- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
Arkadaşlar altın takmak neden görgüsüzlük olsun o kadar marka ayakkabı çanta kullanırken gösteriş olmuyorda altın takmak neden görgüsüzlük olsun
Tek tas gercek pırlantanız olsa veya kürkünüz olsa saklarmıydınız ah keske bize de taksalardı da bizi de zorlasalardı
Altın takınca neden görgüsüz olunuyor anlamadım? O zaman düğünlerinizde siz evlenirken de kimse size altın takmasın görgüsüzlük yapmasınlar yani!
Altın takmayı çok severim altın merakım vardır. Eşim yurtdışında çalıştığı için istediğim gibi yakamam korkarım ama takmam dedîğim gün kökten küpem iki yüzük bir bilezik üstümdedir eşim geldiğinde beş tane aynı anda takarım kuKardeşimin düğününde 20 taneyi takdım elime geçen paraya altın almayı çok severim altınlarım satıldı ev aldık şimdi yeniden biriktiriyorum kızlarımda bana çekmiş kumbaralarında para biriktirip altın alırlar büyük üç kızımında takı olarakda altını vardır ben bir kadına altın kadar hiçbirşeyi yakıştırmam eşim doğumlarımda ve anneler gününde bana mutlaka altın takar ayrıca eşimin memleketinde hanımların ev altını ve gezme altını farklıdır:) sadece söz kesme merasimi için adına Ocak batıran dedikleri bir karış eni olan 25 bin tl civarı tutan bir kolye takarlar ben ayrı memlekettenim fakat seviyorum adetlerini
Pırlanta ve beyaz altın sevmem hiç 24 ayar olmalı ışıl ışıl:)
Son olarak bende altın harici takı takmayı sevmem ama bunu yapanlara görgüsüz demem asla çünkü zevk meselesi öyle değil mi?
Gerçek kürklerin hayvanlardan yapıldığını biliyosunuz heralde.:26:
Altına pırlantaya bişey diyemem ama kürk ne alaka?
Parasi olan aliyo takiyo kullaniyo bizde burda konusuyiruz :))))) zenginin mali zugurdun çenesini yorarmis misali :)))))Arkadaşlar altın takmak neden görgüsüzlük olsun o kadar marka ayakkabı çanta kullanırken gösteriş olmuyorda altın takmak neden görgüsüzlük olsun
Altın takınca neden görgüsüz olunuyor anlamadım? O zaman düğünlerinizde siz evlenirken de kimse size altın takmasın görgüsüzlük yapmasınlar yani!
Altın takmayı çok severim altın merakım vardır. Eşim yurtdışında çalıştığı için istediğim gibi yakamam korkarım ama takmam dedîğim gün kökten küpem iki yüzük bir bilezik üstümdedir eşim geldiğinde beş tane aynı anda takarım kuKardeşimin düğününde 20 taneyi takdım elime geçen paraya altın almayı çok severim altınlarım satıldı ev aldık şimdi yeniden biriktiriyorum kızlarımda bana çekmiş kumbaralarında para biriktirip altın alırlar büyük üç kızımında takı olarakda altını vardır ben bir kadına altın kadar hiçbirşeyi yakıştırmam eşim doğumlarımda ve anneler gününde bana mutlaka altın takar ayrıca eşimin memleketinde hanımların ev altını ve gezme altını farklıdır:) sadece söz kesme merasimi için adına Ocak batıran dedikleri bir karış eni olan 25 bin tl civarı tutan bir kolye takarlar ben ayrı memlekettenim fakat seviyorum adetlerini
Son olarak bende altın harici takı takmayı sevmem ama bunu yapanlara görgüsüz demem asla çünkü zevk meselesi öyle değil mi?
Canim bende ayni seyi yazmisim :)))) adini cok guzel koymuslar ama 25 bin tl ye ocak batiran :))))sözde 25 bintllik bişeyse düğünü düşünemiyorum gerçekten ocak batar ev falan kurulamaz onu aldıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?