- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Naazz gitti artık yok zaten.2 aydır yok.bende efsane bilmişti şoka girmiştim.bida nasip olmadı
ben de mi atsam şuna yahu :/ nerdeydi bu adam hangi sitedeydi kız?kahinvangaya bu hafta ben baktırdım.benimkinin adından sadece 1 harf söylemedi hepsini bildi durumları da bildi açıkçası
gelecek çıkarmı onu hiç bilemiyorum.
kızlar seruven kıtap falını indirecekmiş arkadaşım ikna etmiş haberiniz olsun
geçmedi canımbende de anda ve geçmişte süperdi ama gelecek patladı maalesef, geçti tarihleri.
sana verdiği tarihler hala geçmedi mi canım?
ben de mi atsam şuna yahu :/ nerdeydi bu adam hangi sitedeydi kız?
He yaa,yollarken gördüm şimdi bayan galiba.. :)bana kadın gibi geldi biryolunvar da canım
canım sonuçları bizimlede paylaşşHe yaa,yollarken gördüm şimdi bayan galiba.. :)
yine aylin fama meryem bilgehatun dörtlemesine girilmiş.atmak istemeyen atmasın atan atsın aynı konusmalardan ben sıkıldım artık.Nasıl bişey oluyor bu kitap falı, neler için baktırılıyor?
Erkek degıl kı kadın dımıben de mi atsam şuna yahu :/ nerdeydi bu adam hangi sitedeydi kız?
Canım çok sevindimm hayırlı uğurlu bereketli olsun bende kendi şirketimde çalışıyorum ama bıktım eleman arıyorsan beni çağır:)))Kizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))
Kizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))
Valla simdilik tek tabancayim :) sagol canim Allah razi olsun.. :)Canım çok sevindimm hayırlı uğurlu bereketli olsun bende kendi şirketimde çalışıyorum ama bıktım eleman arıyorsan beni çağır:)))
Fallar cikarsa evleniriz :))) amin canim daha guzeli isteyenin olsun :)Ahaha ordan evlencek gibi mi duruyoruz :) ben daha benden hoslaniyor mu diye mizmizlaniyorum <3 tebrikler tatlim isallah bol kazancin olur
Oyyy hayirli olsun aslankralicem bereketli olsun ugurlu gelsin sana <3Kizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))
Kuzum öncedenn yazmıştım çok para ama ablam bi anısını görmek istemediğindeen bozdurup atmıştıkızlar selam!! falsepetinde ol hüseyin diye biri var 100 lira yazıyor baktıran varmı???ne söylüyor o paraya fecii meraklandım
Ayy bana da yap bişilerr dicemdee kaynanam sağolsunnKizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?