bileziklerinizi naptiniz kizlar

Canim en azından evin icin harcamissin. Milletin kv kp el koyuyor ole bos yere kalakaliyor kollari.
Buarada takiya gelince hiiic sevmem. Nişanda 3 bilezik taktilar o gece kolumdan cikardim 1.5 senedir kutusunda duruyor. Kv m en basta bur bir ikidedi tak kizim die. Dedim anne bu bana göre degil. Oğlunda istemior ki istemio gerçekten deyis o deyis... yanu yok ole kolu dolu olsun falan. Bi yengem var genc cok 22 tasinda ay ole komik duruyorki inan... temizlik yaparken bike takiio o seviomus ama yok yani....

çok şükür evimiz var ama eksikler bitmiyor borç harç olduğundan olan bileziklerimi sattım ihtiyaçlara gitti zaten bilezik takmayıda sevmem hem eve lazımken bilezik diyede üzülmem

Kol dolu olsa ne olacak, boş olsa ne olacak.
Kelepçe hariç ne varsa hepsini bankaya götürdük, altın hesabına yatırdık.
Bir de annemler iki bilezik takmıştı, birini bıraktım hatıra kalsın diye, bileklikle değiştiricem.
Bilezik hoş durmuyor zaten.

Evde ne olacak diyene kadar veya her sene kasa kira parası verene kadar altın hesabı daha mantıklı.

Biz de altın hesabına yatırdık. Ama ev alacağımız zaman kullanacağız peşinat olarak gerekirse. Bence bunda bir sakınca yok. Ben altını para olarak gören bir insan olduğum için Ama yine de bankaya yatırırken adam elindeki makasla çat diye kestiğinde bileziklerimi içim acımıştı İnsanın gözünün önünde de yapmak zorunda değiller ki ama değil mi?

Henüz söz , nişan , düğün vs gibi bir durumumuz yok ama olursa ne yapacağını kara kara düşünen biri olarak ben de hiç ama hiç tabir-i caizse şangır şungur o şeyleri takmak istemiyorum. Belki tak görünsün sözüne uygun olsun diye bir adet kelepçe tarzı modern bir bileziği ayırabilirim ya da 2-3 adet ince künyelerden ayırabilirim kendim için fakat bir köşede duracağına siz bence en güzel yatırımı yapmışsınız ev için. İnsanlar şimdi ev sahibi olabilmek için yüklü krediler peşindeler, kenarda duracağına böyle kullanmanız bence en mantıklısı. Hayırlısı olmasını dilerim

sadece bileziklerimi ev almak için saklıyorum koluma takıp hiç gezmedim sevmiyorum ben kendimde..

bende kelebekcim ev aldık hepsini sattım sadece hiç takmadım benim tarzım değil,annem çok güzel spor bilezik almıştı onu satarken çok üzüldüm,,şimdi bi setim eşimin hediyesi pırlanta yüzüğüm bide ufak tefek bileklik kolye küpem var,,başka bişiyciğim kalmadı,,,ama evim için bozdurdum yaaa hiç üzülmüyorummm

bilezikleri ev almak için satacağımız gün geldiğinde ben dünyanın en mutlu insanı olurum bence..
manevi değeri olan şeyler kalsın ama diğerleri gidebilir..
bende eşimin aldığı seti bileklikleri küpeleri satmam.
sadece bilezikler
sen ne güzel hayırlı bir iş için kullanmışsın Allah banada nasip eder inşallah canım

inşallah canım benim,,,insanın kendi evi gibisi yok 5 yıl kirada yaşadım ev sahiplerimm ayyyyyyy hatırlamak bile istemiyorummm

Aynı şeyi yazacaktım aslında (
Adam onları kırıp keserken gözlerim öyle açıldı ki, "Ama nasıl yaaa?" dedim.
Sevmesem de bi içim gitti o an onlara

Çok güzel bir amaç için harcamışsınız bilezikleri.. Ev,araba,borca arca gidince öyle şeyler benim içim hiç cızlamaz. Hatta üzerimden yük bile kalkar ay evimiz oldu ya da borcumuz bitti diye, bileziği hiç düşünmem..

Ama gel gör ki; sanırım arkadaşların bahsettiği görgüsüz ben oluyorum.. :) Altını, bileziği çok severim.. :) Hoş, sevsem ne fayda, İstanbul gibi bir yerde anca ama anca çok çok samimi akrabanın düğününde takabilirsin bilezikleri.. Çünkü insanın boynundaki incecik 100 liralık zincir için bile kıtır kıtır kesebiliyorlar burada.. Yani takılmıyor..

O yüzden, çok iyi yapmışsınız bozdurup ev almakla.. Benim de evim olmasa bende bozdururdum gururla..

Ben gorgusuzluk olarak gormuyorum nasil sevmeyen varsa seven de olabilir. Tektas tamtur pirlanta da pahali ama onlari takip sergilemeyi cok severiz. Sira sira altin bilezik takmaknmoda olsa, i a iyorum ki simdi tukaka diyenlerin cogu can atar takmak icin. Biraz ozgun olmak lazim diye dusunjyorum

Bileziklerim duruyo taktigim da soylenemez ama ev falan alma ihtimalimiz olursa satarim ancak.

bazen dugunlerde 2kolu dolu hanimlar goruyorum hemen anlasiyo yeni gelin olduklari :) olan var olmayan var gorgusuzluge hic gerek yok bence

üzülme hiç güzel bir amaç için satmışsın :)) sevmeyedebilirsin tabiki bilezik takmayı.. sevdiğin tarzda birkaç takı alır eşin sana ilerde onları takarsın özel günlerde falan..
benimkiler de duruyor öyle şuan acil bir ihtiyaç olmadığı için bozdurmadım ama bozduracak olsam da hepsini vermeyeceğim.. manevi olarak değeri olan bazı şeyler var.. günlük olarak da altın saatimle künyem var onu kullanıyorum mesela.. sen de künye ya da kelepçe tarzı birşey aldırırsın boş gezmekten iyidir :))
bu arada bazı arkadaşlar görgüsüzlük saymış bilezik takmayı ama sevmeyen olduğu kadar sevenlerde olabilir, bunda görgüsüzlük olarak adlandıracak birşey göremiyorum :))

duruyor takıyorum.cokta lazım olsa satarım.alınmıcak bısey degılkı üzülmeyin

Ben birak normal zamanda bilezikleri takmayi dugunde bile taki merasiminden sonra hemencik cikardim koydum cantaya..hepsi duruyor sukur takilarimin,bazi begendigim bileklik kelepce var onlari takmayi seviyorum..lazim olursa hemen bozdururum hicte uzulmem sende iyi etmissin ...

Ayy canım ev almışsın, bileziğe ne ihtiyacın var ki
İnşallah benim de ve isteyen herkesin de olur kendine ait bi yuvası
Boşver kolumu dolu göstercem diye, hava bascam diye niye kendimi sıkıntıya sokayım. Zarif bir altın kolye veya küpe takabilirsin. Yeni gelinler genelde altını severler, öyle geçer hevesin :13:

Bilezik estetik bi taki degil bana gore.. Bazi dugunlerde ozellikle gorumce ve eltilerde goruyorum, tum malvarliklarini sergiliyolar:) bizim degerimizi kolumuza takilan bilezik sayisi belirlemez ki, neyin gosterisi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…