bileziklerinizi naptiniz kizlar

30 yıllık evliyim...evlendikten 3 ay sonra tüm altınlarım ve eşimin birikimleriyle bir arsa almıştık...ne ağlamıştım....kolumdan boynumdan sıyırdığımda...şimdi aklıma getirdiniz...sonra eşim üzerine inşaat yaptı....dükkanları da benim üzerime yaptı sağolsun...şimdi yüklü miktar kira gelirimiz var...demem o ki...en iyisi olmuş güle güle otur evinde....

Arkadaşlar altın takmak neden görgüsüzlük olsun o kadar marka ayakkabı çanta kullanırken gösteriş olmuyorda altın takmak neden görgüsüzlük olsun

ya öyle bilezik takmak kaldı mı o ne öyle kolunda altın bikaç tane bilezik gösteriş için. hem de ev için kullanmışsınız kötü bir şeye mi gitmiş de

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana da aynısını demişlerdi takman gerek diye bende 2 hafta taktım sonra eşime verdm bozdurup araba aldık :) zaten bilezk takmayı sevmiyorm. Ama annem ve kaynanam biraz kolunda kalsaydı diyo sanırm birz gosterş amaclı gibi geliyor.

Ne guzel takmislar bilezik bozdurmussun takilmayanlar ne yapsin takma kafani aileler seviyor bu tarz gosterisleri ama bize gorgusuzluk olarak geliyor bir kelepcem var annemin zoru ile takip dugune gittim hirkami cikarmadim gorunmesin diye bosver dunyanin kirk turlu hali var cok para cok dusman sahibi eder insani

Tek tas gercek pırlantanız olsa veya kürkünüz olsa saklarmıydınız ah keske bize de taksalardı da bizi de zorlasalardı

Altın takınca neden görgüsüz olunuyor anlamadım? O zaman düğünlerinizde siz evlenirken de kimse size altın takmasın görgüsüzlük yapmasınlar yani!
Altın takmayı çok severim altın merakım vardır. Eşim yurtdışında çalıştığı için istediğim gibi yakamam korkarım ama takmam dedîğim gün kökten küpem iki yüzük bir bilezik üstümdedir eşim geldiğinde beş tane aynı anda takarım kuKardeşimin düğününde 20 taneyi takdım elime geçen paraya altın almayı çok severim altınlarım satıldı ev aldık şimdi yeniden biriktiriyorum kızlarımda bana çekmiş kumbaralarında para biriktirip altın alırlar büyük üç kızımında takı olarakda altını vardır ben bir kadına altın kadar hiçbirşeyi yakıştırmam eşim doğumlarımda ve anneler gününde bana mutlaka altın takar ayrıca eşimin memleketinde hanımların ev altını ve gezme altını farklıdır:) sadece söz kesme merasimi için adına Ocak batıran dedikleri bir karış eni olan 25 bin tl civarı tutan bir kolye takarlar ben ayrı memlekettenim fakat seviyorum adetlerini
Pırlanta ve beyaz altın sevmem hiç 24 ayar olmalı ışıl ışıl:)
Son olarak bende altın harici takı takmayı sevmem ama bunu yapanlara görgüsüz demem asla çünkü zevk meselesi öyle değil mi?

Gerçek kürklerin hayvanlardan yapıldığını biliyosunuz heralde.:26:
Altına pırlantaya bişey diyemem ama kürk ne alaka?

Yuhhh diyorum yirmi bes bin tl nedir yaaaa :)))))) gerçekten ocak batirir yani cidden oyle bisey alindi mi batar o ocak kurtulmaz mumkun degil )))

sözde 25 bintllik bişeyse düğünü düşünemiyorum gerçekten ocak batar ev falan kurulamaz onu aldıktan sonra

kendin için yaşamak varken sevmediğin şeylerle boş yere uğraşmamalı insan kim ne derse düşünürse düşünsün benim hayatım ancak beni ilgilendirir.yok desinler ne olcak

Ben de bu zamana kadar bileziklerimi hiç takmadım ve dursada takmayı düşünmezdim.
Yapı meselesi.
Başkasında begenebiliyorum ama ben takınca cok egreti ve basit geliyo.

Bizde işimizi kurmak için hepsini bozdurduk.
Bana kalan takılarımın hepsi anısı olan şeyler.
Setim, yüzüklerim, kelepçem ve bi kolye bileklik takım var. Birini bile birlikte takmadım.

Eviniz hayırlı, bereketli olsun inşallah, hepsi yerine gelir.

Biz de senin yaptığın gibi bozdurduk ev aldık canım. Dursaydı da muhtemelen evde kasamda saklardım. Hiç takmazdım. Altın yükslince bozar euro falan yapardım hatta. :)
onların takılması mı gerekiyormuş? Ben evlenen çifte yardım olsun diye takılıyor sanıyordum

Ayrıca evet görgüsüzlük değil ama zevk meselesi. bir yerlere giderken takmak için kendinize altın aksesuarlar alabilirsiniz. Bir bileklik kolye küpe set falan. Anneniz neden öyle moraliniz bozuyor ki anlamadım. o adetler eskidenmiş artık kimse takmıyor. Öyle bilezik takmamanın ayıbı olmaz. Sevmiyosunuz takmıyosunuz tercihiniz bilezik gösterme değil de ev alma yönünde kullanmışsınız. Mutlu mesut oturun evinizde inşallah. Annenize de o bilezikler dursaydı da takmazdım tarzım değil deyiverin bence.

Nerelisiniz merak ettim. Maşallah

Ben bilezik falan asla takamıyorum o yüzden tüm takıları altın hesabına yatırdım.
Benimkiler banka kasasında duruyor yıllık 300 tl ödüyoruz(içim acıyo verdiğim paraya).altın hesabından hesap işletim ücreti alıyorlar mı

Altin evlendigimden beri oldum olasa takmadim.....
Zati turkiye gibi bir yerde takmak icin cesaret ister. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…