Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Peki biz bunlari yaparken er kişisi neyle meşgul olacak? Neden her şeyi kadın düşünmek zorunda?
Er kisisi de evde iclikle atletle gezecek. Gobegi salacak. Ne de olsa bu kadin bana ve aileme karsi sessiz sakin sus pus deyip tepemize cikacak ve evlilik boyunca bu 10 maddenin hep yapilmasini bekleyecek

Bu arada konu silmek yasak, eski konunuzu silmişsiniz ama alıntılamışlar.

Siz, size tecavüz eden o adamla mı evlendiniz? Bekaretimi kaybettim, beni kimse almaz bu halde deyip evlenmişsiniz galiba. Bir de evlilikte mükemmel olmak filan diye madde madde kadınlık vazifeleri yazıyorsunuz buraya. Bu ne biçim iştir böyle, dalga mı geçiyorsunuz siz milletle?

Hahayy deliiii kızım sen bugün ne yedin süpersin

Hazırolda bekliycez o kesin de , Çişim geldi deme ihtimaline karşı ne önerirsin?

Valla bacım kavganın üstüne okudum, yazdım yazdım sildim, çok sinirli ve kırgınım! Şimdiye kadar alttan almanın karşılığını değer görmemekle alıyorum. Bundan sonra bende değer vermiycem! Gitsin Çarşamba yıkansın, anası Perşembe mi doğurmuş paşamı

Konu gercekse eyvahlar olsun buldumcugun alasi.eger fakeyse o durum daha vahim kadinlsri kaliba sokma sekliniz cok fena. Erkegi kapida bekleyip surekli gulerek karsilamak ilk vazife diyorsunuz. Persembe olayini anlatan terapiste diplomasini yedirmek vardi. Birde burdaki konulari okumanizi tavsiye ederim. Erkeklerin aileleri sirf aman beyimiz kusmesin diye gidip gelinebilcek ailelermiymis. Vallahi bu konuda bende ne itin hatri kaldi ne sahibinin.siz yapabiliyormussmz basarmissniz hadi bakalim.rast gele...

Ben şok hangi alıntı

İlk parağrafı okuyunca acaba yanlışmı okudum diye 3 kere okudum
Öyle bi konu üstüne Bide böyle bi konu

Stockholm sendromunun farklı versiyonu mu acaba bu konu sahibesinin yaşadıkları ? İlginç gerçekten eğer o konusu gerçekse oldukça üzücü.

Ben şok hangi alıntı
İlk parağrafı okuyunca acaba yanlışmı okudum diye 3 kere okudum
Öyle bi konu üstüne Bide böyle bi konu

Konusunu okuyarak geliyorum, baya karışık ama isteği dışı bir şeyler yaşamış, devamı bol kavga, kol sıkma, bağrış cağrış ve sevemiyorum, ben ne yapacağım tarzı gitgellerle örülü.

Şu silinen konu:
durum su sevgilimle 5nci ayimizi kutlmak icn disari ciktik o gun cok alkolaldi ben kendimi bliydum sarhos degildm bir sure snra kendini kaybetti ve uzerime geldi bakrelgmi kaybettim aglmktan gozlerim sisti inthar etmk istedm benimle brlikte oda agladi üzüldü eve nasil gttgmi bilmiyorummm bir kac gun konusmadk surekli aradi evin onune geldi derken 4 gun sonra blustuk bana beni birakmicagini istersen hemen nikah yapicagini soyledi bende kabul etmedm gizli olcakti er gec ailem ogrenrdi derken belli zaman sonra nisanimiz oldu

2015 ye açılmış okudum konuyu
Acaba bu konuyu ironi yapmak için mi açtı diye düşündüm iki konu arasında çok çelişki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…