e bu hande hastaneye kaldırılmamıs mıydı bu konuyu ögrendıkten 3 gun sonra..
eee hamıle olsa ozaman cikmazmıydı ortaya..
zaten 1 aydır kocasından ayrı..
yanı bebegının enaz 2 aylık olması lazım..
en son gıder ayak bı yolluk yapmadıysa tabı adam
Hastanede sinirlerinin yatismasina kocasi da yardim etmis
Kumalar arasinda esitligi gozetiyor adam
e bu hande hastaneye kaldırılmamıs mıydı bu konuyu ögrendıkten 3 gun sonra..
eee hamıle olsa ozaman cikmazmıydı ortaya..
zaten 1 aydır kocasından ayrı..
yanı bebegının enaz 2 aylık olması lazım..
en son gıder ayak bı yolluk yapmadıysa tabı adam
zaten iki aylik hamileyim demis..
nokta bitti. hande son sözünü söyledi ama bizi de azıcık kırdı hiç kimsenin söyledikleri benim için önemli değil diyor ama en başta yardım istiyor çıkar yol arıyordu. neyse keşke azıcık daha düşünceli yazabilseydi. umarım bundan sonrası senin için kolay olur. Allah yardımcın olsunmerhaba bayanlar
yazdiklarinizin hepsini ziyaretci olarak okudum
sagolun hepiniz bana en basindan beri destek oldunuz hakki gecti belkide bilemem
bu konuya son kez yazip cikmak istiyorum
hepinize tesekkur etmek istedim.
kiminiz sitem ediyorsunuz kiminiz hakaret hicbiri onemli degil.
kocami affettiysem sizlerin sozlerine hic ama hic alinmiyorum.herkesin dusuncesi kendine.
ne kadar cok bosanmami istemissiniz. peki size soruyorum bosanmak kolaymi.
ayni durumda olsaydiniz kesin bosanirmiydiniz. bazilariniz cok rahat konusuyorsunuz.yasamadan kimse bilemez bu durumu.
siz saniyormusunuz kocami afettim hersey harika tozpembe bir hayat yasiyacagim. hayir oyle degil.ama affetmek gerekti.
ona inanmiyorum artik sevmiyorum da. ama cocugum icin affettim.
diger kadinin cocuguda gozunuzde ne kadar degerliymis. o cocuk icin bu kadar uzulenler benim cocuguma da uzulsunler bir zahmet.
sizler burda 3-5 gun yazip gideceksiniz hayatimdan. ya sonrasi ??ben bosandigimda cocugum babasini sordugu zamanlarda ne diyecegim...
evet bunun adi intikamsa oyle o kadindan intikam aliyorum.kocamida gorunurde affettim . icimdeki nefreti tukenmez.
simdi istediklerinizi yazin haykirin hakaretlerinizi dizin. nede olsa alistik.
hickimsenin soyledikleri benim icin bu saatten sonra onemli degil.
ben bu kararri hayatimin icindeki insanlar icin aldim. psikologa bile danistim. en dogru karar buydu.
iki konusundada kocasına giydirerek başlayıp aklayarak çıkan bu arkadaşın bi sonraki konusuna kimler niye yorum yapsun ki
Nereye gitdigini biliyormusun :26:ilk kez bir kavgamizdan sonra esyalarini toparlayip evi terk ediyor
arkadaşlar umursamaqyın artık.herkes kendine yapar.
daha önce de birisi konu açmıştı.aylarca sayfalarca yazılıp çizildi.en sonunda kocasının başka kadınla aylarca vakit geçirdiğini bildiği halde affetmişti ve burada kaç kişi onu desteklemişti kocasını affetme konusunda.
yani hande ne ilk ne de son olacak bu konuda
ben handeyı yoklugunda tanıdım..
oyuzden bıdahakı konusunu dört gözle beklıyorum..
canlı canlı yasamak istiyorum..
moral verıp,akıl verıp,destek olup,şutlanmanın zevkını yasamak ıstıyorum
Hande şu an kendinden kaçıyor.
Kendisiyle yüzleşmeyi seçmedi.
Kendisine bolca yalan söylüyor. Hande kendine ihanet ediyor..
Handenin doğrularında ve gerçekliğinde eşiyle başka kadınları paylaşmak yoktu.
Çocucuğunu, ana rahmine düşmüş bir bebeği vs.. bahane ediyor.
Bence Handenin eşi çok eskiden beri böyle bir adamdı. Sinyallerini mutlaka vermiştir geçmişte. Hande onları da görmezden geldi.
Hande kaçıyor. Kendinden kaçıyor. Kendine yalan söyledi yine... Korkuyor. Gidemiyor... korkuları yüzünden gidemiyor.
Umarım ileride Depresyon, nevroz felan oluşmaz. Korkarım istediği gibi bir anne de olamayacak. Bebekleri bu mutsuzluğunu sezecek...
Sözün bittiği yer. Onun tercihi. Bunları o yaşayacak...
son yazdığını okurken güldüm sadece hande: )
ne kadarda basit gerekçelerin arkasına sığınmışsın...
çocuğuma büyüdüğünde ne diyeceğim diyorsun.
ama büyüdüğünde aynı çocuk sana şunu diyecek;
''madem bu kadar kötü bir evlilik olacaktı,bizleri mutsuz edecektiniz neden barıştınız,keşke ayrılsaydınız!''
bu arada konu benim içinde inandırıcılığını yitirdi,
hamile kalma olayı beltide tepkilerden korunmak içindi.
neyse doğru ya da yanlış.
sonuçta bişeyde hem fikiriz,
biz şimdi yorum yaparız,sonra yokuz,
bu cehennemi yaşayacak olan sensin.
kolay gelsin.
ha bu arada tüm bu yaşananlara rağmen barışmanızın en doğru karar olacağına hangi psikolog karar verdi merak ettim.
acaba diplomayı kim verdi ona
mesele sadece ev araba tapusu devri vs. meselesi değil ki eğer boşandıktan sonra hadi olmaz ya diyelim ki çocukları için affedeceği tutsaydı da o adamın karşısında güçlü dimdik kendini ve çocuğunu ezdirmeyen hakkını kimseye yedirtmeyen bir kadın olacaktı o adam da pişmansa gerçekten böyle bişrşeyi değil yapmaya düşünmeye bile cesaret edemezdi haddini bildirmiş olacaktı hande çünkü.
ama şimdi noldu adam dava stresi bile yaşamadan hoppp o hışımla terkettiği evine hiçbirşey olmamış gibi döndü kaldığı yerden hayatına devam ediyor. tabii hangi hesaplarla döndü onu bile bilmiyoruz
Ya birde merak ettim ...Siz kimi kınadınızda yaşadınız bunları ?..
Hanımlar hande bize kısaca şunu dedi : Ben affettim siz de totonuzu avuçlayın !
Totosunu avuçlayan dağılsın hanımlar..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?