilk okuyunca ve de sonraki gelismelerden dolayi yemin ederim uykularimi kacirmisti.
bi erkek icin ne kadar kolay esini silmek ve biz kadinlar uzuntuden hasta bile oluruz diyedusunmustum.
simdi o erkek hatasini anladi kadinda toplum baskisindan dolayi geri dondi filan
boyle oluyor hep
iyide o edilen kelimeler, mesala kayinvalidesinin sarfettigi sozler insanin icinden cikarmi bence cikmaz.
nasil olucak
benim babamda cok hatalar yapti annemin bosancak bi durumu yoktu.
hep kavgali bir yuvamiz vardi disardan mutlu bilinen;
biz boyle bi toplum olduk kisaca
ben genel olarak yazdim bunu icimden oylesine gecti
insallah hande icin hayirlisi olsun ne diyelim artik;

sizin artik endiselenmenize gerek yok meraklanmayin ben gerekli her testi yaptirdim
onunsa cocuk maddi olarak tabiki bakar yaptigi hatanin bedellerinden birini odemis olur. cezasini o sekilde ceker.

maddi olarak oder de o babasız kalsın dediginiz cocuk hep hayatınızda olucak sizin babalı cocuklarınızın rızkından yiyecek, siz o acaip kayınvalidenizle yuz yuze bakacaksınız.
hiç birinize değil ama o uc cocuga uzuldum dogrusu.

kadının karnındakı bebek ıcın beddua edıyordu..
belkı sımdıde kendı bebegı böyle beddualar alıyordur o kadın tarafından..
ıste konuyla alakası olmayan o bebecıklere dıl uzatmak ne kolay..

bende eşimle paylaşmıştım. hande'nin fedakarlık yapıp eşini okuttuğunu, sonra aldatıldığını söyledim. allah yardımcısı olsun dedik.
sonra iş değişti tabii

O..u ya o..u deniyor ama kadin seks karsiliginda para istedigini acikca soyluyor, en azindan samimi aciksozlu

Bu kadinlarsa kocalarindan ayrilmamalarini cocugum, sartlar savasmayi severim vs diye acikliyorlar.

Ya birakin allahaskina, ben kendi basima kalamiyorum, muhendis kocayi bulmusum kaptirmak istemiyorum desenize :))

Muhendis kocam ne yaparsa yapsin helali hos olsun, affetmeyi kabul ediyorum, midem almasada istemem yan cebime koy diyebiliyorum.

Beni kinamayin sizin de basiniza gelir ha!!! Komiksiniz, azicik mert olun da gucsuzum tek basima yapamam o yuzden kocam suratima da tukurse tek gulumsemesinde ona kucak acarim diyin.

Ya birde merak ettim ...Siz kimi kınadınızda yaşadınız bunları ?..

insanların cocuklarının arkalarına sıgınmalarını anlayamıyorum.

cocuklarınızı bir omur sefil etmeye ne hakkınız var? kızınız için babası hep bir rol model olucaktır, kendinize saygınız yok kızınıza da mı acımıyorsunuz... belki hayat boyu erkeklere guvenemeyecek, insan ilişkilerinden uzak durucak.

o baba sizinle mutlu mu olucak peki, muhtemelen uc maymunu oynayacaksınız ancak gunun sonunda ortada cocuk var diye imam nikahıyla bile olsa ikinci evliliğe razı edileceksin, bu kadınla değilse bir baskası ile cunku siz burada dik bir durus sergileyemediniz. kocanız neden sizden cekinsin ki.

problemlerinizi cozmek yerine beddua ediyorsunuz,kınarsak basımıza gelirmiş. tatlım seks iki kişi ile yapılıyor kadın kendi kendini hamile bırakmadı masum melek kocan yaptı bunu. benim kocam yaparsa ben yanında durmam, durmak zorunda değilim ayaklarımın ustunde durabiliyorum hepsinden onemlisi birey olarak kendime saygım var. KK da bile surekli olarak takip ettigim genc bir kadıncagız var o da aldatılıp hayatına devam etmişti. mesele sartlar değil mesele senin ne kadar yurekli oldugun.

yazık ya cocuklarınıza, gayrimesru dogucak cocuga yazık, sizin cocugunuza yazık, bu kadar lafı yiyip oturmanıza yazık.

O kinamamis canim, onunkisi Allahin bir sinamasi. Bizim basimiza gelirse biz kinamis oldugumuz icin cezalandirilmis olucaz

Hayir bir de hakaretlerinize alistik demis ya cok garip. Hangi arada alistin Handecim? Daha iki gun once Allah razi olsun hepinizden diyordun?

Cocuguna da iyi bir ornek anne olmussun. Artik o da buyuyunce kocasi kuma getirdiginde cocuklari icin savasir

Son düzenleme:

evet burda senin herkes bosanmani istedi senin iyiligin icindi,bunu bile kötülüge cekmissin
ve cocugum icin affetimin arkasina siginmayin ltf,kimse sevmedigi adamla ayni evde yasayamaz arada hicbirsey olmasa bile

kocanizi seviyorsunuz diger kiza kaptirirmim mantiyla affettiniz
o kadindan intikam aliyorum demissin ya kocan,kocan cokmu masum zorlami atti kiz esini yataga

hakaret demissinde kimse sana hakeret etmedi ,senin iyiligini istediler esinin senin kandirmasina tahamül edemediler

burda senle agladilar senle üzüldüler,bu msjini hak etmemisdik

hakkinda hayirli umarim bundan sonra mutlu olursun hernakadar mutluluk denirse artik

diye sorarlar insana değil mi?

tepkiiler de Hande'nin iyiliği içindi ama anlamadı..o boşansa buradaki kadınların ne çıkarı olacak ki? madalya mı verilecek millete? başları göğe mi erecek?

sadece bazı şeyleri görmesi için çaba harcadık hep birlikte ama o anlamadı..

ve hala diğer çocuğu diline doluyor.en çok bu kısmı anlayamadım ben.kinini kocana yönelt çocuğuna değil.

Son düzenleme:
eee simdi hande toplantılarada katılır..
ozaman adamın iş arkadaslarının sucu ne..bı o kadın,bı bu kadın:S
o pikap,bu kıpat,su tıpak

Bütün sayfaları okumadım.. Konunu da daha önce takip etmemiştim.

Çok da iyi olmuş yoksa çok sinirlenirdim..

Adam başkasına aşığım diyor, çekip gidiyor sevgilisinin yanına. Sen burada ne kadar laflar sayıyorsun o adam ve kadın için. Sonra birden kadının kocandan hamile olduğunu öğreniyorsun.
Haddi tam bunları hazmettik hop birden yok oluveriyorsun tekrar döndüğünde hamilesin ??

Leylek getirdi karnına yerleştirdi herhalde çocuğu yoksa görüşmediğin bir adamdan nasıl hamile kaldın yani ? Ya görüştük de ya da buradaki insanları salak yerine koyma.

"benim çocuklarım değil onun çocukları babasız büyüsün" cümlenden sonra tepem attı.

Sen küçücük bir bebişe nasıl olur da beddua okursun ?

Zaten kocan onun babası canım sen ister ağla, ister kavga et. Kocan o bebeğin de babası ! Sen buna engel olamazsın, hiç boşuna heveslenme.

Bir de çıkmadan bize de beddua okumuşsun kınadığınızı yaşarsınız diye pes..

Vay beee.. şimdi de biz mi kötü olmuşuz..
Bizde hiiçç tanımadığımız insanların boşanmasıyla mutlu olan insanlarız yaa.. Çok şey söylenir de neyse..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…