Binnaz Abla

Telwe den parapsikolog muydu neydi ona dun katina atmistim. Gayet guzeldi.. bilginize.

Sende begendin demi 10 lira ya gayet iyi yaaa sana neler dedi ozele yazsana kuzuuu merak ettim hem kendimin kini teyit etmiş olurum

Birde bu falci aylinin dedikleri gercekten cikiyo bnmki icin dava vs.demisti sordum gercekten dgru falci aylin biliyo bu isi :) bir yolun var nilay ozdu sanirim sakin atmayin burc yorumu yapiyo resmen

Telwe den parapsikolog muydu neydi ona dun katina atmistim. Gayet guzeldi.. bilginize.

Ayyy canım sen de begendiysen yani doğru tesbitler mi varr 10 liraya çok iyi değil mi. Ozelden yazsana bende teyit etmiş olurum kendi falimi

ya bende pembe fal cikmis,mucize olmus falan diye okuyayim dedim su eski mesajlari..topu topu kiz gittigi mekanda eski sevgilisini gormus,cocuk da pisman pisman bakmis..vay efendim fallar cikti,mucize oldu,eski sevgili donecek diyenlerin fali cikti falan filan..ortadabir pismanlik itirafi,arama,mesaj,beraber olalim yeniden teklifi falan yok..nesi cikmis gecmiste geri donecek diyenlerin pembe fallari ben anlayamadim sahsen..ilginc

Selena niye bakmıyor yaaa :)

Ömrüm çürüdü bekle bekle:)

herkese bilen falcılar var banadaa bilenlerr varr bacılarımm ama onlarıı boşverinn yaaa seçimleree bakınn bu nedirrr şaşırdım kaldımm

kızlar seruven kıtap falını indirecekmiş arkadaşım ikna etmiş haberiniz olsun

Kızlar selam,, çıkan hbrlere sevındım hepınızın guzel hbrlerını beklıyorum,,, benim için fama, bılgehatun, aylin, meryem 4 lusu falcı olarak yoktur, asla baktırmam, bırbırlerınden hbrlerı olan insanlar o açıdan baktırana karışmam, ama ben baktırmam, onların aralarından bırı ıyı bılıyo ama oda hangı ısımle hangımıze denk gelıyo bılınmez, şivesi bozuk olanmıdır? Despot olanmıdır? Kıbar olan mıdır cozemedım çözmeyede calışmıyorum artık kör gözüme parmak sokmaya gerek yok tabırı caızse, gercekten bu bır ekip ve ben bır ekibi zengin edıcek kadar varlıklı degılım, buarada c.tesı gunu kahınvangamı neydı adı bıryolunvarda gordum kuzenım attı fal, cok övmüş oda arkları, falını okudum dun bırhaylı bılmış sasırdık:) soyledıgı cıkarmı bılmem, ben fal atmıyorum yazılılara ama kuzen atıyo yukardakı 4 kişi harıcınde duyduguna attıyı vallahı:) yaptıgım araştırmay gore bu kahınvanga adı boyle bısey eskıden telwedeymiş sanırum, emınde degılım diğerlerınde oldugum kadar, fıkrı olan varsa yazarsa sevınırım, bırde hüma bal bınnazda kuzene bır konuda bışey dedı, bız sınırkendık, hadı dedık boyle olmaz, dedıgı gıbı oldu, hatta acaba kuzenım sordugu kişinin dışarıdan arkadasımı dıye bırazda tırsttık ve fesatlaştıkta. Ama anı bılıyo sadece bence.

Kızlar çıkmayan fal haberiyle geldim... Alex bana olumsuz konuştu demiştim ya... Aşk durumum hakkında değişen birşey yok fakat aile hakkında da çok olumsuz şeyler söylemişti... İyiyiz çok şükür... Yani ne bileyim bir tartışma falan olmadı dediği gibi... Bir komşudan zarar göreceksiniz demişti o da çıkmadı... İleride çıkar mı bilmem ama patladı bu da

kahinvangaya bu hafta ben baktırdım.benimkinin adından sadece 1 harf söylemedi hepsini bildi durumları da bildi açıkçası
gelecek çıkarmı onu hiç bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…