- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
sadece bileziklerimi ev almak için saklıyorum koluma takıp hiç gezmedim sevmiyorum ben kendimde..
bende kelebekcim ev aldık hepsini sattım sadece hiç takmadım benim tarzım değil,annem çok güzel spor bilezik almıştı onu satarken çok üzüldüm,,şimdi bi setim eşimin hediyesi pırlanta yüzüğüm bide ufak tefek bileklik kolye küpem var,,başka bişiyciğim kalmadı,,,ama evim için bozdurdum yaaa hiç üzülmüyorummm
bilezikleri ev almak için satacağımız gün geldiğinde ben dünyanın en mutlu insanı olurum bence..
manevi değeri olan şeyler kalsın ama diğerleri gidebilir..
bende eşimin aldığı seti bileklikleri küpeleri satmam.
sadece bilezikler
sen ne güzel hayırlı bir iş için kullanmışsın Allah banada nasip eder inşallah canım
inşallah canım benim,,,insanın kendi evi gibisi yok 5 yıl kirada yaşadım ev sahiplerimm ayyyyyyy hatırlamak bile istemiyorummm
kiracılık gerçekten çok zor benim daha 3. ayım ama gerçekten çok zor canım
tez zamanda inşallah sana da nasip etsin arkadaşımmmm
Biz de altın hesabına yatırdık. Ama ev alacağımız zaman kullanacağız peşinat olarak gerekirse. Bence bunda bir sakınca yok. Ben altını para olarak gören bir insan olduğum içinAma yine de bankaya yatırırken adam elindeki makasla çat diye kestiğinde bileziklerimi içim acımıştı İnsanın gözünün önünde de yapmak zorunda değiller ki ama değil mi?
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?