- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Yani diyoki canım benimkiyle denedim yürümedi yedek olarak ordaysan takılabiliriz ama eskisinden bi ışık görür yada yeni denizler bulursam hemen yelken açarım.... pislikler ya...hep aynı taktikler aynı sonlar.yokla kaç..kızlar naber hatırladınız mı beni yine geldimuzun zamandır baktırmıyorum çıkan patlayan ya da yeni falcı keşifleriniz var mı?
ben aslında benim son durum için geldim yine fikir almaya. en son yakın bi arkadaşımın ilgisini hissedip sonra ona açılmıştım sevgilisi varmış filan ben dayanamam görmeye diyip arkadaşlığımı bitirmiştim bu kişiyle her yerden silmiştim vs vs hatırlayan vardır belki.. en son konuşucaz senle demişti orda kalmıştı bi daha ne yazdı ne ben yazdım zaten numarasını da silmiştimneyse dün sabah yazmış naber müsait misin bi geri dön diye kahvaltıdayım dedim tamam bitince söyle demiş bi süre sonra bitti mi demiş bi kaç saat sonra gördüm ben bitti yazdım sadece tabi bişey yazmadı sonra bugün akşam napıyon dedi yine iyiyim sen napıyon dedim iyi demiş bu da sonra tripli misin bana demiş yoo dedim sonra gördü cevap vermedi. neyse bi kaç saat geçti peki tamam yazmış sonra da demişki o dayanamadığın şeyi yaşamana gerek kalmadı artık. bu ne demek yani ayrıldım mı diyo?
ay çok uzun olmuş kusura bakmayın
Yani diyoki canım benimkiyle denedim yürümedi yedek olarak ordaysan takılabiliriz ama eskisinden bi ışık görür yada yeni denizler bulursam hemen yelken açarım.... pislikler ya...hep aynı taktikler aynı sonlar.yokla kaç..
biliyorum BİLİYORUM nasıl sinir oldum. yazmasına sinirlenmedim asla çünkü cidden yakın arkadaştık ama ayrılıp da yazmasına sinir oldum. bana gelip deseydi tamam sen bişiler hissediyosun ama ben başkasını seviyorum raven gel arkadaşlığımızı koruyalım vs vs ama ayrılır ayrılmaz hal hatır sormak ne öküz adam
Valla simdilik tek tabancayim :) sagol canim Allah razi olsun.. :)
Fallar cikarsa evleniriz :))) amin canim daha guzeli isteyenin olsun :)
evet klothoyagmur.
Mer
meryemm Aylinn famaa bilgehatunn hepsi arkadaşş yadaa aynı bi çok kezz yazıldıı kuzumm amaa aynı değill diyenlerdee varr bencee aynıı
canım sen kahinvangaya baktırıyodun nasıldı? baktımı?kızlar fal kutusunu denediniz mi?
Bakmış ya beğendim... Bakalım çıkacak mı? Düzgün ve tutarlıydıcanım sen kahinvangaya baktırıyodun nasıldı? baktımı?
fama indirim yapmış kızlar napsam atsam mı acaba? benim bu açıldığım çocuğun sevgilisi olduğunu sadece famayla beril mi berrin mi adını unuttum o kadın bilmişti
kızlar fal kutusunu denediniz mi?
Kızlar selam..azem toprağa baktıran var mı bir yolun varda??
ben kredii kartıı denemedimm kuzumm ama diğerr ödemelerdee sitelerinn telve bilee dahill sorunn yaşamadımmBen baktım fiyatları bayağı uygun hatta kredi kartinda indirimde yapiyorlar falcilarini bilmiyorum bilen varsa yorum yapsa ne güzel olur
Kızlar bir şey sorayım size kredi karti ile ödeme de problem oluyor mu? Cesaret edemedim bir türlü
Onun dedigi trhte brstk bna cikti her dedigiCanım sen ayline baktırmışmıydın ya ayrıyken? Ne demişti?
QUOTE="gollom, post: 41325142, member: 544334"]ben kredii kartıı denemedimm kuzumm ama diğerr ödemelerdee sitelerinn telve bilee dahill sorunn yaşamadımm
Ben demistim bulasma diyeBir arkadaş demişti hiç bulasma diye valla doğru demiş dayanamiyorum
İlk kez baktirdim mobil ödeme yaptım da kredi kartı biraz tedirgin ediyor. Teşekkür ederim arkadaşım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?