Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H hahahha bende diuorum ne yaziyor rez kimrezzan ablayla ilgili bişy yazacaktım..:)))) kaynadı:)) rezz yazmısım kalmısım...ehhhwddj
kesirada uyduruyor boşa para bence
bende merak ettim noldu ki olumsuz yorumda yok ama 98 e dusmusbu arada gözüme takıldı da maya "benim yada bir başkasının demesiyle atama olur mu hiç?biraz aklınızı" yazmış yani bilemedi diye bir falcıyı suçlamak doğru değil bence çıkarsa bir daha baktırırsın çıkmazsa eyvallah
hı birde falcıların puanları düşünce hemen atarlanmaları da hoş değil :KK63:
siz ne düşünüyorsunuz
Yakalasin bence insallah yakalasinArkadaşlar, lütfen alıntı yapıp cevap yazmayın arkadaşa, bildirim gidince seviniyor galiba zira bir harf büyük bir harf küçük özlü söz yazan biri olsa olsa 11-16 yaş aralığında biridir. asdfgh.
*AşK YaKaLaSıN BiZi* ne ya ahahah.
Selin İmer
arkadaşlar bende baktırdım ruh halimi çok güzel özetlemiş hiç detay vermedim ama merak ettiğim çok olumlu bir faldı herkesin olumlumu
Benimki peeeeeeeeespembe
Zaz - Je Veux:
Aaaaa topikte enerji düşmüş
O zaman ZAZ'layalım.
Bi fransızca şarkı daha güzel olamaz
Bi ZAZ Bide COGNITIVE ile enerjiyi fulleyelimBaşlıyoruuuuuzzzzz
![]()
Selin İmer
arkadaşlar bende baktırdım ruh halimi çok güzel özetlemiş hiç detay vermedim ama merak ettiğim çok olumlu bir faldı herkesin olumlumu
Benimki peeeeeeeeespembe
Benim de pembenin tonlarındaydı arkadaşlar.
yalnız kadının hisleri var yani kendimle ilgili ne düşünüyorsam yazmış hakkını yemem ama gelecek maalesef nerde o bolluk diyeceğim türden
Cherry sen ne ara baktirdinBenimki peeeeeeeeespembe
Bu kaçıncı ama ya artık şöyle düşünmeye başlıyorum kesinlikle pembe tablo olduğunda puanlar yükseliyor o zaman canım çünkü imkansız dedikleri
Cherry sen ne ara baktirdin)
panpa mesajininsimdi gordum yaziuorumDun baktirdim panpa :)
biz pembe pembe saçma sapan masalalr anlatmayın demekten bıktık...falcılar bıkmadı....ya Allah aşkına komik oluyorsunuz falcılar...hisleriniz güçlü olsa bile malesef inandırcılığınız 0
pembe tablo çizmeyin..ne hissediyorsanız o.....
hisstemiyorsanız bırakın bu işi