bilemiyorum sanirim bitiyor...

bir de kocan diyormuş ya hani sana '' bebek benden değil '2 diye sen de inanmış gözüküyorsun o halde ne diye o çocuk babasız büyüsün diye kocanı affettin madem çocuğun babası senin kocan değil ? kimin kocasıysa o düşünsündü sana ne oluyor ?

En sinir olduğum şeylerden biri başkalarından fikir,yardım isteyen
ama sonra kulaklarını doğru önerilere tıkayıp kendi bildiğini okuyan insanlardır..

Madem duygularınla hareket edeceksin kimseyi dinlemeyeceksin boşa
insanları düşündürüp niye vaktini alırsın ki?
Üstüne bu kişiyle birlikte üzüntüye ortak oluş var en önemli kısım bu..
Ben bu konuda Hande'nin yorumlarıyla erkek milletine lanet okudum
Zaten bazı sorunlar yaşadığım evliliğimde eşimden daha bi uzaklaştım mesela..
ama Hande ona bu krizleri yaşatan eşine hala yakın..
Çok gereksizmiş burda bu kadar kişi kendimizi boşa üzmüşüz,yormuşuz.
O yüzden hala yazıyoruz, rahatlayamadık sanırım

Bu arada dava açmamıştı hala galiba eşi hiç sıkıntı yaşamadı diyen bir arkadaş olmuş.
Dava açmadıysa daha iyi bence.
Çünkü burda okumuştum yine dava açıp vazgeçerse haklarından vazgeçmiş oluyordu.
Bir kaç yıl dava açamıyordu.
Farkında mısınız?
Hala Hande'yi düşünüyorum..

e bu hande hastaneye kaldırılmamıs mıydı bu konuyu ögrendıkten 3 gun sonra..
eee hamıle olsa ozaman cikmazmıydı ortaya..
zaten 1 aydır kocasından ayrı..
yanı bebegının enaz 2 aylık olması lazım..
en son gıder ayak bı yolluk yapmadıysa tabı adam

bütün yazdıklarım silindi.hayırlısı.kimse seninde çocuğununda kötülüğünü istememişti.kendi başımıza gelmiş kadar üzülmüştük ama neyse.

Hastanede sinirlerinin yatismasina kocasi da yardim etmis

Kumalar arasinda esitligi gozetiyor adam

zaten iki aylik hamileyim demis..

nokta bitti. hande son sözünü söyledi ama bizi de azıcık kırdı hiç kimsenin söyledikleri benim için önemli değil diyor ama en başta yardım istiyor çıkar yol arıyordu. neyse keşke azıcık daha düşünceli yazabilseydi. umarım bundan sonrası senin için kolay olur. Allah yardımcın olsun

Her aldatilan bosanmiyormus.. Cok haklisin Handecim. En son beni de kocam Karakoy'e satti, bir iki ay uzerimden para kazandi.

Sonra affet karicim dedi, baktim cok pisman, herkes ikinci bir sansi hak eder diye affettim. Kinama beni senin de basina gelebilir

iki konusundada kocasına giydirerek başlayıp aklayarak çıkan bu arkadaşın bi sonraki konusuna kimler niye yorum yapsun ki

iki konusundada kocasına giydirerek başlayıp aklayarak çıkan bu arkadaşın bi sonraki konusuna kimler niye yorum yapsun ki

ben handeyı yoklugunda tanıdım..
oyuzden bıdahakı konusunu dört gözle beklıyorum..
canlı canlı yasamak istiyorum..
moral verıp,akıl verıp,destek olup,şutlanmanın zevkını yasamak ıstıyorum

arkadaşlar umursamaqyın artık.herkes kendine yapar.

daha önce de birisi konu açmıştı.aylarca sayfalarca yazılıp çizildi.en sonunda kocasının başka kadınla aylarca vakit geçirdiğini bildiği halde affetmişti ve burada kaç kişi onu desteklemişti kocasını affetme konusunda.

yani hande ne ilk ne de son olacak bu konuda

Yapamadim gucsuzum bosanamadim dese bu kadar takilmam hatta hic yorum yapmasa yine de kizmam. Ama soyle kocasi tukurse yarabbi sukur diyecekler cocuklarim icin, savasmayi sevdigim icin gibi suslu sozler kurmuyor mu insan hadi oradan demeden gecemiyor iste.

Hanımlar hande bize kısaca şunu dedi : Ben affettim siz de totonuzu avuçlayın !

Totosunu avuçlayan dağılsın hanımlar..!

Son düzenleme:

Ya birde merak ettim ...Siz kimi kınadınızda yaşadınız bunları ?..

Karar senin,hayat senin ama su yazilanlari ve bir onceki konunu oku,kendini taniman icin
Ilk once esinle olan problemlerinde panikliyorsun,onu kotuluyorsun,herkezden yardim istiyorsun esin bir cicekle gelince tamam ya uzatmayin,kapatin konuyu biz cok iyiyiz diyorsun
Bir kisirdongu icindesin
Sana benzeyen bir arkadasim var artik gorusmuyorum
Once aglayip zirlayip derdini anlatiyor akil verincede kesin aldatirsa bosaniyorum diyorsimdi esinin sevgilisi oldugunu ogrendi ama cocuklarim var bosanamam dedi
Suan psikolojik tedavi goruyor,cevresinde hickimsesi kalmadi bende gorusmuyorum cunku bir dedigi digerini tutmuyor
Paranoyak oldu buarada esi onu hiiicc adam yerine koymuyor eve istediginde geliyor
Dipnot:adamin parasi cok

aman kızlar boşverelim yarın gelir kocasını savunan birkaç cümle yazdıktan sonra konumun kapatılmasını istiyorum der eğer mune de buralardaysa o sırada hemencecik kapanır konu biz de içimizdekileri yazamamanın verdiği sinirle kalırız öylece :)

napalım artık bu satten sonra hande bizim sözümüzle kocayı sepetleyecek değil her yazdığımıza da cevabı var zaten bir mesaja bakıyor mesaj mı diye bir de yazana bakıyor kendisine destekçi mi diye falan filan işte boşverelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…